Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

cullinan

Članovi
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by cullinan

  1. cullinan

    NFL 3.kolo

    Vjrj na najzanimljivijem meču kola Kansas - Baltimore se očekuje jaka kiša prije i tijekom meča. Kiša je ugl manji problem od vjetra (koji će biti ok), ali definitivno me odvratila od ovog meča za koji sam očekivao mnoštvo poena. Kao i na meču Seattle - New Orleans
  2. cullinan

    NFL 2.kolo

    Mislim da si tu sve napisao. Dva napada koja imaju fantastičan arsenal i koja bi objektivno bez problema trebali prebaciti 50 poena. No nikako ne bi uzeo pobjedu Atlante. S obzirom u kakvoj su diviziji pobjeda im je must, ali... Gledao sam ih prošli tjedan kod Minnesote i izgledali su katastrofalno, pogotovo ofenzivna linija. I još su u toj tekmi izgubili jednog važnog igrača. Philly nema obranu kao Minn. pogotovo secondary, ali su ipak "među rovovima" bolji. Tako da sam ja tu odigrao poene najbolje + također over Baltimore-Arizona. Sretno!
  3. cullinan

    NFL 2019/2020

    Očita pogreška dotične kladionice. Ostale (zemaljske, online) drže granicu 25,5 ili 26,5. Poznavatelji NFL znaju zašto toliki "hype" oko domaćina. Prvo kolo je ugl no bet, ali ovako nesto se mora pokušati iskoristiti. Sretno!
  4. cullinan

    NFL 10. kolo

    Green Bay over 24,0 GERMANIA "Velika"pogreška dotične kladionice. Sve online i zemaljske kladionice drže granicu na 28,5, a bet365 čak na 29,5. Za takvu granicu nisam ni razmišljao o tom paru, ali kad sam jutros malo uspoređivao granice uočio sam ovo i odmah odletio to iskoristiti. Tko prati NFL znat će koliko ova utakmica znači Green Bayu i kako im je ovo must win. Miami je u zadnje vrijeme u očajnoj formi, posebno u gostima gdje su u zadnje tri utakmice u prosjeku primali 35,6 poena. Sretno!
  5. Moja mišljenja o ovim susretima... Kansas je stvarno ogroman favorit, zicer ne? Ako ne budu radili gluposti u red zone-u ovo će biti glatko. Tennessee jedino može nešto napraviti kroz run, ali pitanje koliko. Pomalo je i uvreda za playoff NFL-a da se momčadi poput njih i Buffala ovdje nalaze. Prognoza: 23:13 LA-Atlanta možda i najzanimljiviji par ovog vikenda. Da Atlanta nema ovog of. koordinatora ne bi mi bio problem staviti na njih, ovako LA je solidni favorit. No mislim da bi Atlanta mogla dobro parirati. Prognoza: 27:24 Jaguari bi uz pravog QB bili jedni od top 3 favorita. Obrana im je fantazija + dobar running back. Ako im QB baci 0 ili 1 INT, trebalo bi ovo biti lagana pobjeda zbog obrane. Rekoh za Buffalo što mislim. Prognoza: 24:6 Saintsi imaju vrlo solidnu ekipu s dobrim QB i dvojicom zvijeri u runningu. Kod kuće su odlični (7:1) i već su dvaput dobili Carolinu ove sezone. Kod Caroline neke stvari ne funkcioniraju dobro. Njihov QB jednostavno ne služi za bacanje lopte. U zadnjih par tekmi i njihova obrana se raspala, pogotovo secundary. Prognoza: 30:16
  6. cullinan

    NFL: Week 17

    Neki vjeruju da je odmaranje igrača nepotrebno, a drugi obratno. Tako da je potrebno dobro se informirati. Npr. kada vidiš dvoboj LA Rams - SF 49ers jasno ti je da tu "nešto nije kako treba". Osobno su me klade "zeznule" oko nekih granica, ali izvukao sam ipak nešto. Na spomenutoj tekmi išao sam na over poena kod 49ersa zbog forme i pompe koja se stvorila oko njihovog QB + Ramsi igraju sa zamjenama. Još vjerujem da će Carolina zagorčati (ne kažem da će pobijediti) život Atlanti. Njihov QB je iz Atlante i prvi puta igra u toj areni te iz samo njemu poznatih razloga jako želi pobjedu bez obzira što su osigurali PO.
  7. cullinan

    NFL: Week 17

    Moj ti je savjet da izbjegneš Billse. Previše im se stvari mora poklopiti da bi ušli u PO. Tu je i pritisak famoznog "must win". Da ne govorim da igraju u gostima i to protiv divizijskog protivnika koji jedva čeka da im pomrsi račune. Vjerujem da se može pronaći nekoliko boljih pickova.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use