Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Mtipster

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mtipster's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Neki isplaćuju na Skrill, ne svi. Čini se da je otprilike ovako: Svaki novi račun iz Hrvatske nema Skrill dok ne uplati karticom. Stari računi nemaju Skrill ako su limitirani, znači možeš koristit ewallete dok ne ganjaš valuebetove ili arbaš. Očito si radio nešto od toga, ja sam još tamo 2010. i pogodilo me bez obzira što sada isključivo poker igram. Jedino ne znam što je s novim računima koji unlockaju Skrill kartičnom uplatom, a nakon toga arbaju ili valuebetaju, maknu li im ponovno Skrill (prema nekoj logici - da, vjerojatno nakon nekog vremena). Još uvijek nije vrijeme za paniku, možda je u banci neki trivijalan problem i dobiješ pare najnormalnije.
  2. Volio bih da si u pravu, ali nisi. Moj je račun star skoro 10 godina i cijelo vrijeme sam koristio skrill dok ga nisu maknuli u 11. mjesecu, ako se ne varam. Nakon toga nije ni kartična uplata pomogla (pravom karticom, nikakva Monese, Revolut...).
  3. Iz Hrvatske si? Ništa više ne razumijem, očito su samo neki računi pogođeni time.
  4. Bet365 je maknuo Skrill kao opciju za Cro račune. Neki kažu da uplata karticom ponovno vrati Skrill, meni osobno nije uspjelo.
  5. OK, samo nemoj brzati s rješenjem ako stvarno bude sr****. Za kršenje onog zakona o igrama na sreću je kazna 10K - 50K, tako da ti se možda bude isplatilo i uzet odvjetnika ako dođe do toga. Možda probat smuljat da si sudjelovao u nekim anketama za bet365 pa su ti platili honorar, prijaviš kao dohodak iz inozemstva i platiš porez po stopi koja već ide. Lupam ideje bez veze što mi prvo padne na pamet, samo pazi da te ne nagovore da zbrzano potpišeš nešto što ne bi trebao.
  6. Indija je počela s blokiranjem, moraš u VPNu postavit da ne koristi njegove servere i onda još poštelat u VPN konekciji na google, open, što ti već paše. Jel netko iz Hrvatske uspio otključati skrill na bet365 kartičnom uplatom? Goksim pomozi!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use