Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

habo

Članovi
  • Posts

    408
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by habo

  1. prije 9 sati, Fedex1998 said:

    Pozdrav momci, trebao bih isplatiti sa bet365 online kladionica" rel="">bet365 racuna novce na karticu otp banke, ali vidim da pišu da postoji neka kazna za to jer je bet zabranjen u Hrvatskoj, pa bi molio nekoga da napiše nesto ako zna o tome i da pomogne, radi se o malo vise novca, nije 10€. Hvala.

    ja isplacivao 1000 eura direkt i nisam imao nikakvih problema niti me tko sta pitao

  2. Razumljivo je Medvedev je jako umoran što se moglo vidjeti na zadnjem meču a i sav je zakrpan sa steznicima za mišiće i čitao sam da prima prije mečeva injekcije za bolove. Mozes zamislit koliko je čovijek istrošen u zadnjim mjesec i pol dana . To je razlog tečaja.

    Prednost zato dajem Stanu . 

  3. Imam problem sa uplatom sa skirlla na bet365. to sada prvi puta radim prebacio sam sa kreditne kartice na skrill 300 eura . Bet 365 mi uopćne ne prepoznaje da imam tih 300 eura na skirllu. kupio sam i pay safe card bon od 100 kn i stavio na skrill i tih 100 kuna prepoznaje ne razumijem u čemu je problem. Zasto ne prepoznaje ovih 300 eura? Čak sam napravio i virtualnu skrill karticu i bet 365 ju uopće ne preoznaje kao da ne posoji. 

  4. Just now, tihi372 said:

    Ok ne vidim neku  razliku ako ja to napisem ili stavim tablice di se vidi iz prilozenog ali ok necu vise

    Ali to stvarno izgleda ružno i nepregledno. Ja npr na mobitelu nikak doći dolje do napisanih analiza da pročitam od tvojih tablica. Stavi svoj tip i objasni u par kratkih rečenica sto tipujes i zbog čega.

  5. prije 1 sat, TazMan said:

    Mene zanima kakvo je vrijeme i teren?

    Fućka mi se od kuda je dok pomaže,nigdje nije kolega napisao da je njegovo....Mrzim trolove,blokajte ih

    Ja sam na ovom forumu 10 godina i jedino tko me moze uklonit je Goksim .Tako da ocito neznas sto znači troll.

    Ja nemam nista protiv neka prepise analizu ali neka onda stavi izvor od kuda je analiza jer to je jedino ispravno.

    Ako ne pise od kuda se prepisao ili od koga normalno da se smatra da je njegovo a zapravo je "ukradeno" 

  6. prije 49 minute, krusinho said:

    Pozdrav imam jedno pitanje na unibetu sam odigrao kontra hendikep 0:2 na ajaxa sinoc, znaci da nece pobjedit tri razlike, utakmica zavrsila 2:0, a oklada izgubljena. Kako?

    Zato sto je nakraju konačan rezultat 2:2 da si igrao kontra hendikep 0:3 onda bi ti oklada prošla. U ovom tvom slučaju da si igrao x na hendikep 0:2 onda bi pogodio.

  7. prije 2 sati, IzudinB said:

    Po mom mišljenju najbolji i najjednostavniji način za uplatu i isplatu na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici je skrill. Ja uplaćujem preko skrilla već duže vremena i nikada nisam imao problema. Ako ti se desi da banke ne odobre uplatu zbog zakona, onda možeš poslati novac na drugi skrill račun i odmah ga vratiti i onda ćeš moći uplatiti. Tako rade neki članovi koji su imali problema sa tim zakonom. Limite ćeš moći vidjeti kada napraviš skrill račun.

    Moj prijatelj uplaćuje i isplaćuje preko deviznog racuna zagrebacke banke i nikad nije imao problema vec 5 godina 

  8. prije 2 sati, IzudinB said:

    Rijeka - Hajduk Split

    Veliki jadranski derbi na programu je ove subote. Nogometaši Hajduka u vrlo opasnom izdanju dolaze na Rujevicu kod Rijeke.
    Rijeka je u prošlom kolu doživjela prvi poraz u sezoni (kod Lokomotive) i siguran naslov prvaka odjednom je postao vrlo upitan. Razlika između Rijeke i Dinama sada je pet bodova, ali pred Rijekom je vrlo neugodan raspored, kakva će biti i današnja utakmica. Teška i neugodna za Rijeku.
    U ranijem dijelu sezone Rijeka je pobijedila Hajduk na Poljudu 4-2, dok je nakon toga, kada je bila u dosta boljoj formi nego trenutačno, svladala Splićane doma 2-1 (poslije 1-0 Hajduka) i remizirala u Splitu (1-1).
    Hajduk nedavno iza sebe ima dvije velike, ogromne pobjede: prvo 2-0 u Maksimiru, pa čak 5-1 protiv Osijeka. Hajduk trenutačno djeluje bolje od Rijeke, igra s više žara i samopouzdanja, ali objektivno (čak i znajući da danas neće igrati Franko Andrijašević) Rijeka ima kvalitetniju momčad i bolje uređeni sustav.
    Gadna je ovo utakmica za domaćina, ali ona će definitivno pokazati je li Rijeka zrela za biti prvak ili nije. Mi mislimo da jest.

    Stoke - Arsenal

    Nikako nismo štovatelji Arsenala i uvijek ćemo u prvi plan staviti gubitnički mentalitet tog kluba, no isto tako treba priznati da je trenutačno ta londonska momčad u dobrom ritmu.
    Premda je sve bilo izrežirano za strašno lošu sezonu, na kraju Arsenal možda i ostvari rezultate dovoljne za malo zadovoljstva. Klub je u finalu FA kupa i može do tog naslova, a udaljen je samo tri boda od četvrtog mjesta (kvalifikacije Lige prvaka), pa bi i dolazak na tu poziciju bio ostvarenje određenog cilja.
    Arsenal ima četiri pobjede u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i to treba respektirati. Pao je jedino u londonskom derbiju od Tottenham, dok tijekom zadnje tri pobjede nije primio niti jedan pogodak (Leicester 1-0, Manchester United 2-0 i Southampton 2-0).
    Stoke je, pak, u kontra ritmu: samo je jednom slavio u zadnjih čak osam utakmica. U tom je razdbolju upisao pet poraza i nikako nije čvrst stup na kojeg se možemo osloniti.
    U prvom dijelu sezone Arsenal nije imao problema protiv ovog suparnika (3-1 na Emirates stadionu). I danas glasamo za Arsenal.

    izvor: lutrija.hr

    Imas to koju drugu ulogu ovdje kao moderator ili samo analize copy/paste. Ljudi si to i sami znaju procitati na stranicama lutrije i PSK .

    Svaka tema u dnevnim tipovima je tvoj post sa kopiranim prijedlozima .

    Ja neznam gdje je tvoja svrha nepisem analize jer nemam vremena ali ti ako neki moderator i clan administracije jedino znas kopirati tekst. Bas pohvalno 

  9. Sunderla(zžk3,5)-AFCBourn sub 16:00 2,10 1,65

     

     

    nisam gledao dalje ali svida mi se ova utakmica sto se tice kartona jer je to borba za opstanak 

     

    Sunderlandu danas jako treba pobjeda gosti mu bjeze 6 bodova i za ocekivati je velike borbu gdje se sredstva nece birati 

     

    sudac nam nije bas naklonjen zbog toga i imamo ovakvu granicu , no znao se i on razmahati te ocekujem o njega danas da strasti smiruje kartonima 

     

    http://nr.soccerway.com/referees/roger-east/60836/

  10. zanima me dali je netko imao iskustva i gdje mogu dobiti kakav manji  zajam...

     

    posto sam prije mjesec dana zatvorio kreditnu karticu koju mi je banka ukinula nemogu dobiti ni minus na 

    tekuci racun a kamoli drugu karticu sljedecih godinu dana...

     

    imam stalno zaposlenje i redovna primanja te nemam minus na racunu i nikkav kredit.

     

    pa ako je tko imao kakva iskustva posto u banci nemogu dobiti nista neka slobodno predlozi ovdje..

     

    hvala unaprijed 

  11. Dobrodošao na forum!

    Naravno da postoje osobe koje su zadužene za takozvani "Risk management" te koje imaju instrumente kojima prate potencijalno opasne igrače, tj. igrače koji igraju sa većim ulozima manji broj parova, kojima je račun u određenom periodu, ili konstantno, u plusu, ili koji u određenim sportovima/ligama bilježe velike dobitke. Posljedice toga su limitiranje tog igrača, dali po sportu, ili generalno i sl...

     


     

    Galatasaray - Osmanlispor

     

    http://www.svijetkladjenja.com/analize/galatasaray-osmanlispor/

     

    Kako bi otvorili analizu a ostali na forumu kliknite na link desnim klikom miša te odaberite "Open in new tab"   ;)

     

     

    dali bet 365 ogranicava na taj nacin uloge?

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use