Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

mika1911

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    mika1911 reacted to Nbafan in NBA - Nedelja 8.1.2017.   
    H. Whiteside 18,5 manje

    LA Clippersi dočekuju Miami i ja biram gostujućeg centra u ovoj utakmici.
    Razlozi za under su sljedeći:
    Whiteside je dobio udarac u oko prije 10-ak dana i nije igrao zadnje 4 utakmice. Večeras se vraća na parket ali ja tu očekujem reducirane minute.

    The big man missed practice on Saturday for personal reasons, but it was an excused absence and he's fully expected to play Sunday. "We’ll start him and then we’ll just have to see how many minutes he can go," Heat coach Erik Spoelstra said. "He’s been out for a while, so I don’t know how long he can go from there." It sounds like the Heat are going to ease him back into action after a four-game absence, so while season-long owners can activate him, DFS owners should tread carefully. Willie Reed will return to the bench and is just a handcuff for Whiteside's owners

    Dok je bio odsutan Reed se pokazao veoma pouzdanim. Zadnje 3 utakmice zabija 22, 6, 22. Ukoliko će Whiteside imati lošiju noć sigurno se Spoelstra neće ustručavati staviti Reeda u igru.

    Dalje, igraju protiv Clippersa i matchup će mu biti Jordan koji je dominantniji u skoku od Whitesidea te će tu Whiteside teško dolaziti do lakih poena. Igrali su već jednom ove sezone i Hasan je zabio 11 poena.
    Za kraj, Whiteside pruža lošije partije u gostima nego kod kuće. Home: 19,6. Road: 14,9.
    Inače je na prosjeku od 17,3 poena po utakmici što je manje od današnje granice.
    Lp i sretno tko prati

     
  2. Sviđa mi se
    mika1911 reacted to CaptainStoner in Četvrtak 5.1.2017   
    Dragi čitatelju, za početak da ti se predstavim. Captain Stoner veliki obožavatelj i pratitelj muško-ženskog tenisa, košarke, izbora za miss Pakistana te sve što si možeš zamisliti, te uplatiti svoje teško zarađene novce, kao i svi smrtnici na svijetu, tako i ja imam dva poroka.. Kladionica i .. pogađate.. Da ne budemo nepristojni za početak vam želim od srca uspješnu 2017-godinu, od srca da vam krene u privatnom, ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom, socijalnom, političkom,  te vjerskom svijetu. Nadam se da nisam nešto-nekoga izostavio.  
     
    Pa krenimo po ono što smo došli, nekako sam odlučio u ovu 2017 ući pozitiv-nije, radnije, jače znate kako ide, svega po malo, na kraju ništa.. Nadam se da ćete uživati čitajući moje skromne najave ili analize iz mog prvog poroka.. Klađenja. Počela je nova teniska sezona, s mnogo pozitivnosti. Dugo sam se dvoumio koji da svoj prvi par izaberem, te predstavim sretnicima, koji su izdvojili vrijeme pročitati tekst - napušenog novinara. E evo ga,- drugi porok. Nadam se da ste pogodili ..   
     
    Odluka je pala, u zaista bogatstvu ponude tenisa, u kojima su počeli turniri poput Dohe, Chennai-a, Brisbane, Hompan Cup.. Među glavnjima. Izabrao sam turnir u dalekoj vrućini Indije. Chennai turnir se održava u istoimenom gradu koji je četvrti grad po veličini u Indiji. Turnir se održava na ugodnom nivou, uz zaista solidan nagradni fond od 505tk.dolara. Uz jako slične uvjete kao u Australiji igraće srednje klase sve više privlaći Indija, uz temperature oko 30-stupnjeva. Ali malo visoke vlage oko 55-60posto u predvečerjima satima. Dodajmo da se cijeli kompleks nalazi u blizini rijeke Cooum, igra se na tvrdoj podlozi. Te zadnje 3 godine pobjednik Švicarac S.Wawrinka. Dodajmo da se turnir održava u jubilarnom 20-izdanju.. Upoznat s turnirom? 
     
    U 12:35h po našem vremenu ili oko 16:30 u Chennaiu. Na turnir izlaze Brazilac Silva Dutra Rogerio i Španjolac Bautista-Agut Roberto. U bogatstvu ponude dotični meč mi pao u oči, ali moram upozoriti!. Početak sezone- tek je 5.1 te još premalo činjenica znamo. Dat ću ti primjer.. Atp Doha meč između našeg Karlovića i Verdasca. Ne možeš znati dali je Verdasco još uvijek ubijen od proslave ili nije. Te dali Karlović ima neki svoj ludi dan, da je sredina sezone, znali bi mnogo više činjenica te bazirali okladu na statistici itd. Ovako još gađamo na slijepo. Ali pokušati ću objasniti zašto sam izabrao ovaj meč.   
     
    Krenut ćemo s favoritom Bautistom, igrač koji je mogu reći zaista mi prirastao srcu, dečko koji se bori na terenu poput svog idola Davida Ferrera. Uz takav trud dolazi i nagrada te trenutno se nalazi na 14 mjestu atp liste. Ove godine očekujem od njega, da dođe i završi na 10-12. Na mnogo turnira-većima mora uzeti mnogo više bodova, tu vidim njegovu priliku ove godine. Po njegovim riječima, pripreme je odradio odlično, praznike proveo doma s obitelji i trenirajući. Prošlu godinu završio je s čak 49 pobjeda u 72 meča. Na turniru Chennai sudjelovao je uzastopno 3 godine, te 2015 ostvario najbolji plasman do polufinala. Jako važna činjenica da u prvim kolima Bati nadigra svoje protivnike. Prošle godine Milmana ostavio na 5 gema, godinu prije Gojowczyka na 5 gema.   
     
    Na Brazilcu manje-više baziram okladu. Silva je igrač koji nema što raditi na tvrdoj podlozi, dovoljna činjenica govori da je od 2014 odigrao samo 7 mečeva na tvrdoj podlozi. U prvom kolu pobijedio je Lajovica u 2 TB s izgubljenim setom. Prije bi komentirao da je Lajovic pobijedio samog sebe, ali nama ovako više odgovara. Silva je dosta u godina, nema repertoar udaraca, brzinu, niti dovoljno snage za odigrati kvalitetan meč na tvrdoj podlozi protiv top15 igrača. U prvom kolu mu se posrečilo što je došao na Lajovica, nema uspomene na ovaj turnir i zaista ga ništa ne veže. S druge strane Bati-u je ovo prilika da možda dođe i do finala, otvorio se ždrijeb, ispali su ostali favoriti. Kao što sam rekao ,da vlage počne rasti u večernjim satima, ne vjerujem da se Bati želi zadržava na terenu duže od kojih 1h. Uz odličan retern, pregled igre, odličan dvoručni bekend, jako pametna agresivna igra s osnovne crte. Ne vidim po čemu bi Silva mogao uzeti nešto više od svega 4-5 gema. Iz svih razloga koje sada mogu navesti, a nema ih puno.. baziram svoju okladu. Manje od 19.5 gema, i svakakve kombinacije ako želite iskušati sreću na startu ... 9.5 hendikep Bati.. 
     
    Nadam se da sam vam malo pomogao s uvidom u ovaj meč. POZDRAV i sretno želi ti Captain Stoner 
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use