Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

storm

Članovi
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by storm

  1. Na ovu temu bi mogli nasiroko pisati, no po meni kljucna stvar za odrzat hladnu glavu jest pravilno upravljanje bankom. Osobno spadam u grupu onih koji vole obrtaj, tj. igraju veci broj parova, dok s druge strane imas disciplinirane tipstere s 50-100 oklada mjesecno. Kako sam napomenuo, bitno je imati dobro zaledje, tj banku raspodjeliti na xx broj standardnih uloga. Taj broj nije nikad strogo definiran, ali u mom slucaju se krece od 120-150 X standardnih uloga.. Cilj mi je s vremenom podici broj na X 200. Eto toliko, ako imas jos pitanja, tu smo..

  2. Tu sam te cekao  :)

    Kladim se preko 10 godina na stranim kladionicama, prema tome podrazumijeva se da sam otvorio vec xx broj racuna. Sto se tice Unibeta- da, ako imas stari racun i ako nisi dobio limit. Od toga je proslo par godina, stoga nema smisla reklamirati tu kladionicu kad nemamo koristi. Probaj otvoriti novi racun pa ces se uvjeriti ili neka ti drugi potvrde.. Identicna ponuda je na 888sport, pa bolje nju gurati..

  3. Josipe, ne znam sta da ti kazem.. onda je jedna od ovih opcija u igri:

     

    1. Nemas otvoren racun kod njih i pises 'napamet'

    2. Imas otvoren racun kod njih, ali nisi drzavljanin Hrvatske (jer ocito za nas ne vrijedi transfer novca preko tog servisa)

  4. Otvorio sam racun na Unibetu, pokusao napraviti deposit medjutim opcije za skrill nema- postoji samo preko kartice i banke. U razgovoru s korisnickom podrskom potvrdjeno mi je da su samo doticne opcije dostupne. Stoga ne vidim razlog zasto bi se registrirali na tu, moram reci 'zaostalu' kladionicu. Pretpostavljam, svima je jasno da transakcije putem kartice (devizni racun) i banke ne dolaze u obzir.

  5. England » Blue Square Premier

    20:45 Newport - York

    -----------------------------------------------------

    Newport se trenutno nalazi pri dnu tabele, tocnije na granici zone ispadanja. Dobro je sto imaju tri utakmice zaostatka pa ukoliko izvuku koji bod u preostalih par tekmi, moci ce mirno zavrsiti sezonu. Doduse ne mogu biti zadovoljni jer ako usporedimo proslu sezonu bili su u gornjem dijelu tabele, tocnije odmah iza Yorka. No vratimo se na ovu sezonu gdje je Newport pokazao uzasno lose rezultate. Nakon pet utakmica bez pobjede, uzeli su tri boda protiv Gatesheada 1-0, no tu bih napomenuo da im ocito Gateshead lezi i opet su imali igraca manje.

    York je ove sezone ostvario odlicne rezultate i trenutno se bore za playoff. Od 39 odigranih utakmica imaju samo 7 poraza, a danas im je ovo trece gostovanje za redom. Zadnju utakmicu su preokrenuli u gostima kod Lutona, pa ce i danas igrati ista postava igraca.

    Ovo im je prvi medjusobni susret ove sezone zbog podosta utakmica koje su bile odgodjene. Prosle sezone je svaka ekipa uzela pobjedu na svom terenu, no mislim da to ne bi smio biti nikakav pokazatelj, jer ova sezona je nesto sasvim drugo, Newport je razocarao, dok je York fenomenalno odigrao vecinu sezone. Kvota je u laganom padu na Newport, sto mi zapravo pase jer mislim da York nece izgubiti (u zadnjih deset tekmi imali su pet gostovanja i niti jedno nisu izgubili: plus sto im je ovo trece gostovanje za redom), pa predlazem York DNB @ 1.82 (pinnacle) 2/10

  6. England » Blue Square Premier

    16:00 Newport - Gateshead

    ------------------------------------------------------

    Sezona se polako blizi kraju i pocinje borba za svaki bod. Newport se nalazi tocno na granici zone ispadanja i mora osigurati ostanak u ligi. Nije tako strasno s obzirom da imaju tri utakmice manje odigrane od Hayesa koji se nalazi u zoni ispadanja i zaostaje jedan bod. Do kraja sezone imaju par nezgodnih protivnika, no vjerujem da ce skupiti jos koji bod i time osigurati ostanak. U goste im dolazi Gateshead koji pokusava uhvatiti playoff za koji im nedostaje par bodova, a nadaju se da ce se ekipe ispred njih 'poskliznuti' i time im olaksati borbu. Do kraja sezone ce odigrati jos sedam utakmica i s obzirom na protivnike, imaju realne i dobre sanse uhvatiti playoff.

    Sto se tice rezultata i forme, obje ekipe imaju sarolike rezultate, no Newport je malo pao u formi dok se Gateshead podigao u zadnje tri tekme.

    Do sada su se susreli tri puta i svaku je pobjedio Newport. Ocekujem dosta tenzija i golove na utakmici s obzirom na prijasnje susrete gdje je na zadnja dva susreta Gateshead dobio crveni karton (oba puta kao domacin) sto je rezultiralo porazom 1-7, te zadji susret poraz preokretom u 90' minuti i nadoknadi s 2-1 na 2-3.. Predlazem Over 2.5 @ 1.82 (pinnacle) 4/10

    1-0 FT

    // Gateshead je opet zaradio crveni karton, no utakmica je zavrsena s minimalnom pobjedom

    Ovo mi je najbolji bet iz konferencije, a evo razmisljanja o ostalim tekmama:

    Bath - Fleetwood .. sam pogled na tabelu govori sve, bez obzira na prednost koju Fleetwood trenutno ima, sezona nije gotova i ovakve utakmice bi trebali pobjedjivati. Kvota je mala i nema vrijednosti, pa je najbolje uzeti hcp -1.5 @ 1.87 (sbobet)

    1-4 FT

    Cambridge - Wrexham .. Cambridge na sigurnom, Wrexham sigurno u playoffu, pokusava uhvatiti direktnu promociju u visi rang. Sve upucuje na pobjedu Wrexhama, pogotovo kad se pogledaju rezultati Cambridgea; no Wrexham ima vaznih izostanaka, pa bi prije probao za manji ulog pobjedu Cambrigea @ 4.59 (Pinny)

    1-1 FT

    Grimsby - Kidderminster .. imaju isti broj bodova i bore se za playoff, ovdje bih uzeo Over 2.5 @ 1.75 (Pinny)

    1-2 FT

  7. England » Blue Square Premier

    16:00 Braintree - Kidderminster

    -----------------------------------------------------

    Braintree se nalazi na 12. mjestu tabele sa 53 boda. Solidna ekipa sa trenutno nelosim rezultatima; u zadnjih deset utakmica samo 2 remija, a mogu se pohvaliti da su na zadnjoj tekmi uzeli skalp Gatesheadu. Tesko je reci da ce dohvatiti playoff jer zaostaju 11 bodova, a ispred njih ima i boljih ekipa. Jedno je sigurno, Braintree je osigurao ostanak u ligi i to je najvaznije. Danas ce biti bez napadaca Britt Assombalonga koji je opozvan u primarni klub Watford.

    Sto reci za Kidderminster.. kvalitetna ekipa od koje se puno ocekivalo, no u zadnje vrijeme su nanizali bas lose rezultate. Trenutno drze 8. mjesto na tabeli sa 57 bodova. Trener nije zadovoljan rezultatima i pokusat ce motivirati igrace jer ipak se ima jos za igrati, te mozda uspiju dohvatiti playoff. Realno gledajuci, u zadnjih deset tekmi imaju 6 poraza, 2 remija i 2 pobjede, te ne znam sta trener Burr moze izmisliti da podigne samopouzdanje igracima. Od vaznijih izostanaka treba napomenuti obrambenog Tom Sharpea, te napadaca Matt Jamillea. Burr najavljuje izmjene u postavi sa igracima koji nisu toliko igrali nadajuci se boljem rezultatu.

    Bez obzira sto je Kidderminster kvalitetniji od Braintreea, trenutno su u knock downu i mislim da se nece oporaviti. Ovu utakmicu vidim sa dosta golova, Braintree igra rastereceno, u vecini utakmica zabija barem jedan gol, a ocekujem i zadnji trzaj od Kidderminstera.. Over 2.5 @ 1.70 (Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt) 4/10

    // marathonbet Over 2.5 @ 1.72

    1-4 FT

  8. England » Blue Square Premier

    20:45 Ebbsfleet - Wrexham

    ------------------------------------------------

    Ebbsfleet se trenutno nalazi nesto malo ispod sredine tabele, ali opet na sigurnom bez bojazni od ispadanja. S obzirom na preostale utakmice, mogu se opustiti jer je za njih sezona gotova. Sto se tice rezultata, uzeli su bodove slabim ekipama, dok su nizali poraze protiv jacih (npr u zadnjih desetak Southport, Fleetwood, Mansfield, York, Grimsby) Za danasnju utakmicu vracaju im se obrambeni Joe How i Yado Mambo, dok je vezni Michael West upitan. Isto tako vraca se i prvi golman nakon suspenzije.

    Wrexham..sta reci osim da su nemilosrdni; isao sam kontra njih protiv Lutona s obzirom na odlicnu kvotu, no rastavili su ih s 2-0. Igraju fenomenalno i uz Fleetwood u konferenciji im trenutno nitko nije ravan. Danas ce biti bez napadaca Danny Wrighta i veznog Jay Harrisa zbog suspenzije. Obrambeni Mark Creighton je i dalje na listi izostanaka, dok je vezni Jamie Tolley upitan.

    Bez obzira na izostanke, Wrexham je za klasu jaci od ostalih ekipa. Mozda ce neki reci da kvota u gostima nema vrijednosti, ali Wrexham u 36 odigranih utakmica ima samo 5 poraza i motivirani su da sustignu Fleetwood koji im bjezi 5 bodova, ali ima odigranu utakmicu vise, tako da bi danasnjom pobjedom izravnali broj utakmica i smanjili bodovni zaostatak na -2... predlazem pobjedu Wrexhama @ 1.70 (bet365) 3/10

    0-5 FT

  9. England » Blue Square Premier

    20:30 Wrexham - Luton

    ------------------------------------------------

    Ovu utakmicu bih opisao kao susret titana. Wrexham koji je uz sve financijske poteskoce prezivio i ostvario odlicne rezultate, moze opusteno igrati jer je prvi u zoni koja vodi u playoff sa 12 bodova prednosti ispred Lutona. Do sada su odigrali 34 utakmice, od toga imaju samo 5 poraza. Danas im se vraca kapetan Dean Keates, vezni Jay Harris, dok je upitan obrambeni Danny Alfei.

    U goste im dolazi Luton koji se nalazi na trecem mjestu tabele, odmah iza Wrexhama. Vrlo vjerojatno nece dostici Wrexham, ali imaju imperativ pobjede jer im za vratom pusu ekipe koje zele u playoff. Ove sezone Luton je kasno upalio motore, tek su sad u punoj snazi, a sto se tice rezultata, impresivni su kao i rezultati Wrexhama; tocnije, u 34 odigrane utakmice imaju samo 5 poraza, a razlog zasto zaostaju 12 bodova je previse remija. Danas ce biti bez napadaca Dan Walkera i Amari Morgan-Smitha, a nedostajat ce i vezni James Dance, te obrambeni Dan Gleeson. Nabrojani izostanci nemaju toliku vaznost s obzirom da minimalno tri zadnje utakmice igraju bez njih.

    Sto reci o susretu ove dve ekipe..mozda najbolje da se vratimo u proslu sezonu, gdje cemo vidjeti da se poznaju jer su bili u vrhu tabele i igrali playoff. Desilo se da je Luton izbacio Wrehxam, a nakon toga Wimbledon izbacio Luton i naravno plasirao se u visi rang. Ove sezone susreli su se jedan put, te je Wrexham pobjedio u gostima s 0-1. Nema posebnih razloga koji bi naginjali na odredjenu stranu, obje ekipe imaju impresivne rezultate, premda bi dao malu prednost Lutonu sto se tice forme. Ovdje postoji ono sto zovem default bet, a to je kad se sretnu ekipe gdje je odnos snaga 50-50; u takvim slucajevima uzimam vece kvote s kojima imam dobra iskustva kroz sezonu..preporucam sigurniju okladu.. Luton DNB @ 2.21 (pinnacle) 3/10

    2-0 FT

  10. England » Blue Square Premier

    20:45 Barrow - Luton

    -------------------------------------------------

    Barrow je osigurao ostanak u Blue Square Premiere, nalaze se na 11. mjestu tabele, a za nesto vise, tocnije playoff bi se trebali jako potruditi. No, misljenja sam da je to misija nemoguca, prvenstveno sto u nadolazecim utakmicama igraju protiv jakih ekipa. Glavni adut Barrowa je domaci teren gdje uzimaju vecinu bodova, tj. treci su najbolji domacin lige sa gol razlikom 31:13. Koliko su doma jaki pokazuje cinjenica da su pobjedili Fleetwood, Wrexham i Kidderminster, dok rezultati gostovanja pokazuju drugaciju sliku- ispodprosjecna ekipa. Gledajuci rezultate u zadnjih par utakmica, rekao bih da su pali u formi.

    Sto se tice igraca, zadnja vijest je da ce igrati novopridosli Chris Turner (mid), vraca se Kelvin Lomax (def) nakon odradjene suspenzije, dok napadaci Adam Boyes i Joe Jackson odradjuju drugu od tri suspenzije.

    U goste im dolazi i zadnji kralj konferencije, koji se po kvaliteti moze svrstati u sam vrh. Luton je u proslom kolu potvrdio napisanu prognozu, pa cu ukratko ponoviti. Trenutno drze trece mjesto na tabeli, u nizu su od 13 utakmica bez poraza i u zadnjih deset tekmi imaju odlicnu gol razliku 24:5. Zaigrat ce Keith Keane (mid) koji je proslu utakmicu izostao da se potpuno oporavi. Curtis Osano (def) bi trebao biti spreman, dok ce izostati napadaci Amari Morgan Smith i James Dance. Ove sezone su se susreli pocetkom 10. mjeseca '11. gdje ih je Luton rastavio 5:1. Ovo bi trebao biti susret pun tenzija, motivacije i ocekujem golove bez obzira na izostanke kod obje ekipe. Barrow je jedan od najboljih domacina lige no trenutno nije u top formi, dok je Luton cista suprotnost i zato predlazem Over 2.5 @ 1.97 (pinnacle) 2/10 .. i .. Luton @ 1.95 (pinnacle) 2/10

    1-0 FT

    // ovo kolo nismo dobro prosli.. manji je ulog bio, ali opet mi je zao da barem jedna oklada nije prosla..

  11. England » Blue Square Premier

    16:00 Fleetwood Town - Cambridge Utd

    ----------------------------------------------------------

    Dosta sam trubio o Fleetwoodu i njihovom uspjehu, pa cu remizirati trenutno stanje; drze prvo mjesto na tabeli, sa jednom utakmicom vise od Wrexhama koji im puse za vratom. Prema statistici u zadnjih deset tekmi, vodeca su ekipa sa gol razlikom 27:8. U nizu su od 16 utakmica bez poraza, zadnju tekmu su remizirali na domacem terenu s Tamworthom 2-2. Prioritet im je odrzati se na vrhu i moraju ici na pobjedu.

    U goste im dolazi vrlo dobar, ali i nestabilan Cambridge koji pokusava uhvatiti playoff za kojim zaostaju 6 bodova. Imaju vrlo dobre rezultate, no jako puno remija koji su ih kostali dosta bodova, a u zadnjih par utakmica su poceli nizati poraze protiv slabih i osrednjih ekipa.

    Ove sezone medjusobno jos nisu igrali, ali u svakom slucaju ovo ce im biti najteza utakmica do sada i misljenja sam da se nece dobro provesti s obzirom na trenutan pad forme. Fleetwoodu ne bi smjelo nedostajati motivacije, jer bi kiksom izgubili prvo mjesto (Wrexham igra doma protiv slabog Hayesa i ocekujem pobjedu).

    1-0 FT

    England » Blue Square Premier

    16:00 Luton - Tamworth

    ------------------------------------------------

    Luton odlicno stoji na tabeli, tocnije u playoff zoni sa par bodova prednosti nad ostalim klubovima i sve sto treba je odrzavati bodovnu razliku. Moram priznati da su slicni Cambridgeu, imaju cak 12 remija, ali nisu pali u formi, stovise odlicno igraju, 12 utakmica ne znaju za poraz i vjerujem da ce tako nastaviti. Dobra vijest je da im se vraca Keith Keane (mid), Danny Crow (att), Aaron O'Connor (att) i Craig McAllister (att); ali nedostajat ce Amari Morgan-Smith (att) i James Dance (mid).

    U goste im dolazi Tamworth koji bezbrizno pluta sredinom tabele bez bojazni od ispadanja. Ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima, posebno unazad desetak utakmica gdje su nizali poraze koji su bili uzrokovani ozljedama. Zadnje dve utakmice zabiljezili su pozitivan rezutlat u gostima kod Cambridgea (0-1) i Fleetwooda (2-2). Dobra vijest je da su spremni za igru sljedeci igraci: Kieron St Aimie, Sam Habergham, Luke Hubbins i Green.

    Moram priznati Tamworthu svaka cast na zadnja dva rezultata, ali ne vjerujem da mogu tako nastaviti. Sredinom prosinca '11. Luton ih je razmontirao u gostima 1-3, a danas ce jos imati prednost domaceg terena, plus sto smatram da su u najboljoj formi do sada i ne vidim mogucnost da Tamworth uzme bodove.

    3-0 FT

    Kvote na pobjedu su male, no vjerujem da ce domacini pobjediti; stoga ih uzimam u double.. Fleetwood + Luton @ 2.26 (188Bet) 3/10

  12. England » Blue Square Premier

    20:30 Southport - Grimsby

    -------------------------------------------------

    Southport trenutno ima 55 bodova i drzi mjesto koje vodi u playoff. Postigli su odlicne rezultate, iako su u zadnjih deset tekmi slomili zube protiv jacih ekipa (Luton, Cambridge, Fleetwood, Wrexham). Dobra vijest je da im se nakon cetiri utakmice suspenzije vraca kapetan Alan Moogan (mid) i Chris Lever (def), te bi najbolji strijelac Tony Gray trebao biti spreman za danasnju utakmicu. Izostat ce obrambeni Earl Davis.

    U goste im dolazi Grimsby, koji ne zna za poraz vec 13 utakmica i u utrci su za playoff mjesto za koje im trenutno fali cetiri boda. Moram napomenuti da Grimsby na papiru izgleda vrlo jak, posebno u zadnjih deset utakmica gdje ima najbolju gol razliku od svih klubova 32:9, no vecina tih utakmica je odigrana protiv slabih ekipa na kojima su napravili veliku gol razliku i dobre rezultate. Zadnja vijest je da su pocetkom mjeseca doveli pojacanje; Louie Soares (mid) iz Hayes and Yeading.

    Ova utakmica je vazna za obje ekipe s obzirom da zele u playoff, stoga ocekujem opreznu igru. Do sada su se susreli dva puta prosle sezone i obje utakmice su zavrsile remijem. Dodatan info za ovu tekmu je sto ce biti prijenos u zivo na televiziji i kako pomalo pratim takve informacije, ostalo mi je u sjecanju da vecina tekmi koja se prenosi na televiziji zavrsi s malo golova. Sto se tice pobjednika vrijednost je u domacoj ekipi gdje imamo odlicnu kvotu na DNB opciju, no mislim da je bolja opcija na broj golova... Under 3 @ 1.86 (pinnacle) 3/10

    1-2 FT

  13. England » Blue Square Premier

    16:00 Fleetwood Town - Tamworth

    ----------------------------------------------------

    Zbog niskih temperatura i smrznutih terena odgodjene su sve utakmice engleske konferencije osim ove. Fleetwood trenutno drzi prvo mjesto tabele sa jednim bodom razlike ispred Wrexhama. Svjesni su da je ostalo 16 utakmica do kraja i da im je vazan svaki bod da osiguraju prvo mjesto. Trenutno su u nizu od 15 utakmica bez poraza, te 5 uzastopnih pobjeda. Vrlo vjerojatno nece igrati Jamie Vardy i Shaun Beeley, no to ne bi smjelo utjecati na igru s obzirom na kvalitetu ostalih igraca.

    U goste im dolazi Tamworth koji se trenutno nalazi nesto ispod sredine tabele, ali na sigurnom. Ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima, u zadnjih deset tekmi imaju samo dve pobjede i remi. Zadnju utakmicu su iznenadili Cambridge u gostima i pobjedili s 0-1. Danas bi trebao zaigrati napadac Jean-Paul Marna koji je dosao iz Ketteringa, vezni Charlie Reece iz Bristol Roversa, a vratio se i napadac Iyseden Christie.

    Realno gledajuci Fleetwood si ne bi smio dopustiti poraz protiv ove ekipe, pogotovo na domacem terenu, a bilo bi cudno da Tamworth zabiljezi drugu pobjedu i to protiv najbolje ekipe konferencije. Medjusobno su se susreli dva puta prosle sezone, te je oba puta Fleetwood uzeo tri boda. Fleetwood slabije protivnike najcesce razbija s vise od dva gola razlike, pa isto ocekujem i danas.. Fleetwood (-1.5) @ 1.98 (pinnacle) .. 3/10

    2-2 FT

  14. England » Blue Square Premier

    16:00 Braintree - Barrow

    -----------------------------------------------

    Ne bas zanimljiv susret za prognoziranje, oba tima bezbrizno drze sredinu tabele gdje ce i ostati do kraja sezone. Barrow nastavlja igrati bez golmana Danny Hursta, dok ce za Braintree zaigrati vezni igrac Brendan Kiernan koji je dosao na posudbu iz Wimbledona. Oba tima imaju sarolike rezultate i s obzirom da se ne trebaju boriti za opstanak i playoff, ocekujem opustenu utakmicu sa dosta golova sto je trenutno trend kod oba tima.. Over 3 goals @ 1.93 (pinnacle) 3/10

    1-0 FT

    England » Blue Square Premier

    16:00 Forest Green - Fleetwood

    -----------------------------------------------

    Forest Green ulazi u ovu utakmicu pun samopouzdanja poslije pobjede protiv Wrexhama s 1-0 (doduse Wrexham je na kraju utakmice promasio penal). Imaju kvalitetu, ali tesko da ce se maknuti od sredine tabele i uci u borbu za playoff. Chris Todd, Reece Styche, James Rowe, Curtis McDonald i Al Bangura su i dalje na listi izostanaka, dok Matt Paterson odradjuje zadnju od tri suspenzije. Ne zna se da li ce igrati Kieron Forbes (mid), no manager David Hockaday je doveo pojacanje, Michael Pool koji je igrao u Swindonu i Cheltenhamu.

    Za Fleetwood se nema sta puno pisati; smatram ih najboljom ekipom konferencije, najbolji su gost lige s sa gol razlikom 35:17 i vec 14 utakmica ne znaju za poraz. Ovo nece biti lak susret s obzirom da Forest Green na domacem terenu igra odlicno, prima malo golova i ekipe iz vrha tabele uspijevaju izvuci uglavnom remi. Ipak, misljenja sam da je ovo trenutak kada je Fleetwood u strasnoj formi i moze pobjediti. Motivacije im ne bi smjelo nedostajati, pogotovo sto su zasjeli na prvo mjesto tabele, a ovo kolo ce Wrexham imati laganu utakmicu gdje bi trebao bez problema uzeti tri boda, te ako Fleetwood zeli ostati prvi, mora ici na pobjedu.. Fleetwood @ 2.10 (pinnacle) 3/10

    1-2 FT

  15. England » Blue Square Premier

    20:45 Bath City - Alfreton

    ----------------------------------------------

    Ovo je susret dva davljenika koji se bore za ostanak u ligi. Trenutno su u zoni ispadanja, Alfreton sa puno vise nade, tocnije sa 22 boda na samoj granici, dok je Bath sa 4 boda manje na dnu tabele. Bath ce danas biti bez veznog Marley Watkinsa koji se jos nije oporavio od ozljede.

    Dobra vijest za Alfreton je sto im se vraca Anton Brown (def), no izostat ce Louis Moult koji odradjuje prvu od tri suspenzije, te golman Joe Day.

    Ovo ce im biti prvi medjusobni susret; necu traziti pobjednika, jer mislim da su sva tri znaka moguca, no jedino sto me bode u oci su golovi.. Ovo su ekipe koje primaju dosta golova, ali su i sposobni zabiti, posebno protiv slabih protivnika, te vjerujem da golova ne bi smjelo izostati.. Over 2.5 goals @ 1.80 (pinnacle) 4/10

    0-3 FT

    England » Blue Square Premier

    20:45 Ebbsfleet - Tamworth

    ----------------------------------------------

    Ebbsfleet i Tamworth su susjedi na tabeli s istim brojem bodova, te se bezbrizno odmaraju oko sredine bez bojazni da ce ispasti ili se boriti za playoff. Ebbsfleet trenutno ima malih financijskih problema, trebaju skupiti 50 000 funti, te su prisiljeni na rezove. Zadnja vijest; klub je ostao bez trojice igraca: Ian Simpemba (def) je otisao u South Dover Athletic, Jamie Darvill (att) je prihvatio nogometno skolovanje u Americi, dok je golman Joe Welch otisao na posudbu u Bromley. Sva tri igraca nisu u udarnoj postavi te samim tim nemaju toliku vaznost.

    Tamworth ima problema sa izostancima, nije tocno precizirano; Callum Wilson je van stroja i mnogi drugi igraci koji su jos upitni te ce prije pocetka utakmice znati da li ce igrati. Novost je da ce zaigrati igrac sa posudbe iz Birminghama, devetnaestogodisnji Luke Hubbins (def).

    Sto se tice forme, Ebbsfleet ima dobre rezultate, vrlo je efikasan, dok je Tamworth trenutno u ocajnom periodu i mislim da nema sta traziti u danasnjoj utakmici.. Ebbsfleet @ 2.20 (WillHill) 4/10 .. i .. Over 3 goals @ 2.11 (pinnacle) 4/10

    3-0 FT

  16. England » Blue Square Premier

    16:00 Alfreton - Kidderminster

    ----------------------------------------------

    Alfreton se nije bas dobro snasao u Blue Square Premiere, pola sezone je proslo, a oni se nalaze pri dnu tabele u zoni ispadanja, no ako se potrude mogli bi osigurati opstanak jer su bodovno trenutno na samoj granici.Dosta saraju s rezultatima, no brojke kazu ovako; odigrali su 28 utakmica, od toga pobjedili 4, izgubili 16 i remizirali 7. Na listi izostanka je jos uvijek golman Joe Day, dok je vezni Adam Quinn pod upitnikom i tek ce se znati prije utakmice da li ce igrati. Danas bi trebao zaigrati vezni Craig Clay koji je dosao na posudbu iz Chesterfielda.

    Kidderminster je nakon odlicnog niza od 9 utakmica bez poraza u zadnjoj tekmi porazen u gostima kod Gatesheada. Nalaze se na samoj granici playoffa gdje se vodi borba za svaki bod. Odlicna vijest je da su doveli mladog napadaca Anthony Malbona koji ce danas zaigrati, a vraca im se i golman Tony Breeden, obrambeni Luke Jones, te vezni Lee Hendrie. Lee Vaughan se oporavio od ozljede, no danasnju utakmicu ce odmarati.

    Oba tima bi trebala imati motivacije za danasnju utakmicu s obzirom kako trenutno stoje u ligi; Alfrenton je slab u obrani i prima dosta golova, dok je Kidderminster u odlicnoj formi bez obzira na zadnji poraz. Medjusobno su se susreli jedan put ove sezone kada je Kidderminster pobjedio s 3-1. Na kraju predlazem pobjedu gosta s DNB osiguracem i opciju na golove.. Kidderminster DNB @ 1.71 (pinnacle) 4/10 .. i Over 3 @ 1.93 (pinnacle) 3/10

  17. England » Blue Square Premier

    16:00 Tamworth - Wrexham

    ---------------------------------------------

    Tamworth je dobro zapoceo sezonu i ostvario vrlo dobre rezultate koji su mu osigurali mirno 'plutanje' na sredini tabele. Trenutno su u padu forme, tocnije u zadnjih 9 utakmica osvojili su samo 6 bodova. Danas im se vraca Paul Green (def), a nastupit ce i Callum Wilson (att), te Chez Isaac (mid).

    Wrexham se bori s Fleetwoodom za prvo mjesto i danas imaju priliku uzeti tri boda, te zasjesti na tron s 2 boda prednosti. Ne znam kako opisati Wrexham osim da postizu impresivne rezultate, trenutno su 14 utakmica bez poraza. Jos se ne zna da li ce danas igrati Danny Wright (att) i Mathias Pogba (att), dok sigurno nece nastupiti Chris Westwood (def) i Declan Walker (def).

    Ova dva tima susrecu se unazad tri sezone i Wrexham jos nije uzeo tri boda u gostima. No ova sezona je potpuno druga prica; Wrexham je uz Fleetwood najjaca ekipa konferencije, dok je Tamworth osrednja ekipa u padu forme. Za Tamworth je dobro sto im se vraca obrambeni igrac Paul Green, dok su Wilson i Isaac nebitni. Kod Wrexhama se jos ne zna da li ce nastupiti napadaci Wright i Pogba, no imaju odgovarajuce zamjene; dok obrambeni igraci Westwood i Walker nisu igrali zadnje tri tekme i nemaju toliku vaznost. Ne bi im smjelo nedostajati motivacije i nemaju pravo na kiks protiv slabijih ekipa, te ocekujem cistu pobjedu gosta.. Wrexham @ 1.81 (pinnacle) .. 4/10

  18. England » Blue Square Premier

    13:00 Telford - Wrexham

    ----------------------------------------------

    Telford se nalazi u nezgodnoj poziciji; samo tri boda ga dijele od zone ispadanja, a danas ugoscuju jednu od najboljih ekipa konferencije. Imaju dosta sarolike rezultate, doduse nisu toliko losi, ali kada u prvom dijelu sezone skupe 9 remija, 11 poraza i samo 5 pobjeda, posljedica je da se nalaze pri dnu tabele. Danas ce nedostajati iskusni Jay Smith, ali se vraca napadac Steve Jones

    Za Wrexham se nema nista posebno za napisati, odlicna igra i rezultati su ih doveli na prvo mjesto tabele; trenutno dijele isti broj bodova s Fleetwoodom, a slijede ih Luton, York, Southport i Kidderminster.

    Nakon osam tjedana vratio se kapetan Dean Keates (mid), te manager Andy Morrell ima sve igrace spremne za igru.

    Telford je u zadnjih nekoliko utakmica nanizao 'dobre' rezultate; medju njima remi protiv Yorka i Lutona, dok s druge strane Wrexham ima 12 utakmica bez poraza u konferenciji. Motivacije gostima ne bi smjelo nedostajati, posebno jer za par dana manager Andy Morrell treba porazgovarati s igracima i odluciti koga ce ostaviti za sljedecu sezonu.. Wrexham @ 1.83 (pinnacle)

    0-2 FT

  19. England » Blue Square Premier

    16:00 Forest Green - Lincoln

    ---------------------------------------------

    Forest Green je nanizao osam utakmica bez poraza (osvojio 20 bodova) i to mu je omogucilo da se ukljuci u borbu za playoff. Naravno morat ce se dosta potruditi i nastaviti sa dobrim rezultatima kako bi uspio u tome. Danas ce biti bez znacajnog igraca Al Bangura (mid), no bez njega su igrali i zadnje tri utakmice.

    U goste im dolazi Lincoln koji se trudi ostati izvan zone ispadanja (3 boda razlike). Ne mogu se pohvaliti dobrim rezutlatima, te imaju poprilicno sarenilo od rezultata. Danas ce biti bez golamana Joe Anyona, kojeg ce zamjeniti Paul Farman. Najbolji napadac Sam Smith i dalje je na listi izostanaka, a ozljedio se i napadac Kyle Perry.

    Medjusobno su se susreli jedan put; ove sezone kada je Forest Green izvukao remi u gostima 1-1. Danasnja utakmica je odlicna prilika da Forest Green uzme tri boda; mislim da im motivacije ne bi trebalo nedostajati, osim toga, Lincoln spada medju najgore gostujuce ekipe.. Forest Green @ 1.90 (pinnacle)

  20. England » Blue Square Premier

    16:00 Barrow - Ebbsfleet

    ---------------------------------------------

    Barrow ocekivatno napreduje kroz sezonu, drze sredinu tabele s 33 boda i jos uvijek drze prvo mjesto kao najbolji domacin lige. Nakon izgubljene utakmice u gostima protiv Telforda s 1-0, vratili su se na domaci teren i pobjedili Alfreton 1-0. Dobra vijest je da ce igrati kapetan Phil Bolland (def) nakon sto se ozljedio pocetkom utakmice protiv Alfretona. Nedostajat ce golman Danny Hurst koji nije igrao ni protiv Alfretona, a zamjenit ce ga Shaun Pearson.

    U goste im dolazi osrednji, ali opet neugodan Ebbsfleet, koji se nalazi cetiri mjesta na tabeli ispod Barrowa. Imali su niz od sest utakmica bez poraza, no nakon toga su zaredali porazi od Darlingtona 1-3, Lincolna 3-0, te u zadnjoj tekmi na domacem terenu remizirali s Kidderminsterom 3-3. Imaju dosta sarolike rezultate i mogu svakom zadati probleme, no u zadnje tri tekme su primili 9 golova sto mi ne ulijeva povjerenje, pogotovo sto dolaze ekipi koja je osrednja, ali na domacem terenu razbijaju. Ovdje predlazem dve oklade, pobjedu Barrowa @ 1.96 (pinnacle).. i ..Over 3 gola @ 2.29 (pinnacle)

    1-1 FT

    England » Blue Square Premier

    16:00 York - Kettering

    ---------------------------------------------

    York postize odlicne rezultate, zadnjih 10 tekmi ne znaju za poraz, drze 4. mjesto na tabeli sa 40 bodova. U zadnjih deset tekmi imali su cak 5 remija i morat ce se vise potruditi i boriti za pobjedu ako zele zadrzati mjesto u playoff zoni. Doduse ti remiji su bili protiv jacih ekipa, Cambridge, Wrexham, u gostima kod Barrowa i Forest Greena. Zadnju tekmu su na domacem terenu pobjedili Lincoln s 2-0.

    Za danas ce nedostajati Jason Walker i Andre Boucaud koji sluze zadnju suspenziju neigranja tri utakmice.

    U goste im dolazi Kettering, koji je u financijskim problemima o cemu sam pisao u analizi proslog kola. Tada su gostovali kod Fleetwooda koji je iskoristio svoj rani Bozicni poklon i uknjizio tri boda. Isto tako York ako zeli drzati korak za vrhom tabele, mora ovakve tekme pobjedjivati.. Kvota na pobjedu je premala, pa uzimam opciju na golove.. Over 3.5 @ 2.50 (bet365)

    7-0 FT

    // Barrow prima gol za izjednacenja na kraju utakmice..peh

  21. England » Blue Square Premier

    20:45 Wrexham - Darlington

    --------------------------------------------

    Nakon upitnog opstanka kluba, dugih pregovora i tenzija zbog financijske situacije, F.A. je napokon odobrio da Wrexham u potpunosti preuzmu navijaci Wrexham Supporters' Trust. Sada svi mogu odahnuti i okrenuti se u potpunosti borbi za prvo mjesto. Wrexham igra zadnju utakmicu ovog kola na domacem terenu i ako zeli ostati na prvom mjestu, mora nastaviti pobjedjivati. Inace su uz Fleetwood po meni najjaca ekipa u Blue Square Premiere. Devet utakmica za redom ne znaju za poraz, no ono sto je zabrinjavajuce su tri remija u zadnje cetiri utakmice.

    U goste im dolazi Darlington, koji ima financijskih problema; prije mjesec dana zbog toga je odstupio manager Mark Cooper, a privremeno ga zamijenio Craig Liddle. U tom periodu Darlington je napustilo sest igraca, no dogodilo se cudo, trener Richard Dryden poslozio je ekipu koja je prvi put ove sezone pobjedila tri utakmice za redom.

    Mislim da u ovom trenutku bez obzira na tri remija, Wrexham ima puno vise motivacije za igru, pogotovo sto se rijesila situacija oko kluba. Smatram ih najboljim timom konferencije, u zadnjih 7 utakmica nisu primili niti jedan gol. Darlington je u nizu od 3 pobjede, ocito je da financijski problemi nisu toliko utjecali na raspolozenje i motivaciju, ali danas nemaju sto traziti u gostima kod ekipa koja se bori za prvo mjesto.. Wrexham (-1) @ 2.13 (SBObet)

    2-1 FT

  22. England » Blue Square Premier

    20:45 Barrow - Alfreton

    --------------------------------------------

    Barrow solidno napreduje ove sezone, imaju 30 bodova i drze se oko sredine tabele. Ono sto bih naglasio je malo cudno s obzirom da su na 14. mjestu, ali Barrow je drugi najbolji domacin lige sa gol razlikom 20:10, domaci teren im je najveci adut gdje su padali puno bolji timovi kao Fleetwood, Wrexham, Kidderminster.

    U goste im dolazi Alfreton, kojeg ocekuje dugo putovanje do Barrowa; nalaze se na predzadnjem mjestu tabele sa 14. bodova. Imaju jako lose rezultate, no u zadnje dvije utakmice skupili su cak 4 boda; na domacem terenu remizirali sa Gatesheadom 1-1, te isto tako na domacem terenu pobjedili slabi Hayes sa 3-2. Gostovanja im nisu jaca strana, upravo suprotno, drugi su najlosiji gost lige sa gol razlikom 9:25.

    Za danasnju utakmicu nedostajat ce tri obrambena igraca, Matt Wilson, Adie Hawes, Leigh Franks, te krilo Jamie Mullan. Dobra vijest je da ce zaigrati napadac Paul Clayton.

    Ova dva tima susrela su se jednom ove sezone gdje je Alfreton pobjedio na domacem terenu s 2-1. Misljenja sam da ce danas domaci uzeti tri boda, prvenstveno jer su prejaki na domacem travnjaku, dok se Alfreton ne moze pohvaliti rezultatima, pogotovo gostujucim.. Barrow @ 1.80 (WillHill)

    1-0 FT

    England » Blue Square Premier

    20:45 Cambridge - Bath

    --------------------------------------------

    Ostvarila su se predvidjanja sa pocetka sezone, Cambridge ostvaruje odlicne rezultate, nalaze se u playoff zoni (4. mjesto), najbolji su domacin lige i u 21 odigranoj tekmi imaju samo 3 poraza. Na danasnjoj utakmici nece zaigrati obrambeni Charlie Clough.

    U goste im dolazi Bath City, koji je cista suprotnost; nalaze se na zadnjem mjestu tabele sa 9 bodova, te najlosiji su gost lige sa gol razlikom 8:22.

    Cambridge je zadnje dvije utakmice remizirao protiv jacih ekipa, Lutona i Kidderminstera. Danas im dolazi po mom misljenju poklon kola, te bi trebali bez problema uzeti sva tri boda, pogotovo ako misle ostati u utrci za playoff. U prosloj sezoni Bath je u obje utakmice pobjedio protiv Cambridgea, ali tada je Cambridge bio uzasno los, te je sezonu zavrsio na 17. mjestu. Ova sezona je potpuno druga prica, Cambridge je pobjedio u gostima Bath s 3-4, a danas to isto ocekujem. Predlazem Cambridge (-1) @ 2.07 (pinnacle) .. i .. Over 2.5 @ 1.80 (pinnacle)

    1-1 FT

    England » Blue Square Premier

    20:45 Fleetwood - Kettering

    --------------------------------------------

    Za Fleetwood se nema sto posebno pisati; masina koja melje sve pred sobom, nalaze se na drugom mjestu tabele, bodovno izjednaceni s prvim Wrexhamom.

    Cini se da im je Bozic stigao ranije, u goste im dolazi Kettering koji je u velikim financijskim problemima i suoceni su sa odlaskom igraca koji nisu primili place. Napadaci Moses Ashikodi i Adam Cunnington su napustili klub, a nece igrati ni golman Laurie Walker, obrambeni Jamie Navarro (suspenzija), napadac Leon McKenzie, obrambeni Phil Ifill. Upitni su jos vezni Steve Meecham i obrambeni Djoumin Sangare.

    Ovo bi trebala biti neupitna pobjeda Fleetwooda, imaju priliku da uzmu najlaksa tri boda i ocekujem uvjerljivu pobjedu s dosta golova.. Over 3.5 @ 2.15 (pinnacle)

    3-0 FT

  23. England » Blue Square Premier

    16:00 Telford - Barrow

    --------------------------------------------

    Telford se nalazi u nezgodnoj poziciji, samo 2 boda ga dijele od zone ispadanja. Ne moze se pohvaliti rezultatima jer u zadnjih deset tekmi ima samo jednu pobjedu, tocnije samo 7 osvojenih bodova. Manager Andy Sinton je doveo na posudbu iz Leicester akademije mladog napadaca Elliot Chamberlaina za kojeg se nada da ce biti od pomoci, naravno on starta danas protiv Barrowa. Isto tako, dovedena su jos tri nova igraca; iz Tamwortha Ashley Cain (mid) i Jay Smith (mid), te iz Droylsdena Steve Jones (att).

    Za razliku od Telforda, Barrow je potpuno siguran na sredini tabele sa i vise nego dobrim rezultatima. Danas nece igrati vezni James Owen (mid) koji odradjuje zabranu igranja 1 utakmice, dok je Andy Cook (att) pod upitnikom, ali najvjerojatnije nece igrati- umjesto njega ce igrati Louis Almond.

    Telford ce imati izmjenjen sastav sa novim igracima, ne znam tocno kako ce se uklopiti, ali ne ocekujem nista specijalno. Barrow je bez dva dobra igraca, ali vjerujem da su blize pobjedi. Najbolja opcija mi je oklada na golove, s obzirom da oba tima nisu jaka i ocekujem otvorenu igru, a samim tim i golove.. Over 2.5 @ 1.80 (pinnacle)

    1-0 FT

    England » Blue Square Premier

    16:00 Alfreton - Hayes

    --------------------------------------------

    Alfreton je na predzadnjem mjestu tabele sa katastrofalnim rezultatima; u zadnjih deset tekmi nemaju niti jednu pobjedu, samo tri remija. Za danasnju utakmicu, manager Nicky Law ce biti bez centralnog branica Leigh Franksa, a umjesto njega ce mozda startati Adam Quinn i Rob Eagle. Isto tako van stroja su obrambeni duo Matt Wilson i Adie Hawes.

    Hayes je bolje rangiran od Alfretona, ima 6 bodova vise, ali se isto nalazi u zoni ispadanja. Susreli su se pocetkom sezone kada je Hayes pobjedio s 3-1. Tesko je u ovom susretu davljenika traziti pobjednika, no ako bolje pogledamo njihove rezultate, mozemo reci da ova utakmica vristi samo jedno - golovi! .. Over 3 @ 1.99 (pinnacle)

    3-2 FT

    England » Blue Square Premier

    16:00 Braintree - Wrexham

    --------------------------------------------

    Novopridosli Braintree se super snasao u Blue Square Premiere i drzi 10. mjesto tabele s 30 bodova. Imali su perfektan period od 6 pobjeda za redom, ali to je sad iza njih i trenutno se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima. Danas ce nedostajati obrambeni Matt Paine, a umjesto njega ce dobiti priliku novopridosli  Dean Wells.

    Wrexham je bodovno izjednacen sa Fleetwoodom i drzi prvo mjesto na tabeli. U zadnjih osam utakmica nema poraza i ako zeli ostati u utrci za prvo mjesto, trebali bi nastaviti pobjedjivati. Za danas imaju samo jedan izostanak; Dean Keates (mid) koji se nastavlja oporavljati od ozljede.

    Ova dva kluba se do sada nisu susreli, zanimljivo je da utakmice Braintreea zavrsavaju sa barem 4 gola, isto tako zanimljivo je da Wrexham nije primio gol u posljednih 6 utakmica. Najbolja opcija je pobjeda gostiju koji su neupitno kvalitetniji i takve utakmice trebaju dobivati. Dodao bih ipak i okladu na golove s obzirom da je u zadnjih deset tekmi Braintreea, 8 zavrsilo sa 4 ili vise golova.. Wrexham @ 2.09 (pinnacle).. i .. Over 2.5 @ 1.82 (pinnacle)

    0-0 FT

    // sve u svemu jako lose kolo konferencije sa malo golova

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use