Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Galacticos

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Galacticos

  1. Galacticos

    Bwin

    Jel igra netko opet u bwinu, vidim da dijele i neke bonuse, pa jel ima kakvih iskustava do sad dobrih losih..
  2. Ne znam di da ovo pitam, a pod live mi je glupo. Zanima me jel ima na kioscima tiska paysafe bon? Znam da je bilo i da se do 7 moglo kupit, al onda je bila ova kriza u vezi Todorica pa nisu imali (bar kada sam ja isao kupit), jer se sada moze kupit ili ne?
  3. Jel imao itko problema s isplatom love sa unibet racuna?
  4. Kopirano sa sajta : Dobro obavešteni i pouzdani nemački list Bild objavio je da je Levandovski neće biti ni na klupi za rezerve zbog povrede ramena, a njegovu poziciju u srcu napada popuniće Tomas Miler.
  5. Posto rijetko kada sad nesto uplatim i to u domacim kladionicama, pa imam par accounta na stanim kladama, pa ako netkom treba neka se javi, ako ima limit na svojem.. bet-at-home, unibet, william hill, bet365.. racuni su vertificirani, pa ako netkom treba neka se javi..
  6. Da tako je, krivo sam ja procitao post..
  7. Reg. sam se na uniteb i dobio 25e dobrodoslice. Jel zna nesto vise o tome kako ga mogu okrenut da bi mogao nesto i isplatit ..
  8. Jucer poslje 18h sam se htio ulogirat u SS, ali nisam mogao, pisalo je krivi nadimak ili lozinka, ali nisam uopce mjenjao lozinku a za nadimak znam da je taj. Poslao sam email da ne mogu uc u racun a da sifru nisam a mjenjao, odg su da posaljem osobnu s obje strane slikane na novinama s danasnjim datumom, nakon sto sam to poslao rekli su da otidem u poslovnicu s kopijem i orginalom osobne i da kazem djelatnici da nazove interni odjel. Sad me zanima dali netko zna sto se desava.
  9. Bas me zanima da li su uzeli novce i ovom koji mi je uzeo 200e na pokeru, haha.. jel prije nego sto su me vratili na pocetak, usao sam u sobu na pokeru i 1 na 1 igrali..
  10. Trebalo je probat, iskoristit priliku, nikad ne znas da li ce isplatit ili ne..
  11. Jucer sam vidio na mecu cuevas - ramos u 20gemu da je 40 40, znaci duece, na betu je ostalo u ponudi da li ce bit duece u tom gemu kvota je bila 3.00, ja sam s 2e odigrao i oni su mi pobudilo cash out ja sam cash outal, i opet odigra to, oni su to drzali u ponudi jedno 4,5minuta. I igrao sam cijelo vrijeme odigram pa cash out koji ponude ja uzmem i dosao sam tako do preko 2000e u tih par minuta, nakon toga sam odigrao neki bezvezni par za 500e na uzivo da ne skuze sta sam im radio, i nakon 15minuta sve listice su mi stopirali i vratili me na par eura koliko sam imao kad sam to poceo igrat. Sad me zanima da li smiju to, posto se ipak igralo na live ili oni mogu stopirat listic ako je doslo do takve pogreske.
  12. Imam na racunu 657e, povucem 100e za isplatu, a kladionica mi sama nakon toga povuce dva puta po 252e i uzme dva puta dodatnih 5e za proviziju isplate, i ostave mi na racunu 42.96e.. Kako je to moguce, i ako se radi o zabuni dali ce mi vratit ostatak novaca na racun? Ili ce mi sve isplatit. Posto za ove dvije uplate koje su oni sami povukli ppise da provjeravaju kao isplatu, a ovu moju isplatu su bez problema dopustili!? Hvala..
  13. Krenuo bih u ozbiljnije vode sto se tice kladenja pa sam nasao neki sistem koji mislim da bih mi odgovarao, pa me zanima vase misljenje sto se toga tice. Igrao bih duplanje znaci kvota 2-3 max.. sad me zanima vase misljenje u vezi toga, da li bi se isplatilo odigrat jedan dva listica na tjedan s takvom za jaci ulog, ne mora bit izricito 3,4 para s kvotom 1.2 na listicu moze i jedan par s kvotom 2.0.. imam neki pocetni kapital koji sam odredio za kladionicu i takvu vstu kladenja, mislim da ako si jak u glavi i ako mozes kontrolirat takav sistem da nakon 2-3 vezana dobitka koji si ostvario u 10,14,20 dana, da ne odigras nesto bezveze i stilu danas ima puno parova, bogata ponuda pa idem danas uduplat opet makar nisam siguran u to. Sad me zanima vase misljenje i ako imate jos poneki savjet u vezi ovakve vrste kladenja.
  14. Ja sam stao na Ininoj benziskoj i kaze ovaj sta je radio da se prodaje do 19h. A posto se kiosk zatvorio u 20h tamo nisam stigao, zato pitam, jel znam da na kiosku uvjek se moze uzet.
  15. Do kad se prodaje paysafe na benziskim postajama ili kiosku posto sam jucer u pola 20:30h navecer isao kupovat i rekla je da se prodaje samo do 19h, pa me zanima dali se danas uopce moze kupit i do kad, ako.ima netko iskustva s tim?
  16. Ja sam jednom usao i sjeo za stol, iducih 7x sam igrao na crnu dosla je crvena. I tih iducih 20 okretanja od kad sam sjeo za stol 18x je dosla crvena i 2x samo crna a 0 niti jednom.
  17. Dobio sam 50kn bonusa, dali je jos netko i kako treba okrenut bonus
  18. Zanima me, jel se isplati odigrat jedan tiket za cijeli tj., (ovisi i o ponudi), kvote 2-3 za duplanje, poceo bih s nekih 700-1000kn za pocetak, toliko bi izdvoio za ovu vrstu kladenja. Pa me zanima vase misljenje, ako imam srece valjda cu nac u 7 dana koliko ima u tjednu, bar nekoliko "zicera" da uduplam ulog!?
  19. ne mogu nac post s pitanjem u vezi paysafecarda. Zanima me kolko je cijena u njemackoj bona, ista kao i kod nas od 50,100,200 i 500kn ili drugacije?
  20. Jer se netko mozda kladi ili ima iskustva s ovom kladionicom, zanima me da li je isplata novca komplicirano ili nije, kod vertifikacije pise : Rado ćemo Vašu isplatu što brže moguće provesti! Molimo Vas na razumijevanju da na temelju postojećih propisa moramo Vaše dokumente za verifikaciju provjeriti i ažurirati. Stoga bi sljedeće kopije dokumenata trebali: Kopija Vašeg službenog dokumenta s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, ...) Primjerak obračuna potrošnje (prijava boravišta, račun struje, telefonski račun, itd - ne stariji od 3 mjeseca) Jer moram poslat i osobnu il racun struje, tefelona, ili je dosta samo jedno od toga, posto sam jima poslao email ali jos nista nisu odgovorili
  21. napravio sam racun u ovoj kladionici, da li ima netko kakvih iskustva s njima?
  22. da li moze netko objasnit koliko se dobije bonus na bet365 ako izvrsis uplatu 1000kn na racun, ako netko sloucajno zna, preko mobitela pisem na poslu sam pa me zanima ako moze..
  23. jer netko uplacivao novce preko maestro kartice sa tokenom, i ako hocu uplatit danas, tj. subotom dali ce novci odmah doc na racun?
  24. moze jos jedno pitanje, u vezi isplate da li si nekada imao problema s isplatom ili mozda brzo limitiraju igrace koji vole igrat singlove, posto ja to najvise igram
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use