Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Under

Članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Under

  1. Dvajt Hauard je stavljen veceras na GTD za utakmicu protiv Bostona. Razlog je povreda rebra. Sto se tice njegovog ucinka protiv Bostona ove sezone zabio je 6 i 12 koseva u dve odigrane utakmice. U prosjeku 9 koseva. Baynes se ne moze tako lako ugurati u kos a Hauard suta nema. B2B utakmica takodje nece pomoci. Howard 15.5; 1,72 under betfair
  2. Under

    Fabio Maresca

    Fabio Maresca je veceras dobro odsudio mec izmedju Kieva i Juvea. Oba crvena kartona je dodijelio opravdano. Prvi zuti koji je dao Bastienu je bio cist start djonom dok je drugi bio povlacenje sa ledja za dres. Takodje za prigovor je karton dobio Higuain. Drugi crveni karton je takodje dodijelio opravdano jer se Cacciatore ponasao zaista nesportski. Uglavnom je dao kartone po pravilima onako kako ih treba dati. Mozda je pred kraj utakmice napravio mali kiks jer nije dao karton za prekrsaj nad Pjanicem ali to bi se moglo pripisati i cinjenici da je vec dao dva crvena kartona pa se neki kiks moze provuci. Sve u svemu ovaj sudija ako nastavi suditi kao veceras sasvim solidno mogao bi popraviti ovogodisnji prosjek i biti dobar izbor za over u utakmicama koje imaju veci znacaj i gdje su ekipe grube.
  3. Bledsoe ti je out za veceras. Personal problems. Trazi drugi pick
  4. Dirk Novicki under 12.5 PSK (1.85), marathonbet 12.0,(1.96) Golden Stejt podbacio u prvih par kola i nocas ce vrlo vjerovatno razbiti Dallas koji je u velikim problemima. Dovoljno je reci da bi po projekciji Rotoworlda mogli ovdje vidjeti Dirka na poziciji centra. Ne ocekujem ga veceras vise od 20 minuta na parketu zbog blow outa. Najvise je ove godine igrao 29 minuta protiv Sakramenta gdje je zabio 10 poena, Atlanta 24 minute isto 10 poena i Hjuston 18 minuta 2 poena. Na koga god se namjeri to su sve snazni igraci u odbrani i ne vidim ga preko 12 poena veceras. Clint Capela under 12.5 (1.83), bet365 Capela je u prva tri meca na prosjeku od 15.7 poena. Protiv GSW je zabio 12, protiv slabog Sakramenta je isao na 22 poena dok je protiv Dallasa stao na 13 poena. Prosle sezone je protiv Memfisa u dve utakmice ostvario prosjek od 14.5 poena. Jednu je utakmicu isao poprilicno iznad ove margine pa otud i taj prosjek. Veceras vjerujem da ce Marc odraditi sjajan posao i ostaviti Capelu ispod 13 poena.
  5. Sad vidim da ima Butlera na 20.5 u betfair po kvoti 2.00. Npr u Wwin je 17.5. Na 20.5 je ovo solidan under.
  6. Brook Lopez under 18.5, Marathonbet 1.86 Lopez je u prve dve tekme upisao 20 i 19 poena. Ono sto je zanimljivo da je ovu marginu presao samo za poen u utakmici protiv Feniksa gdje je tekma otisla preko 240 poena. Nocas ga ocekuje tezak posao u oba pravca ofanzivno i defanzivno. Ide na Kazinsa kojem ce pomagati Dejvis. Mogu se ocekivati i licne greske ako ga Kazins napane a vjerujem da hoce jer NOP ce ovdje ici po pobjedu a recept za to je da neutralisu Lopeza. Ne vidim ga ovdje treci put u nizu preko ove margine. Mislim da je vrijeme za jedan under Brooka Lopeza. J.Butler under 19.5, Unibet, 1.85 Iako se po rotowire ne ocekuje match up izmedju Butlera i Paul Georga ja ocekujem da ce ipak OKC pomjeriti PG na Butlera i tako ga probati maksimalno neutralisati u ovom mecu. OKC je sinoc izgubila od Utah i ovdje ce traziti iskupljenje. PG je izuzetno opasan u napadu i stoga ce Butler biti na njemu u odbrani te ce se i tu dodatno trositi. Jos jedna pozitivna cinjenica je da OKC jos ima dva superstara kao sto su Westbrook i Melo pa se PG veceras moze posvetiti maksimalno odbrani i time dodatno otezati posao Butleru.
  7. Moj prijedlog je da se spoje ova dva podforuma jer su to slicne kateforije turnira i obicno igramo combo listice sa par turnira. Da bude nesto kao kategorija Mastersa i GS na jednom mjestu. Da ne pisemo dve analize na dva podforuma. Cak bi se usudio reci da ne bi bilo lose i celendze dodati. Tako da imamo dve kategorije. Jedna su Mastersi i GS. Druga bi bila ATP i celendzi.
  8. Wwin ima dobru ponudu tako da jedna oklada nije problem. Meni je od domacih klada najbolja. Jos bih izdvojio i Mozzart zbog dobre razrade tenisa. Toliko sto se tice lokala ?
  9. Ma moze na Wwin uvijek jer ti na Wwin uplacujes sa Skrilla. Malo sacekas ne odmah isplata. Zatrazis isplatu sutra. Ali za vece iznose bolje devizni racun. Ja sam govorio da je Rajfajzen pouzdana banka koja ne zadire u privatnost transakcija. Naravno da je isti slucaj i u FBiH. Ko hoce da nema problema Rajfazen je dobar. Ovo su utisci kolega ja nemam tamo racun. Ali uglavnom su pozitivna iskustva.
  10. Ako si u RS (BiH) isplati na Wwin, tj uplati. Uzimaju pet posto jer vrlo dobro znaju sta nam je alternativa. Takodje, ja imam devizni racun i na njega skidam vecu sumu. Za uplatu se snadjem vec.
  11. Rajfajzen je u RS pouzdan po tome kao banka koja stiti svoje klijente. Zanima me kakva je to Visa koju koristis? Mogu li je dobiti nezaposlene osobe? Neki skrinshot kako izgleda bio bi pozeljan ☺
  12. Lijepo je znati altenartive. Hvala na informacijama.
  13. Podatke od svoje kartice ili od te virtuelne? Takodje, zanima me da li se moze preko Mastercarda prebaciti novac na Entropay jer vidim da reklamiraju Visa na svom sajtu? Hvala
  14. Zamolio bih Goksima i Barakudu cisto da pojasne kako se uplacuje preko Entropeya i preko bankovne transakcije. Jednom sam donio kopirani dio sa Skrilla sa sve podacima i radnica Addico banke me gledala ko tele. Neke slike bi pomogle, mada ja najcesce koristim WWin za uplatu kad nakupim tamo sredstava. ALi za neke vece sume odjednom bi valjalo znati ako zatreba.
  15. Rjesen problem. Uplaceno 20 evra na racunu 40.
  16. Upravo sam otvorio racun u Betfair preko linka na forumu. Stoji mi samo moj depozit od 20 evra bez bonusa. Pise i neki broj dana i neko upustvo claim your bonus. Ima li ko iskustva sta uraditi? Da li treba uraditi neku pocetnu okladu da bi se bonus pojavio i bio vidljiv u meniju? Hvala!
  17. Ja sam imao drugi problem. Meni uopste Skrill nije ni verifikovao karticu. Kartica je od Sberbanke u Prijedoru. Ukucao sam tri puta code. Poslije toga mi na profilu samo stoji kartica kao da je verifikovana ali nije jer da je takvo sto se desilo dobio bih obavjestenje da mi je skinuto sa racuna nesto sredstava. Sto se tice Nettlera tu sam sve uredno prosle godine registrovao(ista kartica u pitanju), skinuli su mi pocetnih 4,5 evra i stavili na racun. Medjutim. neki dan sam htio uplatiti na racun neka sredstva s ciljem da ih prebacim na Nettler i koliko se sjecam pisalo mi je da nemam dovoljan iznos na racunu. Mozda se to desilo zato sto sam vrlo brzo pokusao da prebacim sredstva nakon sto sam ih uplatio na tekuci. AKo se desavaju blokade i na Nettleru to bi moglo biti zabrinjujavace. Ili je jednostavno do moje banke koja nedozvoljava da se kartica koristi za kocku i sl.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use