Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

MedoBrundo

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    MedoBrundo reacted to JackieJack in NBA Picks 1.3.2016   
    Posto je 1 mart i pocetak novog meseca otvoricu novi NBA topic koji je u poslednje vreme malo zapostavljen. Aktivnost foruma je dosta porasla, i jako nam je drago zbog toga. Iz istog razloga mislim da bi puno preglednije bilo da NBA predloge pisemo u ovom delu.

    Takodje, primetio sam da u zadnjih 10-ak dana ima dosta clanova koji prate a bogami i jako dobro pogadjaju NBA tipove (igrace, hendikepe, overe/undere...) pa bih vas zamolio da tako nastavite i ovde pravimo neki presek za NBA pre svake noci.

    Evo za pocetak jedan predlog sa moje strane:

    B. Lopez over 21 @1.85 marathonbet
     
    Netsi igraju opet veceras i ovo im je B2B utakmica  posle one sinoc sa Clippersima. Brook je bio odlican i protiv Clippersa koji kao i Lakersi veoma lose brane poziciju centra. Sinoc je zabelezio 25 poena. Netsi su nesto malo podigli formu posle otkaza njihovog glavnog trenera. Sada deluju rasterecenije, na kraju krajeva i jedan i drugi tim ovde se oprostio od playoffa pa ce sigurno igrati nesto opustenije. Lopez je Lakersima ubacivao preko ove granice u zadnja 3 susreta, 2 prosle i 1 ove sezone. Ne vidim kako bi ga  sada zadrzali u underu, osim ako udje u problemima sa licnim. On je prva napadacka opcija Netsa i sigurno ce potrositi 20-ak lopti i uz koje bacanje i solidan % suta bi morao ubaciti barem 22 poena
  2. Sviđa mi se
    MedoBrundo reacted to Danny89 in NBA picks 01.02.2016   
    Kao što vidite i sami dragi prijatelji foruma, mi se jako trudimo da vam pružimo informacije koje su jako bitne za određene utakmice. Uz to idu i prognoze, no prognoze su samo mišljenje prognozera, dakle subjektivne su, ali su dobro potkovane. Savjetujem vam da pročitate svaku analizu od početka do kraja i onda se pokušate složiti sa prognozom ili pokušajte pak izvući nešto svoje. Vidite da radimo na kvaliteti foruma i molim vas još jednom da sherate, da pozovete prijatelje, neka nam se pridruže sa svojim prijedlozima i svime što misle da je ovdje potrebno. Nadam se da će te nam pomoći da dođemo do još veće kvalitete. Hvala vam
     
     
     
      PELICANS - GRIZZLIES  
     
    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-new-orleans-pelicans-memphis-grizzlies/
     
    A. Davis (24,5) – manje @ 1,85 Super Sport
    Na online kladama je Davis već na 22,5, negdje 23,5, ovisi kako gdje. To je i nekako logično. Ozljede mu nedaju mira, a danas igra protiv ekipe koja mu ne daje slobodu. Protiv Memphisa je u posljednje  tri utakmice redom upisao 21, 17, 12 poena. Dakle, to je super za ovakav BET i mislim da je 24,5 ipak previše za njega danas. U posljednjih osam utakmica ovu marginu je prebacio samo dva puta. Očekujem ga večeras u solidnom izdanju, ali nikako preko ove margine.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use