Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Bookie Bluzer

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Bookie Bluzer

  1. Bookie Bluzer

    petak, 10.04.2009.

    Amo probat

    Slavia-K.Vary...Tip 1...2,00 (3-2)  ;D

    Cibona-S.Brod+34,5...Tip 1...1,85 (99-67...a bilo je 99-64)  ???

    Bryan/Bryan-Blake/Fish...2-0...Tip 2...2,15 (7-5  6-7  10-4)  ;D

    Nisu mi hokej i basket specijalnost,prvenstveno radi manjka informacija o sastavima momčadi i izjavama trenera. Ipak,mislim da ovo valja probat. Za to imam svoje razloge,a oni su da Slavia ako danas izgubi izgubila je prvenstvo,a mislim da nezasluženo gube 1-3. Prvu su doduše u gostima izgubili 4-1,ali se onda osvetili,napravili taj mini bejk i dobili u gostima čak 5-1. Onda su imali dvi utakmice doma,prvu izgubili nakon produžetaka na penale,a drugu 4-6. Sada jednostavno moraju pobjediti tu treću da ostanu u igri kad budu išli na uzvrat. Nebih sad to možda ni igrao da Slavia nije imala identičnu situaciju u prvom kolu doigravanja sa Vitkovicama,gubila je 3-1,onda doma dobila 4-2 (za smanjenje omjera na 3-2),otišla u goste Vitkovicama koji su imali još jednu meč loptu ovi put pred svojim navijačima i tamo ih uništila 7-3 da bi ih doma dokrajčili sa 2-1 za konačni omjer 4-3. Neznam hoće li se ponoviti isti scenarij ali moraju obaviti bar oni obavezni dio i pobjediti doma,pa sljedeću u gostima na nož. Inaće,ove sezone u regularnom dijelu prvenstva su ih oba puta doma dobili.

    Cibona je izgubila od Zadra i mislim da će se sad iživiti na Svjetlost Brodu. Omjer za hendikep je poprilićno velik,ali Brod ima najgoru obranu u ligi,pa im je tako Zadar uvalio 116 koševa za +45,dok su čak od Zagreba doma izgubili 27 razlike,a od slabašnog Dubrovnika 21. Cibona ipak mislim da svaća ozbiljno ove utakmice pa su tako Šibenika dobili čak 52 razlike,Dubrovnik u gostima 34,a mog Splita doma 19. Držat će se Brođani na -15 do treće četvrtine,al onda kad počne radit umor eto razlike...bar se nadam.

    U polufinalu Houstona nalaze se osvajači tog turnira u parovima iz godine 2006 i 2007. Brača Bryan nisu više šta su nekad bili,ali nisu ni ostali pa oni opet stignu nešto i osvojiti. Ovdi igram da Blake i Fish koji su nenadano ispali sa turnira u singlu,u prvom kolu,da će uzeti bar set brači Bryan. Više razloga: Prvo Bryanovci redovito svaki turnir i na kvote od 1,15 i manje izgube bar set. Prošli turnir set su im uzeli Karlović i Vemić,a u polufinalu su im 2 seta uzeli Fisher i Huss,tj.pobjedili su ih. Turnir prije toga Mirny i Ram su ih nagazli 6-4 6-2 u četvrtfinalu. Turnir prije toga čak dvaput zaredom su igrali 3 seta i pobjeđivali jedva 12-10 u taj brejku. Turnir prije toga ispali s 2-1 u drugom kolu,i to sve od igrača koji po iskustvu i trofejima im nisu ni do kolina (sem Max Mirnog). Još 1 razlog je što je najteže igrati kontra svojih zemljaka koji su uz to i napaljeni da isperu gorak okus ispadanja u singlu. Tim više jer je Fish osvajač tog turnira 2006-e godine,a Blake je branio finale,pa sad ispa u prvom kolu. A u parovima su igrali kontra brače prošle godine i ugusto izgubili 2-6 6-4 7-10. A brača Bryan ovi turnir još nisu set izgubili...vrime je!!

  2. Izbjega bi ja Bosnu. To je staro pravilo da su najjači kad su otpisani,a najčešće kiksaju kad svi od njih očekuju pobjedu. Iako navijam za njih. Protiv Belgije u Genku igra sam na 3 tiketa Bosnu X2 i oba daju gol i tako je bilo. Sad i želim opet sriću,al sad im je duplo teže. Bojim se poraza,al se nadam da će ih opet rasturit naravno.

  3. Ej momci,evo mene natrag! Dugo me nije bilo na forumu,od prošle godine,mislim čak od prolića. Liti nisam imao često pristup internetu,pa sam na jesen odlučia se odmorit od klađenja,al sada sam od ove godine opet u punoj snazi i to s jačim ulozima. Mogli ste popratiti moje listiće na mom blogu,ako ne,nadam se da hoćete klikniti na: http://bookie.blog.hr/. A dotad ja ću probat nešto i objaviti na ovom forumu. Pomalo sam se već specijalizira za tenis,drugi najbolji sport mi uvik bia balun,onda basket i jako rjetko hokej. E pa pozdrav svima i sritno nam!!

  4. Ajoooj kako ga je ispeglao Nadal. Savršena izvedba Rafe u prvom setu. U drugom čim je malko poćea nešto griješit Mario se trznio,al kad nije mogao držat svoj servis sve je palo u vodu. Šteta,jer kako je Roger jedva jedvice dobia onog anonimca očekiva sam da će se tako i Rafo namučit na svom prvom meču na zemlji ove godine,al ništa od toga. Žao mi je....Inaće,imam osjećaj da će Barca večeras dobit,al to je isti  oni osjećaj ka i za Ančića više od 20 gemova,tako da mi nije za virovat.

  5. I još im se Totti po stoti put ozljedi,morat će na operaciju. Teška nesrića,al ja inaće se nevolin kladit kontra klubova koji se očajnički bore za opstanak...možda nemaju snagu i kvalitetu,al hrabrosti i muda moraju pokazat.

  6. Ima li koga ovdi? Taman pratim uživo poene Federera. Nevjerovatno je kako Roger drži svemirsku kvotu i ugled na svojoj najgoroj podlozi...1,05,a svaki iole hrabriji i luđi tenisać ga muči i voza po terenu kako hoće. Triba bit hrabar pa tu igrat kontra hendikep,over gemove (danas granica bila na jadnih 18,50),moglo se zaradit.

  7. A mene neće pa neće,baš sam proklet da biram neke debilne momčadi. Umisto Stutgarta,Dinama,Celtica...ja nađem ove luzere iz Dortmunda. Srića Robert Kovać nije doša u dinamo,inaće bi bili di i Borusija sada. Kad god moja momčad vodi 2-0,pa primi 1 gol,do kraja primi i drugi. A kad moja momčad gubi 2-0,da 1 gol,odma prima i treći. Tako to ide....grrrrrrrrrrr

  8. Taman i ja poša da to napišem. Vode iod 35-e sekunde,a njima triba 12 minuti da pozovu komentatora sa Kantride,a on sam se nebi javia. Eto,igra sam to,posluša sam tebe. Ajax naravno,samo taj Celtic mislim da se danas oprašta od ambicija za titulu,pa nisan to tia.

  9. Mislin se šta sa ovom našom ligom. Hajduka sam davno reka više ne igrat.- Mislim da bi Rijeka napokom tribala nekog dobit,ali žaj mi Zadra. Hajduku su pustili,sad se žeste na Rijeku. Zagreb mora osvajit bodove kontra drugoligaša Međimurja,ali nisu ni oni toliko loši,samo je tu pitanje motivacije. A Dinamo po običaju je uvik ima lagan posa sa Osijekom. Soldo je uzeo svoju prvu titulu a da prstom nije maknuo. I ja bi u proljetnom djelu osvojio trofej sa onolko bodova.

  10. Groningen-Ajax...Tip 2...1,80

    Juventus-Parma...Tip 1...1,45

    Borrusia Dortmund-Hannover...Tip 1X...1,30

    Kad sam vidia da Psv nije uspia dobit Twentea zna sam kako Ajax danas jednostavno mora tuć Groningena. Inaće taj meć je triba bit odigrat u nedilju al su domači navijaći učinili ono što sam puno puta vidia na sjeveru Poljuda,zapalili su neke katrige i meč od dima nije moga počet. Ukratko: Ajax u odličnoj formi,a domačini bez motiva,jer su več osigurali mjesto u Play Offu za Evropu.

    Volim Parmu i uvjeren sam da će se kao i prošle godine izvuć i ostat u lizi. Nebi danas igra kontra njih,ali mi je Budan rekao da će Cuper odmarati i njega i Lucarellia,tj. uopće ih ne vodi u Torino jer se moraju čuvati za puno važniji i izvjesniji susret u nedilju doma sa Napolijem. Ovi susret je triba bit odigran ranije,al ga je odgodilo radi ubistva Parminog navijača na putu za Torino. Toliko o tome kako mi imamo najgore navijače u Evropi.

    Borrusia se osramotila kontra umornog Bayerna,a trener nije pokušavao ih obraniti ili preuzeti malo krivice na sebe. Optužio ih je za nezalaganje,nezainteresiranost i manjak ikakvog inata,ponosa i hrabrosti. Ali to bi se danas moralo pobjediti. Izgube li ovo loše im se piše svima. Vrime je za iskupljenje! 1X ..1,30 kvota u Hr.Lutrije,sasvim dovoljno.

  11. Vidiš kako je dobro kad igraš sa manjim ulogom,pa moš bit i zadovoljan kad fulaš nešto što ti se činilo dostojno večeg uloga. Evo ako češ mi virovat,ja sam Split odigra Over koševe...iznad 168,5...jer sve tekme do sada u ovoj mini ligi su otišli iznad 170 koševa,baš svi mislim. Naravno...sad ja mogu žalit da sam tek 6 kenjavih kuna uložia u to,a čekam još 6 parova,među njima i da Fener zabija i prima sa Chelseom...1,85..ma,lipo je pratit sve ostalo je tek druženje sa kurvom zvanom Nada.

  12. Nekidan sam gleda neku svjetski poznatu proročicu,naša je ili bosabna,neznan sad...nije važno. Uglavnom,ženska stvarno ima uspjeha i svoja predviđanja i savjete naravno masno naplačuje...najmanje 5000 kuna za 1 jedini savjet o ljubavi,o poslu,financijama...i to ne sve odjednom,već svako pitanje je najmanje 5000. Zato jer ženska stvarno pogađa i tražena je. E sad je voditelj pita: A kad bi ja vas priupita za rezultat Liverpool-Arsenal šta se igra večeras,bil mi vi znali rezultat? Ona kaže da bi,ali da nije pitanje rezultata već šta će neka osoba izabrati da odigra. Tj.ako imaš sriće ti češ pogledat ponudu...stavit bilo šta što vidiš 1..2..x2..i slićno i to će proći ne radi tebe,već si ti tek dobro odabra ono šta je već unaprid "odlućeno". A ko nema sriće,taj će baš namjerno,ko sa nekom kletvom baš ubaciti oni par koji je već unaprid zajeb. I kaže ona: Ja mogu čoviku unaprid lipo reć: Dragi,ti nemaš sriće,okani se toga...ili će mu reč...imat češ sriće,ali ne još sad. Imam njen broj moba,stvarno padam u napast da je samo zamolim da mi kaže telefonski šta ona to vidi kad mene čuje. Nebi joj dava pare,al bi pita rado. Samo mi neugodno mučit ženu,najvirovatnije bi me otpilila odma u startu bez love. Eto kolko sam očajan. U nedilju odigram 7 parova po osječaju...stavim 50 kuna,a mislia sam i 100 kolko mi je to izgledalo dobro...falijem 4 od 7. Onda odigram tek 4 para,opet sa 50 kuna,pogodim Marsej-Lyon...više od 2 gola (kvota 2),falijem ostala 3 para (Barca,Nadal-Davidenko više od 22 gema i Sevilla-Villareal oba daju gol).  Izgleda mi najrealnije odigrat 10 parova sa 10 kuna pa ako prođe,prođe. Ako padnem,mogu se tješit da bih taj par pao i da sam stavio uobičajnih 200 kuna. A takav tiket dobijem jednom u pola godine. Juče opet malko hrabrije odigram ženski tenis,5 parova sa 111 kuna za 450. Falijem 2 od 5,niti blizu na kraju. Mrzim ženski tenis,a ufam se da se tu ka nešto kužim. Uglavnom,kako bi rekli naši stari: Bolje se rodit bez ..urca,nego bez sriće. Usput,oni tip u nedilju na jednom od tiketa je odigra Sevillu u glavu jedinicu. A da mi je znat odakle mu ta dojava...ja čitam na netu Sevilla bez 4,5 igraća,a Villareal u ludilo formi,plus Real kiksao dan prije...ajme ajme.

  13. Ne ide pa ne ide moj Goksime!! Čitao sam šta si ono bia napisao o svojim gubicima di te samo 1 par zajeba. Djelimo istu sudbinu ja i ti,a naravno još njih puno. Teško je prihvatit da nešto satima analiziraš,proučavaš..pažljivo odabereš i izbaciš potencijalne mine...i onda te samo redom,dan za danom 1 par zajebe,bez obzira igraš li 2,3 ili 5,6 i više parova. A tek poludim kad mi susid,poznanik dođe sinoć sa čak 3 dobitna tiketa...oko 1500 kuna dobitka,a tip nije vidia interneta,tek prolista tjednik. Ajmeee...neznan ni ja kako dalje. Previše iskustva i znanja imam da se nebi kladia,a previše nesriće i živciranja da bi tek tako bacao pare uzalud. Teško,teško.......Eto,nije ovo post za ovu rubriku...pribaci ga di oš ili izbriši kad pročitaš. Pozdrav!

  14. Ančić-Monaco...Tip 1...1,65

    • ;D
      • Davenport-Safina...Tip 1...1,35
        • ???
          • Tsonga-Bennetau...Tip 1...1,30
            • ???
              • Kvota: 2,90
              • Ovo se najveći ziceri od današnje teniske ponude i to sam vrlo dobro proućia. Sve ostalo nije vridno rizika na tako male kvote ka šta je recimo oni ludi Davidenko i 1,20 tečaj.

  15. Eto,oćito se Baćinski nije baš oporavila od onog posljednjeg peglanja,ka šta sam i spomenia. Ja takve naizgled zicere odigram sa 10 kuna uloga tek tako ako prođe,prođe...al od svih izdvojim 4,5 parova i stavim 200 na njih. Eto...sad mi kiša prekine gušt pračenja tog tiketa.

  16. Levy će biz zeznut za dobit,Uzraelac je opasan,a mladi Darcis ko zna kako će odigrat prvi meč nakon osvojene titule prije 20 dana. Mala kvota za toliki rizik.

    Hvala na upozorenju, izgubio je glatko 2:0...  ;)

    Da,hvala. Moran priznat nije mi jasno zašto nije preda meč,odma u startu drugog seta se vidilo da nema šanse nešto tu učinit. Al tako ti je to sa mladim igračima koji osvoje turnir,odma sljedeći ispadaju lagano,tu čak ni stanka im ne pomaže. Tako je oni Strakhovski ispa prošli tjedan na challengeru u prvom kolu nakon šta je Zagreb osvojia. Anderson je bia isto zeznut,al izgleda da je momak pravi. Gledam Gabiashvillia,jadan li je jadan,povede 2-0 u drugom setu,sve rutinski,a sad Jones servira za 5-2. Rusi i svi ti iz bivše SSSR su stvarno nepredvidivi,pa bez obzira na kvotu. Šprem je dobro odigrala,al se raspala u trečem setu...vidi se da je van forme,dugo nije odigrala,a 3 seta je previše za nju. Još ćemo vidit za ostale...
  17. Evo da se malo osvrnem na ove parove gori.  Levy će biz zeznut za dobit,Uzraelac je opasan,a mladi Darcis ko zna kako će odigrat prvi meč nakon osvojene titule prije 20 dana. Mala kvota za toliki rizik. Anderson slićna prića,Kim Kevin je domači,naturalizirani igrač,a za Andersona još neznan kakav je kapacitet za odigrat dobro u konstantni. Prva kola te igraće izbjegajem. Gabashbvilli je dobar,triba bi dobit,al sve u svemu to je Rus,i on ka i svi rusi su skloni čudnim rezultatima...rizik je to. Za Baczinski se slažem,iako me plaši njen katastrofalan posljednji nastup,al srićom protivnica danas joj je po miri. Kontra naših nikad ne igram,opa tako ni kontra Šprem. Odesnik-Lacko...zvući zanimljivo,triba bi to amer dobit. Minar,Capdeville i Raynolds su ziceri. Za Garciu Lopeza se još mislim,u dobroj je formi,al nevolim igrat kontra igraća koji imaju seriju poraza iza sebe ka Grk,onda su očajni da napokom  nekog pobjede,to izbjegajem...ipak je Grk iskusan. Troickog neću niti gledat,nije mi on čovik od povjerenja,pogotovo ne kontra Bogdanovića. Delić-Vemić...bosansko-srpski ogled,nebih se tu zeza,iako je Delić bolji igrač. A Hasse je posebna priča! Mislim čak i Value Bet na De Voesta!! Pa taj mali danas igra finale Sunrisea,a nakon toga ovi meč sa De Voestom. Osim ako ne isposluje neku odgodu,bit će mu zeznuto danas se rekuperat tako brzo i opet igrat na drugom turniru. Eto....Ja igram Guccionea,Reynoldsa,Minar,Capdeville,Bichkovu i Odesnika.

  18. Evo moj tiket za danas,tribalo bi proć.



    Fc Kopenhagen-Horsens...Tip 1...1,25

    Dinamo-Šibenik...Tip 1...1,30

    Panathainakos-Iraklis...Tip 1...1,25

    Herenveen-Roda...Tip 1...1,75

    Kako nema nešto tenisa,opet sam se vratia balunu. I Kopenhagen i Panathainakos su prošli tjedan šokantno izgubili u gostima,i danas moraju pobjedit kontra lakših protivnika doma,pa da opet zasjednu na prvo misto bar 1 dan.

    Herenveen igram jer je opet u formi,igraju doma,love ligu prvaka,a Roda mora bit umorna nakon sriijede i 120 minuta u kupu. Usput,u nedilju su igrali ontra PSV-a,izjednačili u zadnjoj minuti,u sridu prošli na penale,nemože i treči out u 6 dana da ih toliko pomazi sreća!!

  19. Ah da....dešava se to. Ja sam jučer bia uvjeren da će na challengeru u Maroku C.Rochus dobit Rogers Vess.E...kvota 2,15...al nisan to tia igrat u singlu,žao mi bacat tolke pare samo radi jednog uvjerenja. Rochus prođe rutinski 6-3,6-3,al me sjebe debilni,šugavi Celtic...majku im nesposobnu hebem...samo njega čeka za 700 kuna (200 uložia,igrao još Bamberg i Chelsea). A bilo je takvih kvota 1,20-1,35 ko u prići,i ja izaberem one debile. Živili protestanti!! Glasgow prvak!!

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use