Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

ZeleniNS

Članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZeleniNS's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Valanciunas 14.5 + Denver je ekipa koja najgore brani poziciju centra, u velikoj meri zbig jokiceve izuzetno slabe kretnje i odbrane kod picknroll akcija. Valanciunas igra odlicno i cesto prelZi ovu granicu, i pored toga sto ima veoma ogranicenu minutazu. Mislap je ulitan ako on ne bude igrao moguce je da ce plumlee na cemtra u tom slucaju mozda i bolje po ovu opkladu
  2. Gordon Hayward 21.5 - MANJE 2.5/10 Probati na manji ulog. Hayward veceras po meni ima najtezi match-up u ligi Lebrona Jamesa, i vecina igraca se dosta muci kad ide na njega. Pored Lebrona i Klivlendove odbrane SF pozicije (3. u ligi), Utah je napokon potpuno kompletna vratio se Hill i to se odrazilo na Hayward-ove brojke, uzima skoro 2 suta manje i postize 3.4 poena manje po mecu nego do sada. Tri meca nije neki veliki primerak da mozemo reci da se nesto sigurno promenilo, ali pored Hilla, Favorsa, Hood-a ne vidim Haywarda kako poteze ekipu nasuprot Lebronu. Manji ulog ide zato sto je Hayward odlican suter i moze da pogadja u seriji tako da malo opreznije sa ovima parom.
  3. Bice game time decision al verovatno ce igrati. http://www.rotoworld.com/player/nba/2143/giannis-antetokounmpo Sto se granice tice, najverovatnije je spustena zbog match-upa Leonarda, svima to rade protiv San Antonia na tim pozicijama, spuste granicu par poena...
  4. T, Parker 12.5 - MANJE Milvolki je ekipa koja dopusta najmanje poena sa pozicije plejmejkera, stvarno su dobro pokriveni tu, ruki Brogdon je odlican kao i Delavedova kad dobije svoju sansu... ali Milvolki ovako dobro brani poziciju pleja zato sto imaju specificnu ekipu i visoki igraci veoma dobro pokrivaju pick-and-roll akcije(Antentukunpo, Parker, Monroe, Henson, Beasley, Snell) svi oni su na pozicijama 3-5 (Kunpo igra sve 1-4 lagano) i veoma su agilni za svoju visinu tako da protivnicki plejmejkeri imaju velikih problema da kreiraju missmatch. Njihov prosli susret Parker je zavrsio sa 6 poena za 18minuta igre i sutom 3-8, podigao je formu i zadnjih 10 meceva belezi 13,4 poena za oko 24 minuta na parketu i 12 uzetih suteva, ali svakako mislim da ce to veceras izgledati drugacije posto Parkeru nece biti nimalo lako da se useta pod kos ili iskreira dobar sut sa poludistance iz gore navedenih razloga.
  5. Carmelo Anthony 23.5 + Melo je protiv New Orleans-a u zadnje cetiri postizao 26,22,29 i 24 poena, znaci 3 puta preko ove granice. Knicksi su u losoj seriji i sigurno da je ovo prilika da se to preokrene, igraju kod kuce u MSG i mislim da ce ovo biti jedna tesna utakmica. Ove sezone su u gostima izgubili od New Orleansa tako da sada mozemo ocekivati tezak mec do kraja i mela u akciji 30+ minuta. Takodje u ovakvim situacijama gde je Knicksima apsolutno potrebna pobeda ocekujem da on povuce ekipu, a Melo ko Melo to drugacije ne zna uraditi nego uzeti koji sut vise i nadam se pogoditi pogotovo u punom Gardenu. Mozda probati na manji ulog Porzingis 20.5 - u proslom mecu ove sezone je postigao 21 uz 20 uzetih suteva ali jednostavno ima najtezi mecap od 3 zvezde Knicksa i mislim da ce se na njega najmanje potezati.
  6. Toronto-Houston konacan ishod 2 @1.78 Toronto je sinoc igrao kod Chicaga veoma tesku utakmicu koja je otisla u produzetak i jos su na kraju pretpeli veoma neugodan poraz. Pored toga Houston je jedna od najboljih ekipa u ligi, trenutno se nalaze u odlicnoj formi i vezali su 7 pobeda ovo im je tek drugi mec na ovom road tripu tako da umor ne bi trebao biti faktor, i po ovoj kvoti ja cu pokusati na Houston.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use