Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

90live

Članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by 90live

  1. Nažalost u trenutku kad sam počeo pisati stavljati slike, drugih kladionica iste ponude kladionica SUPERSPORT  je promjenila svoju ponudu

    Radilo se o tome da SuperSport nije imao zamjenjene datume u skijaskom programu -

    Prema njima se Slalom vozio sutra, a Veleslalom danas.

    Nadao sam se da ne buju tako brzo otkrili barem do prve vožnje.

    U SVOJ TOJ ZBRCI I LJUTNJI NAIŠAO SAM NA IDENTIĆNU "GREŠKU" U KLADIONICI HATTRICK (SLALOM SE VOZI DANAS PO RASPOREDU 1. VOZNJA 14:00 DRUGA 17:00) . SLIĆNO IMA I GERMANIA DA SE DANAS VOZI VELESLALOM, ALI NEMAJU U PONUDI SLALOM.

    safsa.png

    Ukoliko ne promjene ponudu do 18:00 Već ćemo otprilike moći znati rezultate, te pobjednike i ostala moguća iznenađenja uplatiti  ;D

  2. Real Madrid - Betis

    24. studeni 2012 u 22:00 h | Nogomet »Španjolska »Primera

    Tip: OVER 3,5Koef: 2.10Ulog: 80Kladionica: marathonbet

    Drugi par je španjolska liga, saastaju se Real Madrid protiv Betisa, ovdje jednostvno jedino što mogu očekivati je golijadu, kada pogledamo betis imaju jako lošu obranu u zadnje vrijeme primaju puno golova, Sevila u prošlom susretu dala čak 5 komada, prosjek golova na njihovim utakmicama je 2.7, danas dolazi Real koji je prije par dana igrao LP stoga očekujem da će se orijentirati na napad a obrana da će biti malo dekoncentrirana, očekujem više od 3 gola, međusobni susreti su oba puta završili iznad ove granice, stoga očekujem i danas, sumnjam da če obrana Betisa izdržat napade C.R Benzema, a i čak Luke modrića ako zaigra od prve. Moja oklada više do 3 gola

    Zagreb - Berlin

    24. studeni 2012 u 18:00 h | Rukomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: 2Koef: 2.10Ulog: 100Kladionica: Supersport

    zagreb je prošli susret odigrao dobro, mada mislim da nije toliko dobro koliko su gosti odnosno Berlin bio loš, oni su poznati da igraju bolje u gostima, a prošlu utakmica nakon što su vodili 4 razlike ipak na kraju uz malo sreće pobijedili sa 2 gola razlike, danas očekujem također pobijedu i ono što je prošli put bio koeficijent 1.30 čini mi se danas je 2.10, što se promjenilo? ništa u ozljedama nema problema, jedino što zagreb igra pred punom dvoranom ali mislim da to gostima nebi trebao biti neki veliki problem, prošli susret su odigrali dobro ali ne do kraja koncentrirani i zagreb je imao vodstvo mogao je i pobijediti ali se vidjelo da iskustva fali mladim igračima i izgubili sa 2 gola razlike, danas očekujem punu koncentraciju od prve minute gostiju te da će se odljepit na 3-4 gola prednosti i uzet potrebne bodove. Jednostavno koeficijent 2.10 se mora uzet

    Odigrao sam još:

    Svindal 1 @ 3.50

    Aston V. - Arsenal odg i +3 DA @ 2.10

    Jug - Primorje 2 @ 2.30

  3. Memphis - L.A. Lakers

    24. studeni 2012 u 02:00 h | Košarka » NBA

    Tip: Zbroj golova 200.5 Under  Koef: 1.85 Ulog: 70 Kladionica: SuperSport

    I posljednja analiza danas, (ruke mi otpale) igram opet NBA gdje se sastaju odličan Memphis protiv Lakersa.

    Igram da na tom susrete ne bude bilo više od 200 koševa u regularnom vremenu, jednostavno mislim da obje momčadi igraju jako dobru obranu, te danas moraju pripaziti najviše na tu činjenicu. Obje momčadi su jako dobre, gostima fali glavni play Steve Nash, stoga više posla ima Kobe Brynt sigurno da će se obrana Memphisa danas na njega koncentrirati te nedopustiti mu puno poena, kao i prolaza, obje momčadi pokušavaju igrati što bolju obranu, oba trenera to žele postići.

    Kod Memphisa ova granica se samo prošla kod Oklahome, dok Lakersi prošli protiv Phoniya, te Housta, i Sacramenta, sa novim trenerom koji zahtjeva bolju obranu, mislim da danas ova granica neće proći. Prošli put su odigrali sa 194 poena, slično očekujem i danas.

    Salzburg - Medveščak

    23. studeni 2012 u 19:15 h | Hokej » Ebel

    Tip: Zbroj golova 1.trečinu Under Koef: 2.30 Ulog: 35 Kladionica: SuperSport

    Na redu je hokej Ebel liga, 24 kolo, sastaju se Red Bull Salzburg i Medveščak. Igram na zbroj golova 1 trećinu, da će pasti manje od 2 gola.

    Odmah da krenem sa izjava : - Ovog vikenda očekujemo još četiri boda, ali bit ćemo zadovoljni ako uzmemo i tri. Moramo igrati svih 60 minuta i onda neće biti problem uzeti bodove. Protiv Salzburga moramo odigrati čvrstu i fizičku igru, pucati na gol i biti dobri u obrani. Znamo da su na desetom mjestu, ali to nema veze jer svaku momčad tretiramo na isti način. U ligi nema previše loših momčadi, tako da nas u svakoj utakmici čeka borba za bodove

    Jednostavno je predstavljeno, danas se očekuje čvrsta igra kao i neki danas u Ice Feveru gdje su medvjedi pobijedili sa 2:0, jednostavno RBS ima odličnog golmana, nalaze se na 10 mjestu, moraju početi pobjeđivati, danas očekuju jako puno pred svojim igračima, ali najbitnije da odigraju jako dobru obranu da zaustave odličan napad medveščaka, ako to uspiju bod njim može doći ili uz veće sportske sreće, i pobijede u konačnici. Danas jednostavno očekujem jako tešku utakmica sa odličnim obranama, o objema momčadi sam već dosta pisao stoga koga nešto zanima slobodno neka pogleda prijašnje analize, danas se i od golmana očekuje puno te ovaj koeficijent od 2.30 na under 2 gola u 1 trečini moram uzet.

    Lokomotiva - Slaven Belupo

    23. studeni 2012 u 18:00 h | Nogomet »Hrvatska »1. HNL

    Tip: 1Koef: 2.20Ulog: 50Kladionica: Stanleybet

    U Hrvatskoj nogometnoj ligi, 17 kola očekuje nas susret Lokomotive te Slavena Belupa. Susret počinje u 18 sati. Domaćini pred svojim navijačima želi 3 boda.

    Lokomotiva ili druga momčad dinama, u zadnje vrijeme igra odlično u posljednjih 6 susreta imaju 5 pobjeda, te samo jednu neriješenu utakmicu. Pobijedili su Libertas, Osijek, Rijeku odigrali neriješeno s Hajduok te pobijedili prije 3 dana Dubrovnik u kupu sa 1:0. Danas trener Lokomotive izlazi u najjačem sastavu a žele doći do 3 boda,Nalaze se na 5 mjestu sa 26 bodova.

    Njihov suparnik danas se nalazi ispred njih na tablici sa 1 bodom više, ali u jako velikim problemima, izgubili su obje kup utakmice protiv zadra, 1:0, obje utakmica su bile vrlo naporne a naizgled je očito da ljekari ne pružaju dobre utakmica, imaju dosta problema sa ozljedama tako danas nedostaju Pilipovic, Puric, Maras, Gregurina, Batarelo, Rak, Bubnjic i najbolji igrać Vugrinec.

    Danas su jednostavno domaćini za klasu bolje, žele do tog 4 mjesta, obje momčadi su imali tešku utakmicu prije par dana ali Lokomotiva ima bolju momčad širu klupu a gosti sa dosta problema radi ozljeda ne može puno očekivati. 1x na domaćine je odličan bet, sumnjam da gosti mogu doći do sva 3 boda, na domaćem terenu Lokomotive.

    Mladost - Primorje

    23. studeni 2012 u 18:00 h | Vaterpolo »Hrvatska

    Tip: Primorje (-4,5)Koef: 1.95Ulog: 80Kladionica: Favorit

    Ujutro kada sam otvorio Internet otvorio kladionice i vidio vaterpolo ponudu, otvorio je te vidio meč Mladost-Primorje, gledam hendikepe po kladionicama, te skoro na svim postavljena granica 5.5, jedino SuperSport 4.5 i Favorit 4.5, ali SS daje koeficijent na tu okladu od 1.60, dok FAVORIT daje koeficijent od čak 1.95! da će Primorje pobijediti sa 5 golova razlike. Odmah sam pojurio u kladionicu i trenutno dok pišem ovo ne bi znao koji je točno koeficijent ali sam siguran da su ili smanjili ili jednostavno digli granicu.

    Da malo kažem o ovim dvjema momčadi, svi znate što se desilo Mladosti, prošle godine bi vjerojatno bili isti koeficijenti na obje momčadi, ali Mladost je doživjela financijsku propast, te su morali rasprodati ili raskinuti ugovore s mnogim igraćima zbog nemogućnosti isplačivanja plaća. Mladost je sada osrednja momčad u kojoj igraju sve mladići. Ali vidi se da imaju srca te na svakoj utakmici daju sve od sebe.

    Sa druge strane Primorje koje ima jake igraće, odlično igraju te su trenutno najjači klub u Hrvatskoj ligi. Momčad koja ima Sandra Sukna kao ponajboljeg igraća te ostali ne manje važni jednostavno su preveliki favoriti za danas te očekujem vrlo uvjerljivo pobjedu koliko su nabrijani dokazuju njigove izjave :

    "Već nam je dosta igranja finala, sada želimo napraviti korak više. Maksimalno smo motivirani, momčad je pojačana i na pravom smo putu da dođemo do trofeja. Za nas je ovaj turnir kao finale Olimpijskih igara, neizmjerno želimo uzeti trofej pobjednika."

    "Moramo biti oprezni. Mladost ne smijemo podcijeniti, ali realno, bolja smo momčad. Ipak, oni igraju u svom bazenu, imaju nekoliko izvrsnih igrača i mladiće koji se žele pokazati u najboljem svjetlu. Očekujemo tešku utakmicu, ali moramo ući maksimalno i preko njih probati osigurati finale"

    Cantu - Panathinaikos

    23. studeni 2012 u 20:00 h | Košarka »Europska natjecanja »Euroliga

    Tip: 1Koef: 1.90Ulog: 40Kladionica: Stanleybet

    Drugi par također košarka, ovaj put iz Eurolige, 7 kolo gdje se u 20:00 sastaju Cantu protiv Panathinaikosa. Večeras očekujem jako čvrstu utakmica, ali smatram kako danas domaćini pobjeđuju.

    Cantu se nalazi na 6 mjestu s omjerom (2-4), danas jednostavno moraju pobijediti nakon prošlog susreta gdje su otišli u Ljubljanu i izgubili 79-81, mada su cijeli susret vodili te bili bolji u posljednjih minutama su izgubili koncentraciju te izgubili meč. Danas trener i igrači najavljivanju pobjedu, moraju pobijediti sa 3 razlike ako žele imati barem neke izglede za daljnji krug u top 16. Poslije ove utakmice ih očekuje Montepaschi i Khimki, stoga danas idu na sve ili ništa. Nemaju nekih velikih problema u momčadi što se tiče ozljeda, nedostaju Smith, Šćekić koji i nisu veliki izostanci.

    Moramo biti bolji barem tri razlike kako bi ostali na životu. U Ateni smo odigrali dobar susret, ali smo u završnici dozvolili Diamantidisu da se razmaše i odluči susret. Nismo u najboljoj situaciji, ponovo neće biti Smitha i Ščekića, ali smo odlučni da dođemo do pobjede. Važno će biti ponovo odvojiti Diamantidisa od ostatka momčadi, što je puno lakše reći nego učiniti, kao i pokušati spriječiti dominaciju njihovih visokih igrača u reketu -

    Panathinakos se sa druge strane nalazi u velikim problemima za današnji susret, imaju dosta ozljeda, što najviše se primjećuje pod košem, nedostaje njih Schortsanitis, Panko, dok Ukić će zaigrati ali pitanje kako se osjeća pošto nije igrao od utakmica sa Realom gdje se ozljedio te propustio utakmicu protiv Dramasa (63-60) tu se vidjelo koliko njim on nedostaje. Panathinaikos će teško nadoknaditi Schortsanitisa pod košem jer im on u taktičkom smislu znači puno. Skok i obrana bit će ključni elementi jer obje momčadi sve baziraju na defanzivi i ovo bi morala biti utakmica na manji broj poena.

    Sve u svemu odlučio sam se na domaćine, pošto gosti imaju dosta problema pod košem, sa ozljedama, na vanjskoj liniji će biti ukić i Diamantidis ali pitanje koliko je Ukić spreman. Domaćini danas moraju iči silovito te se nadam pobjediti, za koeficijent 1.90 to jednostavno moram odigrati.

    Zbroj Poena igraća - K.Durant

    24. studeni 2012 u 01:30 h | Košarka »NBA

    Tip: OVER 25,5Koef: 1.85Ulog: 70Kladionica: Hrvatska Lutrija

    NBA susret između Bostona i Oklahome City, očekuje nas jedan odličan meč sa puno poena nadam se, te jako lijepim koševima kao i igrom. Ali ja se danas ipak odlučujem na zbroj koševa igraća, a igram da će Kevin Durant dati više do 25 koševa.

    Kevin Durant (35) Forward, i po meni naj glavniji igrač OKC Thundera, Visok 2.06, 106.6 kg, igra 5 sezona profesionalnu košarku. Prosjek ove godine mu je 25.4 koševa 5 asistencija, te 6 skokova.

    Odlučio sam se na over na današnjoj utakmici između Bostona Celtica gdje se očekuje od njega da povede momčad, pošto obje momčadi dosta poena zabijaju očekujem over i samu utakmicu te što više poena bude njemu više šanse da prijeđe marginu, kada se od njega očekuje da povede odigra to fantastično tako je jučer protiv L.A Clippersa zabio čak 35 poena. Šut za 2 (5-13) šut 3 (2-6) šut 1 (19-21). Odličan je u odličnoj formi, zabija u prosjeku 25 koševa ali do sada nije se trebao toliko zalagat za momčad pošto su igrali slabije momčadi ali kada treba on zabije više od 30 poena, tako očekujem i danas te da će lagano prebacit 25 koševa. Odnosno zabiti minimalno 26 poena

  4. Rubin - Inter

    22. studeni 2012 u 18:00 h | Nogomet »Europska natjecanja »Europska liga

    DNB 1  Koef: 1.47  Ulog: 60  Kladionica: marathonbet

    Nije Liga Prvaka, ali opet igram nesretne Ruse, te se danas nadam prolasku. U večerašnjom susretu 5.kola Europske lige sastaju se Rubin Kazan protiv Inter Milana. Susret možemo pratiti od 18 sati.

    Igram na pobjedu rusa, ali sa dodatnom sigurnošću (draw no bet) igra se u hladnoj Rusiji gdje se danas očekuje ispod nule. Bit će vrlo hladno za igrati, uz to gosti dolaze bez vrlo važnih prvotimaca.

    Rubin Kazan se nalazi na prvom mjestu ove skupine sa 10 bodova, baš kao i današnji protivnik, kojemu prvo mjesto i nije prioritet već prolaz dalje što su već osigurali. Iz toga razloga danas Inter igra bez najboljih prvotimaca: Sneijder, Mudingayi, Guarin, Stanković, Obi, Handanović, Cambiasso, Nagatomo, Samuel, Cassano, Milito. Gotovo pa fali pola momčadi, ali svi znamo kakve rezerve imaju inter.

    Sa druge strane odnosno domaćini danas šalju na teren svoje najbolje igraće i cijelu prvu momčad, pred svojim navijačima traže potvrdu prvog mjesta te se nadaju da će pružiti lijep nogomet za gledat široj publici.

    - Za nas ova utakmica još uvijek ima velik značaj, Inter je velika momčad te bi nam bilo veliko zadovoljstvo pobijediti ga i izboriti se za prvo mjesto u skupini. Znamo da dolaze u oslabljenom sastavu, no na to ne smijemo računati, tu se radi o odličnim igračima koji su željni dokazivanja i koji bi mogli odigrati čak i bolje nego njihovi kolege iz početne jedanaestorke - Izjavio je trener domaćina

    Gosti od 20 igraća na popisu za današnji susret imaju čak 9 juniora. Stoga danas se nisam puno dvoumio oko ovog para, te nešto kemijo ili puno pisao, mislim da je napisano dosta informacija, za današnji susret, te da se ishod bez neriješenog po koeficijentu 1.47 itekako da isplativo igrati, prošli susret završio je bez pobjednika, ali se ipak nadam da gostujući Juniori i rezervni igraći neće snaći po hladnoći te dajem prednost domaćinu.

    Analiza na MoDo - HV 71

    22. studeni 2012 u 19:00 h | Hokej »Švedska

    Hokej na ledu, Švedska 1 liga, 25 kolo. Sastaju se Modo protiv HV 71. Susret se igra u 19 sati. Danas sam se samo odlučio na analiza obje momčadi.

    Modo današnji domaćin u posljednje vrijeme igra jako dobro, tako u posljednjih 5 susreta imaju 3 pobjede, te dva izgubljena, danas će sigurno pred svojim domaćim igračima imati jednu jaku podršku te će ih oni nositi kroz današnju utakmicu. Nalaze se na 7 mjestu sa 9 pobjeda, i dvije pobjede na produžetke, 9 izgubljenih, 4 izgubljenih u produžecima. Imaju 35 bodova.

    Danas se nalaze u dosta problemima možemo reći, za današnji susret njim nedostaje dva odlična napadača, Pahlsson i Steen. Uz njih i fali jako važan Stehlika jedan od najboljih braniča u redovima domaćina. Uz njih nedostaju i Alsenflet, Westin i Svensson.

    Sa druge strane najbolja momčad lige, HV 71, nalaze se na prvom mjestu sa 15 pobjeda, 3 pobjede u produžecima, 1 izgubljena na produžecima i 4 izgubljene. Imaju 52 bodova. U posljednjih 5 utakmica imaju 4 pobjede zaredom, te jednu izgubljenu.

    Danas se kao i domaćini nalaze u lakšim problemima, vjerojatno će nedostajati branič Trygga, uz njega standardno nedostaju napadačka trojka Sundh-Fasth-Thornberg . i onaj najveći problem što golman Wesslau vjerojatno neće nastupiti, dobio je ozljedu koljena na treningu, te se danas ne zna dali će igrati ozlijeđen ili neće nastupiti. On je jako vrlo bitna karika u momčadi gostiju.

    Danas po meni najbolje je ovaj susret izbjeći, još se ne zna tko će stati na gol gostujuće ekipe, koja ima vrlo jaki napad, a sa druge strane domaćinima nedostaju dva bitna napadača te bitan obrambeni, sve u svemu ova utakmica može otići na obje strane kao i bez pobjednika, te po meni najbolje izbjeći ovo pošto bi trebala biti jako čvrsta utakmica.

  5. Porto - Dinamo

    21. studeni 2012 u 20:45 h | Nogomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: Porto (-2)Koef: 2.00Ulog: 50Kladionica: Supersport

    Večer u 20:45 minuta očekuje nas utakmica u kojoj nastupa nas predstavnik, (uz naše veselje ili tugom s obzirom na rezultate) Idu u gostima vjerojatno najboljoj ekipa u Portugalu radi se o Porto (16 utakmica bez poraza) dok se naš predstavnik može pohvaliti sa samo negativnim skorovima.

    Porto danas ide po pobjedu, što i naglašavaju Portugalski mediji kao i sami igraći i treneri. Žele osigurati prvo mjestu u skupini i dokazati i navijačima ali i širem svijetu da su odlična ekipa i zaslužuju biti u 16 najboljih.

    Mi smo ostvarili naš glavni cilj, a to je osiguranje mjesta u drugoj fazi Lige prvaka. Sada želimo završiti kao prvi u skupini jer zaslužujemo biti među najboljim klubovima Europe. Nema afvorita u ovom natjecanju,. Uostalom, ne treba me podsjećati na prošlu sezonu kada nas je APOEL izbacio već u skupini, kao i Šahtjor, stoga smo oprezni kako ne bi dozvolili nova iznenađenja. Znamo da Dinamo želi ovdje okončati svoj gubitnički niz, a za pobjedu ćemo morati igrati s intenzitetom i biti dinamični. Nema laganih utakmica u Ligi prvaka, stoga smo potpuno usredotočeni na ovu utakmicu.

    Porto danas nema problema sa ozljedama (nedostaje samo stoper Maicon), naprotiv vratili su se Alex Sandro i Fernando.

    Sa druge strane Dinamo Zagreb ima problema ali i još uvijek se iz Maksimirske 128 A nadaju 3. mjestu koje bi ih vodilo u Europsku ligu. Mada uz gol razliku 0:10 i 0 osvojenih bodova jako teško možemo zamisliti taj scenariji, ali „odličan“ trener Čacic sugerira da ako danas pobjede te Dinamo Kiev, 3. mjesto zagarantirano! NAPRIJED PLAVI!

    Šalu na stranu, mogućnost da se to desi jednaka je da Real Madrid zaigra u 1. HNL (gotovo jednaka), Dinamo ima problema u momčadi nakon izbacivanja Tonela, danas fale Rukavina, Ibanez, Vida se ozlijedio na zadnjem treningu i Peko.

    U kojoj će postavi izaći to nitko ne zna, zanimljiv podatak da trener plavih u dosadašnjim utakmicama nikad nije izveo isti sastav. Ali danas se nagađa da bi čak mladi Halilović mogao zaigrati od prve minute, mali je sjajan al zar samo ja vidim da ga prerano guraju u nogomet baš kao i Kovačića? (da se tako radi u Europskim klubovima danas bi samo klinci istrčavali na terene) jer mi stvarno nije jasno čemu prisiljavanje dečka da igra utakmice na kojima ne može parirati niti fizičku a niti psihički. Koliko ManUtd ima odličnih klinaca i Ajax pa ih ne guraju u prvi plan. (Novac čini svoje)

    Ali pustimo to danas mislim da je jednostavno pobjeda od 3:0 jako izgledna, još kada uz jako pozitivne komentare trenera plavih citiram „ dosta bunkera danas napadamo“ jedva čekam vidjeti utakmicu, bez Vide obrana će biti u rasulu, još ako i stvarno napadnu očekujem golijadu od 5 golova. Ali nema beda bitno da se blamiramo u LP naprijed plavi!

    Zenit - Malaga

    21. studeni 2012 u 20:45 h | Nogomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: Zenit Koef: 1.80 Ulog: 70 Kladionica: Supersport

    Drugi moj par također dolazi iz Lige Prvaka igram na meć gdje se sastaju Zenit St.Petersburg protiv Momčadi sa juga Španjolske Malage. Domačinima danas igra isključivo pobjeda.

    - Za nas ne postoji druga opcija osim pobjede, sve druge ishode moramo ignorirati. Sve trebamo usmjeriti ka pobjedi u ovoj utakmici, ako neki od igrača ne shvaćaju težinu ove utakmice onda imaju gadan problem. Potpuno sam uvjeren da su moji igrači spremni za ovo. Malaga je već osigurala prolaz dalje, no ne smijemo nikako na to računati, već dati sve od sebe, ne želimo ovisiti o tome kako će oni odigrati  - rekao je trener Zenita Luciano Spalletti.

    Zenitu se danas vraća Hulk, Bystrov, Fayzulin, Lombaerts. U zadnje vrijeme igrali su katastrofa a svi ste vjerojatno vidjeli vijest o prekidu utakmice protiv Dinama zbog bacanja pirotehničkih sredstava. Jedina pozitiva u tom ogledu je što su igrači odmorni i sigurno ne žele još jedan fijaskl izvesti pred domačim navijačima.

    Malaga je osigurala prolaz remijem u Milanu. Malaga danas dolazi bez dosta igraća, ili su ozljeđeni ili ih jednostavno trener odmara, tako i najbolji igrać ostao u španjolskoj. Danas igraju bez: Joaquin, Saviola, Kameni, Monreal, S. Sanchez, Julio Baptista, Iturra

    Smatram kako ovdje domačini danas moraju pobijediti, igra se u hadlnoj Rusiji gdje se očekuje oko 0 i minus, domačinima se vraća dosta igraća, dok sa druge strane Malaga u mix sastavu, te če njih i hladnoča sigurno smetati pošto oni dolaze i Španjolske gdje i nisu navikli na takve hladnoče pogotovo igrati po tom vremenu. Danas jednostavno Zenit mora pobijedit. Za hrabrije bi sugerirao i hendikep o 2 gola prednosti koji za koeficijent 3.20 mora uzeti.

  6. KAC Klagenfurth - Medveščak

    20. studeni 2012 u 19:15 h | Hokej »EBEL

    Tip: UNDER 5, 5Koef: 2.30 Ulog: 35 Kladionica: Supersport

    Još jedna analiza u Austriskoj Ebel lizi, sastaju se prvoplasirana naša momčad Medveščak protiv Kac Klagefruth kojem gori pod nogama, zbog rezultata koji nisu impresionirali predsjednika, i ne uvažava činjenicu ili opravdanje da njim fali čak 11 igraća. Svijestan je da KAC ima vjerojatno najdužu klupu u ligi i po kvaliteti ali i po broju igrača.

    Nakon utakmica protiv Vienne Capitasla gdje su izgubili svega 1:0, te pokušali igrati zatvoreno sa svega 17 udarca na protivnički gol, ipak njim nije uspjelo. Ne kažem da nisu zaslužili bod, ali na kraju je ipak presudila nedostatak igraća te umor po menu. Danas pred svojim navijačima imaju priliku iskupiti se za sve dosadašnje rezultatske probleme i mane. Ali tko zna koliko će to biti dobro loše. Jer ipak njim dolazi najbolja plasirana momčad po rezultatima ali i igrama. Kac ce danas imati siguran sam sudsku pomoć. Moraju pobijediti ukoliko žele malo dostanstva ostaviti pred navijačima, jer ukoliko izgube ili daju jako lošu predstavu moglo bi se jako zakomplicirati u klubu.

    Medveščak nakon poraza od ljubljane 1:4 nanizali opet dvije pobijede, protiv Kaca 4:1 te protiv RBS 2:0. Danas dolaze u Klagenfurth gdje ih ne očekuje lagan posao, iz kluba sve negiraju ali imaju problema sa golmanima, naime Ouzis je ozljeđen, a Kristan je dobio jako bolan udarac protiv Salzburga. Ali mislim da će danas biti spreman. Golmani sa obje strane su u relativnoj dobroj formi. Danas očekujem puno isključenja čvrstu igre sa malo golova, a koeficijent od 2.30 na under od 6 golova moram odigrati, njihove utakmice rijetko završe overom, ali ne razumijem zašto bi danas otišli u over jer domačini moraju pritiskati ne dozvoliti glupe pogotke te pokušati sačuvati svoju mrežu, još uvijek imaju jako dobru momčad ali rezultati njim nejdu u prilog. Očekujem jako tvrdu tekmu slično kao protiv Vienne. Stoga under po meni se jednostavno mora odigrati po ovom koeficijentu.

    Dabrowa Gornicza - Az. Baku

    20. studeni 2012 u 18:00 h | Odbojka »Europska natjecanja »Liga prvaka (Ž)

    Tip: OVER 178,5 Koef: 1.94 Ulog: 6 0Kladionica: marathonbet

    I moja posljednja prognoza za danas, idem na Ligu Prvaka ali odbojkašku te žensku selekciju. Gdje se sastaju Dabrowa Gorniciza protiv AZ Baku. Ove dvije momčadi su se susrele prije 6 dana, kada je završilo 1:3 za Baku. Ali danas domačice jednostavno moraju stisnuti te pobijediti ukoliko žele proći dalje.

    Izjave igračica Dobrowe: Nakon što smo prošloga tjedna igrali protiv njih u Bakuu sada ih poznajemo puno bolje. Moramo u odnosu na tu prvu utakmicu promijeniti naš pristup i svesti pogreške u igri na minimum. Ako ćemo igrati kao protiv Wroclawa mislim da je sve moguće u toj utakmici.

    Danas jednostavno moraju ići na pobjedu, a u tome segmentu i činjenicama sam se odlučio igrati over 178 poena, prošli susret je završio sa 170 i nešto, ali danas moraju igrati črvsto, ali to ne znači da će se gošće predati te tako pustiti meć. Danas očekujem jako čvrst meč sa puno poena te 4 ili 5 setu će se odlučivati pobjednik. Stoga po meni over 178.5 odlična granica koja bi trebala biti pređena. Obje momčadi su jako iskusne i sigurno se bolje poznaju nego prije 6 dana, tako da niti ne bude bilo nekih prevelikih iznenađenja.

  7. Innsburck - Vienna Capitals

    20. studeni 2012 u 19:15 h | Hokej »EBEL

    Tip: Vienna Capitals (-1,5) Koef: 1.40Ulog: 100 Kladionica: Supersport

    Austrijska Ebel liga, sastaju se Innsbruck te Vienna Capitals. Najlošija momčad lige protiv drugoplasirane momčadi. Nakon pobjede protiv Klagenfurha igraći Vienne su prekinuli gubitni niz, te tako maknuli pritisak sa leđa, te u ovu utakmicu dolaze potpuno rasterećeni.

    Innsbruck, što reći o njima nego najlošija ekipa lige, drže vrlo uvjerljivo zadnje mjesto, sa samo 6 bodova, u 22 utakmice. Gol razlika je nevjerojatna 51:125. Doista čovjeka iznenadi redovito primaju po 5-10 komada u jednoj utakmici. Prošlu utakmicu protiv Dorbibirna koji ne bi trebao biti nešto bolji od njih izgubili sa 9:3 uprkost vodstvu od 0:2, Momčad je jednostavno katastrofa.

    O gostima Vienni Capitalsu sam već pisao (Preporučljivo pročitati analizu Vienna Capitals - KAC Klagefurth) gdje su uspjeli sa jako dobrom obranom i jako teškoj utakmici pobijediti 1:0. Utakmica je bila dosta naporna za igraće. Ali su imali 2 dana odmora za danas.

    Danas ih ne čeka nikakav ozbiljniji posao, sa domaćina su se susreli nedavno te pobijedili dosta uvjerljivo 8:0. Nešto slično danas očekujem, domaćini u jako teškoj psihološkom stanju te sumnjam da danas nešto mogu napraviti. Igram na pobjedu od 2 pogodaka razlike što je po meni ZICER tjedna. Po koeficijentu 1.40 je nešto odlično i jednostavno nema razloga da ovo ne odigram sa maksimalnim ulogom.

    Nordsjaelland - Šahtjor Donetsk

    20. studeni 2012 u 20:45 h | Nogomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: Šahtjor Donetsk (-1,5) Koef: 1.90 Ulog: 70 Kladionica: Supersport

    Vraćam se opet na Ligu Prvaka u susret Danaca protiv Ukrainca. Odnosno današnji domaćini FC Nordjealland protiv Shakhtara Doneck. Utakmica u kojoj Šahtar traži potvrdu prolaska dalje, protiv slabašnih Danca koji imaju tek 1 osvojeni bod (0:0), po meni i taj bod osvojen sa jako puno sreće i manjak koncentracije u redovima Stare dame Juventusa.

    Danas Šahtar neće imati milosti za domaćine, kao i Juventus prošlo kolo kada su njim se rugali te pobjedili sa čak 5:0. O dancima stvarno ne znam puno, nisam ih imao prilike niti vremena gledati, ali zato o današnjem protivniku dosta znam.

    Ukrainci ove godine briljiraju. Kada pogledamo rezultate koje su do sada imali u ovoj skupini možemo reći da su gotovo sve momčadi držali u šaci do posljednjih minuta, te da su (prema njihovim riječima izgubili samo radi nespretnih procjena njihovog golmana) Prvo su pobijedili 2:0 današnje protivnike, potom odigrali sa starom damom 1:1, te pobijedili Chelsea 2:1, da bi u Londonu vodili 1:2 te izgubili sa 3:2 u posljednjim minutama. Danas dolaze gladni pobijede, i odličan napad koji je predvođen sa našim remprezativcem Darijom Srnom te Wilian u napadu.

    Danas mislim da mlada i neiskusna momčad danaca ne može parirati previše Šahtaru koji ima ubojiti napad, i danas očekujem par komada u mreži danaca, ukrainci danas dolaze po bodove sa najjačom postavom, na hladnoću su već navikli u Ukrajini tako da danas jednostavno nema nekog minusa kod ove oklade, stoga danas mislim da je jako dobro odigrati f+2 odnosno da će gosti pobijediti sa minimalno 2 gola razlike. Danci danas nemaju za što igrati te sigurno niti oni ne buju izašli sa puno motivacije a i pitanje je dali će trener odmarati ponajbolje igraće.

  8. Spartak Moskva - Barcelona

    20. studeni 2012 u 20:45 h | Nogomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: Barcelona (-1,5) Koef: 1.80 Ulog: 80 Kladionica: Supersport

    Barcelona večeras dolazi u hladnu Rusiju gdje traže potvrdu prolaska dalje, nakon što njim to nije pošlo za rukom u Glasgowu gdje su doživjeli poraz 2:1 te danas imaju lakši posao protiv Spartaka koji je ispao iz svih mogućnosti prolaska dalje ili Europsku ligu.

    Spartak je i matematički odustao od borbe za Europsku ligu ili prolaska dalje, u jakoj skupini očekivanja niti nisu bila velika, trener Spartaka se nakon poraza od Benfice 0:2, oprosti od Lige Prvaka te se posvetili Ruskom natjecanju gdje zaostaju 10 bodova za prvoplasiranom momčadi. Da stvar bude gora ozljedilo njim se čak prva 3 vratara, te tako danas protiv ponajbolje momčadi svijeta brani mladi neiskusni golman kojemu je ovo previjenac u karijeri i vjerojatno nikad nije sanjao da će braniti protiv Barcelone.

    Spartak ima dosta ozljeđenih, te se može i očekivati da danas trener poštedi najbolje igraće, ipak uspjeh je ostvaren jer u Rusiju dolazi Barcelona što će za navijače biti odlično. Trener ne može računati na Dzyuba, Welliton, Parshivlyuk, Romulo, McGeady, Dikan, Pesyakov, Rebrov.

    Prema pisanju medija danas Katalonski sastav ne bi trebao eksperimentirati protiv Rusa, izlazi gotovo najjača postava Barcelona, Valdes, Alba, Mascherano, Pique, Alves, Iniesta, Busquets, Fabregas, Villa, Messi, Pedro.

    Mislim da ovdje nema puno dvojbi danas Barcelona traži pobjedu i prolazak dalje, neki minus ovoj okladi su umjetna trava i hladnoća, ali smatram da se Barcelonini igraći na to privikli donekle na treningu odrađeni u Moskvi. Smatram kako pobjeda od 2 razlike trebala proći, a koeficijent 1.80 se za to mora uzet, sa one hrabrije bi preporučio pobjedu od 3 razlike( 2.60)

  9. Galatasaray - Manchester United

    20. studeni 2012 u 20:45 h | Nogomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

    Tip: 1 Koef: 2.06  Ulog: 45 Kladionica: marathonbet

    U Turskoj traje euforija, dolazi veliki Manchester United, kojeg su sigurni svi navijači Galatasarayia da mogu pobijediti. Sir Alex Ferguson je i matematički osigurao drugi krug i samim time danas dolazi bez mnogo prvotimaca, i sigurno se okreće Premiershipu.

    U Istanbulu je već na aedromu demonstrirana kakva atmosfera čeka igraće na samom terenu, mlade igraće su na aedromu dočekali Turski navijači, nakon čega je policija ispratila igraće ManUtd na sporedni izlaz, piše se po novinama da je bilo i suzavca ispaljenih od strane policije, te viša sila policajaca prema domaćim navijačima.

    Galatasaray najveći Turski klub, mora izboriti drugi krug kao sam takav, prošlo kolo na domaćem terenu su izgubili od Karabukspora (1:3) kada su već mislim vjerojatno bile na današnji ogled. U skupini se nalaze na 3 mjestu, s 4 boda. Dok su drugi sa istim brojem bodova Cluj, te posljednji Braga. Danas ako žele malo bliže se približiti drugom krugu moraju pobijediti, s pobjedom bi osigurali Europsku ligu, a o prolasku dalje bi odlučivali kod Cluja ili Brage ovisno o današnjem pobjedniku u tom susretu.

    Galatasaray danas nema velikih izostanka, nedostajat će Stoper Ujfalušija koji je od prije ozlijeđen. Elmander se vraća, dok je nastup Sabrija upitan.

    Sa druge strane Manchester United kao što sam i napisao dolazi bez imperativa pobijede, danas dolaze bez ozlijeđenih Vidića i Kagawe te Nanija. U Engleskoj su ostali Wayne Rooney, Robin van Persie, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, David De Gea, Antonio Valencia i Paul Scholes.

    Igrači su potreseni dočekom što je i sam Ferguson izjavio : - Došli smo podzemljem do hotela, što je šokiralo neke moje igrače. Doček kakav smo imali nismo ni u ludilu očekivali. Igrači poput Nicka Powella nisu tako nešto nikad doživjeli, kao niti atmosferu koja nas čeka na stadionu. No osim njega, gotovo svi igrači su okusili takvu atmosferu i ne bi trebao biti problem mojim igračima da se priviknu na to

    Današnji igrači su nabrijani atmosferom, na stadionu će biti pakleno i od njih se jedino očekuje 3 boda, u prvom susretu je ManUtd pobjedio s minimalnom razlikom, danas usred Instabula će njim biti puno teže s gotovo 2 postavom, te ovdje sugeriram na pobjedu domaćina, čvrsta obrana i preplašeni gosti mislim da je dosta razloga za pobjedu domačina.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use