Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 8 minute, IzudinB said:

Kako su timovi katastrofa u ovim kupovima. West Ham po 1.16 kvoti zeznu ?

Bolje mi je da sam danas cijeli dan prespavao nego šta sam igrao na Chelsea i West Ham, nikad vise na niti jedan kup ne igram!! ??

Objavljeno
prije 32 minute, Leedsfan said:

Bolje mi je da sam danas cijeli dan prespavao nego šta sam igrao na Chelsea i West Ham, nikad vise na niti jedan kup ne igram!! ??

Eto ga i city isto gubi, valjda ce me izvuc wolwes 

Objavljeno

Uh užasan kup. Mene je posao izvukao, nisam stigao igrati prije utakmice. Odigrao sam uživo Chelsea daje u prvom poluvremenu nekih 15 minuta prije kraja poluvremena i to je uspijelo proći. West Ham je izveo lošiji sastav nego u prošloj rundi, bez Souceka i Ricea su krenuli pa ih valjda ni nebi igrao. Chelsea me šokirao u ovom sastavu da su zabili samo gol u prvom dijelu.

Eto imao sam sreće danas, ali najava mi je bila sasvim kriva. Barem bih od Chelsea očekivao da će zabiti 3 komada u ovom sastavu.

Objavljeno
prije 7 sati, Leedsfan said:

Dosta mi je vise gubljenja novaca na tim kupovima, izbacivam ih za sva vremena iz kladjenja ??….fokusirat se na par liga i to je to!!!!

Sta mislis o sutrasnjim skijaskim skokovima

Objavljeno
prije sat vremena, ante16 said:

Sta mislis o sutrasnjim skijaskim skokovima

Iskreno da ti kažem, trenutno svi ovi glavni favoriti se nisu nešto pokazali niti na treningu, a niti u kval. tako da nisam toliko siguran koga bi odabrao.

Najviše me možda privlači Marius Lindvik. Mogli bi ga gledati sutra medju top 10 po solidnom 1.30 koef. u bet365.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use