Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Komaus87

Članovi
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Komaus87

  1. G. Hayward 23,5 OVER 1,85 Hill out, Hood pod upitnikom. Tako je bilo prosli mec i Hayward je ubacio preko 30 poena. Jednostavno ima svu slobodu u napadu pogotovo veceras protiv Denvera koji je supalj u odbrani na sve strane. Sad imam jedno pitanje iskusne i ozbiljnije clanove. Zanima me od ovoih dole navedenih kladionica koja je najbolja za NBA igrace, tj njihove granice i da imaju iole ponudu a ne da postave samo 2 igraca iz jednog meca (npr). Kladionice Bewin, Expect, Unibet, William Hill, Marathon ili Pinnacle?? Hvala puno unapred
  2. Gallinari ne igra, ili kec na Utah ili Chandlera i Nurkica over
  3. B.Knight (15.5) over 1,85 Warren ne igra, Chandler ne igra, Knight veceras starta a i Bookers upitan
  4. Bogut ne igra pa oprez a za Barnesa se apsolutno slazem. Andrew Bogut (calf) will not play Monday
  5. I.Thomas (21.5) Više 1,85 Igrac koji je i te kako zahvalan za igranje over i pravo otkrovenje Bostona jer je bukvalno upao u prvu petorku nakon povrede Smarta i od tad trpa redom. Košarkaš kojeg je skoro nemoguce cuvati, na prosjeku upravo 21,5 poen po mecu, dosta uzima suteva pogotovo za 3 poena i bilo je situacija kad je prelazio granicu vec u 3/4. New Orleans kao i Phoenix jako slabo brane poziciju pleja sto ce Thomasu sigurno ostaviti još više prostora. Samo da ubiljezi pristojan procenat suta i ode on ponovo over u mecu gdje se ocekuje dosta poena s obe strane.
  6. Oladipo V.(-15,5+)-Orl-Mil (28.11. 01:00) više 1,85 ---------------------------------------------------------------- oladipo se vratio nakon povrede i odmah pokazao ko je i sta je. Gledao sam prosli mec Orlanda protiv New Yorka koji su dobili i Oladipo je usao s klupe, ubacio cak 24 poena a pri tom se uspio i izmasiti ali cak 15 puta je isao na liniju slobodnih bacanja i samo 1 promasio. Odlican prodor ima, brz i tesko ga je cuvati pa zato ga dosta i fauliraju. Igrao je 26 minuta taj mec a i veceras ocekujem slicnu minutazu sto je mislim sasvim dovoljno da ubaci minimum 16 poena jer bi ponovo uz Vučevića u reketu on trebao biti glavni poenter iz vana.
  7. WestbrookR(-26,5+)-Okl-Bkn (26.11. 02:00) manje 1,85 -> 27 poena ---------------------------------------------------------------- Doslo vrijeme da se zvjerka igra manje. Naravno iz jednog razloga, vratio se Durant i odmah uzeo dio suteva i njemu i Ibaki. Prosli mec Durant se vratio u duelu protiv Utaha, ubacio najvise poena za Oklahomu koja je slavila sa 111:89. Wesbrook je taj mec ubacio 20 poena a cak 10 sa linije slobodnih bacanja. Veceras ocekujem slican scenario, jednostavno Wess uzima dosta manje suteva i poeni bi se trebali rasporediti i na Duranta i Ibaku kao i ostatak ekipe.
  8. Znas li igra li veceras George Hill i Davis? Ako ne igraju onda opet Ellis over i Gordona over
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use