Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

SKImperator

Članovi
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SKImperator

  1. Jel ok napraviti uplatu na skrill sa visom pa taj novac transferirati na bet365?
  2. Ekipa do sad sam uplaćivao novac s paysafecard-a na skrill, pa zatim na bet365. Zanima me ako umjesto paysafecarda koristim hpb mastercard karticu tekuceg racuna i s nje uplatim novac na skrill, hocu li moci sa skrilla na bet365 jer sam naćuo da nakon sto se s mastercard kartice jednom uplati na tu platformu da se taj novac vise ne moze slati ili uplaćivati, je li to istina? Hvala.
  3. Pozdrav ekipa, imam slucaj storniranja u slucaju predaje meca danas na mecevima Tsitsipasa i Dimitrova. Igrao sam manje od 31.5 i 36.5 gemova. Obojica su vodili 2-0 u setovima, takoder su ti setovi dobiveni sa visokim hendikepima, te je izgled da ce se njihovi protivnici vratiti u mec vrlo mali pa time i prolazak moje oklade postaje gotovo stopostotno vjerojatan. U 3. setu dolazi do predaje meca njihovih protivnika te dolazi do storniranja i upisa kvote 1. Izivciran sam jer ce mi te 2 stornirane oklade smanjiti dobitak oko 20 eura. Poslao sam žalbu supersportu. Zanima me vase misljenje, nekad je to storniranje dobro u slučaju da vaš odabir pada pa se pojavi kvota 1, ali u ovakvom slučaju gdje me gem ili 2 dijele do pobjede je užasno iritantno. I postoje li kladionice gdje se to moze izbjeci, bet365 ili cak neke ovozemaljske. Hvala.
  4. Mislim da je do toga, jer sam na A1, a sinoc kad sam uplacivao na pc je sve ok radilo. Hvala na odgovoru.
  5. Nisam nista. Zabrana se sama makla i sada je sve u redu, stvarno cudno ali eto.
  6. Imam problem. Javlja mi "Due to account restrictions we can not place your bet." Nema mi nikakvih poruka na accountu, zna li iko ista o ovome?
  7. Ekipa, zanima me za isplate sa skrilla, je li opcija isplate na bankovni racun pouzdana, ili preporucate nesto drugo? Hvala.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use