Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas se nisam javljao jer sam bio u gužvi, a vidim da je sve jako realno. Imam dosta aktivnih listica, i na svima čekam još samo Detroit (NHL), pa me zanima kakva su razmišljanja za tu utakmicu?

Nadam se da ima neki NHL znalac na forumu u ove kasne sate  ;)

ja sam ga cekao prosli tjedan protiv edmontona pa sam zaplivao (a i ti ako se ne varam), pokrij barem dio da vratis ulog

Objavljeno

Danas se nisam javljao jer sam bio u gužvi, a vidim da je sve jako realno. Imam dosta aktivnih listica, i na svima čekam još samo Detroit (NHL), pa me zanima kakva su razmišljanja za tu utakmicu?

Nadam se da ima neki NHL znalac na forumu u ove kasne sate  ;)

Grrr.... Naravno da su maj**** opet zaje****  >:( >:( >:( >:( >:(

...dobro da sam, jedan od rijetkih puta, kontrirao, pa mi je ovako samo 40% manji dobitak nego da je Detroit dobio...

Objavljeno

tesko da ce indiana bez grangera dobiti portlanda ali ko zna...

Lyon 1 (ST) 1.35

LA Lakers - Utah Jazz 1.20

Minnesota - New Orleans (+198.5-) Manje 1.85

100 km(400kn) pa sta bude, moram vratiti novac od juce >:(

evo konacno i meni da uleti ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use