Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Superhik

Članovi
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Superhik

  1. prije 36 minute, CaptainStoner said:

    U tvojim godinama došao bi, zaveo svojim šarmantnim naglaskom, mišićavim tijelom i brkovima tetu koja bi mi trebala uplatiti listić.. Sve poslije je historija .. :D

     

    Šalim se, makar si maloljetan mnogi su mogu reći počeli u tim godinama, danas su mogućnosti raznolike, od kladomata u kafićima, do internet računa. VI danas ne morate žicati ispred kladionice da vam netko uplati listić za pivu.. da ne pričam probleme oko isplata haha 

    Nadam se da sam pomogao, samo nemoj odlutati s ciljem oko zarade i bogatstva, neka ti to bude hobi. Pozdrav:D

    Kako to tocno ide s tim racunima ? Tj da li bi ako uzmem od nekog starijeg ( na njihovo odobrenje ) mogao bez problema isplacivati , da npr vide da na racunu pise da korisnik ima 50 godina a ja koji podizem ni priblizno toliko, bi li bilo kakvih problema onda ili oni to negledaju ?

    Volio bi da mi se to malo vise objasni , jer mi se cini kao najbolja solucija :D

  2. Pozdrav , naišao sam na ovaj forum preko facebooka tj stranice Nogometni transferi xd ugl nije ni bitno ni nemam pojma zašto to spominjem.

    Problem je sljedeći , naime ja imam 17 godina i još uvijek se po zakonu ne smijem kladiti ( niti sam ikad) e sad ja bi volio ovako čisto iz znatiželje i za*ebancije to odigrati , čisto da vidim kako je to, ulog bi bio neka sića max 20 kn . E sad zanima me imam li šanse doć u kladu i tek tako odigrati tiket ? Traže li osobnu ili već neki dokument ili to ide po izgledu? Znam da su se neki od vas koji igraju u domačim kladionicama susreli sa time da vide i maloljetnike . E pa zanima me da li im daju da igraju i šta naprave ako skuže da su maloljetni.

    Inače pratim sportove dosta jer me to zanima , pa bi se čisto volio upoznat s tim tj kako ide i ima li smisla xd

    Nadam se da neću dobiti ban :ph34r::8_laughing:

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use