Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

tatta1

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tatta1

  1. tatta1

    22bet

    imam par glupih pitanja1.kako radiš uplatu na skrill (karticom,paysafe.....)2.kada prebaciš novac s kladionice na skrill kako podižeš taj novac(imam iskustva s netellerom gdje se vrlo jednostavno s njihovom karticom novac podiže na bankomatu)3.da li skrill podržava uplate i splate u kunama
  2. zanimljivo,kavi su koficijenti,ponuda,koja su iskustva uplate i isplate

     

  3. da li se i gdje mogu pronaći statistika za ove "lijeve" i nižerazredne lige i to ne samo u nogometu nego i ukošarci,rukometu,odbojci,hokeju..........Do sada sam koristio betradar.com,rezultati.com,soccerway.com,livescorehunter.com.
  4. zašto ne mogu otvoriti stranicu na web site-u "Svijet klađenja" preko koje sam nakon blokade bez problema ulazio na bet 365 a to su mirror linkovi-alternativni za bet 365. Kada bi blokirali neki alternativni link ja bi jednostavno uzeo neki drugi link sa vaše stranice i sve je odlično funkcioniralo.I drugo pitanje ,otvorio sam račun na bet 365 prije blokade od strane Hrvatske, uplate i isplate sam uredno obavljao preko netteler računa,preko paysafe bi uplatio na neteller račun pa onda na bet 365,a isplatu obrnuto,bet 365-neteller-bakomat(neteller mastercard.Duže vrijeme nisam vršio uplate i isplate jer mi je acount stalno tu negdje ,malo gore malo dolje,nije mi potrebana uplata ali i nedovoljno za isplatu pa me zanima da li se na polju isplata i uplata preko netellera nešto promijenilo.

  5. tatta1

    Bet365

    zašto ne mogu otvoriti stranicu na web site-u "Svijet klađenja" preko koje sam nakon blokade bez problema ulazio na bet 365 a to su mirror linkovi-alternativni za bet 365. Kada bi blokirali neki alternativni link ja bi jednostavno uzeo neki drugi link sa vaše stranice i sve je odlično funkcioniralo.I drugo pitanje ,otvorio sam račun na bet 365 prije blokade od strane Hrvatske, uplate i isplate sam uredno obavljao preko netteler računa,preko paysafe bi uplatio na neteller račun pa onda na bet 365,a isplatu obrnuto,bet 365-neteller-bakomat(neteller mastercard.Duže vrijeme nisam vršio uplate i isplate jer mi je acount stalno tu negdje ,malo gore malo dolje,nije mi potrebana uplata ali i nedovoljno za isplatu pa me zanima da li se na polju isplata i uplata preko netellera nešto promijenilo.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use