Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

zmajo

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Haha
    zmajo reacted to LeonardoDrugi in Subota 8.5.2021.   
    Nesto siri sistem plus alternativno kladjenje (samo za autore moje profilne slike)
     
     
    Zaista je sjajan osecaj biti najveca zvezda danasnjeg Topica. Dakle, od danas sam Leonardo Drugi i ponosim se time. Zasto Leonardo, a zasto i Drugi, napisacu u drugom delu posta. Najpametnije bi bilo da danasnji svecani dan provedemo radno. Sve sto sam imao da kazem sam sebi, a pogotovo administratorima, napisao sam u postu od 25.02. kada sam verovao da je Inter (konacno) osvojio scudetto, tako da cu danas jedino da prokomentarisem moju profilnu sliku. Veoma sam zadovoljan mojom profilnom slikom, tako da cu moju analizu posvetiti iskljucivo autorima ovog remek dela. Autorima preporucujem da odigraju neke od mojih predloga, a eventualnu zaradu neka smatraju kao moju zahvalnost za trud.
    Kada je vec danas svecani dan, iskoristio bi svecanu priliku da proglasimo najboljeg kockara na nasem Forumu za 2021-u godinu. Kao sto znate, vecinom glasova sam bio proglasen najboljim kladionicarem na nasem Forumu za godinu 2020. Za ovu 2021 godinu predlazem opet sebe kao najboljeg kockara, i ne samo to. Ova godina je poslednja koju cemo zakljuciti sa pojmom “najbolji kockar”. Od sledece godine upotrebljavamo iskljucivo termin “najkorisniji kockar” ili MVP naseg Foruma, po ugledu na kriterijume iz americkih sportova. Izbor “najbolji” ostavljamo polupismenim fudbalerima i seljaku iz Rosarija, dok cemo mi koristiti napredniji izraz “najkorisniji”. Zasto danas proglasavamo najboljeg, kada jos nije proslo ni pola godine, pa tek je 08.05 ??? Pa zato sto su najbolje analize na nasem Forumu u 2021-oj godini, one koje je napisao nas najbolji kockar na Forumu Leonardo Drugi, a veoma je tesko da ce bilo ko napisati bolje analize do kraja godine. Ubedljivo dve najbolje analize na Forumu su bile one koje je napisao najbolji kockar na Forumu Leonardo Drugi i to ona napisana 09.03 (Juventus vs Porto, over 2,5 gola, penal na utakmici i Porto prolazi dalje) kao i ona napisana 25.04. (Strpljivo cekanje neresenog ishoda na utakmicama Cagliari, Fiorentina, Torino, Wolverhampton, Burnley, Brighton …). Nije proslo ni sedam dana, a CAK CETIRI neresenih ishoda su dosla (Fiorentina dva puta, Cagliari i Wolvs po jednom) a niko od kolega sa Foruma da se javi i da objasni da li sam samo ekstremno pametan ili sam ujedno i vidovit pa uspevam da predvidjam buducnost ??? U nedelju 02.05 i ponedeljak 03.05 su dosla cak tri neresena ishoda koja sam objavio da bi bilo pametno cekati. I posle se pitate zasto se zovem Leonardo Drugi?!
     
    Svim kolegama sa Foruma, a pre svega autorima moje profilne slike, predelazem da isprate samu zavrsnicu Serije A, jedne od najzanimljivijih zavrsnica koje pamtim. Utakmice ce se igrati i medjuweekendom, bice veoma puno direktnih duela, poput Juventusa i Milana za izlazak u Ligu Prvaka ili one poput Beneventa i Cagliarija, za spasavanje zive glave. Isto tako, svima predlazem da vec sada pocnete sa rasprodajom imovine i da cuvate novac za kladjenje u sledecoj sezoni u Seriji A koja ce biti pravi spektakl. Kako sada stvari stoje postoje velike mogucnosti da se vrate Allegri, Sarri i Spaletti, veliki Mourihno je vec dosao, Inter ce biti isto jak, ili jos jaci, Ibrahimovic ostaje, mozda i Ronaldo, verujte mi, trebace vam novac prosecne svajcarske banke za kladjenje sve dok ne poludite. Posto sam vec drugu godinu uzastopno najbolji kockar na Forumu, samo za vas podelicu javno moju nameru da sledece sezone singlujem prolaz grupne faze Lige Prvaka ekipe Intera, taman da kvota bude 1,05, pa cak i ako u grupi budu sa Bayernom, Psg i ManCity. Singlovacu i prvo mesto u grupi, a kako sada stvari stoje druga uzastopna titula Intera ce biti najverovatnije najlakse zaradjen novac u vasem (nasem) zivotu. Ne bih da se zalecem prerano, ali svakako pocnite sa rasprodajom imovine.
    Moj siroki sistem ce imati devet, plus jos tri utakmice, a vi svakako izaberite onu koja vam se najvise svidja, ili koja ima najvise rezona po vasem misljenju.
    Parma vs Atalanta dvojka Atalanta nije ni u prvih dvadeset ekipa koje sam pratio, a kamoli se kladio, u ovoj sezoni. Sve se slazem sa vecinom. Jesu neverovatno napredovali poslednjih godina i kao ekipa i kao klub. Tacno je da su vec dve godine najprijatnije iznenadjenje u Ligi Prvaka. Tacno je da igraju lep i napadacki fudbal. Realno gledano, imaju bolju sezonu i od Juventusa, a i od Milana, zdrava su sredina, a posebno mi se dopada sto je klub u sukobu izmedju trenera i kapitena, stao na stranu trenera, te su kapitena i jednog od najboljih i najzasluznijih igraca za razvoj Atalante oterali u tri pi*#*ke materine. Bez obzira na sve, meni ce oni uvek biti provincijska ekipa, a to nije dovoljno da im verujem, ili da igram preterano na njih. To su i dokazali u proslom kolu, protiv Sassuola, kada je Muriel pri rezultatu 1:1, i sa igracem vise, 12 minuta pre kraja promasio penal. Danas ih stavljam u sistem, samo zato sto igraju protiv ekipe koja je vec i matematicki ispala, a i zato sto se u nedelju igra veeeeeeoma bitan mec Juve vs Milan, a vi mi recite kojoj od te dve ekipe odgovara nereseni ishod. Ako Atalanta ne pobedi Parmu, samo ce se potvrditi dve stvari. Da su oni ipak provincijski klub, a i da je fudbal najgluplja igra na svetu.
    Juventus vs Milan over 2,5 gola (ograda “ukupno dva gola na utakmici”). Kao i o Interu, i o Juventusu sam pisao cesto, i sve sto sam imao da kazem, napisao sam tokom sezone. Utakmica protiv Udinesea proslog weekenda je slika i prilika Juventusa. A teorije kazu da su ekipe slika i prilika svakog trenera. Juve je pobedio individualnim potezima Ronalda, ali budite sigurni u ono sto vam kazem, jer ja sam najbolji na Forumu, ne secam se da sam gledao goru igru jedne ekipe kao sto je to bio Juventus protiv Udinesea. Juventus vec na deset uzastopnih utakmica prima gol, a primaju ih kao pocetnici. Ne znam kome moze da odgovara nereseni ishod na ovoj utakmici, Milan ako ne dodje do gola, ne znam kako zamisljaju zavrsnicu sezone. Juventusu bi bilo najpametnije da ako ne pobedi, ponovo pokusa sa predlogom o Supeligi, nista ih nece kostati, a barem su pokusali. Ograda na igru “ukupno dva gola na utakmici” se podrazumeva.
    Inter vs Sampdorija 1 (X) kvota iz dana u dan raste, sa pocetnih 1,33 je porasla na 1,45, a negde sam video cak i 1,48. Dakle, kladionice misle da ce biti opustanja, proslave titule, mozda ce igrati igraci koji su manje igrali. Verovatno misle i da je moguce da dodje X kao konacni ishod. To mislim i ja da je moguce, pa vec nekoliko sedmica igram i jedinice i X na odvojenim tiketima. Naravno, nikako ne mogu da zaboravim da je poslednji poraz Intera bio bas od Sampdorije u gostima u jednoj losoj igri. Bas zbog toga sto pamtim dobro, a pamtim da mi je taj susret oborio vagon tiketa, a srusio me je i u “Poslednjoj Sansi”, nema sanse da da ovaj mec ne ide u sistem.
    Dortmund vs Leipzig over 2,5 gola (ograda ukupno 2 gola na utakmici) ne znam koju igru bih mogao da igram na utakmicama Dortmunda, a da to nije igra na golove. Mladi, talentovani i glupi kao qurci … kao stvoreni za igru da ce na utakmici biti vise od jednog gola
    Bayern vs M'Gladbach over 2,5 gola (ograda ukupno 2 gola na utakmici) za razliku od Dortmunda, Bayernovi igraci su gospoda, a ako neko igra napadacki onda su to svakako bavarci
    Porto vs Farense jedinica utakmica se igra u ponedeljak u 21.15 i to je jedini razlog zasto ovaj mec ide u sistem. Ako mi bude nedostajao jedan par za prolaz sistema, bez ikakve sramote cu odigrati veliki X, nereseni ishod.
    Real Betis vs Barcelona, basket, spanska ACB liga dvojka kao kuca. Na ovakvim utakmicama sam padao od kada sam otkrio magiju kladjenja. Kada bi pred pocetak utakmice, igraci Barcelone morali da potpisu ugovor u kome bi pisalo da ako izgube, moraju da vrate sav novac koji su zaradili, ova utakmica bi zavrsila izmedju 60 i 75 razlike za goste. Posto nikome u klubu ne pada na pamet da tako uslovljavaju igrace, verovatno misleci da su sportisti ljudi, a ne stoka, ova utakmica moze i da zavrsi sa laganih dvadeset razlike za domacina. Realno Barcelona je jaca bas za tih pedesetak razlike, imaju roster po imenima toliko kvalitetan da mogu da igraju i na jednoj nozi. Ocekuje ih i FinalFour Euroleague, gde su najveci favoriti, a ako sada nisu tempirali formu, ne znam kada misle. A da li su sportisti ljudi ili stoka znacemo u nedelju u 12.15.
    Za sada bez jasne odluke u trenutku dok pisem post jos nisam odlucio da li da verujem padavicarima iz Psg-a, kao i da li da verujem da ce biti dovoljno golova na utakmici Feyenord vs Ajax, a posto je noc dovoljno duga, verovatno cu smisliti nesto pametno.
    Kada se radi o alternativnom kladjenju, samo za vas, i to danas kada sam ja najveca zvezda Topica, podelicu, naravno besplatno, neka kladjenja koja ce verovatno zahtevati strpljenje i disciplinu, pa ako niste osoba koja je strpljiva i disciplinovana, slobodno preskocite ovaj deo posta.
    Ronaldo daje gol na utakmici/utakmicama koje slede. Od kada je dosao u Juventus pre tri godine i to za preko sto miliona eura, Ronaldo je za Juventus postigao 99 gola u svim takmicenjima. Ovaj podatak niko ne zna na Forumu. Znam ga jedino ja, jer sam najbolji kockar na Forumu, a podelio sam ga besplatno iskljucivo kolegama koji su napravili moju profilnu sliku. Naravno, ovaj podatak zna i Ronaldo, jer je on prvi sportista koji je uveo individualni pristup u kolektivnom sportu. Ako ne da gol danas, dace u sredu kada igraju sa Sassuolom, a na vama je samo da cekate, i postepeno povecavate uplatu. Kvota da ce Ronaldo dati gol na utakmici sa Milanom je 1,65
    Dybala daje gol na utakmici/utakmicama koje slede. Necete verovati, cak je i Dybala za Juventus do sada postigao ukupno 99 golova u svim takmicenjima, a verovatno necete verovati da sam samo za vas i taj podatak potpuno besplatno podelio. Dybala igra nestabilno i povremeno, pa je i kvota da daje gol na utakmici 2,25 ali ako ste strpljivi i disciplinovani dobitak ce kad-tad doci.
    Verona vs Torino, mozda nereseni ishod. Kao sto sam vec napisao, ostaju nam samo dva izbora. Ili da docekamo neresene ishode na utakmicama Torina, Burnley-a i Brighton-a ili da se porodimo. Ako barem jedan kolega sa Foruma ceka nereseni ishod na utakmicama Torina, kao i ja, samo da napisem podatak da je na poslednjih sedam utakmica ove dve ekipe doslo 6 remija.
    Juventus (mozda) i nekoga pobedi rezultatom 1:0 do kraja sezone. Onaj klovn na klupi Juventusa je cak i to uspeo. Vise puta sam o tome pisao, Juventus ove sezone jos ni jednom nikoga nije pobedio rezultatom 1:0, a razloga je vise. Pajac na klupi nikada nije ni cuo, a kamoli naucio sta znaci povesti sa 1:0 i “ubiti” utakmicu. Ponovicu, ove sezone Juventusu nije dao gol samo ko je zurio na autobus. Ja sam takodje ubedjen da do kraja sezone Juve nikoga nece pobediti rezultatom 1:0, ali svakako ne bih voleo da se to desi, a da nisam pokusao, sada kada je ostalo toliko malo do kraja sezone. Kvota za sutrasnji mec na taj rezultat je 8,50, a ovo alternativno kladjenje cu ispratiti do kraja seone.
     
    I na kraju zasto Leonardo, a zasto Drugi? Vec sam pisao nekoliko puta o tome. Leonardo da Vinci je najveci um koji se ikada pojavio u istoriji covecanstva. Obicni, prosecni ljudi ne mogu ni da zamisle sta je taj um radio i koliko je stotina godina bio ispred svoga vremena. Mislim da bi bilo malo seljacki da uzmem ime Leonardo i sebe proglasim najbriljantnijim umom u istoriji covecanstva. Drugi najblistaviji um je sasvim realno. Eto, zasto Leonardo Drugi.
     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use