Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

mester

Članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by mester

  1. Trenutno se na Supersport kladionici održava “Katar 2022. - SuperSport sportski maraton i AUTO UTRKA“ u kojem sam prije 2 dana izbačen zbog članka 3 u kojem između ostalog piše (4) Igrač može sudjelovati u promociji samo s jednim Internet računom. (5) Ukoliko priređivač uoči zlouporabe drugih Internet računa u svrhu ostvarivanja više bonusa za istu osobu ili grupu ljudi, priređivač može Igračima uskratiti isplatu bonusa i sudjelovanje u promociji. U auto utrki bio sam 1. na ljestvici, pa čak i dan danas me nitko nije prestigao makar imaju 3 dan više odigrana. S obzirom da je izbačen i moj prijatelj, oni su očito shvatili da smo mi ista osoba što nikako nije istina, igramo zajedno svaki sa svojim računom, skupa analiziramo parove, pa čak niti ne igramo iste listiće za maraton, a niti se on natječe u utrci za auto nego samo u utrci za 20.000 kn. Tako da, ili oni namještaju nagradu koja je inače Porsche, znači vrlo vrijednu nagradu za nekog svog ili je ovo totalno nepoštena odluka i zanima me da li se ikako ja mogu žaliti na nju ili čak i suditi se s njima. Inače, na email-ove ne odgovaraju, a to je i kladionica s podrškom za igrače kakve nema na kugli zemaljskoj, ne odgovaraju na email-ove po par dana, a da ne govorim da nemaju neki live-chat ili poziv.
  2. mester

    Bet365

    Upravo mene prevario,svw mogu dokazati, pazite se na tog zeromakera koji je upravo promijenio ime u noname, pravim imenom Alen Zahirović, isto tako prevarant je lik pod imenom danilo koji je upravo promijenio ime u nooioio
  3. Zeromaker, gdje je moj račun?
  4. Pozdrav, imam 2 računa na kladionici wwin, na oba nisam igrao otprilike 3 mjeseca i nisam ništa gledao i uđem na ovaj na kojem sam imao nešto para i piše 0, isto tako sva povijest na oba računa je obrisana kao da nikad nisam ništa igrao, pišem ovima mail i točno tako mi odgovore, da nikad ništa nije igrano i nema transakcija..pa da li je moguće da su me tako pokrali??
  5. mester

    Bet365

    Da , i mene zanima da li netko prodaje bet365 račun..dobro bi mu platio..
  6. mester

    Bet365

    Pozdrav..limitirana su mi 3 računa na bet365, kupio sam sad račun iz Indije, pokušavam preko vpn express odigrati neku okladu, ali uopće ne mogu stisnuti na bilo koju kvotu..zna netko neki bolji link za indijske igrače ili mi treba bolji vpn?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use