Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

crnamamba

Administrators
  • Posts

    860
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crnamamba

  1. Ovako svi koji su zadovoljili uvjete, dobili su mail s kodom. Oni koji nisu zadovoljili uvjete (određuje ih bet-at-home kladionica) nisu ni dobili mail. Razlozi za neodobravanje vouchera mogu biti različiti, od toga da imate duple račune (najčešće), krivi podaci ili sl. U svakom slučaju možete probati unijeti svoje podatke još jednom, ali ukoliko u roku 3 dana ne dobijete mail, tada ne zadovoljavate određene uvjete i nećete ni dobiti voucher. Još jednom napominjem bet-at-home određuje uvjete, tako da se tu ne može ništa promjeniti, a obavezno je otvoriti račun preko dobrog linka, jer u suprotnom ne zadovoljavate uvjete.
  2. Za nagradnu igru sam napisao u postu za taj dan, a i piše u pravilima, pa molim te to pročitaj. Što se tiče valute ne moraš mijenjati oni će ti isplatiti sredstva bez obzira na valutu.
  3. Svijetkladjenja nagrađuje sve posjetitelje foruma koji su s područja Bosne i Hercegovine voucherima u iznosu 5 € u Interwetten kladionici. Voucheri vrijede za sportsko klađenje i casino, a kako bi ih dobili, dovoljno je da se javite u inbox na facebook stranici SvijetKladjenja, a mi ćemo Vam poslati voucher code i link preko kojeg ćete se registrirati (ako već nemate račun). https://www.facebook.com/pages/Svijet-Kladjenja/47794713000 Ova nagradna igra traje do podjele vouchera zato požurite, uzmite novac i zaradite na svome znaju! Još jednom napominjemo kako ova ponuda vrijedi samo za igrače iz Bosne i Hercegovine, a zbog pravne regulative ne vrijedi u drugim državama s područja ex-Yu. Više o Interwetten kladionici saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/interwetten/ LINK ZA REGISTRACIJU ===>>> http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/interwetten/ Pridružite nam se na forumu i budite prvi obaviješteni o sljedećim promocijama!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use