Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Amal

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Amal reacted to JackieJack in Utorak 29.11.2016.   
    Kad smo kod surebetova, bas sam hteo postaviti jedan za sutra. 

    Bastia - Bordeaux over 4.5 @2.60 WilliamHill
    Bastia - Bordeaux under 4.5 @1.90 Wwin
    Oko 10% ciste zarade, sto nije lose. Sretno ko prati!
  2. Sviđa mi se
    Amal reacted to JackieJack in Četvrtak 24.11.2016.   
    Potrudio sam se i objavljujem rano ovaj nenormalno dobar surebet, greska jedne od kladionica i 28.5 % ciste zarade a uz to postoje sanse da oba tipa prodju. Radi se o mecu Shakhtar - Konyaspor:

    Naime, Wwin nudi visokih 5.95 na vise 4.5 kartona


    Sa druge strane imamo marathonbet koji daje 1.64 na under 4.5 ZUTIH kartona


    Evo postavljam jedan deo mojih uplata, na 300 eura uplate imate preko 85 eura ciste zarade. Za vas koji imate limit u wwinu, evo procackao sam i alternativu, imate kvotu 5.52 u bet at home, znaci nesto niza ali i dalje preko 25% zarade.

    Btw, interesuje me samo koliko vas igra ove surebetove koje postavljam pa bih vas zamolio da svako ko igra s vremena na vreme ovakve stvari pritisne LIKE radi evidencije. Znam za nekoliko clana koji redovno ovo igraju, interesuje me i za ostale

    Sretno nam bilo i nadam se da cemo danas videti 3 zuta i crveni na ovom mecu
  3. Sviđa mi se
    Amal reacted to JackieJack in Nedelja 6.11.2016.   
    Nego, kad smo kod surebetova ... 

    Roma - Bologna over 4.5 cards (over 45 booking points) @2.70 WilliamHill/ @2.55 Wwin
     
    Roma - Bologna under 4.5 yellow cards @1.84 Betolimp
     
     
    Jako dobar pick, nesto poput onaj surebet kod Dinama u utorak. Imate oko 10% cistog profita, a osim toga realna sansa da oba tipa prodju, kao sto je kazem bio slucaj sa Dinamom gde smo videli 4 zuta i crveni. Vi koji imate limit kod WH-a, mozete probati kod Wwina po nesto nizoj kvoti. U Betolimpu sigurno nema limita.
     
    Osim toga, pozabavio sam se malo sudijom za ovaj mec i njegovim prosekom pa je interesantan podatak da je nekoliko puta pokazivao bas 4 zutih i crveni, i to jednom Romi a jednom Bologni Nadamo se slicnom scenariju i na ovom mecu!


  4. Sviđa mi se
    Amal reacted to JackieJack in Nedelja 6.11.2016.   
    Kvota: 4.85     Ulog: 4/10
     

     
    Postavljam nesto ranije, svidjaju mi se razrade tj. kvote kod WH-a, nude puno vise nego ostali a sutra imamo super ponudu za kartone. Inace ne igram vise od 3 tipa, ali posto sam imao jako dobru nedelju iza sebe dodacu jos 2 tipa na isti ulog. Ukratko:
     
    - Las Palmas - Eibar je ovde jedini tip za subotu, sta tu reci, 4.5 kartona je premala granica a kvota 1.33 nimalo losa. I jedni i drugi su treci tj. cetvrti po grubosti u ligi i imaju prosek preko 3 kartona po mecu tako da uz sudiju poput Carlosa Del Cerra 5 kartona je itekako izgledno
     
    - Pescara - Empoli i jedan egal mec gde bi trebali imati aktivan rezultat. Empoli treca najprljavija ekipa u Serie A sa preko 3 kartona po mecu, Pescara nesto manje oko 2.2 ali bilo je tu dosta meceva gde su jedni ili drugi gubili 3:0 4:0 pa nije imalo razloga za grubu igru. Sudija je Orsato koji retko ostane ispod 5 kartona, sumnjam da ce i sad
     
    - Fiorentina - Sampdoria bi mozda i dvaput razmislio ali posto je ovaj mec dodeljen Rizzoliju, mom omiljenom arbitru u Serie A uzecu over 4.5 po super kvoti 1.50. Istina, Fiorentina nije neka gruba ekipa sto se proseka tice, ali su i oni daleko od cistunaca i znaju pokupiti 2-3 kartona. Sampdoria redovno protiv jacih ekipa sa po nekoliko kartona.

    - Arsenal - Tottenham, mislim valjda imena govore sve, ovo je najveci mec za Arsenal i nema nista sladjeg nego dobiti Tottenham i nastaviti dominaciju u severnom Londonu. Retki su mecevi kad ova 2 tima odigraju bez kartona, danas je bilo i "peckanja" preko medija i drustvenih mreza. Tradicionalno uvek bude golova u njihovim mecevima tako da cemo verovatno imati aktivan rezultat. Clattenburg je covek zaduzen za pravdu na ovom mecu, sto je dosta dobar izbor buduci da je jedan od boljih za kartone. U wwinu recimo je recimo over 4.5 1.40 tako da mi ovih 1.53 deluju kao pick koji moram uzeti.
     
    - Porto - Benfica, i na kraju veliki Portugalski derbi gde uvek vidimo grubu igru. Clanovi koji su duze na forumu znaju da retko preskocimo tipovanje ovog derbija, ali upravo zbog tog iskustva bi skrenuo paznju na igranje preko 6.5 kartona i da taj pick mozda zaobidjete. U ovim mecevima uvek ima pregrst startova i materijala za kartone, ali ponovo sudi Artur Soares Dias a prosle godine me je 2 puta oborio za karton za dobre pare. On iz nekog samo sebi poznatog razloga u prvom skoro nikad ne podeli vise od 1-2 kartona, cesto 0 kartona i onda u drugom bude puno vise ali nekad ostanemo kratki za karton. Zato idem sa "sigurnijom" varijantom, jeste niska kvota ali ovo bi moralo proci.
  5. Sviđa mi se
    Amal reacted to Destructo in Utorak 15.12.2015.   
    B. Monchengladbach - Werder Bremen
    Today, 15 Dec 2015, 19:00
    TIP: 1 (1X2, Full Time) po 1.71 pinnacle / 1.75 lokali 
    49 out of 57 users predict this (86%)
    Average ROI of users who predict this: 4.49%
     
    Alternativni pick:
    oba daju gol po 1.65 u lokalima

     

    Dojam je da je do pobjede više stalo Gladbachu
    Nakon lošeg prvenstvenog vikenda, i jedni i drugi traže povratak samopouzdanja u kupu, a domaćin je iz više razloga naglašeni favorit
     
    Niz nepobjedivosti Gladbacha u Bundesligi pod vodstvom Andrea Schuberta bio se protegnuo na deset utakmica, i bilo je jasno da neće vječno trajati. No da će u Leverkusenu momčad tako grubo tresnuti o zemlju malo je tko očekivao, kako god, Schubert je to objasnio (i) zamorom materijala uslijed paralelnog igranja na dva fronta:
     
    - Prije ili poslije je i naša serija morala doći do kraja, večeras se vidjelo da smo polako na izmaku snaga. To je za posljedicu imalo dosta pogrešaka koje je Bayer nemilosrdno kažnjavao, igrali smo točno onako kako je njima odgovaralo.
     
    Više od ostalih posljedice je osjetio stoper Jantschke, koji se opet ozlijedio i slijedi mu nova duža stanka, a uoči Werdera upitan je status veznjaka Traorea i Johnsona. No tko god igrao, Borussia će ići punom snagom, poručuje Schubert:
    - Werder je neugodan suparnik kojeg nije lako nadigrati, kompaktni su i dobro organizirani u defenzivi, a s obzirom da imaju nekoliko izrazito visokih igrača posebno opasni mogu biti u standardnim situacijama i tu moramo biti vrlo pažljivi. Sve u svemu bit će teško ali učinit ćemo sve da prođemo dalje, bilo bi lijepo da nakon dvije gostujuće pobjede upišemo i jednu domaću i ostanemo u igri za trofej, kup nam je interesantan i ozbiljno ga shvaćamo.
     
    Ostatak najave -> Monchengladbach - Werder Bremen
     
  6. Sviđa mi se
    Amal reacted to Destructo in Utorak 15.12.2015.   
    Nogomet » Španjolska kup, Šesnaestina finala, 15.12.2015. 21:00h Espanyol - Levante   Pickovi poredani po sigurnosti: poluvrijeme ili kraj X po 1.60-1.70 u lokalima - odigrali su X u 6 od 19 utakmica, za one koji vole rizik mogu probati X ako je tečaj veći od 3.25 X2 po 1.91 u bet365 je također isplativa oklada oba daju gol po 2.00 u bet365, u međusobnim susretima (u 19 susreta, u njih 7 ova oklada ne bi prošla, a 12 puta bi oklada bila dobitna, mislim da je valuebet iznad 1.90)   Očekivani rezultat: 1:1   C/P sa PSK bloga:
      Uzvratna utakmica 1/16 finala Kupa Španjolske: Espanyol – Levante.   Prvi meč: Nije bilo pobjednika u Valenciji, završilo je 1:1, što je naravno velika prednost za Espanyol uoči večerašnjeg uzvrata u Barceloni. Espanyol je mogao praktično sve riješiti u prvom susretu, jer je u 68. minuti poveo preko Mamadoua, ali je nadu Levanteu vratio Roger u 82. minuti, nedugo nakon što je ušao u igru. Inače, oba rivala imaju daleko važnije probleme u Ligi, naime, Levante je posljednji na tablici, ima samo 2 pobjede nakon 15 kola, ali zona spasa je daleko samo 3 boda. Espanyol je pak – iznad zone ispadanja upravo za 3 boda.   Međusobni susreti:  
     
    Prethodna utakmica u kupu završila 1:1, evo statistike:

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use