Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

mSxUKh5.pngXkMmF6O.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.12. u 16:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

Chelsea - Everton 1 (1.20) bet365

Everton je trenutno u velikom padu forme i ovo je savršena prilika za Chelsea da ostvari sva tri boda na Stamford Bridgeu. Chelsea je na trećem mjestu sa 36 bodova osvojenih u 16 utakmica. Izgubili su samo dvije utakmice, uz tri remija i 11 pobjeda u tom periodu. Imaju treći najbolji napad u ligi sa 38 golova postignutih do sada, dok imaju i drugu najbolju obranu.

Plavci su bili izvanredni u Premier ligi do kraja studenog, nakon čega su počeli nešto slabiji nastupi u kojima primaju više golova, ali su i dalje bod iza Liverpoola, te pet iza Cityja koji ima i utakmicu više. U posljednjoj utakmici protiv Leedsa su ostvarili pobjedu od 3-2 i to u posljednjim trenucima utakmice kada su postigli gol iz penala.

Everton se nalazi na 14. mjestu sa samo 18 odova. Od 16 odigranih utakmica ostvarili su pobjedu u samo pet navrata, dok su u tri utakmice remizirali. Imaju osam poraza do sada sa omjerom 20:28 do sada ove sezone. Everton je postigao samo četiri gola u posljednjih šest utakmica. U tim utakmicama su primili čak 12 golova, što ne ulijeva veliku nadu pred susret sa Europskim prvakom. Čak i nakon pobjede protiv Arsenala nisu mogli zadržati svoju formu, te su doživjeli razočaravajući poraz od Crystal Palacea (1-3) prošlog tjedna. Vjerujem da Chelsea ovdje može ostvariti rutinsku pobjedu. Early Payout je uključen u bet365 kladionici. Sretno!

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount, Pulisic; Lukaku

Everton: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Godfrey; Iwobi, Doucoure, Allan, Gordon; Gray; Rondon

Screenshot_11.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Liverpool - Newcastle | Pobjeda Liverpoola u prvom poluvremenu (1.40) bet365

Jedan od najboljih timova večeras igra protiv jednog od najgorih u Premier ligi. Redsi su na drugoj poziciji sa 37 bodova iz 16 utakmica. Izgubili su samo jednom, dok su remizirali četiri puta, uz 11 pobjeda ove sezone. Imaju najbolji napad u ligi sa 45 golova koje su postigli do sada, dok imaju treću najbolju obranu, nakon što su primili samo jedan gol više od Chelseaja. Liverpool je u posljednjih šest utakmica primio samo dva gola. Oni su ove sezone ponovo jedan od favorita za osvajanje Premier lige i jedina su momčad koja ove sezone nema poraza na domaćem terenu. U prethodnom meču su ostvarili pobjedu nad Aston Villom (1-0).

Svrake su na 19. mjestu, u zoni ispadanja sa samo 10 bodova osvojenih iz 16 utakmica. Pobijedili su samo jednom u ligi, dok su sedam puta remizirali i izgubili u preostalih osam. Uz to imaju i najgoru obranu u ligi sa 34 primljena gola do sada. Primili su čak 11 golova u posljednjih šest utakmica, a prvu pobjedu su ostvarili protiv Burnleya nakon čega ih je u prethodnom susretu Leicester demolirao sa 4-0. Očekujem pobjedu domaćina već u prvom poluvremenu po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Jota, Mane

Newcastle: Dubravka; Manquillo, Schar, Clark, Lascelles, Lewis; Joelinton, Hayden, Shelvey, Saint-Maximin; Wilson

Screenshot_15.png

Objavljeno

20:45 Chelsea - Everton 8.5+ kornera - 1.38 U slucaju kornera ne igra bas ulogu da li je utakmica kuci ili u gostima, ali vodeci se logikom, kuci svaka ekipa nastoji da vise napada, zato sam se osvrnuo samo na pet posljednjih 'domacih' utakmica Chelsea. Zadnju utakmicu protiv Leedsa imali su 5 kornera, prije toga kuci su protiv Utd-a postigli cak 15 kornera, protiv Juventusa 13, protiv Burnley-a 14 kornera i u kupu protiv Southampton-a 10 kornera. Govorim sve od utakmicama kuci. Ovdje je ocekivati neki prosjek, a i to da ce i Everton imati koji korner. Djeluje izgledno i solidno za ovu kvotu. Ja igram. 

Objavljeno

Antwerp - Eupen 1 (1.66) bet365

Antwerp je u utrci za prva četiri mjesta na tabeli belgijske Jupiler Pro lige. Ako ostvare pobjedu u ovom susretu idu na treće mjesto na samo tri boda dalje od drugoplasiranog Club Bruggea. Domaćini postižu dosta golova ove sezone, posebno na domaćem terenu. Antwerp je pobijedio u tri od posljednje četiri utakmice, dok imaju samo pet poraza ove sezone u ligi. Na domaćem terenu Antwerp je bio jedna od najboljih ekipa u ligi, gdje su u devet utakmica ostvarili 17 bodova.

Screenshot_19.png

Eupen je trenutno u nedosljednoj formi. Primaju dosta golova, posebno na gostovanjima, gdje su poraženi u posljednje četiri uzastopne utakmice.  Bili su bez pobjede u osam od posljednjih deset mečeva. Od dvije ukupne pobjede tijekom ovog perioda, jedna je bila u belgijskom kupu protiv momčadi iz niže lige, dok je jedna bila protiv posljednjeplasiranog Beerschota. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_17.png

Objavljeno

IMG_20211216_172250.thumb.jpg.b6e951547098ba0d3b591cd250857667.jpg

U slučaju da neko oce uzet laganih ~1500kn 

SuperSport nudi bonus do 2100 kn 

Potrebno uplatiti 2100 na račun i okrenuti 3x taj iznos 

Ja sam evo uplatio 1942 kn nisam imao više na hrvatskoj kartici ,posto sam u Njemačkoj...

I ovo je prvi obrtaj  ,kako god da završi izgubio sam 180 kn ali mi oni daju 640kn (1/3) bonusa vec.jedino bitno je da se završi utakmica haha 

IMG_20211216_173019.thumb.jpg.5e1847275d7ef0102baaa2b8881ee8a6.jpg

IMG_20211216_173000.thumb.jpg.a0dacdb5ec2077c170f2983de9df3256.jpg

Ps tko želi može i probat druge parove no mora navući kvotu 1.8 , što automatski više nije 100% , al..

Objavljeno
prije 14 minute, Ivan98 said:

IMG_20211216_172250.thumb.jpg.b6e951547098ba0d3b591cd250857667.jpg

U slučaju da neko oce uzet laganih ~1500kn 

SuperSport nudi bonus do 2100 kn 

Potrebno uplatiti 2100 na račun i okrenuti 6x taj iznos 

Ja sam evo uplatio 1942 kn nisam imao više na hrvatskoj kartici ,posto sam u Njemačkoj...

I ovo je prvi obrtaj  ,kako god da završi izgubio sam 180 kn ali mi oni daju 640kn (1/3) bonusa vec.

IMG_20211216_173019.thumb.jpg.5e1847275d7ef0102baaa2b8881ee8a6.jpg

IMG_20211216_173000.thumb.jpg.a0dacdb5ec2077c170f2983de9df3256.jpg

Ps tko želi može i probat druge parove no mora navući kvotu 1.8 , što automatski više nije 100% , al..

majstorski. treba se sjetiti ovoga. svaka čast

Objavljeno

Pisao sam nedavno u vezi tih SS bonusa. Ja nemam opet ponuđeno. Baš su da ne kažem što. 10 godina, nikad mi tako nešto nisu ponudili.

Evo što sam tu pisao nedavno:

Što se kladionica tiče sve je jasno što si napisao. I sam ih zbog takvih stvari prezirem, ali naravno igram. Na kraju krajeva i sa ostalim stvarima je tako, ali da su naše domaće kladionice bezobrazne, jesu. Nedavno sam čak poslao mail SuperSportu da mi daju neki bonus. Naravno, nisu mi ni odgovorili. Znam da neki dobivaju bonuse kod uplata, al to valjda ovi koji manje igraju pa da ih kladionica motivira na igranje. Meni koji imam račun valjda 10 tak godina nikad nikakav bonus nije došao. Imaju nekakve maratone zadnjih par godina, ali to je mala lova s obzirom koliko dugo trebaš to izdržati. Evo ja sam sad prvi puta izdržao maraton koji je trajao preko 4 mjeseca. U tom razdobju morao si igrati svaki dan, bila je mogućnost pauzirati jedan dan u mjesecu, za 390 kuna. Užas.

Objavljeno
prije 36 minute, fic said:

Pisao sam nedavno u vezi tih SS bonusa. Ja nemam opet ponuđeno. Baš su da ne kažem što. 10 godina, nikad mi tako nešto nisu ponudili.

Evo što sam tu pisao nedavno:

Što se kladionica tiče sve je jasno što si napisao. I sam ih zbog takvih stvari prezirem, ali naravno igram. Na kraju krajeva i sa ostalim stvarima je tako, ali da su naše domaće kladionice bezobrazne, jesu. Nedavno sam čak poslao mail SuperSportu da mi daju neki bonus. Naravno, nisu mi ni odgovorili. Znam da neki dobivaju bonuse kod uplata, al to valjda ovi koji manje igraju pa da ih kladionica motivira na igranje. Meni koji imam račun valjda 10 tak godina nikad nikakav bonus nije došao. Imaju nekakve maratone zadnjih par godina, ali to je mala lova s obzirom koliko dugo trebaš to izdržati. Evo ja sam sad prvi puta izdržao maraton koji je trajao preko 4 mjeseca. U tom razdobju morao si igrati svaki dan, bila je mogućnost pauzirati jedan dan u mjesecu, za 390 kuna. Užas.

meni redovno dode sms  da ima neki bonus itd itd a ne igram tamo nepamtim kad sam zbog pdv ,nedavno je bilo 100% bonusa do 900kn uplate 

Objavljeno
prije 3 minute, Mile5 said:

meni redovno dode sms  da ima neki bonus itd itd a ne igram tamo nepamtim kad sam zbog pdv ,nedavno je bilo 100% bonusa do 900kn uplate 

Pa to i kažem, čini mi se da s time pokušavaju motivirati vas koji rijetko igrate. I ovaj od koga sam doznao za taj bonus ne igra već neko vrijeme.

Objavljeno

Možda se isplati veceras igrat (AH) korner na Chelsea. Ocekujem veceras da će domacini vecinu utakmice igrati na polovici slaboga Evertona, tako je lako moguće i vidjeti veceras veliki broj kornera od strane Chelsea.

53D85651-5D76-4096-905A-44B89501F4FA.jpeg.16dd4cd6fbac2bdbdceedae1bb9ae419.jpeg

Everton je stvarno loš, zbog toga mi ova oklada se isplati igrat. Ne ocekujem da bi Chelsea večeras mogao “razvalit” Everton, sigurno da će se gosti branit i pokušati igrati na kontre, ali lako moguće da bi ovaj hendikep kornera vrlo lako mogao proći.

Objavljeno
prije 2 minute, elnino said:

piše da se moraju na listić staviti najmanje dva para

Gdje to piše ? 

Jedini uvjet koliko ja vidim je 1.8 kvota ..

"

Pravila promocije bonusa “Uplati i osvoji“

(u daljnjem tekstu skraćeno kao: pravila)

Priređivač

Članak 1.

Promociju “Uplati i osvoji“ (u daljnjem tekstu skraćeno kao: promocija) organizira i provodi SUPER SPORT d.o.o., Zagreb, Krčka 18/d, OIB: 48471634697 (u daljnjem tekstu skraćeno kao: priređivač).

Trajanje i uvjeti sudjelovanja u promociji

Članak 2.

Promocija počinje 08. Lipanj 2021. u 20:47 sati, a završava odlukom priređivača (u daljnjem tekstu skraćeno kao: razdoblje trajanja promocije).

Članak 3.

1. U promociji mogu sudjelovati samo igrači koji imaju otvoren Internet račun za klađenje kod priređivača, sudjelovanjem u igrama na sreću sportsko klađenje (live i „obično“) te koji su obavijest o promociji s ponudom za ostvarivanje bonusa zaprimili od priređivača.
  2. Bonus se ne odnosi na igre na sreću u casinu, poker, loto niti virtualne igre. Nijedna oklada izvršena u navedenim igrama ne ulazi u obračun za bonus.
  3. Oklade se mogu izvršiti na web stranici priređivača, mobilnoj stranici priređivača ili putem mobilne aplikacije.

Članak 4.

1. Aktivacija promocije ostvaruje se u dva koraka - prihvaćanjem ponude za ostvarivanje bonusa i uplatom sredstava na račun.
  2. Rok za prihvaćanje ponude je 4 dana od dana kada je igraču poslana ponuda za ostvarivanje bonusa.
  3. Prihvaćanje ponude po isteku roka iz stavka 2. ovog članka neće se uzimati u obzir.
  4. Uplata koja će odrediti iznos bonusa mora se izvršiti u roku 3 dana od dana prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  5. Naknadna, odnosno svaka sljedeća uplata na račun nakon prve uplate od prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa, bilo da je izvršena unutar roka od 3 dana ili po isteku roka, neće se uzimati u obzir, odnosno u razdoblju trajanja promocije ista se može aktivirati samo jednom.

Članak 5.

1. Iznos mogućeg bonusa jednak je iznosu prve uplate igrača na njegov internet račun za klađenje učinjene nakon prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  2. Minimalni ostvarivi bonus iznosi 100 kn, a maksimalni 2.100 kn. Uplate na račun manje od 100 kn neće se uzimati u obzir za ostvarivanje bonusa, a sve uplate iznosa većeg od 2.100 kn aktivirat će maksimalni iznos bonusa.
  3. Za pravo na ostvarivanje mogućeg bonusa, svi događaji na listićima uplaćenim u svrhu promocije moraju biti završeni najkasnije do trenutka završetka promocije.

Članak 6.

1. Nakon aktivacije promocije, igrač da bi mogao isplatiti u cijelosti ili djelomično garantirani iznos bonusa, ima 30 dana da ispuni uvjete promocije.
  2. Bonus se isplaćuje u 3 koraka, a nakon svakog vrednovanja listića kojim je (u zbroju s prethodnim listićima) uplaćen proporcionalni dio ukupne potrebne uplate za cijeli iznos bonusa.
    Svaki korak isplate bonusa isplaćuje se jedan postotni dio ukupnog iznosa bonusa, postoci po koracima su sljedeći:
    1. 33%
    2. 33%
    3. 34%
  3. Da bi igrač isplatio cjelokupni garantirani iznos bonusa, iznos prve uplate, odnosno iznos najvećeg mogućeg bonusa, mora uplatiti 3 puta.
  4. Listići iz stavka 2. ovog članka moraju imati najmanji tečaj 1,8. Sistemski listići, listići lota te listići odigrani na virtualne igre ne ulaze u promociju.
  5. Pod uplatom listića iz stavka 2. ovog članka računa se uplata zajedno s manipulativnim troškovima.
  6. Ukoliko igrač ne ispuni uvjete promocije tijekom razdoblja iz stavka 1. ovog članka, nema pravo na isplatu preostalog dijela bonusa.
  7. Ostvareni bonus isplaćuje se u cijelosti na internet račun igrača nakon što sve oklade na listićima iz stavka 2. ovog članka budu vrednovane i to odmah, a najkasnije sljedeći radni dan. U slučaju da se bilo koji listić iz stavka 2. ovog članka stornira, izvršena uplata na takav listić se ne uzima u obzir za ostvarivanje prava na isplatu bonusa.

Članak 7.

Ostvareni bonus koji je isplaćen na igračev Internet račun za klađenje može se koristiti za daljnju igru ili isplatiti.

Članak 8.

1. Priređivač zadržava pravo promjene Pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vrijeme, a osobito ukoliko to zahtijevaju tehnički ili komercijalni uvjeti ili neki javni uzrok.
  2. O svim promjenama i novostima u promociji priređivač će igrače obavještavati objavama na svojoj Internet stranici.

Članak 9.

Ova Pravila dodatak su Općim pravilima igre na sreću klađenje te Općim pravilima sudjelovanja u igrama Supersporta putem interneta i primjenjuju se zajedno s navedenim Općim pravilima.

U Zagrebu 08. Lipanj 2021.

SUPER SPORT po direktorima
Goranu Đuriću i Radimu Haluzi"

Objavljeno
prije 7 minute, Ivan98 said:

Gdje to piše ? 

Jedini uvjet koliko ja vidim je 1.8 kvota ..

"

Pravila promocije bonusa “Uplati i osvoji“

(u daljnjem tekstu skraćeno kao: pravila)

Priređivač

Članak 1.

Promociju “Uplati i osvoji“ (u daljnjem tekstu skraćeno kao: promocija) organizira i provodi SUPER SPORT d.o.o., Zagreb, Krčka 18/d, OIB: 48471634697 (u daljnjem tekstu skraćeno kao: priređivač).

Trajanje i uvjeti sudjelovanja u promociji

Članak 2.

Promocija počinje 08. Lipanj 2021. u 20:47 sati, a završava odlukom priređivača (u daljnjem tekstu skraćeno kao: razdoblje trajanja promocije).

Članak 3.

1. U promociji mogu sudjelovati samo igrači koji imaju otvoren Internet račun za klađenje kod priređivača, sudjelovanjem u igrama na sreću sportsko klađenje (live i „obično“) te koji su obavijest o promociji s ponudom za ostvarivanje bonusa zaprimili od priređivača.
  2. Bonus se ne odnosi na igre na sreću u casinu, poker, loto niti virtualne igre. Nijedna oklada izvršena u navedenim igrama ne ulazi u obračun za bonus.
  3. Oklade se mogu izvršiti na web stranici priređivača, mobilnoj stranici priređivača ili putem mobilne aplikacije.

Članak 4.

1. Aktivacija promocije ostvaruje se u dva koraka - prihvaćanjem ponude za ostvarivanje bonusa i uplatom sredstava na račun.
  2. Rok za prihvaćanje ponude je 4 dana od dana kada je igraču poslana ponuda za ostvarivanje bonusa.
  3. Prihvaćanje ponude po isteku roka iz stavka 2. ovog članka neće se uzimati u obzir.
  4. Uplata koja će odrediti iznos bonusa mora se izvršiti u roku 3 dana od dana prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  5. Naknadna, odnosno svaka sljedeća uplata na račun nakon prve uplate od prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa, bilo da je izvršena unutar roka od 3 dana ili po isteku roka, neće se uzimati u obzir, odnosno u razdoblju trajanja promocije ista se može aktivirati samo jednom.

Članak 5.

1. Iznos mogućeg bonusa jednak je iznosu prve uplate igrača na njegov internet račun za klađenje učinjene nakon prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  2. Minimalni ostvarivi bonus iznosi 100 kn, a maksimalni 2.100 kn. Uplate na račun manje od 100 kn neće se uzimati u obzir za ostvarivanje bonusa, a sve uplate iznosa većeg od 2.100 kn aktivirat će maksimalni iznos bonusa.
  3. Za pravo na ostvarivanje mogućeg bonusa, svi događaji na listićima uplaćenim u svrhu promocije moraju biti završeni najkasnije do trenutka završetka promocije.

Članak 6.

1. Nakon aktivacije promocije, igrač da bi mogao isplatiti u cijelosti ili djelomično garantirani iznos bonusa, ima 30 dana da ispuni uvjete promocije.
  2. Bonus se isplaćuje u 3 koraka, a nakon svakog vrednovanja listića kojim je (u zbroju s prethodnim listićima) uplaćen proporcionalni dio ukupne potrebne uplate za cijeli iznos bonusa.
    Svaki korak isplate bonusa isplaćuje se jedan postotni dio ukupnog iznosa bonusa, postoci po koracima su sljedeći:
    1. 33%
    2. 33%
    3. 34%
  3. Da bi igrač isplatio cjelokupni garantirani iznos bonusa, iznos prve uplate, odnosno iznos najvećeg mogućeg bonusa, mora uplatiti 3 puta.
  4. Listići iz stavka 2. ovog članka moraju imati najmanji tečaj 1,8. Sistemski listići, listići lota te listići odigrani na virtualne igre ne ulaze u promociju.
  5. Pod uplatom listića iz stavka 2. ovog članka računa se uplata zajedno s manipulativnim troškovima.
  6. Ukoliko igrač ne ispuni uvjete promocije tijekom razdoblja iz stavka 1. ovog članka, nema pravo na isplatu preostalog dijela bonusa.
  7. Ostvareni bonus isplaćuje se u cijelosti na internet račun igrača nakon što sve oklade na listićima iz stavka 2. ovog članka budu vrednovane i to odmah, a najkasnije sljedeći radni dan. U slučaju da se bilo koji listić iz stavka 2. ovog članka stornira, izvršena uplata na takav listić se ne uzima u obzir za ostvarivanje prava na isplatu bonusa.

Članak 7.

Ostvareni bonus koji je isplaćen na igračev Internet račun za klađenje može se koristiti za daljnju igru ili isplatiti.

Članak 8.

1. Priređivač zadržava pravo promjene Pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vrijeme, a osobito ukoliko to zahtijevaju tehnički ili komercijalni uvjeti ili neki javni uzrok.
  2. O svim promjenama i novostima u promociji priređivač će igrače obavještavati objavama na svojoj Internet stranici.

Članak 9.

Ova Pravila dodatak su Općim pravilima igre na sreću klađenje te Općim pravilima sudjelovanja u igrama Supersporta putem interneta i primjenjuju se zajedno s navedenim Općim pravilima.

U Zagrebu 08. Lipanj 2021.

SUPER SPORT po direktorima
Goranu Đuriću i Radimu Haluzi"

Screenshot_20211216_202105_com.android.chrome.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Imam ja sliku bele majice gde su Kolindine sise sasvim ok, ali ne mogu nikako da pronadjem onu mokru sliku
    • Engleska vs Hrvatska, dupla sansa 1X Dajte, kolege molim vas. Necemo valjda dozvoliti da nas 14.000 registrovanih patriotskih fanatika na Forumu prevari. Nas Forum je u Hrvatskoj, i sada nam ovi patriotski fanatici ne dozvoljavaju da se kladimo da sveta Engleska nece izgubiti, majko moja. Slusate li vi sta ova patriotska sekta lupeta???? “Tako su nas podcenjivali i pre deset godina …. Mandzukic, Modric …. traa-laaa-laaaa… imamo tri medalje …. sisata Kolinda je plesala u svlacionici sa igracima … imamo Vuskovica …traa-laaa-laaa” A da je nas Forum registrovan u Paragvaju, onda nam tamo paragvajska patriotska sekta ne bi dozvolila da igramo duplu sansu 1X na Englesku protiv Paragvaja, majko moja Kakve veze sa kladjenjem ima to odakle smo? Jel’ vas veliki Bet365 pita odakle ste kada kod njih nesto uplacujete? Jel’ vas interesuje odakle je Bet365 kada postavlja kvotu na jedinicu na Spaniju protiv Saudijske Arabije sto se igra u nedelju? Dajte, molim vas, kakve veze sa danasnjom utakmicom od 21.00 casova ima mamin rucak, a nasa mama je u Hrvatskoj. Hocemo li da budemo patriote ili kockari? Hocemo li da razmisljamo da je domovina tamo gde je mamin rucak, a mama je u Hrvatskoj, pa onda necu da se kladim protiv Hrvatske, ili cemo da razmisljamo daj samo da prodje tiket, necu valjda da igram protiv kladionica, valjda oni znaju sta rade kada su dvojku na Hrvatsku kvotirali sa 4,75-5,00 Pre nego sto analiziramo sta da radimo danas sa englezima, najbolje da svi zajedno skinemo  sa qurca taj patriotizam. Jeste li vi gledali rane filmove Lordana Zafranovica? Na primer, film “Okupacija u 26 slika”. Znate li vi o cemu je taj film? Znate li da je od svih gradova u bivsoj zajednickoj zemlji, bas Korenica prva promenila ime, pa se zvala po bravaru oz Kumrovca. Znate li vi, moje kolege sa Foruma, da je Zlatko Vujovic plakao sa celim Poljudom kada je stigla vest da je bravar iz Kumrovca umro? Znate li vi da je utakmica sa Zvezdom prekinuta i da je celi Poljud deset sati pevao da “necemo skrenuti sa puta koji je bravar iz Kumrovca smislio”? Ukljucujuci i sudije koje su to pevali. Znate li vi, moje kolege, da su kasnije dosla vremena da se toga stidi, pa je Korenica opet promenila svoje ime. Onda su dosla vremena da je patriotizam kada Sanja Trumbic peva “Danke Deutschland”, pa je ona bila patriota a Lordan Zafranovic i Zlatko Vujovic cirkusanti. O Perkovicu smo vec pisali. Patriotizam je i kada vi u skolskim knjigama zaboravite da unesete sta je Krbavska bitka, sta je Mohacka bitka, sta je Operacija Una, sta je bitka kod Szigetvara. Patriotizam je kada 14.000 registrovanih patriota na Forumu kazu danas necu nista da igram protiv Engleza, jer su nas kladionice podcenile, znaci NoBet, a kada Hrvatska bude igrala protiv Paname, necemo moci da zivimo od patriota, ima da nas napadnu kao pcele da uplacujemo na Hrvatsku. Nego najbolje da ja vama objasnim sta je zapravo pravi, stvarni patriotizam. Patriotizam je kada veliki Bet365 kao britanska kladionica, za evropsko trziste registruje brend na Malti ili Gibraltaru. Patriotizam je kada Novak Djokovic odluci da zivi u Monte Carlu ili Monacu, a istovremeno srbuje deset sati dnevno. Patriotizam je kada za slike sa Poljuda kada je ceo Split plakao za bravarom iz Kumrovca, kazete “… yebi ga, takva su bila vremena…” Patriotizam je kada Psiho, Predsednik Srbije, svaki put pred izbore, babama i dedama u Srbiji podigne penzije/mirovine. Patriotizam je kada vi nakon Drugog svetskog rata pobegnete iz Hrvatske u Cile ili Argentinu, pa onda sacekate devedesete, pa se vratite. Patriotizam je kada decu u skolama u Srbiji ucite da Srbija nije izgubila nijedan rat u kome je uvestvovala i da Kosovo nema svoju reprezentaciju, himnu i pozivni telefonski broj. Patriotizam je kada Novak Djokovic organizuje teniski turnir u Banja Luci i pri tome srbuje, a nece da potrosi svojih 100 eura vec ide kod Dodika da prosi novac Da zavrsimo sa patriotizmom za sva vremena. Patriotizam je kada gledas samo svoj interes. Jedno govoris, a drugo radis. Tacka. Nazoves Korenicu bravarovom kada to treba, a onda skines to ime, opet kada dodje drugo vreme. Snimas filmove protiv Nemacke ili italijana kada je vreme za to, a onda kada dodju druga vremena, pevas “Danke Deutschland”. Ogrnete srpsku zastavu i srbujete, a zivite tamo gde je porez najmanji, jer vam tako vise odgovara. Necete da se kladite protiv Hrvatske protiv Engleske jer su nas kladionice isto tako podcenile i pre deset godina, ali cemo se kladiti uz rasprodaju imovine kada dodje utakmica protiv Paname. Patriotizam je kada dodju jedna vremena, onda su srbi, hrvati i bosanci braca, a kada dodju druga vremena onda niko ne moze da razume kako je bilo moguce da sedamdeset godina zivimo zajedno. Patriotizam je kada kolega u svetoj Poslednjoj Sansi postavi duplu sansu 12 u golmanskim odbranama ili da nece biti crvenog kartona u utakmici zenske paragvajske lige. Eto, i to sam vam objasnio, sta je pravi patriotizam da se okreces i prilagodjavas vremenima, i da gledas samo sopstveni interes. Znaci ovako. Patriote pozivaju da se danas ne kladimo na engleze, vec da sacekamo Panamu, a ja pozivam da se danas kladimo da sveti englezi nece izgubiti, a za Panamu cemo videti. A vi odlucite, jeste li za vecinu ili za jedinoga na Forumu. Engleska Pa i oni su prosli kroz kvalifikacije bez poraza kao i Hrvatska. Sa tim sto su englezi pobedili svih osam utakmica gde su postigli 22 gola a primili nula. Dobro, malo je veca razlika u broju ukupnih ucesca na Svetskim Prvenstvima u korist Engleske sa osamnaest ucesca, ali ce patriote to vec resiti pricom da je Hrvatska mlada zemlja, posto se period kada je Zlatko Vujovic plakao za bravarom ne racuna u istoriju. Nije bas ni Engleska lose stajala na prethodnim Svetskim Prvenstvima. 2022-ge su ispali u cetvrtfinalu od Francuske (Kane promasio penal) dok su cetiri godine ranije ispali u polifinalu, pogodite od koga. Plus dva uzastopna Finala na evropskim prvenstvima 2020 i 2024 Ako gledamo malo siru sliku, i englezi i hrvati imaju svoje lige, travu i stadione. Jedni imaju Arsenal, gradjane, Liverpool, Chelsea i Aston Villu, drugi imaju Goricu i Lokomotivu. Jedni imaju London, drugi Zagreb. Jedni su medju poslednjima usli u Evropsku Uniju, a drugi su prvi iz nje izasli. Jedni imaju manje od 60 miliona stanovnika, a drugi manje od 4 miliona. Jedni su bili globalna svetska kolonijalna sila, a drugi su sekli svoju sumu i slali za Veneciju, sto sam morao prvi ja da objavim posto to ne pise u hrvatskim skolskim  knjigama. Molim vas, razumite me danas. Ljut sam i ogorcen, sto za danasnju utakmicu imamo nula predloga za kladjenje, posto je nas Forum u Hrvatskoj. Znam da sam vas uznemirio i podigao pritisak, ali nije ni meni lako sa vasim patriotskim stavom, danas NoBet jer smo patriote, a protiv Paname necemo moci da zivimo od vas. Nismo patriotski Forum vec kladionicarski. Mozete da budete patriote i ako uplatite protiv Hrvatske. Sta fali Novaku Djokovicu sto jedno radi, a drugo govori. Srbuje, a zivi tamo gde mu odgovara, tamo gde mu je interes, a ne gde je mamin rucak. Plus ga cela zemlja obozava. Ljudi, Engleska je Engleska, a Hrvatska je Hrvatska. Premier League je Premier League, a Hnl je Hnl. Aston Villa je Aston Villa a Gorica je uvek Gorica. Volite Hrvatsku, niko vam ne brani. Ali, nemoj da bude, necu da se kladim protiv svete Engleske jer sam patriota, vec cekam Panamu. Malo je bez veze. Ja sam juce tek poceo da duplom sansom 1X na svetu Englesku, ali odvojeno, odvojio sam posebno jedinicu, a posebno X, nereseni ishod, praveci kalkulacije sta mi vise odgovara.     Ali, ovo je tek pocetak. Danas cu najpre sacekati da vidim da li ce mi banka odobriti kredite, jer bih ovakve duple sanse na engleze da vezujem sa jedinicom na spance protiv arapa, bas bih da voleo da vidimo da li ce spanci i drugu uzastopnu utakmicu sa krsevima odigrati nereseno. I ja sam uznemiren isto kao i vi. Vi ste uznemireni sto sam se podsmevao Hrvatskoj, a ja sam uznemiren sto danas na nasem Forumu imamo nula analiza za utakmicu Engleska vs Hrvatska, posto je Forum u Hrvatskoj. Ali, nema veze. Ostajemo i dalje kolege sa Foruma, ostajemo internet-prijatelji. Yebes patriotizam. Nego, jeste li vi videli kakve sise ima Kolinda? Za medalju. Pronasao sam samo ovu sliku, ali se secam kao danas da je bilo, nekih slika iz hrvatske svlacionice kada je Kolinda plesala sa hrvatskim reprezentativcima i kada su se polivali sampanjcem, a Kolinda bila u nekoj beloj mokroj majici, majko moja. Samo se secam mokrih sisa i mokre bele majice, eeej zivote. Ako na Forumu ima nekog kolege koji ima dobro srce, pa makar neka je i patriota, samo neka nam postavi tu istorijsku sliku Kolinde u mokroj beloj majici i mokrim sisama. Ja sam pronasao samo ovu sliku.      
    • Hahaha nikakva misja rupa, tu sam ja kako god bilo Ja sam samo pitao koje su kvote bile prije prethodna dva svjetska prvenstva i kakvo je tada bilo misljenje o tim ekipama Hrvatske, a sto je bilo na kraju, odnosno, jasno mi je da se podcjenjuje, a podcjenjivalo se i tada i nije se vjerovalo a dogodilo se. Ako me pitas vjerujem li sada u finale, ne vjerujem, al se nadam, vjerujem li u prolaz grupe, vjerujem apsolutno, vjerujem li u prolaz iduceg protivnika, ovisi ko dode haha. U svakom slucaju hocu samo reci da je istina negdje u sredini, ne za precjenjivati ali bome nikako ni za podcjenjivati, a to sam ocekivao da ces raditi pa sam htio najavu no bet sam za cijelo prvo kolo apsolutno i to sam vec rekao, nema tu patriotizma
    • Cekaj malo mesrine Hrvatska jeste igrala Finale i polufinale Svetskog Prvenstva, ali isto tako nije prosla ni grupu sa Italijom i Albanijom. I to se takodje desilo, i to je rezultat i to poslednji. Hrvatska je uz to bila jos i najgora ekipa medju najboljim treceplasiranima, i imala je nula pobeda na turniru. Ti si nama napisao da “se nadas da cemo dogurati cim dalje”, a od nas na Forumu se trazi da prognoziramo, odnosno da se dogovorimo sta da radimo sutra u realnom kladjenju. Mozes li nam reci sta danas da radimo u realnom kladjenju i sa realnom novcem, a ne cemu se ti nadas. Znamo svi cemu se svako nada u utakmicama svoje reprezentacije.  Hteo si da kazes, za sada NoBet na Hrvatsku i tacka, a posle kada budem video kako igraju, onda cu odluciti da li da ti se podsmevam na tvoju analizu, ili da cutim i ostanem u misjoj rupi, zar ne?    
    • Evo nas i kod prvaka sveta argentine koji pocinju kasno nocas. Trenutno su peti favorit sa kvotom 11.00 za osvajanje, posle ovih koje sam vec predstavio. Njih nisam popunio ali hocu da ih stavim ovako pre pocetka prve  a za koji dan kad ih zavrsim mogu editovati post. Group Stage Argentina Total Points  O/U 6.5 1.549 2.490 Group J Winner Argentina  1.347 Argentina To Reach Last 16  Yes 1.319  No 3.610 Argentina To Reach Quarter Final  Yes 1.793  No 2.080 Argentina To Reach Semi Final  Yes 2.790  No 1.454 Argentina To Reach Final  Yes 5.480  No 1.169 Argentina FIFA - World Cup 2026 Winner  11.000  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use