Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Kent8Jr

Članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kent8Jr

  1. Kent8Jr

    NBA picks 30.11.2015

    Imam nekoliko prijedloga pa izaberite ako sto zelite. Odigrao sam sve parove koje cu postaviti u nekakvim kombinacijama i nista za vecu lovu, ali svejedno ima solidnih. Pa pocinjem: CHI - SAS 2 1.57 Spursi imaju 1. obranu lige i trenutno su 2. najbolja momcad lige. Chicago je solidan no i dalje ima neobjasnjive ''izlete'' i ispade u ponekim utakmicama kad ne lice na sebe. Dobra su ekipa i pokriveni na svim pozicijama i ne ocekujem laganu utakmicu niti ovo smatram zicerom ali vjerujem da su spursi u boljoj formi trenutno i sa sirom rotacijom igraca jer chicago ima i nekoliko povreda pa je zakljucak za ovaj par pobjeda spursa. ATL - OKC 2 1.66 Jako slican par ovom prvom i otprilike slicna analiza. Atlanta je losija nego prosle godine iako i dalje solidna ekipa. Samo sto smatram da su Wes i KD bolji na svojim pozicijama i da ce upravo igra ove dvojice odvesti okc do pobjede. Nije zicer ali vjerujem da ce duo fantasticus odraditi svoje. KD mi djeluje strasno i sutira preko 50% za 3 u svoje zadnje 3 tekme i nadam se da ce tako nastaviti. O wesu da ne pricam...ziva eksplozija. Atlanta nakon odlicnog starta igra promjenjivo s tendencijom na lose.. Znam da su im ritam razbile i 2 povrede 2 startera ali raspored nba-ja je nemilosrdan i izgleda da su ispali iz ritma stoga tipujem 2. LAC - POR 1 1.28 Clippersi su takoder imali nezgodan period gdje su u 9 utakmica imali omjer 2-7. Izgledaju malo bolje, ne pretjerano ali vjerujem da ce im to na domacem terenu biti dovoljno protiv relativno losijeg portlanda koji ih je dobio nedavno doma. Vjerujem da ce CP3 i BG htjeti osvetu. I za kraj par kracih analiza ali zanimljivih parova: UTAH - GSW 2 1.28 Strah me igrat GSW jer vec su 18 tekmi dobili. Bolji su daleko ali imaju povredu startera i naravno onaj veci problem a to je da jednom moraju izgubiti. Niti jedna ekipa u povijesti lige nije nikada na road tripu od 7 utakmica napravila 7-0 omjer. Stoga treba ocekivati prvi poraz GSW uskoro. DET - HOU HOU+4 1.9 Ovo mi se cini izgledno. Houston se malo digao ponajvise zahvaljuci bradi ali i dalje su to mucenja, medutim, niti detroit nije bajan. Nakon sjajnog starta igraju toplo-hladno. Ne vjerujem u uvjerljivu pobjedu detroita pa mi se ovo cini kao odlican izbor. SAC - DALL +2 1.9 Ovo je ujedno par u koji sam najmanje siguran no sacramento je tradicionalno musterija dallasu. Iako nisam ljubitelj dallasa ove godine su me iznenadili startom. Smatram da ce im razina igra opadati sto sezona dalje bude isla ali takve prognoze znaju biti nezahvalne. Dirk jos izgledna solidno (napadacki naravno) pa zasto ne probati?
  2. Kent8Jr

    NBA picks 11.11.2015

    POR - SAS 2 1.35 i over 197.5 1.4 -> rezultat: 101-113 Spursi mogu igrati sve vrste kosarke. Portland igra brzu kosarku na velik broj poena sto spursi mogu pratiti bez problema. Malo sam ipak razmisljao o ovom overu iz razloga sto mislim da ce spursi dobiti ovo relativno lagano pa me strah BOa ipak sam se odlucio uzeti u nadi da ako se to i dogodi smatram da ce portland nastaviti tiskati a lillard sutirati u prvih 6-10 sek vremena za napad. Spursi su ekipa koja ima novih lica ali su poprilicno bolja ekipa od portlanda koji se previse oslanja na 1 covjeka. Misljenja sam da ce spursi biti u vodstvu od starta utakmice koja ide na velik broj poena. DAL - LAC 2 1.34 -> rezultat: 118-108 Dallas igra protiv clippersa poslije jucerasnjega poraza protiv pelicansa te je ovo 2. noc b2ba sto znaci sporije noge i vise umora. Clipovi imaju poraz protiv GSWa i protiv houstona oba ugusto i potonji bez CP3a. Pise da bi trebao igrati i navodno nema problema i ovaj par mi je izgledan iz vise razloga. Cp3 igra protiv DWilla koji kao da je objesio kopocke o klin. U raspadu je vec par sezona. Osim toga nema tko cuvati blakea koji ce naravno inzistirati loptu ( pogotovo ako ga dirk bude cuvao ). Fizicki su puno jaca i dominanthija ekipa te su bolji od dallasa koji je jednostavno nedorecen. Shodno tome ocekujem pobjedu odmornijih i gladnijih klipova MEM - GSW 2 1.31 -> rezultat: 84-100 Zar treba ista pisati?? Zadnji susret +50 za GSW. Znam da to nije realan prikaz medutim memphis ocito ima nekih problema. Smatram da ce se dici i igrati bolje ali ne vjerujem da mogu dotaknuti gsw. Zapravo jedinu manu ovom paru vidim u tome da GSW jos nije izgubio a znamo da jednom moraju...prognoziram da to nece biti danas
  3. Kent8Jr

    NBA picks 10.11.2015

    WAS - OKC 2 1.42 Oklahoma je bolja ekipa od washingtona koji ima jako puno problema u obrani. Primaju cak 108 poena po utakmici sto nije nimalo dobro pogotovo kad igras protiv jedne od najboljih napadackih ekipa lige. Osim toga nema tho cuvati duranta koji redovno zabija 30+ protiv washigtona. washington ne igra na guzove pa da uspavaju igru a run & gun koji pokusavaju igrati oklahomi odgovara. Jos kad se zna da je bradley beal inace prvi strijelac washigtona dosad ima problema sa zglobom i ramenom upitno je koliko ce biti spreman...Cista 2 po meni MIA - LAL under 208 1.4 Lakersi su jednostavno losi. Bryant nije na razini. Pokusavaju razvijati mlade igrace i imaju nekolicinu novih igraca koji nisu uigrani. To rezultira malim brojem poena i velikim brojem gresaka. Osim toga igraju u miamiju koji tradicionalno kod kuce igraju sporu kosarku s dugim napadima. Utakmice miamija rijetko kada prelaze 200 poena. Istina da igraju protiv losih lakersa pa moguce da se razigraju medutim smatram da lakersi nece tako lako preci 90 poena u gostima u miamiju na 2. noc b2ba.
  4. Kent8Jr

    NBA picks 03.11.2015

    SAC - MEM 2 1.55 Kingsi ce biti bez najboljeg igraca Demarcusa Cousinsa koji je povrijedio ahilovu tetivu i to bas pred susret protiv ponajboljeg frontcourta lige u Z-bou i Gasolu. Memphis je proslu utakmicu razbijen od strane warriorsa s cak 50 razlike i sigurno da ce izaci ljutiti u zelji za iskupljenjem. Memphis spada u top 5-6 ekipa zapada i ovakve izostanke bitnih igraca suparnicke ekipe mora kazniti. Mjera opreza je potrebna jer grizzliesi su igrali jucer, medutim, nitko vise od 25 min pa to ne bi trebao biti problem
  5. Kent8Jr

    NBA picks 02.11.2015

    HOU - OKC 2 Kao i vecina smatram da ovo prolazi. Jedini problem je sto houston nije losa ekipa unatoc takvom startu i moraju dobiti kad-tad i naravno ''brada'' nece podbacivati dovijeka...obicno ovakav par padne kad ga bas svi ljudi igraju. Jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir je da Dwight Howard igra danas a trebao bi i Terence Jones tako da ce izgledati malo bolje pod kosem zasigurno, medutim i dalje sam misljenja da je OKC trenutno puno bolja ekipa i sve sto ostaje je da to i pokaze NYK - SAS 2 Spursi su izuzetno jaka ekipa i s razlogom su medu favoritima za osvajanje titule uostalom kao i prijasnjih godina. Imaju odlican roster koje su ove godine jos pojacali i igranje B2B im ne prestavlja problem zato sto im minutaza igraca inace ne prelazi preko 30min po susretu. Knicksi jesu solidno krenuli ali nisu ni priblizno kvalitetna ekipa kao spursi te Carmela cuva najbolji vanjski obrambeni igrac Kawhi Leonard koji ce ga i na drugom kraju terena napadati ukoliko ga Melo bude cuvao ( u sto ne vjerujem ) U svakom slucaju trebalo bi biti 2ka LAC - PHO 1 Za kraj jos da kazem da vjerujem da clipersi dobijaju sunse jer su jednostavno puno bolje ekipa. U zadnjih 7 susreta su slavili i vjerujem da nastavljaju tradiciju. Blakea nema tko cuvati i trebao bi izdominirati sunse ako ih CP3 ne ubije pick&rollom. Phoenix ce se vjerovatno boriti za playoff i respektabilna su ekipa koja ce ukoliko budu zdravi i iznenaditi koji puta protiv favorita ali danas tesko. Za kraj moram reci da vjerujem da GSW dobijaju Memphis ali Bogut je jos out i koeficijent je premal da bi se isplatilo jer grzzliesi mogu biti izuzetno neugodni sa svojim Grit&Grind stilom igre i mogu potpuno ugusiti igru i protivnika, stoga oprez.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use