Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

karlitoo

Članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by karlitoo

  1. ima li nesto za novu sezonu koja pocinje sutra,posto ne mogu da nadjem nove postove..pozzz

    još je rano, tek je prva utrka, treba prvo vidjeti kako ko diše, tek nakon par utrka se može vidjeti ko je u kakvoj formi i tko će biti opasan ove sezone  :)

    makar sad na početku su samo brze discipline u programu, što je u jednu stranu i dobro, ako će Ivica biti dobar u njima, i uspije izvuči živu glavu onda je opet u zavidnoj poziciji jer od sljedeće godine dolaze njegove discipline di očekujemo da briljira i obrani naslov svjetskog prvaka  :)

  2. Hm... a da ti budem iskren nisam siguran. Trebao bi kontaktirati unibet. Mislim da im live chat helpdesk radi svaki dan od 18-19 ili 19-20h, pa bi ti to bio najbrži način da saznaš. Bet se može uplatiti do sutra do 10:00, ukoliko ne blokiraju ranije...

    Pitao sam na live chet-u, kaže gospodična da se trenutno dobiva bonus na prvu uplatu samo za Casino i Poker, za sportsko klađenje ne :)

  3. A sta vise reci... Fenomenalni Ivica! He, he, i eto austraijanci ce do kraja sezone napamet nauciti hrvatsku himnu :)

    Još od pocetka sezone sam više puta pisao da treba igrati da će Ivica osvojiti veliki kristalni globus, ili biti u top 3... Mislim da mogu staviti šampanjac na hlađenje, iako tek je pola sezone iza nas, ali samo da Ivicu posluzi zdravlje i to je to  ;D[/b]

    He he, zbilja mu želim da ga zdravlje posluži i da nam donese lovu  :), ja sam skromno stavio 210kn da osvaja veliki kristalni globus kad je tečaj bio 3.5 :)

    ...da znam kolko si ti natrpao, zavrtilo bi mi se u glavi  ;D

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use