Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

bratko

Članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bratko

  1. prije 4 sati, unkdy said:

    95% kladje limitiraju kad upadnes u radar (igras sumlive tekme ili napravis malo veci profit)
    Jedina kladionica na svetu koja 20+ godina sluzi za najrenomiranija a ne dobije zasluzeni hajp je pinnacle" rel="external">pinnacle, tamo nikad neces bit limitiran i svaki put ce da budes isplacen. Imaju najmanju marginu(najvece kvote) od sve kladione, al ima svoje mane recimo nema cashout, ima premalo marketa i nemozes da igras live + prelive tekme na isti tiket.

    Od ruske kladionice tipa 1xbet" rel="external nofollow">1xbet,22bet i slicne bjezi, ako si uspjesan ce da budes limitiran i vrlo vjerovatno neisplacen.
    B365 je najbolja klad za rekreativne kockare(kombo tiketa, bet buildera, free betova,bonusa i slicno) al mane su male kvote i njihova azurnost (prvi menjaju i padaju drasticno)

    hvala na odgovoro, ali mi nije jasto sta to znaci trziste i chash out u klađenju?

  2. Pozdrav, nikad se nisam kladio online a htio bi posto vidim da je najisplativije. Dakle meni nikad nisu bile jasne te limitacije kod igraca koji profitiraju. Ako ja sad imam novce na nekom racunu i blokiraju mi ga, ocu li ja te novce moc isplatit? Ako ne onda na koji nacin mogu uzimat novce od kladionice?

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use