Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

FamilyGuy

Članovi
  • Posts

    794
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Everything posted by FamilyGuy

  1. Dallas Cowboys - New England Patriots TIP: Cowboys -6 1.90 Nakon dvije odlične utakmice Cowboysa nakon kojih se počelo pričati o momčadi spremnoj za pohod na superbowl, Cowboysi su prosuli sve odvratnom partijom kod Cardinalsa. Kakvu verziju Dallasa ćemo vidjeti večeras protiv neugodnih Patriotsa? Patriotsi su na omjeru 1-2. Momčad Billa Belichika krasi dobra obrana, dobra igra probijanjem i limitirani quterback Mac Jones. Obje momčadi dakle imaju dobru obranu pa se ovdje nazire i under poena baš kako sam pisao u temi posljednje šanse. Kada je izašla ponuda prvi osjećaj je bio igranje na pokrivanje hendikepa od strane Patriotsa no analiziranjem utakmica odlučio sam zatomiti prvi osjećaj i ići drugim smjerom a to je pokrivanje hendikepa. Očekujem ovdje da obrana Dallasa bude na visokoj razini i dodatno limitira Jonesa. Cowboysi su kvalitetnija ekipa od Patriotsa i nakon blamaže kod Cardinalsa očekujem da će danas "jesti travu" kako bi se iskupili za poraz prošlog kola. Obrana Cowboysa mora limitirati igru probijanja, ono što nije postojalo u prošlom kolu kod Cardinalsa. Patriotsi vole igrati duge posjede, grickati sat probijanjem no uspiju li Cowboysi naplatit svoju napadačku kvalitetu i brzo uzeti prednost, ta taktika Patriotsa neće biti isplativa. Mac Jones nije tip koji može dodavanjem sustavno uništivati dobre obrane, a Cowboysi imaju i više nego dobru obranu. Dallas je bolji od New Englanda za 6 ili više poena i to će pokazati večeras na svom stadionu gdje će pokušati ostvariti 10. uzastopnu domaću pobjedu.
  2. Indianapolis Colts - LA Rams tip: pobjeda LA Rams 1.90 Coltsi danas na svom Lucas Oil stadionu dočekuju LA Ramse. Coltsi dočekuju ovaj susret na krilima gostujuće pobjede kod favoriziranih Baltimore Ravensa. Ramsi dolaze ovdje nakon poraza u Monday night footballu kod Bengalsa. Kladionice daju jednake šansi objema ekipama da ostvare pobjedu ovdje. Coltsi su domaćini, igraju bolje od očekivanog i mislim da su blago precijenjeni zbog iznenađujuće pobjede kod Ravensa. Gardner Minshew biti će quterback i danas za momčad Coltsa. Ključ pobjede leži u ofezivnoj liniji Ramsa. Da je ofezivna linija radila bolji posao protiv Bengalsa, Ramsi su mogli i do pobjede. Ovdje očekujem bolju predstavu igrača zaduženih za čuvanje Matthew Stafforda. Stafford je izvrstan quterback i vjerujem da će biti prevaga u ovome susretu. Obrana Ramsa je moćna, Donald i družina će maltretirati Minshewa i očekujem par dobrih startnih pozicija za Ramse što će odškrinuti vrata pobjede.
  3. Green Bay Packers - Detroit Lions 4.kolo na Lambeau Fieldu otvoriti će Packersi protiv Lionsa. Sudar dviju momčadi iz NFC North divizije koje su nakon 3 odigrana kola na omjeru 2-1. Sudeći po izdanju (Bearsi) i rezultatima (Vikingsi) koji su na omjeru 0-3, između Lionsa i Packersa tražiti ćemo osvajača ove divizije. Kladionice su blagu prednost dali gostima iz Detroita. Lionsi su slavili kod Chiefsa, podbacili u prvoj domaćoj utakmici protiv Seahawksa, no u prošlom kolu protiv Falconsa pokazali su da je hype uoči sezone oko momčadi iz Detroita opravdan. Green Bay je u sezonu ušao pobjedom Bearsa u Chicagu, porazom kod Falconsa te pobjedom u prošlom kolu nakon preokreta u drugom dijelu protiv New Orleans Saintsa. Obrana Detroit Lionsa je dobra, uspiju li uštopati probijanje Packersa te tako natjerati da Love više baca loptu to će biti dobro za šanse Lionsa da ovdje ostvare pobjedu. Jordan Love oscilira što nije neočikvano kada znamo da je mlad quterback. Lionsi su ovdje u prednosti, djeluju kao zrelija momčad koja je spremna ove sezone napokon zaključiti dominaciju Packersa u ovoj diviziji. Gostovanje na Lambeau je svakako jedno od zahtjevnijih u NFL-u no očekujem da društvo iz Detroita opravda hype uoči ove sezone i pobjedom ovdje najavi da su spremni za velike stvari ove sezone. TIP: Detroit Lions -2 1.90 @bet365
  4. Cincinnati Bengals - LA Rams TIP: LA Rams +3,0 1.9 @bet365 Bengalsi su u opasnosti da nakon 3 odigrana kola budu bez pobjede. Momčad koja je u uoči sezone slovila za jednog od glavnih favorita za osvajanje Superbowla nalazi se ponovno u nezavidnoj poziciji. Ono što može umiriti navijače Bengalsa je činjenica da su i prošle sezone krenuli sa 0-2 pa imali vrlo dobru sezonu koju su zaključili porazom u utakmici za prvaka AFC konferencije protiv Kansas City Chiefsa. LA Ramsi nakon dva kola ostavili su odličan dojam. Momčad Sean McVaya slavila je kod Seahwaksa na startu sezone, te onda u 2.kolu pružila otpor koji je bio puno više od očekivanog protiv San Francisco 49ersa. U ovaj susret ulaze kao blagi outsideri, ali nikako ne treba otpisati ih u ovoj utakmici. Problem Cincinnati Bengalsa je status Joe Burrowa. Burrow je ušao loše u sezonu, a uoči ove utakmice ima i problem sa ozljedom te je pitanje u kakvom stanju će biti večeras. Napad Bengalsa je pokazao određene znakove života u drugom kolu protiv Ravensa, no ozljeđen Burrow nije dobra vijest protiv obrane LA Ramsa koja je na visokoj razini. S druge strane napad LA Ramsa izgleda korektno unatoč ozljedi Coopera Kuppa. Matthew Stafford ima dobru zaštitu ofezivne linije. Nije to izgledalo idealno protiv agresivnih 49ersa, no pritisak Bengalsa je puno manji i ofezivna linija će dati dovoljno vremena Staffordu u ovome susretu. Puno problema imaju Bengalsi, Ramsi su u prve dvije utakmice pokazali za mene dovoljno da vjerujem da ovdje mogu namučiti domaćine, a možda i baciti u ponor tako da im nanesu i treći poraz ove sezone.
  5. Listić za nedjelju Bearsi su ostali dužni nakon debakla u 1.kolu. Momčad Bearsa može bolje i to će pokazati dobrom igrom preko probijanja u čemu je obrana Tampe loša. Bearsi pokrivaju hendikep. Buffalo je izgubio utakmicu protiv Jetsa nevjerojatno lošom utakmicom Allena. Obrana Jetsa je ipak puno bolja od obrane Raidersa(iako su bili dobri protiv Broncosa u 1.kolu) Ovo je utakmica u kojoj ce se Allen iskupiti, a napad Raidersa koji predvodi Jimmy G nece se dobro provesti protiv Billsa koji će na njega vršiti puno veći pritisak nego je to bilo od strane obrane Broncosa. Veliki hendikep, ali vjerujem u potvrdu kvalitete Billsa s obje strane terena. Dallas je razmontirao Giantse, a obrana Cowboysa će dati puno dobrih startnih pozicija i danas svom napadu jer Zach Wilson nije kalibar qb koji može pratiti želje Jetsa uoči sezone. Obrana Jetsa je kvalitetna, Dak Prescott nije najpouzdaniji tip na planeti ali napad Jetsa pod Wilsonom neće napraviti puno štete i ovdje vidim dvocifrenu pobjedu domaćina. Zadnji par je derbi divizije AFC East u primetime terminu. Patriotsi su loše otvorili susret protiv Eaglesa i tako maltene poklonili im pobjedu. Ne bude li grešaka kao u 1.kolu momčad Bill Belicheka će dobiti ovaj susret. Miami ima famozan napad, ali propusnu obranu. Patriotsi kod kuće to će kazniti. Imaju dobru obranu koja može uštopati Tua i društvo, igrat će domaći duge napade i tako postepeno umarati goste i “grickati” sat. Očekujem tjesnu utakmicu pobjeda Patriotsa neće bit iznenađenje ali mene će zadovoljiti i pokrivanje hendikepa od 2,5 poena.
  6. Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings 2.kolo NFL-a otvoriti će večeras Philadelphia Eaglesi protiv Minnesote Vikingsa. Sudar je to dvaju pobjednika divizija prošle sezone, a Eaglesi su uz to igrali i finale Superbowla prošle sezone. Momčad Eaglesa je kvalitetom rostera ispred Minnesote i pred domaćom publikom sa razlogom je favorit u ovome susretu no ostaje pitanje koliko je ekipa uštimana jer protiv Patriosta nisu briljirali unatoč pobjedi. Ako su Eaglesi podbacili, što reći za Vikingse koji su kod kuće izgubili od Tampa Bay Buccanersa. Posebno raspoložen bio je Kirk Cousins koji je kiksao nekoliko puta u toj utakmici. Kao i kod Eaglesa, dojam kod Vikingsa je da ova momčad može puno bolje i ne treba je tek tako otpisati u večerašnjem srazu. Eaglesi su favoriti u ovome susretu i vjerujem da su bliži pobjedi. Ne treba brzati sa zaključcima nakon samo jedne utakmice a upravo to se radi nakon loše izvedbe Minnesote u 1.kolu. Ova momčad je nezgodna i očekujem da to pokažu večeras i to tako da ako i izgube to ne bude sa više od 6 poena razlike. tip: Vikings +6 1.90 @bet365
  7. Prva NFL nedjelja ove sezone. Svi koji volimo ovaj sport došli smo na svoje. za prvo kolo izabrao ova 3 para. Watson bi trebao bit bolji nego prošle sezone. Brownsi su moćni u obrani, Burrow je imao problema sa ozljedom i ovdje bi Bengalsi mogli uć u sezonu porazom kod divizijskih rivala. Teško gostovanje 49ersa na startu sezone. Pittsburgh je doma tradcionalno jako dobar i ovdje očekujem tjesnu utakmicu, dovoljno tjesnu da Steelersi pokriju ovaj hendikep. Chicago Bearsi su dugo vremena izgledali kao boksačka vreća Packersima u najvecem derbiju NFL-a. Bearsi su dobro trgovali u offseasonu, Packersi bez Rodgersa izgledaju dosta slabije ove sezone i skeptičan sam kako će to izgledati napad Packersa u mandatu Jordana Lovea na mjestu qb-a. Justin Fields mora bit prevaga u ovom derbiju kao i ostatak domaće momčadi Bearsa vođena domaćom publikom koja zna da je ovo idealna prilika da se uzme mjera najljućem rivalu.
  8. FamilyGuy

    NBA 2022/23

    U Hrvatskoj možeš odigrati u PSK. Tamo je kvota da će Clippersi uzeti naslov 11
  9. Novak Đoković - Alex de Minaur TIP: de Minaur uzima set Novak Đoković ima problema sa ozljedom zadnje lože. Grigor Dimitrov nije uspio to naplatiti da osvoji barem set iako je bio tome jako blizu u 1.setu. Današnji test za Novaka biti će teži. Domaći tenisač Alex de Minaur izgubio je samo jedan set nakon 3 kola. Publika će biti glasna podrška de Minauru koji će svojom mladošću i energijom staviti na kušnju Đokovića koji očito igra ozljeđen. Nole je bez sumnje i tako ozljeđen favorit u ovome meču, no publika će gurati svog domaćeg favorita i mislim da je izgledno da će de Minaur osvojiti set u ovome meču.
  10. Novak Đoković - Grigor Dimitrov TIP: Grigor Dimitrov uzima set Nemam previše vjere u ovaj tip koji uzimam samo na račun ozljede Novaka. Dimitrov je odigrao dva kvalitetna meča ovdje i sa puno samopouzdanja može ući u ovaj meč. “Baby Fed” nažalost često nestane protiv najjačih ali danas ima priliku protiv “načetog” Novaka ostvariti dobar rezultat. Ne očekujem pobjedu Dimitrova, no očekujem dobru igru i da uzme Novaku barem set.
  11. Daniil Medvedev - Sebastian Korda TIP: Sebastian Korda uzima set Ovo će biti prvi pravi test za Medvedeva na ovogodišnjem Australian Openu. Korda je u dobroj formi, igrao je finale Adelaidea koje je tjesno izgubio od Novaka Đokovića. Medo je bliži pobjedi no očekujem dobar otpor Korde i vjerujem da Amerikanac može uzeti barem set.
  12. Casper Ruud - Jenson Brooksby TIP: Jenson Brooksby uzima set Casper Ruud je favorit u ovome meču, ali Norvežanin nije u idealnoj formi. Mučio se u 1.kolu protiv 110. igrača svijeta Machaca i očekujem da mu i danas probleme zadaje nimalo bezazleni američki tenisač Brooksby. Očekujem da Amerikanac ovdje uzme barem set.
  13. Stefanos Tsitsipas osvaja Australian Open Moja dugoročna oklada za ovogodišnji Australian Open je da će Stefanos Tsitispas ovdje osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov. Slažem se sa kladionicama i smatram da je Novak Đoković prvi favorit turnira, ali ipak mislim da srpskog tenisača ne očekuje samo šetnja do jubilarnog 10. osvajanja ovog turnira. Ono što ide na ruku ovoj mojoj okladi je činjenica da Tsitsipas se sa Đokovićem može susresti tek u finalu, pa eto ako dođe do toga u bet365 će se moći razmišljati o cashoutu. Svoju okladu temeljim na dobrim predstavama Tsitsipasa na početku ove sezone. Dobio je sva 3 ekzibicijska meča u Dubaiju, a onda potvrdio da mu Australija odgovara jer je u sklopu United Cupa ostvario četiri pobjede u četiri odigrana meča. Tsitsipas je na zadnja dva Australian Opena igrao polufinala što je pokazatelj da mu ova podloga odgovara. Za prolazak ovog para biti će ključno 1.kolo. Tsitsipas je ispao na US Openu u 1.kolu prošle godine, 2021. ispao je na startu Wimbledona odmah u prvom meču. Gledao sam par njegovih mečeva na United Cupu i Grk je pokazao mentalnu stabilnost, a to će mu trebati ovdje jer se od njega očekuje dobra igra i rezultat na ovome Grand Slamu. 3.nositelj turnira ima okej ždrijeb. Halys će biti dobar test da vidimo je li spreman Tsitsipas za iskorak. Bude li sve išlo po planu, Tsitsipasa bi u polufinalu čekao sraz sa Medvedevom. Rus je slavio u oba polufinala Australian Opena, ali „Medo“ nakon izgubljenog finala Australian Opena kao da više nije toliko ubojit i dođe li do tog susreta mislim da će Tsitsipas pokazati da je u ovome trenutku u boljoj formi nego je to Daniil. Ja sam odigrao ovaj tip po kvoti 15, trenutno je tečaj na Grka 13 i mislim da ta oklada ima šanse. Sretno tko isprati.
  14. AUSTRALIAN OPEN 2023: Nole ponovno u svome dvorištu. 22.1.2018. Datum zadnjeg poraza Novaka Đokovića na Australian Openu. Tada je u 4.kolu od Novaka Đokovića bio bolji južnokorejski tenisač Hyeon Chung u tri seta. Novak se oporavio od tog poraza te osvojio Australian Open i 2019,2020 i 2021 godine. Prošle godine zbog covid mjera Đoković nije ostvario sve uvjete za nastup na terenima Melbourne parka. Ove godine Novak je ponovno tu, u „svome dvorištu“ u Melbourneu i po mišljenju kladionica prvi je favorit za osvajanje naslova. Uspije li u tome za Đokovića bi to bio jubilarni deseti osvojeni Australian Open. Tečaj na tu okladu je 1.83 Prema kladionicama drugi favorit turnira je Daniil Medvedev. Ruski tenisač igrao je finale Australije zadnje dvije godine. 2021. deklasirao ga je Novak u tri seta, a lani je Rus ispustio vodstvo od 2-0 u setovima protiv Rafaela Nadala. Kladionice daju tečaj 7 da će „Medo“ osvojiti ovaj turnir. Treći favorit je Stefanos Tsitsipas. Grčki tenisač je na zadnja dva Australian Opena stizao do polufinala te je očito je da mu uvjeti ovdje odgovaraju, a to je potvrdio i dobrim igrama na United Cupu. Vjerujete li u Grka da će ovdje osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov koeficijent je 13. Branitelj naslova Rafael Nadal četvrti je favorit, a tečaj na njegovu obranu naslova je 17. Pitanje je koliko može Rafa na ovome turniru. Loše je završio sezonu Rafa na turniru najboljih 8 u Torinu,a nije dobro krenuo ni u ovu australsku pustolovinu u novoj sezoni sa dva poraza na United Cupu. Problem za Nadala je što ga već u prvom kolu čeka zahtjevan protivnik u liku Jacka Drapera pa ne bi bilo ni preveliko iznenađenje da Rafa ekspresno ispadne. 1976.godine je Mark Edmonson osvojio Australian Open. Od tada Australci čekaju na domaćeg pobjednika, a da će se to dogoditi ove godine i da će turnir osvojiti Nick Kyrgios tečaj je 17. Kyrgios je prošle godine igrao finale Wimbledona. Nick je strašan talent, ali tenis mu nikada nije bio na prvom mjestu. Bude li koncentriran dva tjedna na tenis uz gromoglasnu podršku domaćih navijača Kyrgios definitivno može biti mina. Od tenisača koji ulaze u konkurenciju iz drugog ešalona treba spomenuti Taylora Fritza na kojega je tečaj 19. Amerikanac je u uzlaznoj formi i sigurno želi bolji rezultat nego na US Openu gdje je ispao u 1.kolu. Felix Auger Aliassime ima također igru za vrstu podloge, na Kanađanina je koeficijent 21. Krug „realnih“ favorita zatvara talijan Janik Sinner sa tečajem 26. Uživajmo u dobrom tenisu u ova dva tjedna koja su pred nama i pokušajmo ostvariti što više dobitnih listića.
  15. FamilyGuy

    NFL Week 14

    Pittsburgh - Baltimore TIP: -2 Steelers Divizijski derbi AFC Northa u kojemu cemo vidjeti sudar dviju momčadi kvalitetnih obrana. Ovdje i under 37,5 poena je dobra opcija za okladu. Hendikep za goste je izostanak Lamar Jacksona koji je zna iz ničega napraviti nešto. Huntley je solidan qb, ali biti će mu teško protiv vrlo dobre obrane Steelersa i na gostovanju kod uvijek glasnih navijača Pittsburgha. Obrana Ravensa je moćna, ali napad Pittsburgha sa Pickettom izgleda sve bolje i u tjesnoj utakmici doci ce do pobjede. Detroit - Minnesota TIP: -2 Lions Divizijski derbi NFC Northa. 10-2 Vikingsi su underdog kod Detroita koji je su na omjeru 5-7, a razlog nisu ozljede važnih igrača Vikingsa. Obrana Vikingsa nije dobra, omjer Minnesote je “napuhan” i realno su trebali izgubiti neke utakmice no u ludim situacijama su se izvukli. Protiv Detroita to staje danas. Momcad Dan Campbella imala je očajnu obranu, no stvari su se promjenile u zadnja 3 tjedna i budu li takvi i danas Minnesota će ostati kratka na ovom gostovanju kod divizijskog rivala. U odnosu na utakmicu Steelersa i Ravensa, ovdje cemo vidjeti više poena. SF 49ers - Tampa Bay Buccaneers TIP: -3.5 SF 49ers Tampa Bay Buccaneersi sa Tom Bradyem ne izgledaju dobro u napadu. Loša vijest za njih je što idu na gostovanje kod najbolje obrane lige. Napad 49ersa predvoditi će prošlogodišnji pick sedme runde na draftu Brock Purdy. Igrao je dobro prošli tjedan protiv Dolphinsa i bacio 2 TD dodavanja. Buccaneersi imaju također dobru obranu, neće to biti šetnja za 49erse no napad Bucsa izgleda bolno loš i očekujem dosta dobrih startnih pozicija za napad 49ersa koji će Purdy i društvo znati iskoristiti i tako stići do pobjede od 4 ili više razlike. LA Chargers - Miami Dolphins TIP: +3 Chargers Chargersima gori pod nogama i ovdje moraju doci do pobjede kako bi ostali u playoff kombinacijama. Ovdje je za očekivati brdo poena jer imamo sudar dva talentirana quterbacka i dvije jako loše obrane. Chargersi su ove sezone prosuli nekoliko prakticki dobivenih utakmica. Miami je favorit ovdje, ali u utakmici sa puno poena vjerujem Chargersima da ovo mogu učiniti zanimljivo i barem ne izgubiti sa više od 3 razlike.
  16. FamilyGuy

    Week 10

    Moj NFL listić Chicago Bears - Detroit Lions Bearsi igraju izvrsno predvođeni Justinom Fieldsom. Obrana Detroita je idealan poligon da Fields nastavi sa svojim marširanjem kroz obranu sa svojom sposobnošću run igre. Idealna prilika je ovo za Bearse da se uključe u borbu za playoff mjesta i protiv momčadi Detroita koja je tradicionalno loša na gostovanjima ovo je must win utakmica za Bearse. Las Veags Raiders - Indianpolis Colts Obje momčadi su podbacile u ovoj sezoni. Puno se očekivalo od Las Vegas Raidersa koji su nakon 10 kola mogli izgledati puno bolje da nisu ispustili vodstvo u nekoliko utakmica i tako si vrlo brzo zatvorili vrata playoffa. Indianpolis Coltsi su potpuno razočarali, ovdje dolaze sa privremenim trenerom Jeffom Saturdayom, malo toga štima u momčadi Coltsa koji jedva čekaju da ova agonija od sezone što prije završi. Trener Radiersa Jeff McDaniels ima motiv i potrebne su mu pobjede kako bi sačuvao svoj posao i dobio šansu iduće sezone da povede Raiderse u nešto što ce biti uspjesnije nego ove godine. Green Bay Packers - Dallas Cowboys “If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right.” Citiranjem Jerry Seinfelda pokušati ću objasniti ovaj tip. Sve upućuje na laganu pobjedu Dallasa, no opet sa -5 hendikep je pao na -3,5 i očito se događaju neke stvari koje idu u korist Packersima. Green Bay je jako loš, no motiv za Rodgersa i Packerse je dolazak bivseg trenera McCarteya koji vodi Dallas Cowboyse. Biti ce teski uvjeti za igru, nesto što također nece odgovarati Dallasu koji na svom stadionu uziva u savrsenim uvjetima. Biti će ovo teska utakmica, Dallasa je bliži pobjedi, ali vidim Green Bay koji ovo može izgubiti s field goalom i to ce biti dovoljno da ovaj par prođe. SF 49ers - LA Chargers Momcad 49ersa je poznata po svojoj brutalnoj obrani. Protiv Ramsa vidjeli smo koliko su dobri i u napadu i koliko je odlican posao dolazak probijača McCaffreya. Očekujem rutiniranu pobjedu 49ersa u primetime terminu i potvrdu pred kamerama NBC-a kako je ova ekipa spremna za Superbowl pohod.
  17. FamilyGuy

    Week 10

    Pittsburgh Steelers - New Orleans Saints TIP: PIT Steelers 1.90 Pittsburgh Steelersi nakon bye weeka dočekuju New Orleans Saintse. Obrana Pittsburgha je jedina svjetla točka ove loše sezone, a stvari za obranu biti će još bolje jer se u sastav vraća TJ Watt. Napad Pittsburgha je vrlo loš i vjerujem da je ovaj bye week dobro došao za uigravanje napada koji vodi rookie quterback Kenny Prickett. Saintsi imaju dosta problema sa ozljedama, a prednost Pittsburghu su i uvjeti za igru. Očekuje se hladno vrijeme uz mogucnost kiše pa se under poena nazire kao dobra opcija. Saintsi su momčad koja igra svoje utakmice u idealnim uvjetima svog Superdomea i uz sve probleme s ozljedama i ovi uvjeti koji nisu idealni za Saintse sve to je voda na mlin za okladu na Pittsburgh.
  18. FamilyGuy

    Week 9

    Tampa Bay Buccaners - LA Rams TIP: Pobjeda LA Ramsa 2.30 TIP: Under 42,5 poena 1.90 Tom Brady.. vrijeme je za mirovinu. Tampa izgleda loše, miljama je daleko od uloge contendera, a očekujem da veceras stvari budu još lošije po njih. Nisu ni LA Ramsi bajni da budemo skroz realni, ali obrana Ramsa je jako dobra. Šteka ofezivna linija, fali tu kreacije kakve je bilo prošle sezone, ali i napadacki limitirani Ramsi mogu ovdje ostvariti pobjedu. Poraz i jedne i druge stavlja u jako nezgodnu situaciju što se tice utrke za playoff. U odnosu na gore spomenutu utakmicu, ovdje ne treba očekivati divljanje rezultatskog semafora. Biti ce tu puno defazivnih trijumfa jer obje momcadi imaju kvalitetnu obranu. Sean McVay imati ce jednu kreativnu akciju više koja ce odvesti ovu utakmicu na stranu Ramsa.
  19. FamilyGuy

    Week 9

    Detroit Lions - Green Bay Packers TIP: Over 49,5 poena Divizijski dvoboj dviju momcadi iz NFC Northa trebao bi obilovati sa puno poena. Cijelu sezonu se muci napad Packersa, a protiv jako dobre obrane Billsa prosle nedelje, vidjeli smo dobre pomake u ofezivnoj igri Green Baya. Veceras ocekujem nastavak napadackog rasta protiv “nepostejece obrane” Lionsa. Packersi su postigli 30+ poena u zadnje 4 utakmice protiv Lionsa, ove sezone jos nisu postigli vise od 27 poena. Krajnje je vrijeme je da im se otvori.. S druge strane Lionsi imaju dobar napad i znaju da jedino kako mogu pobjediti je da postignu što vise poena,jer imaju malo pomoci od svoje obrane. Zavalite se,uzivajte i gledajte kako ce se upisivati poeni na semaforu. Ovdje cemo vidjeti barem 50 poena.
  20. FamilyGuy

    Week 9

    Kansas City Chiefs - Tennessee Titans TIP: -12,5 KC Chiefs Veliki hendikep je ovo, ali odmorni Chiefsi ovo bi mogli pokriti. Prva linija obrane Titansa može izvršiti pritisak na Mahomes, ali nakon što je rastavio obranu 49ersa na proste faktore, ja više ne igram protiv Mahomesa i napada Chiefsa. Titansi imaju probleme što se tice pitanja zdravlja startnog qb Tanihella pa ce napad biti dodatno oslabljen. Henry nece moci sam vuci Titanse i ocekujem da Chiefsi ovdje dobije ovaj sudar sa 13 ili vise poena.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use