Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

LikIzBajke

Članovi
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    LikIzBajke got a reaction from TazMan in Četvrtina finala (24.1.)   
    Francuska - Švedska
    TIP: 1
    KOEF: 1,34
    Ovdje sam ocekivao kvotu 1,15, iako svedani igraju brzo, i efikasno, sve 30+ golova. Ukrotit ce ih francuzi brzo, kao sto sam rekao, oni znaju igrati brzo, na kontre, ali kada ih francuzi zaustave bit ce problema pored tih mrguda. Francuska po meni osvaja ovo i ne zanima me da li ce dobiti 1 ili 12 razlike..ovo je odlican koef...bolji igraci, suci, navijaci, domacini, sve imaju. u jedno, 4finalu bi moralo biti dovoljno i idem sa 300e
    Hrvatska - Španija
    Utakmica za uzivanje, nisu ni spanjolci sto su bili , igrali 33+ godina. Nasi nisu nesto, ozljede, ali u jednoj tekmu sve je moguce. Li-la tekma. Pica i navijanje.
  2. Sviđa mi se
    LikIzBajke reacted to PeterPrevc in Lillehammer (Norway) >> 10-11 Dec   
    Celt je napravio odličan uvod za nadolazeće skokove,pa bi htio dodat još samo suce da se vidi iz kojih su država,jer je i to jedan od važnih faktora. npr prošli vikend jedan od sudaca je bio poljak koji je naravano bio malo naklonjeniji sunarodnjacima što je moglo bit prevaga u duelu Kot-Tande,no Tande je imao odličan drugi skok i ostvario visok plasman.Tande je u dobroj formi,doma skaće,jedan od petorice sudaca je također norvežanin i trebamo pričekati rezultate treninga pa će poćet izlazit i neke ponude koeficijenata. Gldeajući početak sezone Tande i Domen Prevc nekako drže konstantu bez nekih većih oscilacija.

  3. Sviđa mi se
    LikIzBajke reacted to Dobardan1978 in Kako se rijesiti kladjenja uzivo??   
    Imam jedan ogroman problem a on se zove kladjenje uzivo. Na to sam se opasno navukao i na tome visim vec godinama. Uzima mi i novac a sto je jos vaznije i vrijednije, i vrijeme.
     
    U kladjenju sam jako dugo, jako dobro poznajem sport i strategije kladjenja, i u kladjenju sam uspjesan, izuzmemo mi kladjenje uzivo sto mi uzima cijelu dobit stecenu kladeci se na druge nacine a i vise od toga pa cesto uzimam u minus. No to kladjenje mi pruze neku vecu strast i uzbudjenje nego li obicno kladjenje. Ali sada zelim da zavrsim sa tim i da se rijesim toga, ali je jako tesko i jako me vuce da bacim okladu na neki dogadjaj koji je u tijeku. no to obicno zavrasva gubitkom.
     
    Stoga me zanima da li imate neke prijedloge ili savjete kako da se rijesim kladjenja uzivo i da se posvetim samo obicnom kladjenju i analiziranju susreta i kladeci se na njih na obican nacim? Tu garantujem da mogu biti uspjesan i konstantno zaradjivati od kladionice, no kladjenje uzivo me naprosto unisti u svakom pogledu.
     
    Svaki prijedlog je dobro dosao...
  4. Sviđa mi se
    LikIzBajke reacted to hardek in NBA - Srijeda 26.10.2016.   
    Pozdrav, prošle godine sam više manje redovno pisao na ovom podforumu pa evo počela je nova sezona pa da krenemo. 
     
    Evan Fournier 16,5 OVER (Germania) - Francuz se prometnuo u prvu violinu Magica. To se mogla vidjeti i kroz predsezonu, gdje je zabijao sa lakoćom i Magic bez njegovih 20-tak poena na tekmi teško da može preživjet jer im ostatak prve postave čine igrači koji uglavnom nisu ekstra šuteri. U ostalim kladama je na 17,5 mislim da ga se i na toj grani isplati uzet ali što je sigurno je sigurno
     
    Dario Šarić 10,5 OVER (Svi lokali) - skoro sve 4-ke i 5-ice 76-ersa su ili ozljeđeni ili načeti ozljedama. Očekujem Darija na 25-30 minuta te uz nekih 10-tak uzetih lopti i 4-5 slobodna bacanja ne vidim kako ovo može ne proći. Čuvat će ga Sabonis igrač koji je po mom mišlljenju klasa ispod Šiška.
     
    Devin Booker 14,5 OVER (Hrvatska Lutrija) - Ovo je možda i najizgledniji par. Granica od 14,5 je puno preniska za Bookera. Vjerujem da će mu granica nakon par utakmica skočiti na 18-20 poena jer su mu Sunsi dali punu slobodu što se tiče ofanzive.
     
    Orlando Magic - Miami Heat 1x - U orlandu je ovo praktički must win. Nakon loše predsezone dolazi im ekipa koja je ostala bez 2 all stara, a uz to za današnji susret Miamiu je upitno još dosta igrača. Orlando nakon ove utakmice ide u goste Detroitu i Clevelandu a tamo teško da može tražiti nešto. Početi sezonu sa 0-3 bilo bi katastrofa te sam uvjeren da će Vogel učiniti sve da počnu pobjedom. Jedini hendikep Magica za ovu utakmicu je ne igranje Biyomba.
     
    Mario Hezonja 5,5 OVER (Svi lokali) - ovo igram više zbog granice. Mario je imao slabu predsezonu ali 6 poena je smješna granica s obzirom na Marijeve šuterske sposobnosti.
     
    Sviđa mi se i Russell ali nekako ga nebi dirao, još ću vidjet da li ću ga odigrat.
     
    Možda se javim i kasnije kad izađu izostanci i slične informacije.
     
    Sretno i LP
  5. Sviđa mi se
    LikIzBajke reacted to TheStig in SK sugestije   
    Ekipa ovako, imam problem jedan.
    Ovaj forum je otvorenog tipa i to mi baš i ne paše jer je većina mojih postova na temelju kakvom je.
    Dali je ikako moguće da se to promijeni ili da se otvori neki topic da ga vide samo useri foruma/članovi.
    Malo mi je glupo ovakve infoe pustat u javnost eto tek tako, a moglo bi bit sranja jer je usko vezano uz same igrače.
    Tip dinamo dva i Rudeš nisam mislio postavit al sam na kraju ipak to napravio jer eto neznam ni sam.
    Rekao da i vi uberete nešto ako bude prijelaz ili šest plus.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use