Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Dumaa9

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dumaa9

  1. 2.HNL

    DINAMO II - ŠIBENIK 1 @2.50 bet365

    sigurnija opcija 1x @1.50 bet365

    Cinjenica je da je sibenik prvi, al prateci zadnja desavanja oko cibalije, imam heben osjecaj da ce dinamo poginuti danas za bodove! prosli vikend dinamo 2 poslan znatno oslabljen u vinkovce (juniori dinama su isli pojacani u split) cibalia je hladno ih pomela 3:0, danas citam dinamo 2 u najjacem sastavu i jos pojacan. cinjenica da sibenik nikad nije maksimir napustio sa bodovima (oke, sad se radi o rezervama dinama). Ne treba skrivati da mamic voli vinkovce, pomaze im kad god moze kupovinom nekih igraca, pa i poluigraca za fine odstete koje zivot znace cibaliji. Dinamo moze do sva tri boda, sto bi cibaliju gurnulo korak blize prvom mjestu (odlucivala bi medjusobna utakmica sibenika i cibalije o prvaku) a i 1x bi bio odlican.

    Sretno ko prati

  2. Ja sam odigrao jedinicu na potpićan što sam načuo od jednog bivšeg igrača pićana... nije riječ o namještanju već o tome da je novo vrijeme stvarno očajno... A što misliš osijek uspinjača, ne vidim da nekome tu treba?

    e vidiš, novo vrijeme je loše do boga, još prošli tjedan sam čuo da bi to trebala biti dvojka, domaćin bez para lala.. jučer izađe ponuda oko 3koef na dvojku, pada tijekom dana na 1.60, da bi se vratilo na 2.00. zato me zanima ako netko ima nešto više o tome. činjenica je da ih ovi mogu pregaziti kao plitki potok! druga utakmice, po nekim krugovima sam čak čuo za dvojku.                                                                                            kopirano sa 1MNHL crofutsal   Nakon analize borbe za doigravanje, analizirali smo i borbu za opstanak. I dok je Murter već odavno otpisan, velika je borba za izbjegavanje 11.mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije. Teoretski nije siguran ni Potpićan koji je na 7.mjestu, a u najtežoj je situaciji Novo Vrijeme koje trenutno zauzima 11.mjesto  http://www.crofutsal.com/1hmnl/1-hmnl-tko-ce-u-dodatne-kvalifikacije-za-opstanak/

  3. Pozz Svim!!

    Pratim vas vec duze i svaka pohvala za rad!

    Odlucio sam danas podjeliti moje misljenje sa Vama, radi se naravno o derbiju Hajduk-Dinamo, svi sve znate, a evo moj tip.

    KORNERI bet365

    Over 9.5 @ 1.57 (8/10) -safe tip

    Over 10 @ 2.00 (5/10)

    Over 11 @ 2.40 (3/10)

    Riziko bet O 12 @ 3.20

    Da pojasnim moje oklade, nema se tu puno sta pricati, statistika govori sama za sebe, (od srijede ne mogu naci al bilo je 10+) posljednje utk su bile 15/13/10/14. Smatram da 10 dolazi bez muke.

    Osobno sve singliram, ali cu dodati jos jedan combo na sve to, po meni najsigurnija opcija beton betona je x2 i over 9.5 @ 1.83

    Nadam se da ce to danas bez drhtanja proci ????

    Pozzzzzz

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use