Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

smetko11

Članovi
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by smetko11

  1. Iskreno, jebe se meni za to sve i ja imam račune i u stranim i domaćim kladama, ali ide mi na jaja što nagovarate ljude u svakom drugom postu da naprave račun u Betu, kao da oni ne znaju da ti ovdje država uzme porez, nek se svatko kladi gdje hoće, ne morate u svakom drugom pšostu spominjat kako ti vamo uzmu porez, vamo ne.
  2. Ne savjetujes ti nista, nego si kao i par dugih ovdje placen da ih reklamiras, odvratno, milion puta spomenit jedno to isto, kako vise niste naporni sami sebi.
  3. Imam na skrillu neku lovu i sad ju želim povuć na kladionicu, bilo koju. Inače kada odem na kladu i tražim uplatu sa skrilla povuće mi novce sa tekućeg računa, a ja bi želio da povuće novce sa skrilla da ne stoje tamo bez veze. Jer je mal iznos.
  4. Nema mi opcije skrill kada odem na izvrsit uplatu, samo skrill tap, pa sad neznam u cemu je fora izmedu toga
  5. U cemu je razlila uplate između skrill i skrill tap, u ovoj kladi ne mogu normalno preko skrilla? Hvala
  6. Čuo sam se s njima, pet puta se mora okrenuti bonus.
  7. Jučer sam sa 129 kn bonusa dobio 752, danas sam opet morao tako odigrat po tri para, ali vidim da mi se kod bonusa puni nekakava crta plava, možda kada ona dođe do 100% ću moći slobodno igrat.
  8. Jel to samo prvu puta moraju biti tri para i tolike kvota,je cu dobit taj bonus listic,pa me zanima jel se mogu dalje normalno kladit.
  9. E sada dobio sam taj bonus, ali ne mogu uplatit, kažu mi da kvote nisu dovoljne velike, kolike moraju biti kvote ili koliko se parova mora odigrat.
  10. Uplatio sam svoju prvu uplatu u ovoj kladionici i dobio sam kao bonus istu lovu koju sam i uplatio. Međutim ima main acc sa kojeg uplaćuješ listić, a sa strane stoji bonus acc, kako sa njega uplatit listić, jer mi stoji ta svota koju sam dobio?
  11. Vec sam prebacivao novce preko skrilla na nase kladionice,ali nisam nikada na skrill prebacivao sa klade, ne moram imat neku karticu ili moram ili samo prebacim na skrill pa sa njega na tekuci.
  12. Razmisljam o kladenju u Betfairu, pa me zanima jel sigurno na tekuci isplaćivat novce ili preko skrilla, moze malo pojasnjenja. Hvala
  13. Ovako, sinoć sam kupio paysafecard od 50 kn i kada sam ga pokušao uplatit, piše da iz države iz koje dolazim, nije moguće provest transakciju, probao sam stavit i da sam iz Slovenije ili UK, međutim isti problem. Do sada sam normalno uplaćivao sa paysafecarda, ako je netko imao sličan problem, molim pomoć.
  14. Nisam još radio, samo me je ovo zanimalo, hvala puno. Koliko sam vidio ne mora im se slati kopija osobne ili nešto?
  15. Zanima me kada se odabere isplata na bankovni račun, samo sjedne lova, mislim prebaci se u kune ili se mora još nešto. Kak je u SS isplatiš na tekući i sjedne ili je drugačije?
  16. Evo možda i negdje ima na forumu ova tema, pa nek admin ovo slobodno izbriše. Zanima me, koje vi stranice pratite, želio bi se ovome malo bolje posvetit pa da mi date par stranica za praćenje statistika, izostanaka i tako to.
  17. Gdje upišem onaj kod sa Paysafecarda kada hoću napravit depozit?
  18. Zanima me kako ide uplata ili isplata preko bankovne transakcije?
  19. Odigro sam sada još dva listića po 5 eura i sad ako izgubim oba dva ostat će mi onih 3 eura
  20. Dobio sam voucher jučer i sa 5 eura dobio 13, i sad znači još moram dva listića pogodit da bi mi ti novci ostali ili kako to već ide?
  21. Najviše Singapur, koliko sam gledo par utakmica to je tragikomedija od košarke, glume neki NBA, bez obrana sam pucaj, uglavnom smiješno je, zato i ide sve u over. Još ekipe koji imaju nekog Amera visokog taj ubija.
  22. smetko11

    HRT

    Kao prvo u ovom slučaju nije kriv HRT, nego brend kojem je bilo malo 20000 eura za prijenos.
  23. Registriralo se na danas. Pa imam pitanje na koji način se vrši bankovna uplata?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use