Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Rajvosa

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Rajvosa

  1. F. Berlin - Lemgo 1 @ 1.25

    Domaćinu ovdje treba pobjeda kojom bi osigurali ligu prvaka iduće godine. Igraju pred svojim navijačima kojima se žele iskupiti za poraze na Final Four-u. Inače Füchse kod kuće tuče sve redom i mislim da im Lemgo neće zadavati previše problema.

    - Danas je za nas novo finale, želimo pravu podršku navijača - priželjkuje Sigurdsson.

    - Imamo dvije meč-lopte s kojima osiguravamo direktno Ligu prvaka. Naravno da bi radije iskoristili prvu, pred svojim gledateljima protiv Lemga - nadovezuje se prvi čovjek kluba Bob Hanning.

    Neke informacije preuzete sa jutarnji.hr

  2. A možda da se ne zalijećete previše sa Juventusom, imam osjećaj da je ovo klasični tip tekme koja povali pola planete. Zadnji vs prvi, ovi ispali iz lige, a ovi dolaze u punom jeku i bez poraza. Tipična priča jedne lijepe pobjede u gostima, međutim da li je u pitanju zamka? Hajd budi pametan.

    Nego tu nam je Real Madrid koji je u prvoj tekmi igrao onako kako je Murinho i najavio tj. cilj je bio zabiti go. Sada spremni i puni samopouzdanja dočekuju Bajern. Pobjeda protiv Barcelone i praktično osvajanje titule je velika stvar, ali kako Murinho kaže to neće biti potpuno, ukoliko večeras ne pobijede. Igrači Reala su željni finala i siguran sam da će dati sve od sebe da taj cilj i ispune, a realno to i mogu uraditi. Igrači preko Twittera pozivaju navijače na što veći odziv, a pun stadion i paklena atmosfera će siguno pomoći Realu.

    Real Madrid - Bajern 1 @ 1.50

    Toliko za moje prvo javljanje, lijep pozdrav.  :)

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use