Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Nbafan

Članovi
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Nbafan last won the day on January 19 2019

Nbafan had the most liked content!

About Nbafan

  • Datum rođenja 09/26/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nbafan's Achievements

Rekreativni kladioničar

Rekreativni kladioničar (4/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

79

Reputation

  1. Vidim da reklamirate taj 22bet. Jel moze par informacija o kladionici, kakvi su sa uplatama, isplatama, limitima i limitiranjem racuna? Citao sam na par foruma da je bilo problema sa isplatama vecih iznosa ili ako se ostvario dobitak na manjim trzistima, mada ljudi nisu specificirali o kojim se tocno trzistima radi.
  2. Kolko sam cuo, u Srbiji se vise ne mogu vrsiti isplate i uplate sa skrilla i netellera na bet365. Navodno je Hrvatska iduca.. Savjetujem svima ko se kladi i ima novce na betu da si povuce na skrill novce da nebi ostao bez njih. U Srbiji su jednostavno blokirali isplatu sa beta na skrill.
  3. Čorić - Dimitrov 3-1 4.00 bet365 1/10 U meču između 12. i 78. tenisača svijeta dajem prednost Čoriću, ali smatram da Dimitrov može do seta na početku meča jer ipak se radi o kvalitetnom tenisaču. Čorić se polako vraća u formu nakon ozljede leđa dok je iza Dimitrova jako loša sezona koja je rezultirala ispadanjem iz top 70. Gledajući meč Čorić - Donskoy primjetilo se kako je meč odmicao tako je Čorić postajao sve komforniji i sigurniji što je rezultiralo pobjedom 3-0 (7/6,6/3,6/0). Treba napomenuti da Donskoyu nije dozvolio brejk šansu. Dimitrov je teže došao do pobjede (3-1) u 1. kolu protiv veterana Seppia koji je na zalasku karijere. U ovom meču očekujem podizanje Bornine igre kako će meč odmicati i vjerujem da se Dimitrov neće moći nositi s time jer poznat kao vrlo labilan i nervozan igrač dok je Borna potpuna suprotnost, al isto tako vjerujem da Dimitrov neće ostati bez seta u ovom meču. Sretno tko prati.!
  4. D. Lillard 25.5 over bet365 Večeras GSW dočekuje ekipu Portlanda u Oracle Centru, a ja tu standardno uzimam Lillarda over. Razlog tomu je matchup u vidu Currya. Lillard voli taj matchup i uvijek pruža dobre partije protiv Currya i njegovog GSW-a, pogotovo kada se igra u Oracle Centru zato što je Lillard iz Oaklanda te mu je to sigurno motiv više. Ne očekujem ovdje neki raspad u vidu BO zbog loše forme GSW-a, djeluju mi ko da kemija nije na nivou, svaki mlati po svome... Još da napomenem, zadnje 4 utakmice protiv GSW-a Lillard je zabijao 23, 28, 44, 39. Bit će tu puno PnR igre gdje vidim Lillarda i Nurkića kao glavne aktere napada Portlanda večeras. Lp i sretno tko prati. ?
  5. Surebet: S. Dinwiddie 14.5 bet365: over 2.20 HL: under 2.40 (m.t. + porez)
  6. S. Ibaka 14.5 over U 2 sata ujutro po našem vremenu ekipa Chicaga dočekuje Raptorse u svom United Centru. Raptorsima je ovo b2b utakmica što znači da bi K. Leonard danas trebao odmoriti. U tom slučaju nameće mi se izbor između 2 igrača; Ibake i Lowrya. Odlučio sam se za Ibaku zbog njegove forme odnosno zbog Lowryeve loše forme. Ibaka je trenutno na prosjeku od 17.6 poena, a u odsustvu Leonarda taj prosjek skače na 24,3 poena te tu vidim veliki value. Naime, Kawhi je ove sezone preskočio četiri utakmice gdje je Ibaka zabijao 16 Wizardsima, 30 Bucksima, Lakersima 34 i Utah 17. Jedini minus ovdje mi je mogući BO do kojeg nadam se neće doći.
  7. Imaš na betu 19,5 granica, pratim..?
  8. B. Simmons 15.5 under Dolaskom Butlera u Philu, Simmonsu pada usage rate. Realno gledajući, pokraj Embiida, Butlera i Reddicka, Simmons postaje četvrta opcija u napadu. Kao takvom, smatram da je granica promašena bar za 3 poena. Večeras ga vidim kao razigravača sa kojim ulaskom pod koš. Moja procjena je da neće prebaciti 12 poena. R. Gobert 13.5 over Ukratko, francuskog diva igram over po ovoj mizarnoj granici koju sam našao u HL dok je drugdje 14.5-15.5. Naime, Gobert je na prosjeku od 16 poena, Utah je igrala već 2 puta protiv Dallasa ove sezone i na tim utakmicama je Gobert zabio 17 i 23 poena. Sličnu priču očekujem i danas. Ne znam u kojem svemiru bi D. Jordan trebao zaustaviti Goberta ispod 14 poena. Lp i sretno tko prati ?
  9. Po meni je bolji pick Durant under 31,5. Nije on igrač koji će forsirati kad ne treba, a mislim da večeras neće trebati jer igraju protiv jedne od najgorih ekipa ove sezona ako ne i najgorih. Očekujem lagani posao za GSW te da riješe tekmu do poluvremena. Mislim da će Klay tražiti više lopti od Duranta. Ugl sretno
  10. Vrhunska klasa i sigurno će za koju godinu biti All star, ali kažem ipak se tu nešto pita i gospodina Leonarda. I meni je bio dosada over sve 4 tekme i biti će i ubuduće, ali danas ipak ne. Bilo kako bilo, neko će zaraditi večeras. Uživaj ?
  11. L. Dončić 18,5 under 1.57 bet365 Ukratko: Dončić na ovu granicu ima 3 overa i 1 under i to u debitantskoj utakmici protiv Sunsa. Pokazao je da se odlično snašao kao rookie i sigurno ga čeka blistava karijera u NBA. Večeras će nasuprot sebe imati Leonarda zbog kojeg ga, uz dužno poštovanje, moram odigrati under. Raptorsi odlično brane reket i tu vidim prednost ovog para, zna se da je Dončić opasan kad napada obruč al danas takvih prilika neće biti puno. Ovaj par pada jedino ako ga krene trica ili ima postotak šuta 60%+. Lp i sretno ko prati
  12. Ja sam se ipak odlučio za poene u ovom slučaju, treba nadomjestit Hardenovih 30 ppg, sretno nam bilo
  13. Westbrook se vratio, igrao je prošlu protiv Kingsa i utrpao 32. Oprezno s ovim.
  14. Dobre pickove ste već spomenuli pa evo nešto i od mene: A. Horford 6,5 skokova over unibet U 01:30 po lokalnom vremenu Celticsi dočekuju ekipu Orlanda u svom TD Gardenu. Općenito ne volim igrati igrače Bostona što se tiče poena jer je ekipa odlično posložena i nikad se ne zna tko će odlučiti uzeti koji šut više tj. koga će krenuti. Radije biram opciju Horford više skokova, a razlozi su sljedeći: Baynes je out večeras i to sigurno znači koja minuta više za Horforda na parketu. Matchup u vidu Vučevića smatram solidnim za ovu granicu, uzima on skokove ali ih i dosta dopušta. Horford ima u dosadašnjem dijelu sezone 2 overa na ovu granicu i jedan under koji mi nije relevantan pošto mu je matchup bio Embiid. PHI 4, TOR 10, NYK 10 su brojke ove sezone. Meni dosta da ga lupim za srednji ulog over. ? Lp i sretno ko prati ?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use