Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

crnamamba

Administrators
  • Posts

    860
  • Joined

  • Last visited

About crnamamba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crnamamba's Achievements

  1. Ovako svi koji su zadovoljili uvjete, dobili su mail s kodom. Oni koji nisu zadovoljili uvjete (određuje ih bet-at-home kladionica) nisu ni dobili mail. Razlozi za neodobravanje vouchera mogu biti različiti, od toga da imate duple račune (najčešće), krivi podaci ili sl. U svakom slučaju možete probati unijeti svoje podatke još jednom, ali ukoliko u roku 3 dana ne dobijete mail, tada ne zadovoljavate određene uvjete i nećete ni dobiti voucher. Još jednom napominjem bet-at-home određuje uvjete, tako da se tu ne može ništa promjeniti, a obavezno je otvoriti račun preko dobrog linka, jer u suprotnom ne zadovoljavate uvjete.
  2. Za nagradnu igru sam napisao u postu za taj dan, a i piše u pravilima, pa molim te to pročitaj. Što se tiče valute ne moraš mijenjati oni će ti isplatiti sredstva bez obzira na valutu.
  3. Svijetkladjenja nagrađuje sve posjetitelje foruma koji su s područja Bosne i Hercegovine voucherima u iznosu 5 € u Interwetten kladionici. Voucheri vrijede za sportsko klađenje i casino, a kako bi ih dobili, dovoljno je da se javite u inbox na facebook stranici SvijetKladjenja, a mi ćemo Vam poslati voucher code i link preko kojeg ćete se registrirati (ako već nemate račun). https://www.facebook.com/pages/Svijet-Kladjenja/47794713000 Ova nagradna igra traje do podjele vouchera zato požurite, uzmite novac i zaradite na svome znaju! Još jednom napominjemo kako ova ponuda vrijedi samo za igrače iz Bosne i Hercegovine, a zbog pravne regulative ne vrijedi u drugim državama s područja ex-Yu. Više o Interwetten kladionici saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/interwetten/ LINK ZA REGISTRACIJU ===>>> http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/interwetten/ Pridružite nam se na forumu i budite prvi obaviješteni o sljedećim promocijama!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use