Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Ivano4

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Ivano4

  1. Za danas imam odlicna dva para.

    Tomas Berdych protiv Del Potra jedinica na Berdycha. Čeh je u sjajnoj formi i na ovom turniru nije izgubija niti jedan set iako je Del Potro jucer ubija Troickog ja sam danas uvjeren da ce ga berdych pobjedit a koef je 1,85.

    Drugi moj par je Victoria Azarenka protiv Radwanske. Azarenka je trenutno uvjerljivo najbolja na svijetu te se njene protivnice susreću sa situacijama da ne mogu uhvatiti niti jedan gem u nekim setovima. Koeficijent je 1,30 sta po mom misljenju poklon jer tesko ce Radwanska uopce biti blizu jednog seta, a da ne govorim o pobjedi.

    Ukupna kvota je 2,40 isplati se danas na ovo staviti lijepe novce :)

  2. Koef. na Varteks u rukometu je pao sa 4,00 na 1,90. Domacin je bio favorit sa 1,30 a sada je 1,90... Ogromna oscilacija koef. , svugdje je blokirano, samo SS još daje u ponudi...

    Ima netko neku informaciju zašto je toliki pad koeficijenta na Varteks?

    zato jer varteks nije ekipa koja je bila na poceetku sezone dovela je 4/5 igraca,novogtrenera i stanje u klubu se poboljsava.

    najbolji igrac gospica tj najstrijelac lige danas nije igrao plus jos jedan odlican igrac za Gospic a Gospic ima uzasne golmane tako da ETOGA @4.0 laganini !

    koji gospić gospića ti valjda gorica?!?!

  3. Tomas Berdych - Andreas Seppi  (20.5) manje

    Juan Martin Del Potro - Viktor Troicki (5.5) kontra hendikep

    Samantha Stosur - Monica Niculescu (20.5) više

    Agniezska Radwanska - Christina Mchale (6.5) kontra hendikep

    Ovo je moj tiket za danas ukopna kvota je 8.21

    mislim da ova 4 para tenisa prolaze.

    Berdych je puno kvalitetniji igrac od Seppia i mislim da ce minimalno bit 6-4 6-4 u korist sjajnog čeha.

    Del potro protiv Troickog sam odigra ovaj kontra hendikep za koji sam također uvjeren da ce proci jer Del potro ne pokazuje na ovom turniru u Rotterdamu neku sjajnu formu dok sjajni srpski tenisač ovo moze obraniti te nam odgovara cak i pobjeda Del potra od 6-3 6-4 , a koef je odlican 1.50.

    Meč između Stosur i Niculescu sam odigrao vise gemova jer Niculescu na zadnja dva turnira pokazuje da joj je mjesto u samom vrhu ženskog tenisa iako nije to za top 10 ali među 20 je ocekujem uskoro, te mislim da ovaj meč ide vise od 20.5 gemova.

    I zadnji moj par je Radwanska protiv mlade amerikanke Mchale. Ovdje sam odigrao kontra hendikep te nam odgovara rezultat 6-3 6-3 za Radwansku. Radwanska se i jucer mucila u prvom setu protiv slabašne Lepchenko te je zavrsija prvi set 7-5 dok je Mchale izbacila sjajnu izraelku Peer nakon sta je izgubila prvi set. Mchale ce po meni sigurno obraniti ovaj hendikep iako se nebi iznenadio da  napravi malo cudo u ovom meču.

    Puno sreće :)

  4. slobodno dodajte Kadetten Schaffhausen  rukomet liga prvaka igraju doma protic chamberya i po mom mišljenju ce to biti uvjerljiva pobjeda domaćina. koef je 1,55 u super sporta al po mom misljenju isplati se cak i malo riskirat te staviti hendikep 2,5 koef je 2. sretno svim koji me prate ;)

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use