Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!

MileT

Članovi
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    MileT reacted to Brkati Prorok in Srijeda 14.12.2016.   
    Pozdrav! Evo malo kakvo je moje razmišljanje za danas 
     
    Tottenham - Hull  WiN
    Sudar dviju momčadi totalno različite klase, usudio bihe se reći sudar Golijata i Davida. Tottenham je momčad sa najmanje primljenih golova u ligi, dok je Hull momčad sa najviše primljenih golova u ligi. Domaćini su u samom vrhu, teoretski i dalje imaju šanse za naslov, dok im je europa imperativ. Što se tiče gostiju, oni su na samom dnu, predzadnji, gotovo bez šansi da osiguraju ostanak tako lošim partijama kao do sada, vjerujem da su igrači i uprava veu drugoj ligi. Govorkalo se na početku sezone da je momčad Hulla "zalutala" u premijer ligu. Ispostavilo se da su i bili u pravu. Tottenham ima itekako mnogo motiva za pobijedu, i uvjeren sam da će to biti uvjerljiva pobijeda. Iako su lišeni usluge Janssena i Lamele domaćini imaju dostojne zamjene. Kod Hulla nedostaju Hernandez, Keane i Luer, ali i da su zdravi nebi bili od velike pomoći. Moja prognoza ovdje:           Pobijeda domaćina (1)(1.20),  Pobijeda domaćina sa hendikepom (h1)(1.65),  Zbroj golova  (2,5 više)(1.50)
     
    Monaco - Rennes  WiN        
    Zanimljiv ogled osmine finala Francuskog liga kupa. Mnogo francuskih momčadi i trenera cijene ovo natjecanje i mnogi se trude da ga osvoje. Za razliku od engleskih kupova gdje neki menadžeri šalju u igri "nikad čuli" igrače, kod francuza to nije slučaj, tako da i neće biti neke zamjetne razlike u kvaliteti igre između prvenstvene i ove utakmice. Monaco će sigurno jurnuti lavovski na fenomena Rennesa. Sve je na strani domaćina, počevši od forme, individualne kvalitete i trenutnog raspoloženja u svlačionici. Neki će se upitati zašto fenomena Rennesa, pa zato što je jedna od momčadi koja igr potpuno različito na svom terenu i u gostima. Nedavno je neki novinar rekao gledajući njihovu statistiku doma i u gostima da dosad nije postojao takav klub u povjesti francuske prve lige sa tako mizernim rezultatima u gostima i tako savršenim rezultatima kao domaćin, gdje su i dalje neporaženi. Kao gost Rennes nema šta tražiti, gledajući statistiku Rennesa od četvrtog mjeseca pa do sada, to je ukupno 30 mečeva, što prvenstvenih utakmica, što kup natjecanja, Rennes je ubilježio samo jednu pobijedu kao gost, i to je bilo davno da se ni oni sami ne sjećaju. Stvarno katastrofa od momčadi kad su na gostujućem terenu. Uostalom monako je i najefikasnija momčad u francuskoj i vjerujem da će se lijepo zabaviti protiv današnjeg suparnika. Ovdje očekujem da će proći opcije:                Pobijeda domaćina (1)(1.45) i za hrabrije Pobijeda domaćina sa hendikepom (h1)(2.15)
     
    Wigan - Newcastle  WiN
    Obožavam igrati protiv ovog Wigana. Jednostavno momčad koja tone i tone, i vjerujem da će da potone par rangova niže ako im se ne popravi financijska situacija. Wigan je kao domaćin nanizao tri posljednja poraza, a zadnju pobijedu na svom terenu je odnio krajem devetog mijeseca, dok je prije te pobijede imao post od osam kola bez pobijede. Zanimljiv je podatak da je od wiganove zadnje domaćinske pobijede prošlo 10 kola, totalno su zagorili i na predzadnjem su mjestu lige. Kod Newcastlea je priča potpuno suprotna, odlična financijska situacija, perspektivna i motivirana momčad predvođena iskusnim trenerom Rafom Benitezom, prvim strijelcem Dwightom i nošena vjernim bodrenjem "Gordiesa" sa jedinim ciljem, a to je povratak u elitu, jel gledajući realno tamo im je i mjesto. Da je na pravom putu pokazuju i odlični rezultati te drugo mjesto na tablici sa utakmicom manje i impresivnom efikasnošću od 41 postignutog gola do sada. Bit će ovo zanimljiv susret, brk mi veli da će proć:                     Pobijeda gosta (2)(1.70), za ziheraše tip Pobijeda gosta na poluvremenu ili na kraju (pik2)(1.50)
     
    Češke Budejovice - Prerov  WiN
    Nemogu ja bez hokeja, pogotovo bez Budejovica. Nadam se njihovom povratku u prvu ligu i na stare puteve slave. Volim momčadi koje su agresivne i koje igraju na gol više, a današnji domačin je upravo momčad takvog karaktera. Budejovice trenutno drže uvjerljivo prvu poziciju sa impresivnih 113 golova što je 30% više od prosjeka lige. Prerov je tek osrednja momčad, nisu toliko loši, drže se na petoj poziciji što je već daleko iznad njihovih očekivanja s obzirom na klasu. Na strani gosta bilježe tek polovičan uspijeh, a tradicija protiv Budejovica im nejde na ruku s obzirom na činjenicu da su do sada sa njima u svim međusobnim susretima poraženi. Vjerujem da će se ta tradicija i nastaviti, i za ovu tekmu idu opcije:                        Pobijeda domaćina (1)(1.40), za ziheraše Konačni ishod na domaćina (k1)(1.20), a za odvažnije Pobijeda domaćina sa hendikepom(-1,5)(1)(1.75)                           
     
    Toliko od mene, brk mi titra nešt, bit će para , sretno svima koji poprate!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use