Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Ivan1998

Članovi
  • Posts

    2093
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ivan1998

  1. prije 4 sati, Luyindula said:

    Westbrook 23.5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

    Jedan od najboljih igraca lige. Proslogodisnji MVP. Covjek od koga zavisi igra Oklahome. Oklahoma veceras igra protiv Denvera i zaista granica od 23 na Westbrooka je smijesna. Westbrook im je znao uvaljivati i po 50 komada pa tako nek veceras da 24 i da mi prodjemo

    Oprosti ali ovakvu analizu mozes stavit onda za svvaku tekmu oklahome jer je u svakoj proslogodisnji mvp i jedan od najboljih logicno on njemu ovise i trpao je puno ekipa puno koseva pa opet ostao u underu...i nije bezrazloga 24  a zna biti 32.5 ?!

  2. On 08. 11. 2017. at 8:55, Goksim said:

    Čestitke. :)

    Evo uputstva za slike. Samo trebaš koristiti drugi kod ;)

    BBCode url i to je to 

     

     

    On 08. 11. 2017. at 8:55, Goksim said:

    Čestitke. :)

    Evo uputstva za slike. Samo trebaš koristiti drugi kod ;)

    BBCode url i to je to 

     

    Aha prije je bilo drukcije prolazilo je i sa unosenjem url a no nmv  ,hvala gox

  3. https://imgur.com/AOPMAzI nesto me jebe ovo ubacivanje slika nece pa nece al eo vako  @Comitesha good one ispratio sam

    prije 11 sati, Comitesha said:

    Hajde malo da aktiviram ovu temu, slabo se nesto analiziraju nba utakmice, cini se da jos nismo uhvatili zalet u ovoj sezoni.

    Tako da cu evo ja pokusati malo da povucem.

    Antetokounmpo 29.5 over

    Ovaj decko ce biti jedan od top 3 kandidata za mvp sezone, ukoliko uspe da uvede Buckse u play-off. Alfa i omega ove ekipe, igra od keca do petice, ima svu slobodu i nosi ovu ekipu. Sezonu otvorio eksplozivno, malo spustio gas u poslednje 2-3 utakmice, ali evo idealne prilike protiv Lebrona, gde je do sada uvek bio posebno motivisan. 

    Sacramento - Oklahoma H2 (+10,5)

    Jedna 3-4 najgore ekipe u ligi ove godine docekuje Oklahomu koja jos uvek trazi ritam. Ocekujem da nakon ovih par dana pauze udju u seriju pobede i da se sjajni trio ove ekipe ozbiljno raspuca. Iz tog razloga ovde pobeda sa hendikepom veceras.

    Conley 19.5 over

    Mike je odlaskom pojedinih igraca (Randolph, Carter) dobio jos vise suteva na svom racunu. Pored toga, veceras igra protiv Lilarda koji je po meni los defanzivac i obicno gadjam plejeve protiv njega. Ocekujem tesnu utakmicu i 20+ poena za Conleya veceras.

    Lou Williams 13.5 over

    Ovo je meni licno jedan od omiljenih parova veceras. Decko je fenomen, uzima suteve i sa, a i bez rezona. Veceras ocekujem 30+ minuta na parketu, Galinari se povredio i nece igrati, tako da mi je ova granica preniska. Lagani over.

    Puno srece igracima.

     

  4. LeBron James under 32.5  
    kratka analiza samo james je sva tri puta isao preko ali toronto ako ista oce i ostat u borbi vcrs moraju pobjedi a da bi pobjedili moraju zaustavit lebrona koji je sva tri puta isao preko 30 poena tako da danas ocekujem da ostane ispod 33 poena ;)

  5. prije sat vremena, chev666chelios said:

    Miami Heat - Cleveland Cavaliers 1 @1,94 Tonybet LeBron James and Kyrie Irving both will not play against Miami tonight.

    daj molim te reci mi di nalazis to prije meceva vijesti? ja uvijek moram rovit po googlu..

  6. prije 17 sati, Vagabundo said:

     

    Čekaj to je i dalje moguće? Ja imam devizni i internet bankarstvo, tak sam prije radio al sam pročitao da više nisu moguće uplate na skrill. Da banka to više ne dopušta jer je ta stranica označena kao stranica za klađenje. Šta je sad istina?

    ja sam jucer 200€ bez ikakvog problema uplatio jedino me  moras stavit da je za gambling 

  7. prije 5 sati, Vagabundo said:

    Jel nije limit 5000kn dnevno preko bankomata kad se diže lova?

    Što se tiče uplate na kladionicu ja sad promatram ovaj paysafecard sistem. Sutra ću baš navratit do TISKA ili INE da vidim kako to funkcionira. Mislim da je iole lakši i jednostavniji sistem nego skrill i nema zajebacnije s bankovnim transakcijama tj. to se potpuno preskače. Kao da si kupio bon za mobitel. Iznos tog pasafecard bona uneseš na kladionicu i igraš. A isplatu onda radiš sa kladionice na skrill i dižeš skrill Mastercard karticom na ATM diljem svijeta. Mislim da je ovo najjednostavniji i njabolji sistem trenutno.

    JEEDINI problem može bit novim igračima koji nisu nijednom izvršili uplati sa SKRILLa na kladionicu jer onda mislim kladionica ne dopušta isplatu na skrill (ili sam u krivu!? ). AKo je tako netko nek sa skrilla odavde pošalje bubam 2 eura da se narpravi samo depozit na kladionicu. I onda opet sve po špazi. Uopće se nam posla s bankama više.

    Govoreći o tome jel nam onda uopće više potreban devizni račun? :)

    msm da ti je to najlosiji nacin uplate jer realno kad pretvaras direktnom uplatom opet ti je tecaj slab, i mora ic isplata na banku koja traje 3-5 dana , a ako ces sa psc na skrill onda ti jos uzmu 7% , po meni je najbolje imat komplet  kojim se koristim imam tekuci i devizni u pbzu i applikaciju za mobitel kad ocu prebacim odredenu svotu kuna na devizni i uplatim na skrill provizija 1.9% na 100€ 1.9 € sto nije puno i puno je bolji tecaj 

  8. prije 2 minute, Analyzer said:

    Da prokomentiram i ja..  ovo nije navijački nego stvarno mislim da bi naši mogli dobiti.. Jednom kad ih adrenalin počne šorat nema umora ni ničega.. to su sportaši, danas su se malo punili i mislim da će uspjeti ipak protiv Slovenaca koji uopće nisu loši koliko sam imao prilike vidjeti protiv Francuzića..

    Musa -1,5+ ( 2 @ 1,65) Mislim da ako mu 2 puta u 60 minuta dodaju loptu na crtu da ovo prolazi :D

    Ako se mamić razigra a ide mu nije ni ova kvota za bacit 3.5 2@1,65

     

    ma normalno  nisu oni neka ekiap bog zna sta.. pogledajte di nasi igraju a di slovenci igraju.. 

    gospa je sinoc prenocila u pritvoru veceras je uz nas mi uzimamo to ;) hehe

  9. prije 2 sati, Gigi said:

    Ja sam odigrao na Slovence na 1.78, jednostavno mislim da su naši previše psihički i fizički iscrpljeni. Slovenci dan više odmora, imali su ipak lakšu tekmu od nas i imaju Vuju. Igraju stvarno dobar rukomet ovo prvenstvo i mislim da ćemo teško danas do bronce :) Ne igram često protiv naših, ali ovaj put sam morao.

    opet cu ponovit da to nebi radio i jos po toj kvoti ima ih i preko 2 za pronac...  ja ocekujem hrvatsku broncu realno slovenci su dosli gdje su dosli ali to zahvaljujuci katru i neznan kako su izbacili svabe katar nie neka ekipa ja msm da smo mi jaci i od slovenaca slovenija je imala 2 protivnika iz top klase spanjolce koji su ih razorili sa 10 razlike a mi smo ujedno spanjolce izbacili te francuze koji su ih rutinski rijesili tako da po meni slovenija nije kalibar za top repke nikako i nmg ih vidit sa broncanom medaljom jos manje  ja sam odigrao x2 pa kudpuklo
    i btw "ranjeni lav je najopasniji"

  10. prije 31 minute, LikIzBajke said:

    Norveška - Hrvatska 1

    Koef: 2,25

    Mislim da nas ocekuje jednosmjerna ulica ovdje. Norvezani ce nas pretrcati i ocekujem pobjedu od 4-5 razlike. Nasi su se ispraznili emotivno i nadam se da cemo dobiti barem 3 mjesto. Tesko ce se ponoviti jedan Mamic, a ako cindrica zatvore gotovi smo. Navijat cemo za Hrvatsku, ali na jedan dobar ulog cemo odigrati na norvezane.

    ja cu opet ponovit od neki dan kao protiv spanjolaca nebi se zaljecao nikako rade bi gadao neke overe igraca tipa hansen cindric mozda musa povoljne granice i moje misljenje da ovo nece preko 2 razlike niko dobit a kamoli 5

  11. prije 22 minute, bobo86 said:

    kada sam zadnji puta računao (prije godinu do dvije) na 1000 kn potrošenih u dućanu, izgubio sam 20 kn na konverziju, a pri dizanju na bankomatu 25 kn na 100 eura podignutih..znači da, više se isplati plaćati nego dizati gotovinu

    bome da onda mogao bih to naruciti ovih dana

  12. prije 8 minute, bobo86 said:

    mogu te pozvati u banku na razgovor ako im bude sumnjivo. skrill čuva podrijetlo novca od korisnika. znači ako se sam ne odaš, neće te ni oni. ali bolje izbjeći i to i ne prebacivati na banku nego peglati skrill karticu po dućanima, kafićima, benzinskoj..

    nemam skrill karticu i neznam recimo ako je u eurima po kojem tecaju pretvaraju u kune a mislim se to uzet

    koristim devizni  za primanje novaca i onda kad trebam prebacim na tekuci aplikacijom na mobitelu tecaj je okej 7.55

  13. Oni koji, pak, izbjegavaju plaćanje poreza, smatra Jurić, trebali bi se zabrinuti. "Primjerice, novčani primici od offline klađenja u inozemstvu, doznake na ime nekih honorara koji su došli iz inozemstva, a građanin nije to prijavio u Hrvatskoj i nije platio porez", pojašnjava Jurić.

     

    dali me ovo treba zabrinuti ili i dalje mogu koristiti skrill i neteller nesmetano?

  14. prije 3 sati, Goksim said:

    Francuska - Švedska 1 (1,30)

    IMO odličan koeficijent. Domaćini su se u grupnoj fazi zagrijavali i ovo im je prvi ozbiljniji ispit. S obzirom da je koeficijent da osvajaju prvenstvno 1,60 ovih 1,30 za pobjedu u četvrtini finala mi ima value, odnosno mislim da bi se dobio veći koef. da se množi uplata na pobjedu Francuza svako kolo, nego da se igra da će biti prvak. Naravno ovo vrijedi samo kod online klađenja, uz MT i porez na dobitak isto nebi preporučio jer bi navedeno pojelo pola isplate kod tri okretanja.

    Očekujem da će Francuzi imati i sudačku pomoć, te naravno veliku navijačku potporu, a realno kvalitetnija su i bolja, i iskusnija ekipa pa ne vidim jedan razlog zašto nebi slavili danas. Očekivao sam i lošiji koeficijent...

     

    Španjolska - Hrvatska 1 (1,50)

    Znam da će ovdje mnogi ići navijački, ali ja ću odigrati realno. Imate dosta inforamcija o ovoj utakmici u vijestima koje sam ranije prenio, a i dosta kolega je već podjelilo svoja mišljenja. Jedinu ozbiljniju utakmicu imali smo do sad protiv Njemačke, i tu smo pokazali sve slabosti koje imamo i izgubili. Španjolska je odmarala neke igrače u prvom poluvrmeenu osmine finala. To im se skoro osvetilo, ali nije. Odlična su momčad i mislim da će Hrvatska imati velikih problema sa njima. Moralo bi se dosta toga posložiti da Hrvatska slavi. Ne kažem da je nemoguće, ali mislim da je malo vjerojatno, puno manje nego što to koeficijent sugerira. 

    Također, mislim da je u osmini finala bilo i više nego dovoljno iznenađenja te očekujem da u četvrtini finala gledamo nešto realnije rezultate...

    na francuska svedska po meni daleko najbolji pick je +4.5 na svede , naprosto svedi su tvrdi nevidim puno golova niti neko napucavanje i redovno muce francuze zadnjih godina  dobivaju ih sa 2 3 razlike a kvota 1.6 na +4.5 mi je vrhunska

  15. prije 10 minute, tosamja said:

    Norveška-Mađarska

     

    Prvi četvrtfinalni dvoboj koji počinje u 17:00.

    Meni se ovdje pobjeda Norveške čini dosta izglednom,gledao sam ih par puta na ovom prvenstvu i moram priznat da su pokazali dosta dobroga i oduševili me,igraju jedan od boljih rukometa na prvenstu sigurno.

    Iako su oni ispali u kvalifikacijama dobili su pozivnicu od EHF-a za ovo prvenstvo što je po meni dobar potez da se podigne konkurencija i nivo turnira pogotovo kad vidimo u kojoj ranoj fazi su ispali Nijemci i Danci..

    U osmini finala su pomeli Makedonce sa 10 razlike dok su jedini poraz doživjeli u grupi od Francuske i to sa gustih 31:28.

     

    Mađari iznenađenje prvenstva nakon Katra,sa 2 pobjede u grupi protiv Čile-a i Saudijske Arabije dok su gubili od Bjelorusije,Njemačke i Hrvatske.

    U osmini finala ih dočekaju Olimpijski pobjednici i sasvim neočekivano pobjede i izbace ih sa 27:25.

    Po svemu prikazanom ja mislim da Mađarska nema tu kvalitetu za otić još korak dalje,pobjeda protiv Danaca mi se više čini kao dobar dan Mađara odnosno loš Danaca ili čak možda podcijenjivanje od strane Danaca..tko zna.?

     

    Norveška igra jedan lijep i brz rukomet,imaju mladu momčad ali jako kvalitetnu i daleko su dogurali sa pozivnicom što mi se čini da im može biti dodatni motiv te ih vidim u polufinalu.

    jedini lijevak na beku je sebetic koji ulazi umjesto stepancica ali njega nema nigdje u ponudi ja mislim 

  16. prije 18 minute, eduard7 said:

    Ljudi pozdrav!

     

    imam jedno pitanje. Napravio bi uplatu preko paysafercard bona pa me zanima da li je moguce isplatu izvrsiti na skrill account?

     

    hvala

    ovisi o kladionici ali uglavnom ne uglavnom ti dode bank wire transfer ako preko psc uplacujes 

  17. prije 23 minute, MaliMisko12 said:

    Onda sto mislite vasa misljenja posto je ovo rukometni topic pa zanima me misljenje ko bi moga ici ispod a ko iznad,zasto je na duvnjaka pala granica i kvota na vise

    ocekujem da ce cak pocet cindric ,duvnjaka na manjoj minutazi jer se ocekuje pobjeda pogotovo ako se odvoje duvnjak sigurno nece puno igrat jer igra obranu pa ce ga odmarat vjerovatno , uglavnom uvjeren sam u over krila nasih jer njihova krila nemogu ni priblizno parirat nasim krilima takoder eventualno mandalinica  al mi je puno bolji pick stepancic 

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use