Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Mazazaza

Članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mazazaza's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. I meni bi koiristilo ako bih mogao malo detaljnije objasniti. I je li skrill pravi problem sto su novci s kladionice jer menii ne daju da uplacujem sa skrilla? Kako uplatit sa skrilla na bet?
  2. Paničariš. Uvijek će biti linkova jer je domena beakonačno.
  3. Evo da javim ekipi da je sve prošlo odlično. Čista formalnost kod otvaranja računa na banci. Uhvatila me paranoja kao da sam travu pušio. Od moguće peteroznamenkaste kazne mi je bilo muka. Znači ide iz mog iskustva preko banke bez problema (cifra 300€) . Hvala ekipi na podrški i savjetima. Ja svoju "karijeru" nastavljam i želim vam svu sreću u budućim okladama, i naravno disciplinu i proračunatost, jer bez toga ne ide, u što sam se i sam uvjerio. Pozdrav i sve najbolje!
  4. Evo malo sam gledao i piše mi na deviznom da je NEPOTPISAN PRISTUPNI UGOVOR , valjda jer su ga oni otvorili bez moje dozvole kada su sjeli ti novci. Je li se netko razumije u banke, svakako idem sutra to vidjeti, ali je li moguće samo da trebam potpisat taj ugovor i da je ok.
  5. Ja sam pisao Betu i trazio isplatu iskljucivo Skrillom, ali kako sam uplacivao preko kartice, rekli su da to ide tuda i nazad. Racun mi nije limitiran, odigram tu i tamo neki prop, obicno gdje ima valuea, ali nista strasno, nije im nikad bio problem jer sam se vecinom kladio na najvece lige. Javim svakako sto je dalje, mozda bude sve dobro, ako ne, posluziti ce drugima kao upozorenje.
  6. Meni više ništa nije jasno. Administrator mi savjetuje da isplatim na bankovni a uopće nema iskustva s tim? Svi isplaćuju na skrill ili ne isplaćuju uopće? A ovi uopće više ne daju isplate većini na skrill. Nitko nije popušio te kazne od donešenja tog zakona? Toliko pitanja. Sigurno je netko isplatio na bankovni, a ne dobio nikakvu kaznu, je li se sad to mijenja? Treba educirati ovaj jadni narod. Kako se može dogoditi toliko isplata a da se o ovome ne zna skoro ništa
  7. Sa skrilla se vise ne moze isplacivati, zato ovo i jest potencijalni problem.
  8. Javlja se problem što ja devizni račun dosad i nisam imao, pa mi se to čini kao mogući razlog, OTP Banka je u pitanju i oni su mi ga otvorili. To bi mogla biti greška s moje strane. Ako budem jedan od jedinih kojeg je taj zakon pogodio, stvarno cu se osjecati glupo. Sve trazim po internetu i nisam nasao niti jedno slicno iskustvo. Nadam se najboljem, obavijestit cu vas sto se dalje dogada.
  9. Devizni račun je blokiran. Svakako ne zvuči dobro.
  10. Evo isplatio i sjelo na devizni račun. Ali piše da su isplate sa tog računa blokirane. Što to znači i što dalje? Ima li itko slična iskustva? Ili samo trebam poći do banke to riješiti
  11. Hvala ekipa! Vise me bilo strah nepoznatog, jer sam novi u ovom "poslu" a cuo sam samo paniku oko ovakvog isplacivanja.
  12. To sam i mislio, hvala. A kakve su sankcije ako ih bude? Samo da nije nesto abnormalno
  13. Neki drugi savjet ili barem najbolje moguce rjesenje. Do tih novaca moram doci kad tad, i kako god.
  14. Je li pvo prolazi? Čini se pre jednostavno. Probati ću hvala na savjetu
  15. Pozdrav. Isplatio bih svotu novaca od oko 400€ i nakon razgovora s Betom kazu da to moze samo preko Bank Wire, jer sam uplacivao preko debitne kartice. Hoce li biti ikakavih problema ako isplatim? Ima li netko iskustva?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use