Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

roda1983

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roda1983

  1. Exchange je znaci u pitanju. Hvala puno. Da oni su dobri sa tim definitivno. Ja sam se pitao cemu sluzi upisivanje kvote sad mi je jasno. Nevjerovatno je da se covjek u 21 vijeku ne moze normalno kladiti. Kod nas u Bosni jos uvijek rade kladionice poput Betfair i Bet365 normalno.
  2. Kako si napravio da ti automatski uplati?
  3. Zasto su te na tako male kvote limitirali? Ako nije tajna na koliko uzetog kesa su te limitirali? Kod mene kolega jedan uzeo oko 15k na live u kosarci i limitiralo mu samo kosarku na nekih 10eura po mecu u prosjeku dok ostalo moze normalno igrati?.
  4. Dubl Raonic-Edmund over 22.5, Bautista-Fognini, Fognini +4.5 bet365, 2.40 kvota Milos Raonic i Kyle Edmund ce odigrati svoj drugi medjusobni duel. Prvi su igrali takodje na tvrdoj podlozi u Americi na turniru u Delray Beach. Raonic je tada slavio u cetvrt-finalu sa 2-1 u setovima nakon preokreta. Raonic nije u dobroj formi iako je u Indian Wellsu igrao polufinale protiv Girona se patio i bio na ivici ispadanja onda je protiv Struffa igrao ocajno i Struff je sam sebe dobio. Kasnije je dobio Kecmanovica i na kraju izgubio od Thiema koji je osvojio turnir,Sto se tice Edmunda on se vratio u dobru formu i sve je meceve odradio odlicno i u Americi izgubio samo od Federera. Trebali bi gledati ponovo gust mec kad sve ovo saberemo. Ovdje imamo slicnu situaciju kao u mecu Raonica i Edmunda. Oba igraca u poslednje vrijeme ne igraju na vrhunskom nivou. Fognini je prekinuo niz losih rezultata pobjedom protiv Andreozija dok je Bautista nakon odlicnog Australian Opena konacno dobio jedan mec u dva seta protiv povratnika Tipsarevica.Fognini redovno lupa Bautistu pa mi se kontra hendikep od 4.5 najvise svidja iz ovoga meca. Podloga je sporija nego ocekivana te podjednako odgovara obojici ali ocigledno je da Italijan ima igru za Spanca pa sam mu i ovaj put dao prednost. Napoema: Tekst sam kopirao sa jednog portala gdje takodje pisem analize cisto da ne bude zabune.
  5. Verifikovan acc na William Hillu nakon dosta mailova. Iz iskustva bih mogao reci da je mozda bolje ici na live chat mozda bi islo brze jer se na mail uvijek javi neko drugi pa sam neka dokumenta slao i po dva puta. Uglavnom poprilicne komplikacije.
  6. Pozdrav svima. Ima li ko kakav savjet vezano za verifikaciju acc na W Hill kladionici? Poslao sam im dosad sve moguce dokumente. Prvo mi je bio acc aktivan i nakon par oklada zakljucan i traze dodatnu verifikaciju. Dosad sam poslao hrpu mailova. Mozda da probam da nadjem nekog na live chatu. Imam sitan problem jer npr banke u Republici Srpskoj u Bosni i Hercegovini koriste generalni postanski kod za Prijedor koji je npr 79000 a meni na adresi stoji 79101 sto je postanski kod od poste od koje primam racune. Moze li mi i to praviti problem? Oni su stvarno grozni sa ovom verifikacijom. Pitam se da li cu uspjeti uopste verifikovati svoj nalog.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use