Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Bookie Bluzer

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

    Never

Bookie Bluzer's Achievements

Kladioničar pripravnik

Kladioničar pripravnik (3/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bookie Bluzer

    Povratak

    Ej momci,evo mene natrag! Dugo me nije bilo na forumu,od prošle godine,mislim čak od prolića. Liti nisam imao često pristup internetu,pa sam na jesen odlučia se odmorit od klađenja,al sada sam od ove godine opet u punoj snazi i to s jačim ulozima. Mogli ste popratiti moje listiće na mom blogu,ako ne,nadam se da hoćete klikniti na: http://bookie.blog.hr/. A dotad ja ću probat nešto i objaviti na ovom forumu. Pomalo sam se već specijalizira za tenis,drugi najbolji sport mi uvik bia balun,onda basket i jako rjetko hokej. E pa pozdrav svima i sritno nam!!
  2. Boštjan Cesar i Igor Gal smjenili Camacha?!?
  3. Nemaju oni ništa bolje od konkurencije. Dobri su za one koji se klade sa 5 ili 10 kuna. Ja se kladim samo u Lutrije,ili u Super Sporta. Ostali im nisu ni do kolina,al se naravno zna zalomit koji bolji tečaj...pa triba sve revno popratit.
  4. Da,upravo to!! Koeficijenti su im jadni,smanjuju često tečajeve,bez objave na Webu,a i sama ta stranica je bezvezna. Neznan kako ta kladiona još opstaje na tržištu.
  5. Stanley Bet nije po mom guštu. Dok sam se kladia samo na balun,bilo je dobro nać 3 para i zaradit više radi tih man.troškova. Ipak,totalno su me razočarali sad kad se kladim više na tenis,jer im je ponuda ajmo majjko. :-\ Tek 2,3 osnovna turnira bez ikakvih opcija,samo na setove se moš kladit..2-0..2-1 i tako to. A tek pravilo kod baluna...ako igraš oba tima daju gol,što je često kood mene..moraš odabat još 2 ili 3 ista takva para sa Oba tima DG. ??? Ne idem više u njih,a koliko znam još nemaju opciju super tipa ili Bonus Tipa koji možeš kombinirati sa ostalim parovima,ili igrati single. Loše,loše...al za normalnu raju,koja se ne kladi svaki dan na sve i svašta je ipak dobro.
  6. Hr.Lutrija mi je najdraža. Ima li šta lipše od uzimanja love državi? Dobro...dragi su mi ponajviše radi originalne ideje da sve teniske mečeve koji recimo počinju u podne,stave da se može kladit do podne i 10,taman dok se igrači ne zaigriju. To rade samo oni,i ponekad to spasi stvar kada je žurba. Što se tiće tiketa,ja parove sastavim na internetu i samo im donesem broj listića,pa to ide dovoljno brzo. A lipo mi je i što se dobije račun pri isplati,tako da sad iman lipu kolekciju tih računčića,onako za uspomenu. A kvote su im sve isto kao u Super Sporta ili čak i bolje. Dobri su isto jer bar ovdi porid mene rade od 9 ujutro do 9 navečer (u sklopu casina),što dobro dođe ako neki teniski meč počinje u 10 ili ako se sitimo kladit iza 8 navečer. Eto...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use