Jump to content

Bepone

Članovi
 • Content Count

  225
 • Avg. Content Per Day

  0.12
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Bepone

 • Rank
  Iskusni član

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1552 profile views
 1. Tek je treće kolo pa čekam da se iskristalizira dali su favoriti za vezane pobjede u doublu isti kao prošle sezone, da vidim kakvi su napadi kakve obrane, strategija trenera, agresivnost momčadi, količina kornera koje ostvaruju, posjed lopte, dali imaju glad koja ih tjera ili ne tjera da daju još jedan gol iako vode , očekivanja navijača itd...a mislim da jes sve više manje ko prošle sezone jer nema značajnijih turbulencija,...sve što piše u početnom postu stoji, ali kvaka je da svatko od nas odredi klubove koje će igrati, ne kolo dva nego cijelu sezonu,...dva, tri , četiri kluba ili koliko već nebitno, bitno je strpljenje jer od doubla do doubla prođe određeno vrijeme, bitna je disciplina tj. nema divljanja, duplanja, vađenja, žaljenja,...dobra banka i jak ulog. I naravno imati strategiju da ako te baniraju da imaš otvoreno par računa kod različitih bookera i/iliimaš kod frendova isto tako par računa da nastaviš sekvencu, patern, niz ili kako ga god već nazvali,...sve poznate stvari. Mislim da ekipi ne paše ova metoda zato što je dosadna, znaš ono ekipa treba instantni fix, dizanje razine dopamina nakon dobitka.
 2. Da ti si je prilagodio i to više nije double bet već samo vezane pobjede sa ulogom koji je dobitak od prošlog kola, zanimljivo. Šta ako padneš? Dižeš jedinicu ili ponovno sa 20 eura? Šta ako dobiješ dvije za redom, ideš dalje ili uzimaš profit i krećeš opet sa početnom jedinicom od 20 eura,... Upitna je kvota 1.40, ali kao što kažeš za početak, ako si siguran u poznavanje igre treba igrat Golden State -12 @1.90, sa 10 eura, ali bolje oprezno po tvome. Vidiš u NBA ne daju kvote za dvije tekme istog kluba unaprijed i tu mi se gubi ideja sa početka topica, no treba vidjeti kako ovo ide,...sretno!
 3. Bepone

  Eskimo NBA Predictions

  Sretno sa NBA predictorom, nadam se da će se pokazat uspješnim. Podržavam progresivne ideje,...bude i neuspjeha, ali barem se probalo nešto novo.
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use