Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Gandalf

Članovi
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Gandalf last won the day on November 27 2019

Gandalf had the most liked content!

4 Followers

About Gandalf

  • Datum rođenja 11/20/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gandalf's Achievements

Napredni kladioničar

Napredni kladioničar (6/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

158

Reputation

  1. Nevjetojatno. Onda otvori račun na Unibet isto super kladionica kao bet365. Tamo ide sve bez problema.
  2. Ne znam kako je baš sad. Bet 365 imam oko 20 godina. Ali znam da nakon nekoliko godina pauze sam trebao napraviti bank transfer za verifikaciju. Vjerojatno nema više opcija uplate ali ne znam kako je ovo moguče. Najbolje da ih pitaš ako je moguče, da ti dodaju skrill uplato opciju.
  3. Ako se ne varam trebaš imat profit za isplatu. nakon toga bi trebao imat opciju skrill ili netteler. Ja mislim da sam prvu isplatu trebao napravit na bank transfer. Oko 20 ili 30 eura. Nako toga sam imao verificiran account. I još jedan problem je tu. Ako kasnije nije uplata preko skrilla ne možeš napraviti isplatu nazad na skrill. Sve su sjebali sad. Mislim da unibet ima najbolje. Uplatim iz mastercarda, a isplata uvijek radi na skrill ili netteler.
  4. Ako ne bi bilo Beala danas, onda ne bi bila ponuda na bet365. Pažljivo sa okladama onda. Isto je bilo prije dan ili dva kad se je znalo da neče biti več ne znam kojeg igrača i tad ga nije bilo u ponudi.
  5. Ideš na back upišeš kvotu koju želiš, uplatiš iznos koji želiš i potvrdiš. I ako nema gola kad dođe oko 60 minut tad negde je kvota oko 1.55 ili 1.60 i automatsko se napravi uplata. Za mene najbolja kladionica betfair.
  6. Ako nema unutra Hrvatske ne možeš ništa napraviti. Kod nas u Sloveniji je bilo slićno. Od početka blokade sam kladio preko VPN-ja dok niso nakon nekoliko mjeseca potpuno blokirali account. Šteta jer za mene je bila ovo kladionica bolja od Bet365. Tu sam kladio utakmice koje su bile do oko 60 minute 0-0 i onda uplačivao da če biti barem jedan gol. Dobre kvote i nisam trebao biti pored compa da sam čekao kvotu oko 1.6 jer sam napravio kad mi automatsko uplati.
  7. Mislim da ima kod svih kladionica na kojima sam kladio isti postupak. Kako napravis uplato tako ide isplata. Ako imas nesto novca na skrillu recimo oko 20 eura posalji nekom kolegu i onda ti neka on prebace nazad i mozes napravit depozit na bet365 preko skrilla. I onda bi morao imat otvoren put za isplato novca na skrill iz bet365. Isto ima unibet kladionica. Sad vec nekoliko vremene nema toga da bi preko mastercard uplatio na skrill i onda na kladionico. Trebas ovaj novac najprije jedan put prebacit nekome i onda ide normalno deposit iz skrilla na kladionico.
  8. Ne znam da li si ti bio ili neki drugi kad sam ti spomenuo iz bettingexperta ninca90. On je ako se ne varam 2 puta bio najbolji tipster i dobio nagradu od 10.000 eura za tipstera godine. I ja njega pratim samo tako da vidim sta tipuje. Ali on kladi za vise dana unaprijed i do dana kad utakmica pocne su kvote dosta nizke. On je stvarno dobar i jos neki nemanja koji dolaze iz ex Juge. Tako da zna se gde su najbolji tipsteri
  9. Bet365 nije napravila blokadu IP-ja kao meni najdraži Betfair. Za bet365 su nam promijenili samo url adresse ali idemo preko druge adresse. mnoge kladionice su nam nedostupne. Na sreču imam Bet365 in Unibet što mi je dovoljno.
  10. Jebe se njim za vas kao kod nas u Sloveniji, kad su isto napravili. Mnogo jakih kladionica ne može u Sloveniju zbog glupih političara, jer forsiraju Športnu loteriju i imaju samo jake plate, tako da . Mnogo jakih kladionica bi lako bili sponzor sportskim timovima kod nas, a jer su glupi je tako kako je.
  11. Pinnacle dela brez problema. Sem se pa registriral pred kakimi 10 leti na teh stavnicah in sem jih sele zdej zacel bolj uporabljat.
  12. Gandalf

    NFL 7. kolo

    Granica je sad 56.5 kv.1.90
  13. A bet365 nema player points oklada? Edit: Sad sam vidio da ima player performance.
  14. Gandalf

    NFL 3. kolo

    Svaka čast majstore. Pratio sam kvotu 8 singel. Nevjerojatno Edit: Goksima sam mislio
  15. Hvala. Tražio sam na njihovoj stranici pravila i nigdje nisam pronašao, šta ja tražim
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use