Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

MasterKing

Članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MasterKing

  1. Svjestan sam toga itekako frende. Međutim vjerojatno i sam znas da je na području RH zabranjeno igrati u online kladionicama . Postoje alternativni linkovi istina ,ali isplata je problem a i to da me porezna nebi zaje*avala poslije jos ... ?
  2. Imaš kakve prognoze za savezne države pojedinačno? Vidim da su na HL-u stavili širok raspon oklada na izbore.
  3. Planirao sam stavit neke pare na Bidena , ali kvota je premala ( 1,55 ) pa odustah. Goksime koliko mišliš da će predizborne ankete po saveznim državama biti točne u pogađanju? Šta igraš točno?
  4. Jel može meni netko objasnit šta je sa ovih 5eura bez depozita u bet at homeu? Prošlo je već 80 sati nisam ih dobio na račun???
  5. Evo vidio sam da su na SuperSport kladionici stavili novu mogučnost igranja Casina i Pokera , Loto je tu bio od prije no nema veze . Mene zanima , kakva iskustva imate sa time ? Ima li šanse za dobitak ili je to sve namješteno ?? Meni se nekako sve to čini kao velika prevara . Ima li smisla igrati to?
  6. http://www.betshoot.com/ http://www.t1x2.net/ http://kocka.org/tipovi/ http://www.freesupertips.co.uk/
  7. Koje više preferirate : naše domače ( SuperSport, Germania, PSK.. ) ili strane . Kakva su iskustva sa stranima ? Uglavnom igram na domačim kladama a volio preći na strane pa me zanimaju iskustva . Pozz
  8. Pozdrav svima Novi sam u klađenju i volio bih da čujem vaše prijedloge i taktike . Kako igrate ? Koji su najbolji i najučinkovitiji načini igranja?? Imam određenu banku i ne želim biti tip koji kao večina pukne 5 kn i očekuje 10 000. Pratim sport već 10 godina tako da podosta znam o njemu , ponajviše nogomet i košarku ali i hokej.. Hvala svima
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use