Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

mesrine

Članovi
  • Posts

    558
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    mesrine reacted to zoom-zoom in Week 8   
    malo kasnim ali jos ima vremena...ako tko uopce cita ovaj topic u nedjelju navecer 
    Purdy je dobio zeleno svjetlo nakon potresa mozga, ali s obzirom da nije briljirao u zadnje dvije utakmice i dok je bio zdrav, mene jos uvijek vuce kvota na Bengalse.
    Nekakav kontra hendikep i Burrow baca bar jedan TD i lako se dodje do kvote @2,00.
     
    Druga zanimljivost je da bi u Denveru mogla biti prva snjezna utakmica, palo je 15cm snijega, temperatura je ispod 0,a Mahomes je pod virozom ali ce startati. Bit ce zanimljivo
     
  2. Sviđa mi se
    mesrine reacted to FamilyGuy in Australian Open 2023   
    Casper Ruud - Jenson Brooksby 
    TIP: Jenson Brooksby uzima set

    Casper Ruud je favorit u ovome meču, ali Norvežanin nije u idealnoj formi. Mučio se u 1.kolu protiv 110. igrača svijeta Machaca i očekujem da mu i danas probleme zadaje nimalo bezazleni američki tenisač Brooksby. 
     
    Očekujem da Amerikanac ovdje uzme barem set. 
     
     
  3. Pratim
    mesrine reacted to zoom-zoom in Week 11   
    Burrow 2+TD & 200+ yd, Higgins 50+yd@2,15
    Bengalsima je ovo najlaksa utakmica do kraja sezone i ovdje moraju upisati pobjedu. Sa Steelersima su igrali na pocetku sezone u onoj ludoj utakmici koja je otisla u OT i zavrsila pobjedom Steelersa 23-20. To je Burrowu bila najgora utakmica u kojoj je imao cak 4 interceptiona(od onda samo 2).
    Protiv  Dallasa, Baltimorea i Caroline je imao 1 TD, dok je na svim ostalima bacio barem 2. I u toj losoj prvoj utakmici protiv Steelersa je imao 2 TD. Sto se tice jardaze, samo protiv Dallasa je ostao ispod 200 yardi i to je bilo 199.
    Sutra opet nema prvog WR, Ja'Marra Chasea koji zbog ozljedde kuka jos uvijek nije spreman, sto znaci da ce Higgins zauzeti mjesto WR1 i primit ce glavninu onoga sto lansira Burrow. U zadnje dvije utakmice kad nema chasea imao je 60 jardi proiv caroline i 49 protiv Clevelenda.
    Steelersi nisu neka sila i ako ce Bengalsi biti pravi, otici ce lako na 30+ poena i upisati laganu pobjedu. Vriejme je za osvetu za prvo kolo.
     
     
  4. Haha
    mesrine reacted to zeko1088 in Pitanja - Online Kladionica   
    Nemoj tako na ovom forumu, bet365 je nesto najbolje sto se covjecanstvu dogodilo, oni bi uzeli od sebe samo da igracima daju...
  5. Sviđa mi se
    mesrine reacted to zoom-zoom in Week 10   
    Saquon Barkley to score a TD & 75+ rush yards@2,05  bet365
    Texansi najlosiji u branjenju igre trcanjem. najvise yardi su dozvolili protivnicima. Barkley je glavna opasnost u napadu Giantsa i sigurno ce to znati iskoristiti.  5/8 puta je isao preko 75 yardi a ovdje bi mogao opet ici lako preko 100. Prije dva tjedna im je Henry ostario 219 yardi trcanjem.
     
  6. Pratim
    mesrine reacted to FamilyGuy in Week 10   
    Pittsburgh Steelers - New Orleans Saints 
    TIP: PIT Steelers 1.90 
    Pittsburgh Steelersi nakon bye weeka dočekuju New Orleans Saintse. Obrana Pittsburgha je jedina svjetla točka ove loše sezone, a stvari za obranu biti će još bolje jer se u sastav vraća TJ Watt. Napad Pittsburgha je vrlo loš i vjerujem da je ovaj bye week dobro došao za uigravanje napada koji vodi rookie quterback Kenny Prickett. 
     
    Saintsi imaju dosta problema sa ozljedama, a prednost Pittsburghu su i uvjeti za igru. Očekuje se hladno vrijeme uz mogucnost kiše pa se under poena nazire kao dobra opcija. Saintsi su momčad koja igra svoje utakmice u idealnim uvjetima svog Superdomea i uz sve probleme s ozljedama i ovi uvjeti koji nisu idealni za Saintse sve to je voda na mlin za okladu na Pittsburgh. 
  7. Pratim
    mesrine reacted to FamilyGuy in Week 10   
    Moj NFL listić 🤞

     
    Chicago Bears - Detroit Lions 
    Bearsi igraju izvrsno predvođeni Justinom Fieldsom. Obrana Detroita je idealan poligon da Fields nastavi sa svojim marširanjem kroz obranu sa svojom sposobnošću run igre. Idealna prilika je ovo za Bearse da se uključe u borbu za playoff mjesta i protiv momčadi Detroita koja je tradicionalno loša na gostovanjima ovo je must win utakmica za Bearse. 
     
    Las Veags Raiders - Indianpolis Colts 
    Obje momčadi su podbacile u ovoj sezoni. Puno se očekivalo od Las Vegas Raidersa koji su nakon 10 kola mogli izgledati puno bolje da nisu ispustili vodstvo u nekoliko utakmica i tako si vrlo brzo zatvorili vrata playoffa. Indianpolis Coltsi su potpuno razočarali, ovdje dolaze sa privremenim trenerom Jeffom Saturdayom, malo toga štima u momčadi Coltsa koji jedva čekaju da ova agonija od sezone što prije završi. Trener Radiersa Jeff McDaniels ima motiv i potrebne su mu pobjede kako bi sačuvao svoj posao i dobio šansu iduće sezone da povede Raiderse u nešto što ce biti uspjesnije nego ove godine. 
     
    Green Bay Packers - Dallas Cowboys 
    “If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right.” Citiranjem Jerry Seinfelda pokušati ću objasniti ovaj tip. Sve upućuje na laganu pobjedu Dallasa, no opet sa -5 hendikep je pao na -3,5 i očito se događaju neke stvari koje idu u korist Packersima. Green Bay je jako loš, no motiv za Rodgersa i Packerse je dolazak bivseg trenera McCarteya koji vodi Dallas Cowboyse. Biti ce teski uvjeti za igru, nesto što također nece odgovarati Dallasu koji na svom stadionu uziva u savrsenim uvjetima. Biti će ovo teska utakmica, Dallasa je bliži pobjedi, ali vidim Green Bay koji ovo može izgubiti s field goalom i to ce biti dovoljno da ovaj par prođe. 
     
    SF 49ers - LA Chargers
    Momcad 49ersa je poznata po svojoj brutalnoj obrani. Protiv Ramsa vidjeli smo koliko su dobri i u napadu i koliko je odlican posao dolazak probijača McCaffreya. Očekujem rutiniranu pobjedu 49ersa u primetime terminu i potvrdu pred kamerama NBC-a kako je ova ekipa spremna za Superbowl pohod. 
     
  8. Sviđa mi se
    mesrine reacted to campi91 in Pomoć oko isplate sa bet365   
    Zbog jedne uplate te nebi trebali zvati ,ali ako nastavis drzava ce th fina traziti placanje poreza.Mene su zvali bili iz banke prije par godina,sreca frend mi radi u banci pa me savjetovao sta i kako da izbjegnem placanje poreza.Fina je nadlezna nad svim bankama u HR i ima pravo andgledati uplate isplate sumnjive transakcije itd.Tako da moj savjet da to ne radis.Opet kazem imas preko 30 sajtova za virtualne kartice,razlicite valete i ostalo di lagano se regas i koristis wallet poput skrill walleta.
  9. Pratim
    mesrine got a reaction from duza87 in Najdulji niz   
    Da se i ja prikljucim
     
    Za danas Roma-Atalanta    over 2.5   1.55
  10. Haha
    mesrine got a reaction from Koki22 in Felix Brych   
    Hahahahahah znaci nisu bili sumnjici penali u 1.pol...
    Ok hvalabok
  11. Haha
    mesrine got a reaction from Koki22 in Felix Brych   
    je*** ja i tebe i njega i taj doktorat, skupa sa VAR-om...srami se ljigo
    VAR je samo jedno oruzje s kojim ce jaci biti jos jaci i koristiti ce se kad to bude potrebno da bi slabiji bili jos slabiji, i pravde kojoj su se mnogi nadali uvodenjem VAR-a nikada nece biti..to mi je postalo jasno odavno..od finala SP Hrvatska-Francuska to je za mene sr**** i ku*** od pomoci, to je oruzje jakih i redatelja iza kulisa..a tako ce uvijek biti..
    Jebes sport, toga nema odavno
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use