Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

CA Huracan-CA Banfield 04.12. 23:10

briöi par 341 2 2,00

Bayern-B.M'gladbach 04.12. 20:30

briöi par 388 1 1,30

PNeamt-Unirea Urziceni 04.12. 19:30

briöi par 521 2 1,60

Prestaty-Elem.Cefn Druids 04.12. 20:30

briöi par 1128 1 1,35

BietigSte-EispCrimm 04.12. 20:00

briöi par 1200 1 1,30

Skalica-Dukla Trenčín 04.12. 17:00

briöi par 1278 1 1,55

HC Slovan-Sp.Nova Ves 04.12. 18:00

briöi par 1276 1 1,20

EHC Visp-HC Thurgau 04.12. 20:00

briöi par 1275 1 1,25

Ovo mislim da je jako izgledno. Visp je za klasu jaci od svih u 2.ligi, a Thurgau je slab gost i pri dnu je ljestvice...

SuperSport daje 2,00 na Porto budući da im je to bonus tip...

Kostelić neće nastupiti u superkombinaciji...

Zanimljiv duel mi je Svindal - B.Miller 1  2,00

Miller je u padu već par sezona. U prošloj utrci se je vidjelo da nije što je nekad bio. Očekujem da će imati veliki zaostatak, ako uopće završi obje vožnje. Svindal je konstanta, i očekujem da će biti oko 10.mjesta...

Ajde da se i ovo ponekad desi...  ;D

Objavljeno

Danas rekreativni:

Visp - Thurgau 1

FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach 1

Ceahlaul Piatra Neamt - Unirea Urziceni 2

Eisbären Berlin - Augsburger Panther  over 5,5

Slovan Bratislava - HK Spišská Nová Ves 1

Vitória Guimarães - FC Porto 2

duel Svindal vs. Miller Svindal

Bosna ASA BHT - FMP 2

Pa ja ne mogu vjerovat vise!!! 4. put po jedan par  >:( >:( >:(

Bice da je na mene doso red da budem uklet  ;D

Objavljeno

Ja ću danas odigrat samo double

Eisbaren - Augsburg   (zbroj golova) više od 5 ...znači 6 i više uopće me ne zanima ko će zabiti i ko će pobjediti

Slovan - Spisska Nova Ves   h1   (pobjeda Slovana kod kuće sa najmanje dva gola razlike protiv jedne od najlošijih ekipa)

za mene su ovo danas dva zicera i ako oni ne prođu onda to znači da sam ja uklet (jer svaki put kada ja odigram na neki zicer oni baš tada kiksaju)

Eto nista od prokletstva  :P

kako ništa pa slovan je pobjedio samo sa 3:2...a ja sam igrao pobjedu sa hendikepom (znači minimalno 2 gola razlike...neznam šta da kažem...ja ne smijem ništa opdigrta svaki put me nešto sezne...nešto najnormalnije)

Objavljeno

Ja ću danas odigrat samo double

Eisbaren - Augsburg   (zbroj golova) više od 5 ...znači 6 i više uopće me ne zanima ko će zabiti i ko će pobjediti

Slovan - Spisska Nova Ves   h1   (pobjeda Slovana kod kuće sa najmanje dva gola razlike protiv jedne od najlošijih ekipa)

za mene su ovo danas dva zicera i ako oni ne prođu onda to znači da sam ja uklet (jer svaki put kada ja odigram na neki zicer oni baš tada kiksaju)

Eto nista od prokletstva  :P

kako ništa pa slovan je pobjedio samo sa 3:2...a ja sam igrao pobjedu sa hendikepom (znači minimalno 2 gola razlike...neznam šta da kažem...ja ne smijem ništa opdigrta svaki put me nešto sezne...nešto najnormalnije)

Nisam to primjetio. Mislio sam da si igro samo pobjedu  :-\ steta

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use