Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.7.2021.


IzudinB

Recommended Posts

Europska konferencijska liga

8hPakQ9.png5HBVYVA.pngM3l3x9E.png

 

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.7. u 17:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Ova Konferencijska liga za razliku od Lige prvaka nije bila do sada uspješna u ovim pretkolima, ali napadam dalje. Sad dolaze ozbiljnije momčadi.

Austria Beč - Breidablik 1

Najgori od ova 3 glavna para. Austrija nije imala bajnu prošlu sezonu, na kraju su kroz doigravanje ušli u ovo natjecanje. Sezona im tek počinje u ligi, sada za vikend pa su se valjda spremili😀 . Barem su kup odradili uvjerljivo. Protivnik je sa Islanda, tamo sezona traje, treći su. Prošli su predstavnika Luksemburga u prošlom pretkolu. Dakle, ništa posebno.

Olimpija - Birkirkara 1

Očekujem pobjedu Olimpije. Protivnik je bio četvrti na Malti prošle sezone.

Elfsborg - Milsami 1

Sarajevo nije uspjelo protiv Milsamia, ali vjerujem da Elfsborg to riješava. Baš sam gledao albanski Partizani je razbio moldavskog predstavnika u prošlom pretkolu, a eto Sarajevo je uspijelo ispasti od Milsamia😞. Elfsborg je u vrhu lige koja se igra trenutno, tako da sa formom nema problema.

Ova 3 daju tečaj 1,91.

Ima još dosta toga. Imam odigran jedan ''narodni'' listić.

Još bih izdvojio Hrvatske klubove. Očekujem pobjedu Rijeke na Malti kod Gzire. Također da Hajduk doma ne gubi od Tobola. Na Hajduk inače nije baš preporuka igrati, ali vjerujem da neće izgubiti. Hrabriji mogu i čistu jedinicu i sam ću to odigrati. Ovi su prvi u ligi pa je i zato dobar tečaj na Hajduk, ali mislim da će Hajduk proći u drugu rundu. I tu bih još dodao da Osijek ne gubi u Poljskoj. Tečaj je dobar, a Osijek je u zadnjih godinu dana postao ozbiljna natjecateljska momčad. Znaju igrati na rezultat.

Link to comment
Share on other sites

Austria - Breidablik 1 + više od 1.5 (1.58) 1xbet

U potpunosti se slažem sa kolegom za Austriju, mislim da tu ne bi trebalo biti problema, imali su lijepe pripreme, kao i prvu utakmicu u kupu protiv Spittala, kojeg su pobijedili sa 4-0. Sve tri utakmice koje su igrali u pripremama su pobijedili i očekujem da tako nastave i ovdje. Posljednjih pet utakmica Austrije u svim natjecanjima, bilo je tri ili više golova, tako da i ovdje očekujem barem dva gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_2.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Basel - Partizani 1 + više od 1.5 gola (1.40) 1xbet

Basel je ogroman favorit pred ovaj susret, jer igraju u mnogo boljoj ligi nego Tirana, koja dolazi iz Albanije. Basel će pokušati riješiti pitanje prolaza već u prvoj utakmici na domaćem terenu. Domaćini su neporaženi u 11 od posljednjih 15 utakmica, dok su izubili samo dvije na domaćem terenu u posljednjih 14 susreta. Postigli su dva ili više golova u devet od 14 domaćih utakmica.

Tirana nije baš imala sjajnu završnicu u domaćoj ligi i ovdje igraju protiv dosta kvalitetnijeg tima. Tirana nije uspjela sačuvati svoju mrežu u posljednjih šest mečeva, dok su primili dva ili više golova u tri od posljednjih pet utakmcia. Po meni ovdje pobjeda Basela neminovna uz također više od 1.5 gola na utakmici.

Screenshot_1.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Gent - Valerenga 1 (1.45) bet365

Gent je prošlu sezonu završio u dobroj formi nakon četiri pobjede zaredom. Odigrali su pet pripremnih utakmica i vjerujem da su se dobro pripremili pred ovaj susret. Već dugo nemaju poraza, pogotovo na domaćem terenu, iako su završili tek na sedmoj poziciji u regularnoj sezoni u Belgijskoj ligi. Nakon toga su u play-offu došli na prvu poziciju nakon fenomenalnih pobjeda i tako osigurali mjesto u konferencijskoj ligi. Po mom mišljenju su mnogo kvalitetnija ekipa od norvežana i vjerujem da mogu do pobjede u ovom susretu. Opet pozivam na oprez sa ulozima u ovim utakmicama.

U međuvremenu je Valerenga u nedosljednoj formi, pogotovo u gostima. Valerenga nema pobjede u deset od posljednjih 15 utakmica, dok su također bez pobjede u sedam od posljednjih 10 gostovanja.

Screenshot_3.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Hajduk - Tobol 1 (1.53) bet365

Ovdje očekujem pobjedu Hajduka, iako nisu baš sjajno krenuli novu sezonu sa remijem protiv Lokomotive u gostima. Na Poljudu se večeras očekuje više od 10.000 navijača što će definitivno biti veliki vjetar u leđa. Napravio je trener dosta promjena u odnosu na utakmicu protiv Lokomotive i na treningu je uigravao ovu momčad, kako mediji navode: Kalinić - Lovrencsics, Simić, Elez, Čolina - Vuković, Krovinović - Mlakar, Livaja, Sahiti - Ljubičić. Samo Stipe Biuk neće istrčati na teren zbog ozljede. Ima Hajduk i tešku utakmicu za vikend protiv Osijeka, tako da pazite sa ulozima.

Screenshot_4.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

'Tobol je neugodan, ali mi smo bolji nego prošle sezone...'

Moramo se popraviti obrambeno, nismo bili na nivou u zadnje dvije utakmice, ali uigravamo se, imamo dosta iskusnih igrača i doći će to sve na svoje mjesto, kazao je Marko Livaja

Nakon dvije godine čekanja, europske utakmice vraćaju se na Poljud. Hajduk u četvrtak od 21 sat protiv Tobola u drugom pretkolu Konferencijske lige otvara svoje ovosezonsko europsko putovanje.

 

Susret su najavili trener Jens Gustafsson i Marko Livaja

- Ovo je utakmica koju smo čekali jako dugo, europska utakmica, znamo dosta toga o suparniku, ali neke stvari nam ipak nisu poznate jer oni ne igraju svake godine Europu. Radujemo se ovoj utakmici - kazao je švedski trener.

 

Splićani u susret ulazi s ulogom favorita, no Gustafsson je svjestan kako je kazahstanska momčad čvrsta i tvrda te da nema mjesta za opuštanje. Kazahstancima u prilog ide činjenica da su u natjecateljskoj formi već tri mjeseca, a Hajduk je tek u subotu krenuo s novom sezonom. 

- Rekao sam uoči Lokomotive da smo mi momčad koja se slaže, da moramo rasti, dizati samopouzdanje, napraviti sve da prođemo ovu rundu, bez obzira jesmo li mi favoriti ili ne. 

Švedski trener nije htio puno govoriti o Tobolu. 

- Analizirali smo njihove i naše utakmice, i mi ćemo biti spremni sutra. Sve su utakmice teške, mi se moramo naviknuti na taj ritam, u takvom ritmu igraju uspješni klubovi. Radujemo se svakoj sljedećoj utakmici i koristit ćemo cijeli potencijal naše momčadi. Odakle su najopasniji? Iz prekida, iskusni su, kompaktni su, ali kao što sam rekao, mi moramo biti bolji od njih.

Po prvi put nakon dugo vremena, Poljud će biti lijepo popunjen. Očekuje se više od 15.000 ljudi, a to je sigurno obradovalo igrače koji će imati snažnu podršku i huk s tribina.

- Ja osjećam odgovornost i radujem se navijačima. Ako želimo pobjedu, trebamo naše navijače, da Poljud "ključa" u svakoj utakmicu. Za nas je to ključno.

Filip Krovinović je u ponedjeljak potpisao za Hajduk, odradio je tek dva treninga te i sam napomenuo kako nije najspremniji. Mnoge zanima hoće li sjajni veznjak zaigrati sutra protiv Tobola, no Gustafsson nije htio dati konkretan odgovor.

- Moramo tek donijeti odluku hoće li igrati ili ne. ali sretni smo što nam se on priključio - zaključio je Gustafsson.

Marko Livaja je u Hajduk stigao u veljači i postao idol navijača. U četvrtak će napokon imati priliku zaigrati pred navijačima na Poljudu.

- Radujemo se povratku navijača na stadion, znamo kakvi su i što nam znače. Moramo biti koncentrirani i dobro iskoristiti prednost domaćeg terena. 

Puno je očekivanja, koliko može ovaj Hajduk?

- Moramo se još dodatno uigrati, ima još mjesta za napredak, dosta je utakmica u kratkom roku. Tobol? Dobra su i iskusna momčad, pokazali su to i u prvenstvu. Imaju dosta utakmica u nogama, imaju dosta dobrih igrača, igraju s pet iza... Ali mi smo koncentrirani na sebe i svoju igru i nadamo se pobjedi.

Pa kakav onda Hajduk možemo očekivati sutra?

- Moramo se popraviti obrambeno, nismo bili na nivou u zadnje dvije utakmice, ali uigravamo se, imamo dosta iskusnih igrača i doći će to sve na svoje mjesto. To što ćemo igrati pred gledateljima, ne bi nam trebao biti pritisak, nego jak vjetar u leđa. Dobili smo na širini i kvaliteti i po meni smo bolji nego prošle sezone, kad smo pokazali karakter i izborili Europu. Sada smo bolji, i sad to treba pokazati na terenu - kazao je Livaja. 

Najbolji igrač Hajduka je prošle sezone zabio šest golova u 15 utakmica i na svojim leđima odveo Splićane do četvrtog mjesta i kvalifikacija za Konferencijsku ligu. No, osobnim učinkom se ne opterećuje, najbitnije mu je da Hajduk pobjeđuje.

- Ne opterećujem se golovima, samo pobjedama, to je najvažnije. Nije sve na meni, imamo mi dosta kvalitetnih igrača, a ja ću se potruditi pomoći što više - zaključio je Livaja.

Nedugo nakon Hajdukove konferencije, u press salonu su se pojavili trener Tobola Aleksandr Moskalenko te igrač Zoran Tošić.

Po što ste došli u Split, što bi vas zadovoljilo?

- Hajduk je veliki klub s velikom tradicijom, nas bi zadovoljio bilo kakav povoljan rezultat, Hajduk je jak europski klub. Mi moramo izuzetno organizirano odigrati utakmicu u obrani i napadu. 

Publika se vraća i to je Hajduku velika podrška i kakav Hajduk očekujete u ovoj utakmici?

- Hajduk je momčad koja je agresivna i igra napadački nogomet. Koliko znam imaju i nekoliko prinova, pojačali su se uoči utakmice. To što će biti dobra atmosfera na stadionu to je izvrsno jer mi ovdje i jesmo zbog njih, to će biti na obostranu korist i Hajduku i nama. Ne postoji nijedan nogometaš na svijetu koji želi igrati pred praznim tribinama.

Znate li nekoga od igrača Hajduka koji je opasna po imenu?

- Ne bih rekao da se ne osramotim, ali broj 10 (Livaja) i 77 (Sahiti) sam zapamtio, od njih prijeti najveća opasnost - kazao je Moskalenko.

Najveći adut Tobola je bivši srpski reprezentativac Zoran Tošić. Dijete Partizana od ožujka ove godine igra za kazahstanski klub, a itekako pozna Hajduk.

- Znam što je Hajduk, pratio sam jer sam iz "komšiluka". Nismo imali priliku toliko pratiti, radujemo se, Hajduk je s Dinamom glavni klub u Hrvatskoj.

Kakav Hajduk očekujete?

- Znam da je Hajduk ozbiljna momčad, igraju dosta ofenzivno, imajmu dosta dobrih igrača u napadu. Imali smo utakmicu prije nekoliko dana, nismo dobili sve instrukcije. Navijači? Drago nam je da se vraćaju, čak i ako navijaju protiv nas bolje je nego da se igra bez gledatelja.

Hajduk je nositelj, vi ste u boljem ritmu, tko je favorit?

- Hajduk je nositelj, zbog toga možemo reći i da su favoriti, ali mi smo prvi u našoj ligi pored ozbiljnih momčadi, imamo veliko samopouzdanje i ne razmišljamo da bi nešto moglo krenuti loše po nas.

Koliko je trajao put?

- Pet i pol – šest sati je let, ali udoban je bio avion i nismo ni osjetili. 

Hoćete li igrati?

- To je pitanje za trenera, ne znam što planira, ali jha sam i u ranijim utakmicama pokušavao pomoći momčadi.

Izvor: 24sata.hr

 
Link to comment
Share on other sites

Gustafsson je zaželio da Poljud večeras 'proključa'. I hoće! Stipe Biuk upitan, mijenja ga Jairo?

Na Poljudu se očekuje preko 15.000 navijača Hajduka koji bi svojom glasnom podrškom ovoj novo posloženoj momčadi dali dodatnu snagu i pomogli im osigurati što bolji rezultat u prvom ogledu s Tobolom

Ako je vjerovati prvom dojmu, trener kazahstanskog Tobola Aleksandar Moskalenko u Split je stigao "s pilom naopako". Odmah je gurnuo Hajduk u ulogu favorita, čudio se što je uopće za njegovu momčad organizirana press konferencija, pogotovo što je toliki interes medija, a na koncu je sve začinio izjavom "zadovoljio bi nas bilo kakav pozitivan rezultat".

 

No da je to samo "pila naopako", potvrdio je njegov najpoznatiji igrač Zoran Tošić, koji je kazao kako oni "uopće ne razmišljaju o tome da bi nešto moglo krenuti u lošem smjeru" te time direktno potvrdio kako vodeća momčad kazahstanske lige nije u Split stigla samo na izlet i kupanje.  

No uz dužno poštovanje prema Kazahstancima i njihovim očekivanjima, ukupni pobjednik ovog ogleda ipak će ovisiti tome u kakvom će se izdanju predstaviti Hajduk. Ako je suditi po dostupnim informacijama, trener Jens Gustafsson trebao bi veći dio večerašnjeg ogleda s Tobolom odigrati s postavom koje je iznijela HNL ogled s Lokomotivom, uz mogućnost po jedne promjene u zadnjoj liniji, na mjestu stopera te na krilu.

Dakle, s Kalinićem na golu, Lovrencsicsem, Vuškovićem, Elezom (ili Simićem) i Čolinom u zadnjoj liniji, Vuković i Čuić (ili Atanasov) bi trebali držati vezni red, dok bi Sahiti, Livaja i Jairo igrali iza Mlakara. Pitate se zašto nema Stipe Biuka? Mlada zvijezda Hajduka upitna je za nastup zbog lakše ozljede mišića i teško je u ovome trenutku prognozirati hoće li biti spreman za večerašnji susret. Ako to ne bude slučaj, izgledno je da njegovu poziciju popuni Brazilac Jairo.

Pitanje je u kojoj mjeri će trener Hajduka koristiti Krovinovića, no bez obzira što je tek stigao, Filip je u zadovoljavajućem stanju i može pomoći, ako ne od prve minute, onda barem jedno poluvrijeme. S klupe će svoju priliku čekati i Ljubičić, Jairo i Eduok, ako stvari ne krenu kako treba od prve minute i ako zatreba pomoć u napadu.

Hajduk će nošen podrškom navijača pokušati od prve minute napasti goste.

- Za nas je ključno da Poljud "ključa" u svakoj utakmici – kazao je Gustafsson, kome bi se želja lako mogla ispuniti.

Danas je za navijačku obitelj Hajduka veliki dan, uoči utakmice upriličeno je otvaranje tematskog parka "Za sva vrimena" u koji će biti upisana imena prvih 1.000 donatora otkupa dionica, a Torcida je jučerašnjim proglasom "Nema te mjere koja će me odvojiti od tebe" jasno dala do znanja da unatoč svim preprekama stižu bodriti svoje ljubimce.

Čelnici Hajduka pred Gustafssona i momčad kao primaran cilj postavili su proboj u skupine Konferencijske lige. Time bi vratili povjerenje navijača i opravdali velika ulaganja u ovu momčad. Večerašnji susret s Tobolom prva je prepreka na tom putu, nadamo se da će je Hajduk uspješno preskočiti.

Izvor: 24sata.hr

 
Link to comment
Share on other sites

Bogat nogometni dan: Evo gdje gledati Osijek, Hajduk i Rijeku

Program od 19 sati otvara Rijeka koja igra protiv Gzire na Malti. Hajduk protiv Tobola igra od 21 sat na Poljudu, a Osijek protiv Pogona od 21 sat u Szczecinu. Prijenosi su na HNTV-u i Areni Sport

Dinamo je već stigao na koračić od trećeg pretkola Lige prvaka, a danas svoj europski put započinju i ostali hrvatski klubovi u Konferencijskoj ligi.

 

Prva na teren izlazi Rijeka koja u prvoj utakmici drugog pretkola gostuje u Gziri na Malti protiv istoimenog protivnika. Da, ovaj mali klub je mnogima ostao u sjećanju prije dvije godine nakon što je senzacionalno na Poljudu izbacio Hajduk. I upravo zbog toga, Riječani ništa ne prepuštaju slučaju. Bez obzira na to što su ogromni favoriti, s maksimalnim oprezom pristupaju utakmici.

Samo dan uoči utakmice Gzire i Rijeke, sve je upućivalo na to kako neće biti prijenosa s Malte. Maltežani nisu htjeli organizirati kamere, a navijačima je ostala nada kako će pronaći neki stream. No, ne moraju se više zamarati. HNTV je u posljednji čas osigurao prijenos susreta iz Ta' Qalija!

Klub s Rujevice je to slavodobitno objavio na Facebooku pa će tako navijači Rijeke u četvrtak od 19 sati na HNTV-u moći pratiti prijenos utakmice svog najdražeg kluba. 

Očekuje se da će u Ta' Qaliju sunce pržiti na 32-33º Celzija, a uz to zrak će biti dodatno težak zbog onečišćenja. Lokalne su vlasti izdale upozorenje zbog loše kvalitete zraka te preporučile što manje vremena na otvorenom. No, za Riječane to baš i ne vrijedi.

- Ma o tome nam je najbolje uopće ne razmišljati jer onda ćemo otići u zonu alibija. Vrućina ili svježina, prirodna ili umjetna trava kao podloga, početak u 19 ili 20 sati... Ne-ma a-li-bi-ja! Rijeka mora proći Gziru i to je to - kazao je trener Rijeke Goran Tomić.

Rijeka je ogroman favorit i sve drugo bi bilo kiks za hrvatskog predstavnika. Koeficijent na pobjedu Rijeke je 1.35, a na iznenađujuću pobjedu Maltežana osam. 

Također na HNTVU-u, ali od 21 sat, gledatelji će moći pratiti susret Pogona i Osijeka u Szczecinu.

Nenad Bjelica, koji se vratio u Poljsku nakon tri godine, bio je raspoložen uoči prve utakmice. I to s pravom. Iza njegovog Osijeka je najuspješnija sezona u u HNL-u. Klub je do posljednjeg trenutka vodio veliku bitku s Dinamom pa na kraju zauzeo drugo mjesto u prvenstvu, a novu sezonu su otvorili uvjerljivom pobjedom nad Šibenikom (3-0). S puno optimizma su Osječani došli u Poljsku, a odlična vijest je što su u kadru opet reprezentativci Mile Škorić i Laszlo Kleinheisler.

- S Pogonom sam nekoliko puta igrao kao trener Lecha. Jednom je bilo jako zabavno, kada smo u Poznanju pobijedili s 3:1, ali bilo je i slabijih utakmica. Mislim da su svake sezone sve jači i jači. U četvrtak ćemo pokušati dati sve od sebe i postići što bolji rezultat. Ali nakon utakmice nećemo znati ništa po pitanju plasmana dalje. Vidjet ćemo kako će se isplatiti činjenica da smo već odigrali jednu utakmicu u ligi. Pobijedili smo zasluženo s HNK Šibenik, a opet smo igrali bez Laszla Kleinheislera i Mile Škorića. Oboje su s nama letjeli u Szczecin i spremni su za utakmicu. Njihove zamjene također mogu igrati na visokoj razini. Igor Silva, koji je važan igrač u posljednjih godinu i pol, nije s nama, ali postoje i drugi igrači koji ga mogu zamijeniti - kazao je Bjelica.

 

Mnogi očekuju izjednačujući meč, a takvim ga smatraju i kladionice. Koeficijent na pobjedu Pogona i Osijeka je 2.50.

Nakon dvije godine čekanja, europske utakmice vraćaju se na Poljud. Hajduk u četvrtak od 21 sat protiv kazahstanskog Tobola u drugom pretkolu Konferencijske lige otvara svoje ovosezonsko europsko putovanje.

Po prvi put nakon dugo vremena, Poljud će biti lijepo popunjen. Očekuje se više od 15.000 ljudi, a to je sigurno obradovalo igrače koji će imati snažnu podršku i huk s tribina. Za one koji ne mogu na Poljud, prijenos je na Areni Sport 1. Također, Hajduk je svojim navijačima prijenos osigurao i na Hajduk Digital TV-u. Aplikacija se može skinuti na IOS i Android platformama.

Splićani s oprezom pristupaju utakmici itekako svjesni da se radi o čvrstoj i tvrdoj kazahstanskoj momčadi, no s pravom su u ulozi favorita. Koeficijent na pobjedu Hajduka je 1.65, a 5 je na pobjedu opasnog Tobola.

- Ovo je utakmica koju smo čekali jako dugo, europska utakmica, znamo dosta toga o suparniku, ali neke stvari nam ipak nisu poznate jer oni ne igraju svake godine Europu. Radujemo se ovoj utakmici. Analizirali smo njihove i naše utakmice, i mi ćemo biti spremni sutra. Sve su utakmice teške, mi se moramo naviknuti na taj ritam, u takvom ritmu igraju uspješni klubovi. Radujemo se svakoj sljedećoj utakmici i koristit ćemo cijeli potencijal naše momčadi. Odakle su najopasniji? Iz prekida, iskusni su, kompaktni su, ali kao što sam rekao, mi moramo biti bolji od njih - kazao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Izvor: 24sata.hr

 
Link to comment
Share on other sites

HAJDUKOV TRENER NAJAVIO BRZU OFENZIVU, LIVAJA OTKRIO ODAKLE PRIJETI OPASNOST: ‘NAPAST ĆEMO OD 1. MINUTE‘

Hajduk sutra započinje svoju europsku kampanju. Bijeli na Poljudu dočekuju kazahstanski Tobol

Prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige najavili su trener Jens Gustafsson i napadač Marko Livaja.

Susret su u Hajdukovom press salonu danas najavili trener Jens Gustafsson i ponajbolji igrač splitske momčadi Marko Livaja.

Prvo se prisutnima obratio Gustafsson:

- Sutrašnju utakmicu smo dugo očekivali. Utakmica je europska i znamo o njima najviše što možemo znati, ali ipak to nije momčad protiv koje redovito igramo u domaćem prvenstu. Imamo dobar plan i radujemo se utakmici, rekao je Gostafsson, prenosi Slobodna Dalmacija.

Zatim se krenulo s pitanjima...

Hajduk se smatra favoritom, ali Tobol je u natjecateljskoj formi, dok je Hajduk tek krenuo sa sezonom. Je li ovo izjednačena utakmica?

Gustafsson: "Ne mislim da smo favoriti. Trebamo nastaviti rasti kao momčadi i graditi samopouzdanje. Trebamo učiniti sve što možemo kako bismo prošli. Nebitno je jesmo li favoriti ili ne."

Tobol postiže mnogo golova iz prekida. Jeste li spremni na to?

Gustafsson: "Očekujemo da će Tobol biti dobar iz prekida. Radili smo puno na tome. Protiv Lokomotive smo primili gol iz prekid, ali sutra ćemo biti spremni na to."

Sutra je prva službena utakmica s navijačima na Poljudu nakon dugo vremena. Gledate li na to kao na pritisak?

Gustafsson: "Na to gledamo isključivo kao na pozitivnu stvar. Trebamo navijače da bismo bili uspješni u Europi i trebamo da Poljud sutra „ključa”."

Pitanje za Livaju. Ovo vam je debi na Poljudu u dresu Hajduka pred navijačima, radujete li se tome?

Livaja: "Sigurno da se svi radujemo navijačima. Moramo biti skoncentrirani i bit će sve u redu."

Je li Krovinović u kombinaciji za utakmici?

Gustafsson: "Tek je došao u ponedjeljak. Imamo još jedan trening večeras i procijenit ćemo u kakvom je stanju."

Biste li bili zadovoljni pobjedom od 2:0?

Gustafsson: "Da."

Pitanje za Livaju. Svi očekuju najviše od vas, ali koliko može ovaj Hajduk?

Livaja: "Imamo kvalitetu, trebamo se još uigrati i napredovati. Ovo je idealno vrijeme da se ekipa uigra."

Kako svlačionica diše i kakav će sutra biti pristup momčadi?

Livaja: "Pokazali su da su dobra momčad, a to im i pozicija u prvenstvu pokazuje. Moramo biti fokusirani i dati sve od sebe, u tom slučaju rezultat ne bi trebao izostati."

Kakvog Hajduka ćemo gledati?

Livaja: "Protiv Lokomotive je bilo stvari koje treba popraviti. Obrambeno nismo na nivou posljednjih utakmica, ali imamo kvalitetne igrače i pokazat ćemo koliko vrijedimo."

Kakav je Tobol?

Livaja: "Tobol je dobra momčad. Imaju dosta iskusnih igrača s puno utakmica u nogama, ali nadamo se pobjedi.

Odakle Hajduku prijeti najveća opasnost?

Livaja: "Defenzivno su dobri i najveća im je prednost što igraju zajedno dugo vremena."

Uvijek se govorilo da je prednost igrati uzvrat doma, ali sad je ukinuto pravilo u gostima...

Livaja: "To je bolje. Mislim da će ta promjena donijeti atraktivnije utakmice."

Je li Hajduk sutra favorit?

Livaja: "Favoriti smo, ali moramo fokusirano ući u utakmicu i ne uzimati ih zdravo za gotovo."

Hajduk ima jako zgusnut raspored na početku sezone...

Gustafsson: "Raspored nam je zgusnut, ali to je potrebno da bi se ekipa uigrala. Čeka nas težak, ali dobar period. Sigurno je da ćemo morati koristiti sve igrače koje imamo na raspolaganju."

Kakvu utakmicu očekujete sutra?

Gustafsson: "Teško je predvidjeti kakav će biti Tobol, jer nismo naviknuti na igranje protiv ekipa iz Kazahstana. Ali kada igrate u gostima, često želite biti prvenstveno čvrsti nazad i takav pristup očekujem od njih. No bez obzira na to, spremni smo na sve."

Što možemo očekivati od Hajduka? Napadački pristup ili?

Gustafsson: "Očekujem da nam navijači pomognu na početku da dobro uđemo u utakmicu. Napast ćemo od prve minute i vidjeti kako se utakmica razvija."

Koliko je ova momčad drugačija u odnosu na onu iz prošle polusezone i očekujete li bolje predstave?

Livaja: "Mislim da smo dobili na širini i kvaliteti, tako da mislim da smo bolji nego prošle sezone. Prošlu polusezoni smo pokazali karakter i opet ćemo ga morati pokazati."

Koliko golova očekujete da ćete postići ove sezone?

Livaja: "Ne opterećujem se s tim. Najbitnije je da pobjeđujemo."

Time je konferencija za medije završena.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

Srpski insajder s Malte za Index otkriva najveću prednost Rijeke nad Gzirom

RIJEKA u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu igra protiv malteške Gzire United. Prva utakmica igra se na Malti u četvrtak, u 19 sati, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Rujevici.

U najavi ogleda razgovarali smo s Goranom Adamovićem, srpskim nogometašem koji je ove godine otišao u igračku mirovinu u 34. godini. Adamović je ponikao u Crvenoj zvezdi, igrao je i za Budućnost iz Podgorice te Spartak iz Subotice, bio je u slovačkom Ružomberoku, a onda se skrasio na Malti, gdje je odigrao šest sezona za tri različita kluba. Sada je trener u malteškom drugoligašu Mqabbu i odlično poznaje tamošnji nogomet.

Kakvo je vrijeme na Malti i kakvi uvjeti za igru očekuju Rijeku?

Na Malti je jako toplo i sparno vrijeme. Vlažnost zraka je vrlo visoka. Rijeka igra u 19 sati, bit će nekih 30-ak stupnjeva, ali i jako velika sparina. Drugačije je nego kod vas.

Vi ste godinama na Malti. Kako je došlo do vašeg angažmana, kako vam je bilo kao igraču, a kako sada kao treneru? 

Ja sam ovdje već šest godina, nakon Crvene zvezde, pa poslije toga Slovačke, Crne Gore i Srbije jednostavno sam se zasitio stalnog mijenjanja sredine i kada je došla ponuda s Malte poslije prve godine provedene ovdje, odlučio sam ostati do kraja karijere. Lijepo je za život, Srbija je na sat i dvadeset minuta letom. Nekako sam našao mir ovdje. Iako sam imao ponuda da odem dalje i za veći novac, nisam želio otići. Klub za koji sam igrao (Sliema Wanderers) je najtrofejniji klub i uvjeti za rad su zaista fenomenalni. Sada kao jako mladom treneru ukazala mi prilika da vodim Mqabbu FC, koji je bio i moj prvi klub kada sam došao ovdje. Na novom sam početku i sve je potpuno drugačije nego kad sam bio igrač.

Kako biste ocijenili nogomet na Malti? Koja je razina profesionalizma? Kakav je interes publike, jesu li tribine ispunjene na utakmicama?

Malta iz godine u godinu raste. Dolaze sve bolji i kvalitetniji stranci. Trenutno dominira klub Hamrun Spartans. Preuzeo ih je jedan od najbogatijih ljudi ovdje. Prošle je godine u tom klubu bio i Seydou Doumbia, bivši napadač moskovskog CSKA, Rome... Što se tiče posjećenosti na tribinama, veći klubovi kao što su, primjerice, Valletta, Birkirkara i Hamrun uglavnom imaju veliku podršku. Gzira je mlad klub koji u zadnje vrijeme pravi rezultate, ali nema mnogo navijača. Kao što sam rekao, ovdje se svake godine napreduje, no i dalje je to daleko od optimalnog profesionalizma.

Dosta srpskih nogometaša igra na Malti, dok iz Hrvatske u prvoj ligi trenutno nema nijedan. Ima li posebna poveznica između srpskih nogometaša i Malte, što vas privlači tu?

Na Malti je uvijek bilo dosta igrača iz Srbije. Na početku su igrači koji su dolazili ovdje ostavili dobar dojam i otvorili vrata za sljedeće generacije. Lijepa je destinacija za život, a iskreno, ovdje ako napraviš neko ime, možeš zaraditi novac koji sigurno ne možeš zaraditi u Srbiji ili Hrvatskoj, ne računajući vrhunske klubove Zvezdu i Partizan ili Dinamo, Hajduk i Rijeku. Bio je jedan period prije 3 godine kada je zaista bilo dosta igrača i trenera iz Hrvatske, ali sada ih nema.

Više ste puta igrali protiv Gzire. Što možete reći o tom klubu? Kakva je momčad, gdje su najopasniji, a gdje najslabiji?

Gzira nije previše mijenjala ekipu zadnje 2-3 godine. Nisam je već dugo gledao jer je ovdje prvenstvo prekinuto prije pet mjeseci zbog situacije s koronavirusom. Mislim da je najveći problem fizička sprema igrača jer su bili dugo bez utakmica. Imaju kvalitetne napadače, Brazilca Jeffersona i Urugvajca Correu, doveli su i Stevea Borga, stopera koji je bivši kapetan malteške reprezentacije. Ponavljam, mislim da će najveći problem biti fizička sprema Gzirinih igrača. Mučili su se i u prošlom kolu s daleko slabijim protivnikom, Sant Juliom iz Andore, prošli su na penale.

Prije dvije godine Gzira je šokirala Hajduk i izbacila ga u prvom kolu kvalifikacija za Europa ligu. Mislite li da se to može ponoviti i Rijeci? Ima li razlike u momčadi Gzire od prije dvije godine i sada?

Kada su izbacili Hajduk, njihov trener bio je Talijan Tedesco. Od tada su promijenili samo par igrača. Za mene je to bilo veliko iznenađenje, kao i za sve ovdje, no budimo realni, hrvatski nogomet je daleko ispred ovog na Malti.

Možete li prognozirati rezultat?

Jako sam loš prognozer. Gzira ima određenu kvalitetu i sigurno može iznenaditi, ali realno je stanje da je Rijeka daleko bolji protivnik. Igra se na umjetnoj travi pa bi to možda moglo stvoriti neke poteškoće Rijeci jer nije isto kao na normalnoj podlozi. Lopta je brža, drugačije odskače, ali na kraju, mislim da Rijeka neće imati većih problema.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

Bivši vratar Hajduka briljira na golu Pogona. Za Index je najavio utakmicu s Osijekom

OSIJEK u četvrtak igra prvi susret drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. U poljskom Szczecinu igrat će protiv tamošnjeg kluba Pogona, koji je prošlu sezonu završio na trećem mjestu domaćeg prvenstva.

Za Pogon brani Dante Stipica, 30-godišnji Splićanin koji je u Hajduku proveo čak 16 godina. Otišao je 2018. i nakon neuspješne godine u Bugarskoj svoje mjesto našao je u Szczecinu. Ondje briljira te je prošle sezone proglašen najboljim vratarom poljske lige. Čuli smo se s njim kako bi nam najavio ogled protiv Osijeka.

Kad ste odlazili iz Hajduka, odlučili ste za CSKA iz Sofije gdje na kraju niste bili u prvom planu. Jeste li to očekivali?

Naši nogometni putevi su nekad čudni i ne ispadnu onako kako si priželjkivao. Napustio sam Hajduk, koji mi je nudio produženje ugovora, jer sam smatrao da je vrijeme za napraviti nešto drugo. Odlučio sam se za CSKA, najtrofejniji bugarski klub. No kad sam došao tamo, nije bilo ni blizu onoga što mi je prezentirano kao plan za mene. Nakon toga sam morao tražiti izlaz iz takve situacije i na kraju sam došao u Poljsku, u Pogon, gdje sam prezadovoljan postignutim u ove dvije sezone.

Kako i ne biste bili zadovoljni, prošle sezone primili ste najmanje golova u ligi i proglašeni ste najboljim vratarom Poljske. Kakav je bio osjećaj kad ste to saznali?

Poljaci generalno mnogo ulažu nogomet. Ligu prate s puno emisija i prijenosa na televiziji pa se tako prenosila i gala večer te dodjela za najbolje koja se održala u Varšavi poslije završetka sezone. Biti u najužem krugu igrača koji igraju u tvojoj ligi i koji su proglašeni najboljima je poseban osjećaj. Ja sam došao kao vratar kluba koji u Poljskoj nije velik kao recimo Legia, koja je prvak iz godine u godinu, zbog čega sam se osjećao još posebnije. Bilo je lijepo predstavljati cijeli grad Szczecin i zapadno-pomorski dio Poljske.

Slijedi vam Osijek. Što mislite o njihovoj ekipi nakon povijesne sezone?

Imao sam sreću da sam često igrao protiv Osijeka kad sam bio u Hajduku. Imam lijepa sjećanja, branio sam kad smo ih izbacili u četvrtfinalu Kupa pobjedom u gostima 3:1, a prije toga smo ih na Poljudu dobili 5:1. No njihova se ekipa otada mnogo promijenila i nema puno istih igrača. Investiraju u ekipu više nego ikada, doveli su i odličnog trenera. Vidi se u kojem pravcu žele ići. Momčad je izvrsna, a najveći adut im je Mierez. Organizirani su, ne preuzimaju prevelik rizik u izgradnji igre, ali to je njihov način igre i u tome su jaki. Od prvog dana se pripremamo za Osijek jer nam je to uvodna utakmica sezone. Bit će teško, no imamo i mi svoje jake strane, koje ćemo probati iskoristiti i nametnuti se na terenu.

A kako u klubu gledate na Osijek? Prebacujete li ulogu favorita njemu?

Gledamo realno. Pogon igra Europu prvi put nakon 20 godina. Prošle sezone smo završili treći u ligi, što je bila velika stvar. Osigurali smo to četiri kola prije kraja. No gledajući činjenice, Osijek stalno igra u Europi, ima zapažene rezultate i kolektivno iskustvo. Zbog toga ima i ulogu favorita, a i zbog velikih ulaganja u klub i širine kadra. Osječani pucaju na velike stvari u svakom natjecanju koje igraju, ali mislim da su u nama dobili jako teškog protivnika u drugom pretkolu. Pripazit ćemo na njihove najveće snage i pokušat ćemo učiniti sve da stanje na terenu prilagodimo sebi.

Što je Pogonov cilj za ovu sezonu?

Napredujemo iz godine u godinu. Ove godine smo bili na postolju, a u jednom dijelu prvenstva imali smo priliku umiješati se u borbu za naslov. Kad ljestvicu digneš visoko, sigurno očekuješ da ćeš u tom smjeru i nastaviti. Želimo ispuniti svoj maksimum u svakom trenutku. Cilj je opet izboriti Europu i biti u vrhu lige, no poljski nogomet je nepredvidiv jer se i autsajderi fizički odlično nose s najboljima. Često se događaju iznenađenja i moraš se pripremati utakmicu po utakmicu te ćeš na kraju vidjeti gdje ideš i što možeš ostvariti.

Pojedini igrači Pogona poznati su hrvatskoj javnosti, primjerice bivši kapetan Rijeke Alexander Gorgon. Nas zanima 17-godišnji Kacper Kozlowski, koji je ovo ljeto postao najmlađi igrač u povijesti europskih prvenstava. Što nam možete reći o njemu?

Momak je stvarno jako mlad, ali bez obzira na to, po njegovom prvom dodiru vidiš da se radi o momku koji ima "to" u sebi. Igra jako zrelo za svoje godine i čini se kao da ima mnogo više iskustva nego što zapravo ima. Na ovom Euru je stekao taj status najmlađeg debitanta i stvarno je izvrstan igrač. Koliko znam, dolaze brojne ponude velikih klubova za njega, no Pogon zasad to odbija, a ni on nema interes da tako mlad ode u veliki klub. Vezni je igrač, odlično trpi duele, čuva loptu, ima sjajan osjećaj za dodavanja u prostor i između linija. U ovoj ekipi mu je dobro što ima vremena i prostora za razvijati se u najboljem pravcu, kako bi kasnije postigao nešto više.

Kakva su vam očekivanja ove sezone za Vaš prvi klub, Hajduk?

Gledao sam prvo kolo i vjerovao sam da će Hajduk protiv Lokomotive na individualnu kvalitetu riješiti utakmicu, bez obzira na to što se u nekim trenucima mučio, ali, eto, nije bilo tako. Hajduk u Europi ima iskustvo i atmosferu, s navijačima pobjeđuje ovakve susrete. Neće biti lako jer nema ekipe koja ne zna igrati nogomet i morat će prezentirati odličnu igru da ostvari prolazak, no ja vjerujem u to. Hajduk je pokazao ambiciju ulaganjima kao što su Livaja i sad Krovinović, a tu je i nadolazeća mladost. Zaslužuje vući takve poteze i dovoditi igrače takve kvalitete te tražiti priliku za ostvariti svoj maksimum u Europi i domaćem prvenstvu.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

Trener Pogona: Zbog Bjelice sam došao u Pogon

OSIJEK je doputovao u Szczecin gdje će u četvrtak u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige odmjeriti snage protiv poljskog Pogona.

Na presici dan prije utakmice trener Pogona Kosta Runjaić je rekao kako se divi Nenadu Bjelici i da je zbog njega došao u ovaj poljski klub.

‘’Super utakmica je pred nama. Iza nas su duge i teške pripreme. Pazili smo da se dobro uigramo i puno smo pažnje posvetili tjelesnoj pripremi. Travnjak će sutra biti dobar i nadam se da ćemo uz pomoć navijača doći do pobjede’’, kazao je njemački trener pa je dodao:

‘’Razgovarao sam s Nenadom prije početka hrvatske lige. Poželio sam mu sve najbolje. Prije nego što sam preuzeo Pogon, puno smo pričali i o ligi i o klubu. Zbog njega sam odlučio raditi u Szczecinu. Osijek je težak rival. Nenad je momčad preuzeo početkom prošle sezone. Samouvjereno je stigao do drugog mjesta. Bili su blizu i tituli, ali nisu uspjeli. Imaju najboljeg strijelca lige, imaju najbolju obranu lige. Oborili su rekord po broju pobjeda u sezoni. Stabilni su, igra im je organizirana. To su pokazali i na početku ove sezone u HNL-u. Vidite da mogu iskoristiti i najmanju pogrešku protivnika. Motivirani smo i pripremljeni i bit će važno sutra ne primiti gol.’’

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

Oprezno s Hajdukom. Skoro totalno nova ekipa naspram lani. Dobro smo se pojacali  ali fale jos bar 1-2 veznjaka pogotovo zadnji vezni (odlazak Jurica se itekako osjeti), Vukovic nista posebno a upitno je koliko je Krovinovic spreman.

Napad bi treba bit dosta efikasan ove sezone. Tu su Livaja (ne triba trosit rici), Sahiti (jedan od boljih driblera lani u ligi), Mlakar (najbolji strijelac slovenske lige lani, moga bi bit na vrhu strijelaca u hnl ove sezone, prvo kolo vec utrpa 2 komada), Biuk (zeli ga dovest Benfica, Hajduk trazi min 10 mil) i Ljubicic dva wunderkinda… a di su jos Eduok, Kacaniklic… stvarno sirok izbor u napadu ove god.

Obrambeno se Hajduk pojacao na desnoj strani: madjarski reprezentativac (igrao protiv Portugala, Njemacke), ubitacan centarsut ima, centralni obrambeni Elez (igrao za Hannover i Rijeku kad su osvojili prvenstvo), te stara ekipa Simic, Vuskovic i Dimitrov… liva strana kao i lani mladi reprezentativci Colina i Dolcek.

Sve u svemu odgledavsi pripreme i zadnje dvije utakmice (Zrinjski prihateljska na Poljudu i prvo kolo u gostima protiv Lokomotive) vidljivo je da je sve to jos jako NEUIGRANO. Trebat ce vremena da se sve poslozi. Obrana skripi ajme a napad donekle i funkcionira. Vezni red nam je kaos totalni. Lani Fossatti - Juric a danas Vukovic i mulac Cuic sta lani nije igra dvi utakmice. Sada je dovedeno veliko pojacanje Krovinovic iz Benfice ali je sam izjavio kako je spreman mozda 45min. Kao sto sam rekao na pocetku ocekuje se dolazak jos bar 2 veznjaka, navodno se vraca Fosatti… ali dok se to ne dogodi i Krovinovic ne udje u formu, Hajduk ce dosta patiti na sredini terena.

Iako nepoznatog imena, Tobol je inace 20 utakmica vec odigrao u prvenstvu i trenutno su prvi u Kazakhstanu (ispred Astane i Kairata), sigurno nije momcad za podcijenit…

Savjet za vecerasnju utakmicu (Tobol) i onu protiv Osijeka: oba daju gol + over 2.5

Pricekao bi sa pobjedama u glavu bar jos par utakmica…

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • "Ovoga puta sam se odlucio za udrugu Krijesnica koja pomaze djeci i obiteljima suocenim s malignim bolestima, https://krijesnica.hr/ . Te bih ovim putem zamolio @Goksim da sredstva namjenjena drugoplasiranom u drugoj ligi posljednje sanse tj meni u skladu sa clankom 4. proslijedi i donira navedenoj udruzi." @joker93 👏👏👏👏👏 Svaka čast....iskreno ne znam kolika je nagrada za drugo mjesto 😁, ali ako netko napiše i sam ću donirati za istu udrugu... 
    • Hej @LeonardoDrugi veliko hvala, te se takoder pridruzujem cestitkama pobjednicima koji su bili za nijansu uspjesniji ove sezone, i to im nitko ne moze oduzeti te ce ostati zapisani kao pobjednici. Ono sto bih ja naglasio je da takoder cestitam svim ostalim sudionicima posljednje sanse koji su izgurali cijelu sezonu bez obzira na plasman, mislim da svi zasluzuju jedan naklon jer su ipak, kako god odvojili svoje vrijeme 75 puta ove sezone da podrze ovo predivno natjecanje.  Na meni ostaje da se posvetim samom sebi i analiziram greske koje sam radio ove sezone u drugoj ligi i budem jos bolji sljedece sezone u prvoj, nema zaljenja za prvim mjestom jer za mene je nova sezona zapocela sa zadnjim danom stare, te se vec sad okrecem novoj sezoni i taktikama koje ce bit spremne od starta nove sezone.  Takoder bi htio naglasiti da sam ja svoj cilj ispunio a to je ulazak u elitu i to je trofej koji mene zanima bez laznog pretvaranja i napravit cu sve sljedece sezone da ga i uzmem prem da nece biti ni malo jednostavno s obzirom na konkurenciju koja ce bit zestoka.  Generalno se nadam da cu u buducnosti imati vise vremena za neke analize i u dnevnim temama o svom nacinu kladenja koje cu nastojati podjeliti s ostalima naravno kad vrijeme dozvoli.  Od samog pocetka sezone moj cilj je bio kao sto sam rekao ulazak u elitu i to sam ispunio, kako sam i pisao u nekoliko navrata na forumu i u prepiskama po komentarima da moji motivi nisu financiske prirode te sam vec na pocetku sezone odlucio ukoliko osvojim bilo kakvu financisku nagradu da ista bude donirana onima kojima ja budem smatrao da moze pomoci vise nego meni.  Ovoga puta sam se odlucio za udrugu Krijesnica koja pomaze djeci i obiteljima suocenim s malignim bolestima, https://krijesnica.hr/ . Te bih ovim putem zamolio @Goksim da sredstva namjenjena drugoplasiranom u drugoj ligi posljednje sanse tj meni u skladu sa clankom 4. proslijedi i donira navedenoj udruzi. Iznos je zaista simbolican ali vjerujem da moze pomoci navedenoj udruzi na bilo koji nacin.  
    • Pridružujem se čestitkama
    • Čestitke svima koji su osvojili/plasirali se u Prvu ligu PŠ.  Od mene prijedlog za klađenje. Zrinski - Šibenik  Manje od 3.5 golova  Manje od 2.5 golova   Prvo poluvrijeme manje od 1.5 golova Utakmica koja odlučuje o ulasku u prvu HNL, s tim da Zrinskom odgovara i neriješeno.  Primili su samo 16 golova u sezoni i vjerojatno će stati u čvrsti blok, te čekati svoju priliku iz kontri iako igraju kod kuće.  Važnost utakmice će sigurno i goste iz Šibenika sputati i sigurno neće srljati grlom u jagode.  Na utakmici će prvi put u povijesti hrvatskog nogometa biti nazočan i VAR sustav...  Isplati se pratiti i live, te ako dugo bude nula, za očekivati je potpuno otvoreni Šibenik kojemu igra samo pobjeda.     
    • Hej @Joker93 Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu. To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu. Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku. Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto. Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige. Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros) jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20 dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use