Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

volverine

Članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by volverine

  1. na koji nacin povlacite novce sa b365 uplacivao sam preko prepaid kartice, pa me zanima jel mogu i preko nje povuc lovu natrag.
  2. na koji nacin povlacite novce sa b365 uplacivao sam preko prepaid kartice, pa me zanima jel mogu i preko nje povuc lovu natrag.
  3. stranica se zblesirala i uspio sam ipak lupit 4x istu okladu, mozda bih i vise puta da sam imao love i tad se cinilo da oklada nije prosla, jer se stanje na racunu nije mijenjalo, sad vidim i oklade i stanje.
  4. evo nestalo mi 20€ sa kladionice. sto sad? znaci najprije nisam mogao uplatit okladu i stalno bacam pogled na stanje na racunu i vidim da imam, ali kad god kliknem da ulozim, ono vrti, vrti, vrti i nikako izvrtit...i ajd, odustanem i dodem za par minuta i idem odigrat neku kosarku i ono mi izbaci da nemam dovoljno love - pogledam na stanje - 0
  5. odlicno ti je ovo proslo. samo sam dojma da ne postoje sanse niti u jednom paralelnom svemiru da bih uspio nac parove koji ce meni tako prolazit, evo primjer jucer - na jednom fiorentina, stavio pobjeda u bilo kojem poluvremenu, na drugom mladi az-ajax vise od 2,5 gola, znaci liga u kojoj pada hrpa golova, isto kao i belgijska rezerve, naravno i tamo sam od svih ćokno u go*** na kojem nije bilo ni gola zato sve nade polazem u tebe, koliko sam ispratio na ovim dnevnim tipovima, tebi ide najbolje. vec sam ja probao jednom tu strategiju, uloga dobita, samo nikako dobit taj prvi listic
  6. pas mater, na vozackoj mi kriva adresa ?
  7. koje ste dokumente poslali za ovaj KYC? cek, treba mi rodni list da se ovdje verificiram? a bokte, sad ajd jos i po to ?
  8. jel se moze igrat u ovoj? jel se moze zaobic zabrana?
  9. jbga, ne znam na sto si ciljao s tim odgovorom, mozes privatno, ali ovakvo pitanje sam vidio na opcenitom forumu, na temi o kladenju, tocnije na temi ovakvoj - kladenje na stranim onilne kladinicama i onda je netko upitao za ovo, a sto ako...ali mislim da nitko nije odgovorio nesto konkretno.
  10. ok, hvala. ali jos jedno pitanje, jeste vi sigurni da nam porezna nece sjest na vrat zbog ovog? pas im mater lihvarsku. oni engleski kraljevi sto su muzli sirotinju su goli ku*** za ove nase.
  11. dajte netko pomozite, a ova nasa stoka zablokirala sve strane online kladionice, ne znam kako , sto, kud...imam nekog lika sa dobrim prognozama, iz srbije ili iz bosne je i uvijek stavlja dobre parove, koji na nasim kladionicama nema, a na strane vise ne znam kako uc, daj nek netko objasni, molim vas.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use