Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

1950

Članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1950

  1. Evo izgleda da je Butler out za veceras, barem po nekim stranicama dok druge kazu da je game time decision. Bilo kako bilo isplati se probati Wadea više i/ili Oklahomu 2. Sretno
  2. Koja je po tebi najbolja strana online kladionica za nba igrace over/under? Imam racun u unibetu i mogu rec da su oni najgora kladionica sta se toga tice, kasno izbacuju ponudu za igrace, a i kad izbace cesto budu samo po 1,2 igraca s neke utakmice.
  3. 1950

    Omiljeni klub(ovi)

    Ista stvar kod mene. Ima san taman napunjenih 9 godina, ja i stari gledamo... Jos se sjecam kad je tada na poluvremenu u studiju Ćiro rekao "treba se dogodit cudo da se liverpool vrati u utakmicu" i sjecam se da mi je proslo kroz glavu kao "i dogodit ce se starkeljo :D" Tad se eto rodila ta moja velika ljubav prema liverpoolu i evo 11 godina poslije pratim ih sa istim žarom kao i nekada... I naravno najdrazi igrac i uzor po mnogocemu veliki Steven Gerrard!
  4. 1950

    Omiljeni klub(ovi)

    Moj klub i moj zivot je Hajduk. Strani klub za koji navijam jeste Liverpool. Od kosarke to su famozni Knicksi
  5. Evo jedan double pa ako netko hoce neka odigra, nemam vremena za analizu pa necu pisat. Adams 11,5 vise Portland Oklahoma 216,5 vise Ako je nekome dosla bozicnica moze je odma staviti na ovo ? Da moja je greska skroz sam zaboravio da se to ne moze kombinirat :/ Zasto da ne napisem? Ako nemam vremena da napisem analizu ne znaci da taj par nije analiziran i provjeren... ako netko zeli neka uplati ako ne nikome nista...
  6. Evo jedan double pa ako netko hoce neka odigra, nemam vremena za analizu pa necu pisat. Adams 11,5 vise Portland Oklahoma 216,5 vise Ako je nekome dosla bozicnica moze je odma staviti na ovo ?
  7. Zna li tko kada ce na unibetu izbacit igrace za veceras? Novi sam na unibetu pa ne znam
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use