Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

johnnyboy6

Članovi
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by johnnyboy6

  1. Bencic-Chiesa 2 2,40 (betstars) Bencic bez meca od Indian Wellsa, tocnije 10.3., povrijedila je stopalo i povratak je eto duzi nego sto je ocekivala. Prije ovog turnira je izjavila da trenira tek tjedan dana i da ne ocekuje dobar rezultat, da vise ide testirati svoje tijelo, a moguce i pobrati lijepu lovu za dolazak na Grand Slam pa makar to bilo i prvo kolo. Ja sam osobno napravio pocetnicku gresku pa odigrao na Betstarsu gdje sam vidio najvecu kvotu, savjetujem da se odigra negdje gdje se predaja racuna kao pobjeda ili prati mec pa cashouta ranije ukoliko rezultat bude povoljan. O Chiesi iskreno ne znam puno, prosla je kvale i pokusava uglavnom preko kvalifikacija do glavnih turnir+ ITF, ima par lijepih pobjeda ove godine(Flipkens, Arruabarrena). Igram ovo cisto iz razloga sto mislim da Bencic ovdje dolazi nespremna.
  2. T.Maria-K.Flipkens -4 Flipkens, 1,724 (Pinnacle) Maria se u Strasbourgu vratila nakon mjesec dana zbog povrede ramena i ruzno stradala protiv Pavlyuchenkova sa 6:0 6:0. Ocito su ti problemi s ramenom jos uvijek prisutni i to se posebno vidi kod serviranja, Flipkens je u finoj formi, odigrala dobar turnir u Nurnbergu i vjerujem da ce uzeti ovo uvjerljivo.
  3. Sta su ti svaki put kad si im slao mail odgovorili da je racun jos pod istragom? Mozes li se ulogirati uopce? Ako mozes probaj preko live chata popricati s nekim od operatera, ako ne sili ih mailovima da ti daju odgovor. I negdje mora i bit broj od supporta, to je vjerojatno i najbrza solucija da ih nazoves i pitas sto se desava.
  4. Moj savjet ti je da ih nazoves, ako si slao vise emailova svaki novi te salje na kraj reda. Jako sporo na to odgovaraju. Ja sam nedavno imao problem i nazvao i rijesili smo u 5 minuta.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use