Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Zagreb20

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zagreb20

  1. prije 2 minute, Goksim said:

    Revolut može biti opcija. Revolut ne prolazi za uplate kada se koristi Revolut kartica. Revolut je nedavno izbacio uz razne druge opcije poput trgoavanja dionicama ili kriptovalutama i opciju otvaranja bankovnog računa. Bilo je dosta govora o tome i po medijima i dosta ljudi je zahtjevalo u Hrvatskoj da im se plaće isplaćuju upravo na taj bankovni račun što baš nije leglo onima koji pišu zakone pa su tu opciju odgodili, ali neminovno je da će se i to jednom moći. 

    Uglavnom, kada se otvori Revolut bankovni račun isti bi trebao imati SWIFT i IBAN koji su potrebni za isplatu na bankovni račun. 

    Imam Revolut, bet365 je ukinuo isplate na revolut jos prije 1 godinu.

  2. Just now, Goksim said:

    Isplatu radiš na bankovni račun koji je na tvoje ime a koji sam uneseš u detaljima isplata (IBAN, SWIFT). 

    Pa razumijem ja to, ali koji bankovni racun? Kada je bet365 sve online banke blokirao, od revoluta do icarda, na hrvatski racun ne zelim isplacivati novce zbog kazne. Jel ima netko kakvo rijesenje?

  3. Just now, Goksim said:

    Uplatu možeš raditi i preko paysafecarda. Jednostavno ga kupiš kao i bon za mobitel u bilo kojem kiosku Tiska, na benzinskim postojama Ine ili u dučanima Plodina na kasi. Ako se uplata radi preko paysafecarda isplata može ići na bankovni račun po izboru. Paysafecard uplate vrijede i za račune u regiji, dakle i za račune u npr. BIH jedino je paysafecard moguće kupiti u Hrvatskoj. 

    I di da isplatim nakon dobitka? Posto ne mogu na hr racun, mora biti neki strani.

  4. Pozdrav imam  pitanja vezano za bet365 uplatu i isplatu.

    Dali postoji koja online strana banka da se moze vrsiti isplata i uplata bez problema, a da nije hrvatska banka, posto ako se isplati na hrvatski racun mogucnost je da se dobije kazna, hvala.

  5. On 01. 05. 2021. at 1:25, campi91 said:

    Imam nekoliko novih napravljenih i verificiranih Icard akaunta za uplatu na bet365 online kladionica" rel="">bet365.Imam i netteler racuna .Svi su naravno verificirani.Pa koga zanima moze se javiti za dogovor .Samo ozbiljni i prije bilo kakvog dogovora zelim se cuti sa osobom telefonski.

    Jel imas jos?

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use