Jump to content

RedJohn

Članovi
 • Content Count

  10
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

About RedJohn

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

710 profile views
 1. Skinite web preglednik - Tor. [ Koji mijenja IP adresu preko proxy-a ] Ostatak priče znate. GL
 2. RedJohn

  10Bet

  Za verifikaciju računa traže KOMUNALNI RAČUN. Naravno sad je problem u tome što računi nisu na moje ime.Za zamjenu traže službenu potvrdu o prebivalištu, bankovne transakcije ili neki račun u zadnjih 3 mj koji povezuje moje ime i prebivalište. Nakon što su odbili razne račune i potvrdu transakcije iz banke sada sam poslao potvrdu o prebivalištu.Ako mi odbiju tu potvrdu iz policije onda ću ih lijepo stjerati u 3pm.
 3. Ne uspoređivam. Samo vam dajem do znanja da ste me prošli put popljuvali a ja vas svojim tipom izdominirao. Sad si napisao hrpu bezveznih statistika, umjesto da se analizira utakmica, što je jedini i ispravni put. Ja ću uzet sigurnu lovu na ODG + 3, NE .Ko hoće neka uzme, ko neće ne treba.
 4. Možda.Ali možda je i pošto imam 100%-tni učinak na forumu.Razmisli.
 5. Ne želi spamat sa nepotrebnim stvarima ali eto...
 6. I prošli puta ste me pljuvali prije utakmice.Poslije utakmice kad je prošla kvota od 3, nitko nije komentirao. Tako da ako imaš nešto za reći koristi argumente.Hvala P.S. Generali smo poslije bitke, ne prije.
 7. Dinamo Zagreb - Lyon 1, 7.6 [30%] Sjetimo se prve utakmice gdje je objektivno moglo završiti 3-3.No sada je to drugačiji Dinamo.Bolji, malo bolji.Taktički. Lyon je prosječna ekipa sa sporijim tempom igre te sama najava Ivajla Peteva da će igrati bunker daje nam do znanja kakav oblik će poprimiti utakmica.Lyon će držati kontrolu igre te sa svojom nedostatnom imaginacijom na dvostruki blok Dinamove obrane teško će stvarati prilike.Dok će Dinamo tražiti priliku u kontri i polukontri.Petev je mnogo kompetentniji od Cice, te će izvući maksimum iz ekipe. Po karakteristikama utakmice možemo zaključiti da su šanse u omjeru 50:50(Odnosno 33:33:33).Te je logičniji da se uzme 7.6 koeficijent nego 1,6 . ZICER DANA Veći Ulog [90%] OBA DAJU GOL + 3, NE , 1.45
 8. Sudeci po riječima slovenca, može se zaključiti sljedeće.Zadnja linija Hayduga ce biti na oko 20 m od gola sa kompaktnom veznom linijom i kao takva obrana ce biti teško probijena jer nece imati dovoljno prostora a kombinatorika im nije jača strana.Dok sa druge strane hajduk ima solidne igrače za kontru i polukontru ( fali im igrač za tranziciju ) i stvorit će više izglednih prilika nego domaćini. Dvica - unibet 3,25 GL
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use