Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

BlueTiger

Članovi
  • Posts

    597
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

2697 profile views

BlueTiger's Achievements

  1. Oladipo 30 pts, Capela 12 reb. Win.
  2. Oladipo over 23.5 pts Capela under 12.5 skokova Ovo je danas moze se rec public bet, ali jednostavno je takva utakmica da se takvog igraca isplati igrat za over jer ce sigurno uzimat suteve i dat sve od sebe da njegov tim prode dalje. Iovako je obrana Cavsa losa, iako se to popravlja, ali svejedno. Nema tu neke posebne analize. JR Smith se moze potrudit i igrat dobru obranu, trenutno, ali mislin da ce Oladipo imat jednu brzinu vise danas. Capela da prosjeku protiv Goberta 7.4 skoka u medusobnin duelima. Ova granica mu je career high protiv njega, sve ostalo je bilo glatko ispod. Nadan se da ce se tradicija nastavit jer je Utah tu di je bas zbog Goberta i njegovog nevjerovatnog utjecaja na obranu. Npr u prvoj rundi protiv OKCa Adams je ima prosjek oko 6-7 skokova te je samo zadnju utakmicu eksplodira i na kraju ima 16.
  3. Znaci jeben in majku lopovsku, od bonusa doden do 100eura+ i onda mi kazu da mogu dobit iznos samo koji je do prve uplate. Znaci ako san pocea sa 7eura i dosa do 100, isplatit ce mi 7, dobro koji ku***? Cemu onda bonus debilni, da san zna igra bi sa glavnog racuna. Jel tako i u drugin kladionicama jer neman iskustva s time?
  4. George Hill over 9,5pts bet365 Ocekujen utakmicu na velik broj poena i pobjedu Cavsa, u tom slucaju oni bi tribali zabit oko 115 poena. Mala granica stvarno. Pretproslu je zabia 26 da bi odma iducu 7 sta je zapravo velika oscilacija, ali on uzima broj suteva dovoljan da prode ovu granicu, a zbog brzine igre ocekujen da uzme koji vise.
  5. Fala na odgovoru, jasno mi je sad. Inace se skroz slazen 1xbet ima veliku i odlicnu razradu sta se tice svega i puno bolje kvote cesto.
  6. Zna neko kako i koja su pravila igranja sa bonusom? Mislin procita san ja njih, al mi nije bas jasno, a oni u live chatu samo pravila znaju citirat... Citiran dio pravila: 3. The bonus amount must be rolled over 5 times in accumulator bets. Each accumulator bet must contain 3 events or more. At least 3 events within the accumulator must have odds of 1.40 or higher. 4. The required amount is considered to have been rolled over only when all the bets made within the said amount have been settled. Za pravilo broj 3. kuzin, 5 put moran odigrat najmanje 3 oklade i najmanja kvota mozer bit 1.40. Ovo pod broj 4 ne kuzin. Uglavnom ja mislin bar da 5 puta moran odigrat sa bonusom da bi moga isplatit, al ovi u chatu su spominjali da svaki put moran igrat s ulogon kolki je bia prvi bonus. E sad da van bude lakse prva uplata je bila bezveze na 7 eura jer nisan ni zna za bonus. I sad ispod stoji crta di se mora doc do 35. Ja san danas odigra okladu u kojoj san sa svih 7 eura od bonusa dobia 66 i premasia tih 35. Jel mi sad samo ostaje to da odigran jos 4 puta i onda cu moc isplatit? Evo ode su sva pravila u vezi bonusa: http://1xbetreview.ng/2017/08/31/how-to-claim-1xbet-100-bonus-on-the-1st-deposit-up-to-100-eur/
  7. I dade 4 kartona u nadoknadi da me demantira, ali svejedno zajeban sudac.
  8. Katastrofa sudac za over, izbjegavajte, jedva tri kartona dade. Da mu plesku udare on bi da samo upozorenje...
  9. Game time decision, ali ako ti sta znaci bili su na treningu sutiranja danas.
  10. BlueTiger

    Tony Chapron

    https://www.facebook.com/goal/videos/10156116511483598/
  11. Sad san ga gleda na utakmici Koln - M'gladbach. Mogu se samo slozit sa gore navedenim. Svaki prekrsaj koja je triba bit kaznjen zutin je da zuti, pa cak i najmanje povlacenje u prilici za kontru. U jednoj situaciji je triba igrac M'gladbacha Kramer dobit zuti jer je start stvarno bia neoprezan otvoreni dzon na nogu protivnika, ali je oprostia jer bi mu to bia 2. zuti i ovi bi ostali bez igraca. Nakon 5. kartona bilo je prekrsaja, ali po meni ne bas za zuti. Mozda je moga pokazat jos 1, ali i to je upitno. Sve u svemu dobar sudac odlican za granice 3.5 koje su ceste u Njemackoj, kao sta je bila i na ovoj utakmici di je pokaza ukupno 5 zutih kartona.
  12. Ovako zvuci lipo al u stvarnosti mislin da je tesko, svakako sritno ti bilo pogodi ih sve
  13. Saceka san vecer i kad su stavili oladipa kvota 2 manje nisan ni razmislja nego odigra
  14. Andre Roberson (ankle) ruled out Wednesday.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use